Дареджани

Жаңалықтар

Ш
шерхан а.
30 қаңтар 2025
Оте адеми мейрамхана астары оте дамди тек отени косып айтатын жер екен))унады Рахмет персоналдарына
айдар амрин
4 маусым
Дажани мейрамханасы-мен барған ең атмосфералық және жағымды орындардың бірі. Мұнда сіз жай ғана тамақ ішіп қана қоймай, бәрінен ләззат аласыз: жағдайдан, қызметкерлермен қарым-қатынастан және, әрине, ас үйден. Дажаниде бірден сезілетін ерекше жылы атмосфера бар. Бұл жайлы, тыныш және шынымен жайлы. Қызметкерлерге жеке алғыс. Мұндай қызмет деңгейі өте сирек кездеседі. Қызметкерлер әрқашан қонақтарға Мұқият болады, тағамдарды таңдауға көмектеседі, жаңа және қызықты нәрсені көруге кеңес береді. Сонымен қатар, олар мұны өте сыпайы және қарапайым түрде жасайды. Қысым немесе мәжбүрлі сату сезімі жоқ-тек қонақтардың қанағаттануын қалайтын шынайы тілек. Ас үй ерекше мақтауға лайық. Біз тапсырыс бергеннің бәрі өте дәмді, сапалы дайындалған және әдемі ұсынылды. Мұнда олар өз істерін жақсы көретінін және олардың беделін бағалайтынын көруге болады. Әр сапар жағымды әсер қалдырады және қайтадан оралуға деген ұмтылыс қалдырады. Әсіресе мекеменің атмосферасы ұнайды. Қазір көптеген мейрамханалар бір-біріне ұқсайды, ал Дажанидің өзіндік мінезі мен жаны бар. Мұнда отбасылық түскі ас, достарыңызбен кездесу немесе іскерлік кездесулер өткізу бірдей жағымды. Айта кету керек, бұл орынды ерекше ететін дәмді тағамдар, жоғары деңгейдегі қызмет көрсету және рухани атмосфераның үйлесімі. Мұндай мекемелер ұзақ уақыт бойы сүйікті болады. Бүкіл командаға рахмет, тіпті сіздің жұмысыңыз, қонақтарға көңіл бөлу және көңіл-күй қалыптастыра білу. Біз міндетті түрде қайта оралып, достарыңыз бен таныстарыңызға кеңес береміз. Әрине 5 жұлдыз! ⭐⭐⭐⭐⭐👏🍽️✨
Андрей Съедин
15 маусым
Грузин тағамдарының артында тек осында. Өте дәмді, өте әдемі. Үздік ожахури, шкмерули, хачапури және хинкали нұсқалары. Жоғарғы кофе және өте лайықты шарап тізімі.
Алеся Пачина
Бүгін осы мейрамханада болды. Өте әдемі интерьер, сыпайы қызметкерлер және дәмді тағамдар Барлығы ұнады Бір нәрсе бар бірақ Уақыт шектеулері 🥴. Бұл мейрамханада болу уақыты 2-2. 5 сағат. Біз көптен бері көрмеген досымызбен кездестік және сөйлесетін нәрсе болды. 2 сағаттан кейін әкімші бізге келіп, 20 минуттан кейін үстелді босату керек екенін айтқан кезде, ол қазірдің өзінде брондалғандықтан, біз аздап абдырап қалдық және жаңа қонақтар келгенге дейін десертті үнсіз және тез шайнадық. Мен, әрине, мерекелерді, толық қонуды түсінемін және сіз мейрамханаңызға мүмкіндігінше көп қонақтардың келуін қалайсыз,бірақ бұл әдемі емес қонақтарыңыздан орын сұрауға болатын нәрсе. Біз мұнда тағы келеміз бе? Жоқ
Maxim Zubov
27 маусым
Бұл ашық ас үйі бар өте атмосфералық орын. Барлық тағамдар-бұл жай ғана баска, бәрі өте дәмді, жылдам қызмет көрсету, тұтынушыларға назар аудару (сөмкеге кішкене орындық әкелді)).
Артур Рахимов
23 қазан 2025
Нағыз грузин атмосферасы бар өте жайлы орын! Тағам өте дәмді: хачапури, хинкали және ет тамаша пісірілген, барлығы жаңа және хош иісті. Қонақжайлылық пен күлімсіреген қызметкерлер үшін ерекше рахмет — сіз өзіңізді бірден үйде сезінесіз. Мұнда тағы бір рет оралуды ұмытпаңыз! ❤️🇬🇪
Дмитрий Ф.
Өте мекеме. Салыстырмалы түрде жылдам қызмет, дәмді тағам. Егер сіз әлі де мәзірге сыраға жеңіл тағамдар қоссаңыз, мекеме бағасы болмас еді, содан кейін сіз хачапури сырасын жеуге тура келеді))
Карина Ч.
Олар әпкелерінің туған күнінде, мейрамханада сатылды. Барлығы өте дәмді, керемет даяшылар!
Владислав Яворский
Сіз аш болған кезде, бұл мейрамхана сізді әрдайым құтқарады, оның жайлы интернеті керемет дәмді, Грузин тағамдары, жеткізілімге тапсырыс берді, бәрі тез дайындалды және бәрі әдеттегідей сиқырлы! Көп рахмет.
Рукият Салихова
14 қазан 2025
Мен бұл мейрамханаға жақында бардым, әдемі жайлы жер, маған интерьер ұнады. Десерттер эстетикалық жағымды көрінді, дәмі дәмді болды. Нұрбол есімді, жұмсақ, сыпайы жас жігіт қызмет етті. Мейрамханада менің тамағымның үстінде шыбын ұшқаны ұнамады. Мен жәндіктердің болуын тамақ өнімдерінде қолайсыз деп санаймын. Сондай-ақ, мені бақылап, күтіп тұрғандай сезіну үшін демалу қиын болды Мен Лас ыдыстарды алып, оны басқа тағамға ауыстыру үшін ән айтып жатқанда. Мен мұндай мұқият назар аударғанды ұнатпаймын, және шамадан тыс сыпайылық, бұл шиеленісті тудырады.
Yuka06
30 желтоқсанда біз осы жайлы жерге бардық. Мәзірден таңдағанның бәрі өте дәмді болды. Чихиртма сорпасы әсіресе қуантады-біз үшін тікелей жаңалық болды. Хинкали әр түрлі тырысты-бәрі ұнады! Бізге Назира қызмет етті, ол бізге тамақ таңдауға көмектесті. Олар өте тез дайындалады және, әрине, ашық ас үйге өте пара береді.
Tamerlan
10 шілде 2025
Нағыз Грузия Алматының қақ ортасында! Қазақтың жайлылығымен. Сіз Дареджаниге кіресіз — және сіз Тбилисиге ауысқан сияқтысыз. Мұнда бәрі бар: жаңа піскен кондитерлік өнімдердің хош иісі, жайлы жарық, мейірімді жүздер және жағымды музыка. Ең күтпеген және жағымды нәрсе - дәретханадағы қол сабыны. Бұл керемет болды. Али хачапури Аджар тілінде-5-тен 5 ұпайға. Даяшылар-бұл жердің жаны. Олар күледі, айтады, әзілдейді. Сіз клиент емес, жылы қазақ немесе грузин үйінің қонағы сияқты сезінесіз. Атмосфера, тамақ және көңіл-күй үшін Дареджаниге рахмет. Қайта оралыңыз-және жақсы көріңіз. Сіздің гастроэкспертіңіз, TamiMinaj
Гулмарал Д
18 мамыр 2025
Грузияның бір бөлігі Алматыда өте дәмді тағамдар мен тамаша қызмет ❤ мейірімді қызметкерлер мен өте әдемі интерьер ❤ ️ мен мұнда болған сайын таңданамын 👏
Евгения
7 қазан 2025
Барлық құрметпен, ас үй әлсіз. Грек жаңғағы қосылған танымал грузин салатының өте оғаш түсіндірмесі, чкмерули (балалар, сарымсақ, шөптер қайда?)- толық сәтсіздік, тостаған және люля аз немесе аз, міне, Аджария хачапури мен хинкали ұнады, бірақ бұл тағамдарды бұзу қиын. Қысқасы, грузин тағамдары ай сияқты, abr мейрамханасы үшін өте күтпеген.
Сергей Пчелинцев
15 маусым 2025
Грузин тағамдарының керемет мейрамханасы. Жайлы зал, мұқият және жанашыр қызметкерлер. Ас үй керемет, бәрі де ерекшелік емес. Бәсекелестіктен тыс десерттер. Егер сіз жақсы уақыт өткізіп, тамақтан ләззат алғыңыз келсе, келуге кеңес беремін. Барлық артықшылықтармен бағалар өте қолайлы.
Pestilential_Rat
13 қаңтар 2025
Керемет ас үй, атмосфера және қызмет көрсету. Барлығы жоғары деңгейде, тез, дәмді - кездесуден бастап есіктен шығуға дейін. Ал қандай шарап! Ал хачапури! Ал хинкали! Аш немесе наразы болып кету мүмкін емес)))
Elena S.
11 мамыр 2025
Олар кудафестке сәйкес болды: таңғы ас мүлдем әсер етпеді: бір тағам және кішкене кәмпит (комплимент); таңғы асқа жұмыртқаны мәзір бойынша дайындау түрін таңдауға рұқсат етілді (бастапқыда тек глазурь кіреді деп айтылды); таңдауға болатын кез-келген кофе-бұл тек 3 позиция және латте жоқ (капучино болған кезде бұл екіталай); омлетте қабық бар. ҚҚС бөлек қосылады (нәтижесінде жиынтықтың құны 12% жоғары), бұл туралы ешкім ескертпейді, менеджер де мәселені шеше алмады. Мен міндетті түрде ұсынбаймын: өте әлсіз жиынтық және орындау, баға туралы жаңылыстырады.
Marina
10 ақпан 2025
Бүгін Дареджаниде болды, жағымды атмосфера, жайлы, кешке суық және терезеден суық болды, бізге көрпелер ұсынылды, клиенттерге қамқорлық жасау өте жағымды болды. Пісірілген тағамдар үшін жеке рахмет. Бұл өте дәмді болды, олар тіпті суретке түсе алмады, бәрін тез жеді. Басқа тағамдарды сынап көру үшін тағы бір рет оралыңыз.
Самал
Дәмді, әдемі, бірақ өте тығыз, үстелдер жақын орналасқан және сіз өзіңізді жайлы сезінбейсіз басқа адамдармен бірге отырғандай, мен тезірек сол жерден шыққым келді. Қызмет баяу.
alinatss
27 қыркүйек 2025
Керемет жағымды орын, жайлы атмосфера, дәмді тағам және өте мейірімді қызметкерлер. Мен сізге өте кеңес беремін!!!
Жазира Кенжебекова
31 қаңтар 2025
Жақында олар бұл мейрамханаға достарымен бірге барды . Олар тамаққа, атмосфераға өте риза болды. Кешкі ас дәмді және қанағаттанарлық болды. Мен бұл орынды грузин тағамдарының барлық әуесқойларына ұсынамын! Сондай ақ даяшы Назираға жақсы қызмет көрсеткені үшін рахмет)
Антон Родионов
Дәмді грузин мейрамханасы, отбасылық жағынан жақсы және жылы. Сыпайы қызметкерлер. Керемет атмосфера. Өте дәмді. Хинкали-топ!
Сергей СВ
3 ақпан 2025
Жақында кешкі асқа бардық, тек супер! Барлығы өте дәмді, бөліктері үлкен және бағасы жақсы. Қызмет те деңгейде, даяшылар мейірімді. Тағы да оралуды ұмытпаңыз, мен бәріне кеңес беремін!
эльмира
31 қаңтар 2025
олар келесі күні болды. дәмді грузин тағамдары, жағымды қызметкерлер (даяшы Назираға мәзір ұсыныстары үшін ерекше рахмет), мекеменің атмосферасы өте ұнады. тағы келуді ұмытпаңыз😉
Асем Смайлова
15 желтоқсан 2025
Өте дәмді тағамдар, десерттер жай ғана жоғарғы. Әсіресе ұнады жержаңғақ қосылған Браун шынайы емес дәмді. Қызмет көрсету де жоғары: мұқият және жағымды қызметкерлер. Қайтып оралғыңыз келетін жер.
Beks Zhum
Өте дәмді тағамдар және қызмет ерекше ұнады Ернар баласына рахмет
Роберт
15 қараша 2024
Дареджани, бұл грузин тағамдарының мекемесі, онда дәмді хачапури, шарап және басқалары бар (ол жерде көп нәрсені сынап көрді). Шағын үстелдері бар жағымды атмосфера, онда интимдік жағдай жасалады. Таза және әдемі интерьер және дәстүрлі грузин музыкасы фонда. Мүмкін біреу тар болып көрінуі мүмкін, бірақ мен оны жақсы көремін. Есеп, орташадан жоғары.
Сергей Тихонов
Барлығы әдепті. Дәмді. Бірақ бұл сәл болжамды.. негізінде сіз қонақтарды көрсете аласыз.. бірақ екінші рет Таң қалғым келеді…
Арина Б.
9 қыркүйек 2025
Өте дәмді және әдемі. Қайта құрудан кейін ол шынымен жайлы болды. Барлық бөлшектер ұсақ-түйекке дейін ойластырылған, ал лимонадтар-бұл ең жақсы. Тамақпен жұмыс істеу керек және өте жақсы
Виктория
1 қараша 2024
Жақсы және жағымды қызметкерлер, керемет қызмет, тамақ тез әкелінді. Мекеме жайлы және әдемі көрінеді. Барлық тағамдар дәмді болды, 10/10 дайындалды
Екатерина Ч.
13 маусым
Керемет орын! Тапсырыс бергендердің бәрі ұнады, әсіресе тауық еті. Дөңгелек үстел + барбекю + салат = ❤️ Тамаша қызмет)
Ч. Алекс
13 шілде 2025
Әдемі орын, өте стильді, іскерлік кездесулерге жарамды. Олар достарымен бірге болды, бірнеше ыдыс-аяқ алды, бірақ бешбармак нақты нәрсеге ұқсамайды( кейбір дәмсіз қамыр мен ет
Алексей
Жайлы, тақырыптық мекеме, Сіз Кавказдың қонақжайлылық атмосферасына енесіз. Дәмді тағам, мейірімді қызметкерлер!
Улитка В.
24 желтоқсан 2024
Керемет мейрамхана, жағымды атмосфера, дәмді тағам, өте сыпайы және асығыс қызметкерлер. Отырғызу өте тығыз, кейде тамақ кешіктіріледі, бұл жағдайда олар кішкене мақтау айтады немесе келесі сапарға купондар береді. Сізге ұнамаған жалғыз нәрсе-тар, үстелдер қысқа, сіз басқалардың өсектерін тыңдауыңыз керек
Александр Волошин
20 ақпан 2025
Жақсы мекеме, өте дәмді тағамдары бар, қызмет орташа, бірақ шағымдарды ұсыну екіталай. Атмосфера жайлы. Шай да өте жақсы болды .
Amid
3 желтоқсан 2023
Жайлы атмосфералық мейрамхана. Керемет шығыс және Кавказ тағамдары. Гастрономиялық ет пен кебаб әсіресе таң қалдырды. Жомарт бөліктер. Бөліктердің сапасы мен мөлшеріне жеткілікті баға. Жағымды тітіркендірмейтін музыка. Музыканың көлемі орташа, әңгімелесушіні естуге кедергі болмады. бар акциялар бұл қуантады. Сыпайы және сауатты қызметкерлер. Залдарда таза және ұқыпты. Таза және толық ванна бөлмелері. кемшіліктердің ішінен: автотұрақ өте кішкентай. мейрамханадан үш метр қашықтықта орналасқан шулы көше. балалар бөлмесі немесе ойын алаңы жоқ. "үй шарабы" өте ұнамады. Дәміне қарай шмурдяк. Жалпы, бұл өте ұнады және жағымды әсер қалдырды. Мен достарға кеңес беремін.
Janelle W.
3 желтоқсан 2024
Біз Бұл мейрамханаға TikTokers ұсыныстарына сүйене отырып бардық және мұны істегенімізге өте қуаныштымыз. Біз кірген сәттен бастап бізді сүйкімді интерьер мен жайлы атмосфера баурап алды. Қызметкерлер ағылшын тілінде өте жақсы сөйледі және ағылшын тіліндегі мәзір қол жетімді болды. Мейрамхана тағамдар мен сусындардың алуан түрін ұсынады. Біз болашақта көбірек тағамдарды сынап көру үшін оралуды асыға күтеміз. Керемет қонақжайлылығыңыз үшін рахмет!
Түпнұсқаны көрсету · English
Сергей Парамонов
Мен өте ұзақ уақыт бойы керемет хинкали іздедім. Мин 20 кезекте тұрды бірақ бұл оған тұрарлық болды!!! Мен хинкалийден дәмді жеген жоқпын!
Алуа Жаканова
29 қазан 2025
Дәмді, бірақ үнемі сатылған, тағамның иісі күшті. Содан кейін барлық киімдер тамақтың иісін сезеді. Даяшылар кейде қызмет көрсетуге үлгермейді, себебі 4 жұлдыз.
Arnur
14 қыркүйек 2025
Өте дәмді ас үй, жағымды қызмет. Мұнда бірінші рет тұрақты клиенттер болып табылатын туыстарымен бірге болды. Олар риза болды. Көп рахмет!
Арсен Амир
13 наурыз 2025
Грузин асханасының жақсы кафесі!!! Өкінішке орай, жайлы емес! Ас үй 7/10. Орналасқан жері 10-нан 10. Қызмет көрсету 6/10.
Динара
28 қараша 2024
Барлығына сәлем! Бұл мейрамхана бұрын сүйікті, барлық достарының бірі болған , біз Дареджаниге басқа елдерден келген қонақтарды шақырдық . Бірақ енді ешқашан бармайық ! Бөтелкедегі сыра жылы болды !!! Бұл қорқынышты түс ! Біз бас тарттық, бірақ біз оны есепке алдық . Жарайды ! Хачапури әкелінген кезде, даяшы оны жай ғана үстелге қойып , оны араластырып, кесуді ұсынбады, яғни оны бәріне табаққа салыңыз . Біз оны өзіміз сұрадық. Сол кезде ол салқындап, орнынан тұрды қазық дерлік толтыру . Бір сөзбен айтқанда, қызмет өте төмен болды . Даяшы робот сияқты, сіз мұндай көзқарастан кейін тамақтанғыңыз келмейді . Әрбір ұлттық тағамның өзіндік тағамы бар , егер аспаз тырысып, тамақ дайындаса, онда даяшы өзінің қызмет көрсетуі мен қызмет көрсетуімен бәрін бұзуы мүмкін . Біз бұл мекемеге ешқашан келмейміз .
Алексей Григорьев
28 қыркүйек 2023
Дәмді тағамдары бар атмосфералық ЖӘНЕ ЖАЙЛЫ ОРЫН. Маған бидай қосылған салат өте ұнады. (Балғын, жеңіл). Люля кебаб-керемет, керемет! Балықпен Долма-бұл өте ерекше, бірақ бірдеңе дұрыс емес... классикалық долма әлі де әлдеқайда дәмді. (Сонымен қатар, сүйек ұсталды). Жақсы, мейірімді қызмет.
наргиз к.
9 тамыз 2025
Өте дәмді. Және өте әдемі. Қызметкерлер керемет. Қызмет те қуантады. Атмосфера керемет. Барлығы ұнайды. Көп рахмет. Мен тағы бірнеше рет келемін.
Zhanibek Izbaskan
27 қыркүйек 2025
Астанадағы филиал ұнады. Сондықтан да Алматыға кешкі асқа келуге шешім қабылдадық. Бұл көңіл көншітпеді. Мұнда сәл жайлы болды. Мен сонда болғанымда көп нәрсе болды. Тамақ Күткендей керемет болды. Қызмет мейірімді болды.
Римма Червинская
12 қазан 2025
Өте атмосфералық мекеме, мәзір бай, бәрі өте дәмді, ыстық-ыстық, биіктікте қызмет көрсету, мен оны біржақты ұсынамын
Nurassyl Shaken
10 қыркүйек 2025
Маған бәрі ұнады. Мен дос қызыммен кездесіп, қуаныштымын: ас үйден және залдағы жағымды атмосферадан бастап!
Ник
30 сәуір 2025
Қызмет жоғары деңгейде, ас үй құдайлық, мен бірнеше рет ораламын
Alexander Sakharov
18 наурыз 2024
Керемет грузин мейрамханасы Артықшылықтары: 1. Дәмді тағам Олар мекемеде 5+ рет болды. Олар көптеген позицияларды сынап көрді-ешқайсысы көңілін қалдырмады. 2. Қызметкерлер Біз үнемі ең жақсы даяшыға жеттік. Осындай адамдардың арқасында мен мекемеге оралғым келеді. Тағы не маңызды-олар өте тез қызмет етеді. 3. Бағалар
Shailesh K.
2 маусым
Бізге вегетариандық хачапури өте ұнады-шынайы дәм. Қоршаған орта да жақсы болды.
Түпнұсқаны көрсету · English