Dami

Айбек Б.
Керемет қонақ үй. Іші таза. Қызмет көрсету жоғары деңгейде. Таңғы астары өте дәмді.
Татьяна Панова
13 тамыз 2025
Қонақ үй ұнады, бөлмеде бәрі бар. Мен қабырғада орналасқан кондиционерді түнде қалдыруға болатындай етіп атап өткім келеді, ол әдеттегідей төсекке соқпайды. Қызметкерлер ерекше назар аударады. Олар өте сыпайы қарсы алады, барлық сұрақтарға жауап береді. Менде таңғы ас болды, бірақ мен түнде кетіп қалдым, түскі ас қорабын еш қиындықсыз ұйымдастырдым, душпен айтарлықтай дайындалдым ) қонақүйде кафе бар, қонақтарға 15% жеңілдік беріледі, Мен сол жерде кешкі ас ішіп, тамақ пен қызмет ұнады. Кемшіліктердің бірі-бөлмедегі есту, бірақ бұл көптеген қонақүйлердің проблемасы. Жалпы, - әсер жағымды және оны бірінші минуттан бастап қызметкерлер жасайды. Рахмет.
PAUL
11 қыркүйек 2025
Мықты қонақ үй. Бөлмелер қасбеттен әлдеқайда жақсы көрінеді. Бөлме Жаңа болды, Сүлгілер, душқа арналған керек-жарақтар, тіс жинағы бар. Жуынатын бөлме, душ емес. Барлығы таза. Өте таза үтіктелген төсек-орын. Жауапты команда, барлығы сұрақтар бойынша өте мейірімді. Таңғы ас қалыпты, 4ku үшін, мәзірге сәйкес 5-6 нұсқаны таңдау. Алдыңғы есік арқылы дәлізде не бар екендігі өте естіледі. Жалпы алғанда, керемет жергілікті қонақ үй, кіру тобына, тым көп және таңғы асқа байланысты 1 ұпай жинады, бірақ бұл 4,5-ті қояды. Мен ұсынамын
Nadezda Z.
24 қараша 2025
Бұл қонақ үйде Мен отбасыммен бірінші рет емес тұрамын. Өте түрлі-түсті және жайлы. Бөлмелер өте әдемі. Үлкен төсек, жұмсақ және ыңғайлы. Мейірімді қызметкерлер. Мейрамханада өте қонақжай және мейірімді қызметкерлер жұмыс істейді. Таңғы ас кезінде таңдауға болатын көптеген тағамдар. Дәмді. Аспаз жанмен тамақ дайындап жатқанын көруге болады. Кешкі асқа бардық, тағамдар да ұнады. Бөлмелер таза. Сүлгілер жиі өзгереді. Қонақ үй орталықта емес, бірақ біз оны жақсы көрдік. Мен ұсынамын 👍
Владислав Масло
29 маусым 2025
Өте жайлы қонақ үй. Үлкен сандар, бәрі жаңа және бәрі ойластырылған. Қабылдау бөлмесіндегі балалар өте жақсы, өте мейірімді және жауап береді! Барлығы жақын екенін түсініп, қонақ үйге тапсырыс берген жалғыз нәрсе:)) бірақ Алматы мен оның кептелісі үшін бұл қашықтық өте үлкен болды:)) бірақ тыныш және ұйықтау өте ыңғайлы болды!! Ұсынамыз!!
Арман К
1 желтоқсан 2025
Тамаша орын. Алматыға келгенде, Мен әрқашан осында тоқтаймын. Төменде мейрамхана бар, таңғы ас тұруға кіреді. Ең бастысы-таза, тыныш және жайлы. Халал қонақ үйі.
Маржан Омарбек
21 сәуір 2025
Өте әдемі интерьер дизайны, тағам дәмді, балаларға арналған аймақ бар бұл да маңызды емес. Кабиналар бар. Барлығы ұнады
ася александрова
4 шілде 2025
Керемет қонақ үй, қызметкерлер өте мейірімді және кездесуге барады, бағасы жай ғарыш, барлығы жоғары деңгейде бөлме өте кең. Мен шолу жасадым және барлығына кеңес бердім
анна исакова
19 мамыр 2025
Керемет қонақ үй! Бөлмелер таза, жайлы және стильді! Сыпайы және мұқият қызметкерлер! Кез келген сұраныс бойынша көмектесіңіз! Тамаша орын! Өте керемет таңғы ас! Тікелей ұсынамын ✅✅✅
Джура Худайбердиев
20 шілде 2024
Қонақ үйде кездесуде, мейрамханада болды. Мен сандарды өзім көрмедім. Алайда, менің досымның айтуынша, қонақүйде нөмір алу оңай емес. Ол іс жүзінде толы, бұл кез келген қонақүй үшін үлкен жетістік. Бөлмелерді алдын ала брондау керек. Ас үй жақсы, дәмді дайындалады. Қызметкерлер өте сыпайы және мұқият. Қонақ үйдің керемет орналасуы оны одан да тартымды етеді: тау алыбы, Өзбек кафесі және басқалары, мешіт те жақын, автобустар үздіксіз жүреді.
З
Зафарбек Каюмов
Жақсы қонақ үй, әсіресе тыныш демалыс үшін! Жалғыз нәрсе-ертең швед үстелі түрінде ұйымдастыру мәселесін қарастыру.
Гульдерай Казыбаева
1 қыркүйек 2025
Қонақ үй жай ғана керемет! Барлығы таза, жайлы, қызметкерлер жауап береді, жөндеу жаңа, бірақ таңғы ас онша емес. Егер сіз онда таңғы ас ішпесеңіз, онда бәрі керемет!
Rita B.
30 қыркүйек 2025
Керемет қонақ үй, Мұқият қызметкерлер, бөлменің керемет жағдайын атап өткім келеді, қажет нәрсенің бәрі бар, тазалау күн сайын өтеді. Шын жүректен ұсынамын 😇
Вероника П.
13 қазан 2024
Таңғы асқа швед үстелі емес, мәзірден тапсырыс, тек бір тағам мен шай немесе кофе. Яғни, шайға тәтті де, жеміс те жоқ. Өте аз таңғы ас, мен аз жеймін, бірақ мен тіпті тойған жоқпын (таңғы ас қосылған). Мейрамхананың өзінде тамақ ұнамады, әсіресе қытырлақ баклажан, бір қатты қамыр, мен ол жерден баклажан таппадым Бөлме үлкен, бөлмедегі шайнек пен тоңазытқыш
Валентина Морозова
15 наурыз 2025
Тамаша қызметкерлер, таксиде 20 минут көтеруге дейін, жылы қонақүй едендері, таңғы ас өте вексельдер және мәзірден алуан түрлі. Мен бір мәнді ұсынамын
Руслан А.
16 тамыз 2025
Алдымен мен люкс бөлмесін сатып алдым, бірақ ол жерде жол өте шулы және ашық тереземен ұйықтау мүмкін емес, ал жабық жерде дем алатын ештеңе болмады. Менеджер Елдос Нөмірді экономға ауыстыруды ұсынды, ол үшін оған рахмет, бірақ бізді видеода тосын сый күтіп тұрды, біреу біреуді телефонмен ұрды, содан кейін орындық оны алып, біреудің басына сындырды. Келесі күні олар маған бәрін ауыстыруға уәде берді бірақ ешкім келмеді, Мен оған Соманоның не және қайда екенін және оны түзету керек екенін көрсету үшін нөмірге Елдосты жеке шақыруға тура келді. Эконом бөлме артқы аулаға шығады және 12-13 нөмір олардың ішіндегі ең тыныштары, 14-тен сіз кейбір кондиционердің немесе шатырға орнатудың дыбысын естисіз. Жалпы алғанда, мұндай сұрақ менеджер Елдосқа қойылды ол бұл шудың не екенін біледі ме, агрессия маған жауап ретінде және "егер сізге ұнамаса, сіз бүгін бас тартып, кете аласыз" "тауға барыңыз - егер сіз тыныштықты қаласаңыз", "сіз менің жалғыз қонақтарым емессіз" бұл бізге қызмет ете алмайтыныңызды білдіреді немесе не ?) Әрі қарай одан да қызықты, менің әйелім қазақ және оны көргенде ол онымен амандасты, бірақ менімен түбегейлі амандаспады, өйткені Мен орыспын ) мен негізінен орыстарды ұнатпайтынын білдім, бірақ а) сұралмаған кеңестер беру б) орыс тілінде түбегейлі сөйлемеу в) демонстрациялық түрде көрсету бұл жерде маған ұнамайды. Мен ақша әкелдім, елге қарағым келді, мәдениетті көргім келді, мен көргім келгеннің бәрін жасадым. Таңғы ас дәмді, ақылы мен кафеде екі рет тамақтандым, ол әсер етпеді және қымбат, бірнеше жүз метрден кейін мейрамханалар бірдей бағамен дәмді болады. Қонақ үй жол бойында орналасқан, Мен сізге Люкс алуға кеңес бермеймін. Эконом алыңыз, 12-13 бөлмелер ең тыныш. Менеджер Елдос жақсы және тілді қадағалаңыз.
Куаныш Ризанов
12 қараша 2024
Өте жайлы және кең бөлмелер. Таңғы ас қанағаттанарлық. Жалғыз нәрсе тұншықтырды. Әрине, қайту керек және мен мұны міндетті түрде жасаймын. Осы объектіге баруды ұсынамын))
наталья д.
26 тамыз 2024
Тамаша қонақ үй. Маған бәрі ұнады, өте кең бөлмелер, заманауи дизайндағы Ұлттық стиль. Өте таза, бөтен иістер жоқ. Матрац туралы бөлек айтқым келеді - ыңғайлы және ыңғайлы. Өте мейірімді және сыпайы қызметкерлер.
Л М
18 қараша 2025
Сынып бөлмесі. Тамаша қызметкерлер. Дәмді тағамдар. Аспаздарға құрмет
Л
Лука К.
30 мамыр 2024
Жақсы аудандағы жайлы қонақ үй. Жақын жерде шулы емес, бірінші қабатта алкогольсіз дәмді кафе бар. Тек темекі шекпейтіндерге арналған бөлмелер. Мен таңғы ас туралы бөлек айтқым келді, бұл керемет. Менде құны болды.
D
damir d.
7 шілде 2025
Керемет дәмді, биіктікте қызмет көрсету, өте атмосфералық, қызметкерлер сүйкімді,
Олеся В.
14 шілде 2025
Олардың асханасынан көңілі қалды. Шакшук өте сұйық және жұмсақ болды. Кофе суық.
Alan Kim
2 тамыз 2025
Тыныш жер, дәмді тағамдар, мейірімді қызметкерлер
G
G K
Кең бөлмелер, мейірімді қызметкерлер. Барлығы керемет
Руслан Жуламанов
3 мамыр 2025
Таза және жайлы. Таңдау үшін жақсы таңғы ас
Қ
қамза жаркенов
28 тамыз 2025
Дәмді, қызмет жақсы әкімшілік Мұқият
Farid Kudyakov
30 наурыз 2024
Керемет қонақ үй, таза және жайлы бөлмелер, сізге қажет нәрсенің бәрі бар, мейрамханада бәрі дәмді! Қызметкерлер сыпайы және жауапты!
Бауыржан Советкан
Әдемі және таза қонақ үй, бөлмелері таза 👍
Карлыгаш Атханова
Ыңғайлы және жақсы дайындалады
Юлия Крайнова
1 маусым 2025
Таза нөмірлер. Дәмді таңғы ас.
Едильбек Оспанов
15 наурыз 2025
Барлығы керемет, қызмет көрсету және ас үй теңдесі жоқ.
Фахридин Сафаров
22 қазан 2024
Қонақ үйде ханымдар жайлы, таза және жайлы
Андрей
2 маусым 2025
Керемет қонақ үй, қамқор қызметкерлер, өте дәмді тағамдар, мен ұсынамын!
Жонибек Имамкулов
6 желтоқсан 2025
Өте таза және ыңғайлы
Вячеслав Сойко
19 қыркүйек 2024
Мүмкін алаатадағы ең жақсы қонақүйлердің бірі, мейрамхана - супер!
Александр Соков
25 қыркүйек 2025
Керемет және таза бөлмелер
Абдурашид
Қонақ үй супер !!! Қызмет керемет !
Виктор Клюев
7 мамыр 2024
Жақсы таңғы ас, бірақ орталыққа қатысты орналасқан жері даулы
Valentina A.
26 наурыз 2025
Мен мұнда бірнеше рет тоқтаймын. Жақсы қонақ үй.
Azama K.
24 сәуір 2025
Үздік қонақ үй
Ернар Сарыбек
8 тамыз 2025
Өте дәмді
d b
30 маусым 2025
Таза және гигиеналық, даяшылар өте жылы және ойлы
Түпнұсқаны көрсету
Гульбаршын Шакирова