Crystal SPA

Молдир Ашимбаева
Жақсы,іші кішкене ескілеу
Жансая Аманкул
23 шілде 2025
Мен қыста болдым.. маған бәрі ұнады.. техникалық қызмет көрсету және тазалық пен жайлылық.. Массажист тікелей супер.. Қола дерт көрмесін ата мен әлі жазылмадым бірақ олар маған сенім тапты 👍 🏻
Александра А.
6 қыркүйек 2024
Релаксация үшін көп рахмет... бұл Құдай!!!! Назерке мен Дана шеберлерінің алтын қолдары бар!!!! Мен қайта туылған сияқтымын!!!! Релаксацияның барлық кезеңдері жоғары деңгейде: скраб, массаж - мен қуаныштымын!!!! Барлығы таза, сүйкімді.... Ал қандай дәмді шай!!!! Мен мұнда міндетті түрде қайта келемін.... Және бірнеше рет 👍 🏻 👍 🏻 👍 🏻 👍 🏻
Карина И.
30 қараша 2025
Біз анаммен бірге осы СПАҒА келдік, 30 000 теңгеге екі адамға арналған бағдарлама сатып алдық-бұл біздің өміріміздегі ең сәтсіз ақша болды. Біз СПА-ға емес, тазалық пен қызмет туралы естімеген ескі жертөлеге кірдік деген сезім. 1. Алғашқы секундтардан бастап бірдеңе дұрыс емес екені белгілі болды Кіре берісте біреудің ескі тақтатастары берілді. Бір реттік емес, қарапайым резеңке, майлы және жанаспайтын. Мұндай сезім, олар жай ғана сөреге қойылады, тіпті жуылмайды. 2. Шаш кептіргіш тікелей кіре берісте тұрады Шашыңызды кептіру үшін-барлығы жүретін дәлізде тұрыңыз. Жинау бөлмесі, ыңғайлылық жоқ. Барлығына үнемдеу. 3. Интерьер түтіккен және тозған Ескі қабырғалар, сынған плиткалар, ондаған жылдар бұрын арзан жөндеу. Атмосфера босаңсытпайды, бірақ қысым жасайды. 4. Хаммам-ең қорқынышты Кәріздің жағымсыз иісі болды, соншалықты өткір, іште болу мүмкін емес еді. Плиткаларда-дақтар, көгеру, бәрі ескі ауылдық ваннаға ұқсайды. Жұмысшылар кіріп, "демалыңыз" дейді, бірақ мұндай сасықта мұны қалай жасауға болады? 5. Процедуралар-толық көңілсіздік Көбік арзан ыдыс-аяқ сияқты иіс шығарды. Скраб шебер емес, кездейсоқ адам сияқты өрескел жасалды. Барлығы хаотикалық, жағымсыз және бір тиынға тұрарлық емес. 6. Шаш-бұл бөлек стресс Мен ұзартылған шашқа мұқият сұрадым, бірақ мен қатты тартылдым, жартысы жұлынып кете жаздады. Бальзам бүкіл ұзындыққа, оның ішінде тамырларға жағылды — адам қарапайым техниканы білмейді. Ол оны әрең жуды. 7. Шкафтар жоқ Барлық жеке заттарды дивандарда, барлығының көз алдында қалдыруға тура келді. Қауіпсіздік туралы мүлдем айтылмайды. 8. Массаж аяқталды Шебер бәрін машинада жасайды, техника нөл, кейбір жерлерде ауырады. Ол кәріздің иісін сезді. Есік әрдайым ашық — бәрі естіледі және бәрі де. Ол үнемі өмірден шаршағандай күрсінді. 9. Тікелей массаж бөлмесінде киіну Кеңістік те, ыңғайлылық та жоқ. Массаждан кейін тар бөлме — қалағаныңызша жинаңыз. ⸻ Қорытынды Бұл СПА немесе демалыс емес. Бұл лас, ескі, жағымсыз жер, ол тіпті 3000 тг-ға тұрмайды, бұл 30000 тг емес. Біз ашуланып, шаршап, алданып қалғандай сезіндік. Мен ешкімге кеңес бермеймін. Өмір бойы ең нашар СПА тәжірибесі. Сондай-ақ, шығу кезінде аяқ киімді тұруға тура келді, өйткені диванда басқа клиенттер отырды 👏 🏻
Minilady
2 қыркүйек 2025
Тамаша қызмет көрсететін жағымды жайлы орын, қыз әдемі және сыпайы!) ұсынамын!)
A A
24 мамыр 2025
Біз Cristal 24.05.25 спа-ға бардық, бәрі өте ұнады. Райгүл мен Назира есімді қыздарға керемет массаж жасағаны үшін ерекше алғыс айтамыз.
Дастан
9 маусым 2024
Демалуға тамаша орын. Олар әйелімен бірге болды. Самал мен Жансая өз ісінің тамаша шеберлері. Басынан аяғына дейін бізбен бірге болды. Сыпайы, кейбір жерлерде үнсіз. Ең бастысы, олар әзілді түсінеді, ортақ тіл таба алады.
София Ри
4 мамыр 2025
"Екі адамға арналған жұмақ" бағдарламасына қатысты. Барлығы ұнады. Майра мен Назерке шеберлері өте жақсы қызмет етті!
vpn
20 қазан 2024
Жағымды спа, кезектер болған жоқ, бағасы қалыпты, бағдарлама қаныққан. Массаж ұнады. Массаж алдында хаммамға баруға мүмкіндік бар. Массаждан кейін шай рәсімі)
Елена Довиченко
25 ақпан 2024
Кристина мен Баян көп рахмет. Мен екінші рет демалу және демалу үшін осы орынды таңдаймын. Қамқор және жағымды қызметкерлер. Тағы бірнеше рет оралыңыз)
Назерке К
21 сәуір 2024
Кеше олар осы СПА-да болды, олар осындай релаксация алды ! Бота Али мен Дана Алиге өте жағымды қыздарға алғыс айтамыз, сіз бірден өз салаңыздың мамандарын көре аласыз ! Тағы келейік)
Жадра Каренеева
26 желтоқсан 2023
Crystal SPA әзірге тек артықшылықтарын көремін. Әкімші Марина жоғары деңгейде қызмет етті, маған өте ыңғайлы, қолайлы бағдарламаны таңдады. Мен асыға күтемін 🙌 😍
О
Олеся Яценко
5 қыркүйек 2021
Ұнамады. 2 рет болды. Мастер жігіт өзі қалаған шаш үлгісін жасады. Ал тағы бір рет қыз маған зейнеткер әжем сияқты кешкі сәндеу жасады. Және оларды жіберу тітіркендіргіш. Бұғатталған. Енді оларға бармаймын.
Ярослав Мыгур
30 шілде 2025
Өте керемет орын. Барлығы таза, Мен оған баруға кеңес беремін
Жанар Бактыбаева
1 ақпан 2025
Бәрі жақсы
Жанара Куанышева
18 желтоқсан 2021
Керемет СПА. Айгүл мен Райхан шеберлеріне рахмет.
Сауле Джамиль
29 тамыз 2020