Cosmoweb

Тауарлар мен қызметтер

Artem Zhgun
29 желтоқсан 2024
4 ай уәделерді орындамайды, тапсырмаларды орындамайды, таңғы ас береді. Басшының процесіне жауапты немесе әсер ете алатын адамды табу мүмкін емес. Олар шотты тез қойды, бірақ олар жұмыс істей алмайды.
Айгерим Шаймарданова
28 қараша 2024
Осы digital агенттігінің командасы біз үшін тамаша корпоративтік сайт жасады. Дизайн қысқа, функционалды — біздің қызметкерлер мен клиенттер үшін мүмкіндігінше ыңғайлы болды. Олар үйлесімді жұмыс істеді, әр кезеңге есептер берді. Енді мен болашақ жобалар үшін тек оларға жүгінетінімізге сенімдімін.
Naz Dug
18 қараша 2024
Қайырлы күн! Жақында осы компанияға өзінің веб-сайтын құру үшін хабарласты. Сайт өте ыңғайлы және функционалды болды, менің барлық тілектерім ескерілді. Дизайн ұқыпты жасалған. Жұмыс барысында сіз әрқашан хабарласып, түзетулер енгізе аласыз. Мен нәтижеге ризамын, бәрі жақсы болды.
Ерыч Кенж
25 қараша 2024
Біздің консалтингтік компаниямызға сайтқа тапсырыс бердік. Менеджер қай платформаларда тұрғанын және қайсысында веб-сайт құрудың қажеті жоқ екенін бірден ескертті. Бізге сайтты құру процесіне барынша қатыса алу үшін қажетті кіріспе білімнің толық тізімі берілді. Рахмет!
Dana B.
15 желтоқсан 2020
Жақсы сайт үшін рахмет! Балалар бәрін тез әрі сапалы жасады. Сондай-ақ сыйлық ретінде біз үшін Парақ жасадық, бірақ басында бұл талқыланбады!!! Веб-студияны ұсынамыз!
Сергей Б.
15 желтоқсан 2020
Мен осы компаниядан сайтқа тапсырыс бердім. Мен нәтижеге ризамын) жұмыс сапалы және тез орындалды.
Анонимді пікір
18 қараша 2019
Мен ынтымақтастықты ұсынамын, сенімді және кәсіби веб-студия!
Анонимді пікір
22 мамыр 2020
Менің салоным үшін Мен сіздің сайтыңыздан тапсырыс бердім. Бұл өте жақсы және бюджеттік болып шықты. Енді клиенттермен қосымша байланыс арнасы болады, кейбір жазу процестерін оңтайландырамын.
S
Sultan S.
15 желтоқсан 2020
Барлығына ұсынамын! Қолайлы баға және жоғары сапа...