Compass

Орынбек Т.
27 шілде 2024
Жақсы жанармай бекеті. Жанармайдың сапасы керемет. Дүкенде кең талғам. Бағалары басқа Жанармай бекеттеріне қарағанда бағасы арзан.
Alima Yelkeyeva
21 сәуір 2024
Ух, машинаның қымбаты ғана жүретін район ба))😂 арзан машиналар айналып өте ме, бірдеңе ғой, мороженое жегенбіз еще, помню) заправкадан қарағанда стоянканың рөлін күшті атқаратын сияқты ))
Алаш-Орда.
31 наурыз 2024
Персоналда қазақша білмейтін және сөйлегісі келмейтін қызыметкерлер өте көп. Компас басшылары қайда қарап жүр? Тек ақша табу көзің іздеуде.
Назарбек Пазылбеков
Бекасыл Жолдасбай
12 наурыз 2024
Әдемі әдемі зор
Адлет Алматы
Өте үлкен супермаркеті, кофеханасы және гастрономиясы бар тамаша жанармай құю станциясы, сонымен қатар Бургер Кинг кафесі және үлкен автотұрақ бар. Жоғары сапалы Бензин
Aleksei K.
11 тамыз 2025
Барлығы керемет, жанармай да, қызметкерлер де, үлкен тұрақ, сіз жолдан еш қиындықсыз демалып, жеңіл тамақ ішіп, дәмді кофе іше аласыз. Жалғыз мәселе-егер ағын тығыз болса, Шығысқа шығу
Василий Алибабаев
10 маусым
Тамаша қызмет. Тамаша дизель отыны. Сыпайы қызметкерлер. Ассортименттегі дүкен. Кофе өте дәмді, табиғи астық. Мен ұсынамын.
Б.А.
6 қаңтар 2025
Сондай-ақ тамаша жанармай құю станциясы, жақын жерде Бургер Кинг, үлкен автотұрақ, көптеген динамиктер, Электр машиналарын зарядтау бар. Ұнайды QR-машинадан шықпай-ақ төлеуге мүмкіндік беретін төлем. Супермаркетте бәрі де мол, мен аспаздық, макарон, мочи, Донат және т. б.
Анель Кумаш
жақсы жанармай құю көліктен шықпай ақ qr каспи арқылы төлеуге болады дүкенде үлкен таңдау бар, кофехана бөлек, дәмді кофе
Виталий Есентаев
26 шілде 2025
Мен отынның жеделдігін, әмбебаптығын, сапасын бірде-бір рет алаңдатпағанын атап өтемін. Кемшіліктердің ішінен "әйнектерді сүрту" пайдалы сапасы, Пенни қызметі өкінішті емес, бірақ бірнеше рет әйнек немесе екі-үш терезені дақтармен жабады, тек жаңартуға уақыт болады, сондықтан маған қажет емес. Ұсыныстардан: 2-3 бөлімнен тұратын Робот раковинасын салыңыз (өздігінен жуу емес)
Арнур А
19 мамыр 2025
Керемет жанармай құю бекеті, қала сыртына шығатындар үшін кездесу орны. Ішіндегі керемет минимаркет, барлық қажетті заттар, дәмді кафелер, жеткілікті Таза Дәретханалар, жақсы қызмет
Любовь Беседина
22 шілде 2025
Маған бұл жанармай құю станциялары өте ұнайды, мұнда Жолдан шығып, демалу өте ыңғайлы, толыққанды азық-түлік дүкені, салқын және ыстық сусындардың әртүрлі түрлері бар аспаздық және кофехана бар.
Куаныш Маруан
12 тамыз 2025
Жақсы жанармай құю, жанармай жақсы, дүкенде қарапайым супермаркеттерде нацти емес көптеген тауарлар бар, қызмет те жақсы және жылдам
Дмитрий Сапрыкин
12 наурыз 2025
Жақсы жанармай құю, қосымша арқылы төледі. Жылдам және ыңғайлы. Жанармай да жақсы, ешқандай проблема болған жоқ.
Сергей Худоерко
Жақсы жанармай құю. Әрқашан жанармай құю егер жақын жерде болса, бірнеше рет проблемалар болған жоқ. Бағасы нарықтан жоғары болса да, дүкен бар екені ыңғайлы.
Алмат Алимжан
4 қазан 2025
Жоғары деңгейдегі қызмет. Мұнда бүкіл Алматыда ең сапалы отын бар. Артықшылықтардың ішінен сіз кофе ала аласыз ILT тамақтану ішінде минимаркет бар.
Жаннат Жангазыевна
19 қараша 2025
Әдеттегідей ыңғайлы, әрдайым тез бола бермейді, бірақ көлікті қоюға және тамақ ішуге болатын жер бар. Әрқашан жаңа кофе мен кондитерлік өнімдер, дүкенде сіз бәрін таба аласыз
Кристина Типс
13 тамыз 2024
Біз бір жерге барған кезде қала маңы, біз әрқашан кофе мен тамақ ішуге барамыз) күйеуі таңертең жұмыс алдында кофе ішуге жиі келеді. Кейде бұл жанармай құю сияқты көрінеді, дүкен кішкентай, бірақ сіз қарапайым супермаркеттерде жоқ нәрсені табасыз. Ал, отынға қатысты шағымдар жоқ, көбінесе біз компасқа жанармай құямыз
Mayra Ibraeva
6 қыркүйек 2024
Ең сапалы қызмет көрсету және жанармай премиум, сіздің дүкен сондай-ақ ыңғайлы орналасқан жері және жанармай құю және тікелей көліктен төлеу мүмкіндігі бұл уақытты үнемдейді
Тимофей Кочнев
11 қазан 2025
Жақсы жанармай құю. Мен мұнда барлық көліктерімді, дәмді тағамдарды, қызмет көрсету жылдамдығын және сапалы бензинді - жақсы жанармай құю станциясының барлық компоненттерін толтырамын. Мен бәріне кеңес беремін
Zaur Azizov
11 наурыз 2025
Мен мұнда жиі келемін. Сіз кез келген нәрсені таба аласыз. Жақсы бензин. Бургер кинг бар. Сондықтан тамақ пен сусын әуесқойлары батыл тоқтайды.
Василий Кавзалов
15 қараша 2025
Жақсы орын. Біз осы жерде жанармай құйып, түскі ас іштік, бүкіл отбасы өте ұнады.Біз көпшіл жанармай құю станциясын кездестірдік, үш минут ішінде ол біздің көлігімізге жанармай құйып, бізге көп нәрсе айтып, сұрай алды.
Константин
11 желтоқсан 2023
Компас жанармай құю-бұл жай от, мұнда гамбургерлер мен тұрақ үлкен, кофе сусындары мен жеңіл тағамдар әртүрлі, сонымен қатар су шырындары Каспий банкоматы мен форте, гамбургер бар дайын түскі ас кассалардың жанында бар жанармай құю бекеттері өте дәмді және әдемі көрінеді таза қаптама салқын.
Л
Лейла Лейла
10 желтоқсан 2025
Жақсы жанармай құю, дүкенде жақсы таңдау, мейірімді қызметкерлер мен сізге кеңес беремін ! Бензин де қалыпты сияқты)
Алмаз Таттимбеков
16 тамыз 2023
Мен өзім Орталық Қазақстаннан келдім. Бірақ бұл жанармай құю бекетін Алматы қаласында жақсы көремін. Барлығына ұнайды. Қызмет көрсетуден дәретханаға дейін. Жанармайдың әртүрлілігінен азық-түлік дүкеніне дейін. Жанармайдың керемет сапасынан әрқашан жаңа тағамға дейін. А таза дәретхана мүмкін бұл торттағы шие))) (таза дәретхана мен үшін ең маңызды көрсеткіш. Сондықтан ол үшін тек 5 ұпай, қалғаны үшін тағы бес ұпай.
Юрий Хахулин
7 қаңтар 2025
Тек отты барлық жерде адамдар жеді, олар кезек-кезек тоқтайды, кассада кезек, бензин әрдайым қанша рет шағымсыз жанармай құйылды.
Александр
16 наурыз 2024
Автокөлік жүргізушілерінің сүйікті орны. Жақсы шай мен кофе құйылады, тағамдар көп, бәрі жаңа. Автокөлік өнімдері, майлар, аязсыз заттар және т.б. бар. Ішінде тіпті үстелге отыруға орын бар. Бензин керемет. Түнде тұрақ толы.
Ирина Машно
29 қазан 2025
Мен тауға шыққанда осында келгенді ұнатамын)) кофе, тағамдар сатып алып, приключенияға барыңыз! Кофе жақсы, дүкендегі ассортимент жеткілікті.
Aziz Kurbaniyazov
29 қазан 2024
Сәлеметсіз бе, жанармай құю станциясы жақсы. Бірақ минус бар бұл кезектер кассада да, сомада да жанармай құю үшін тауарлардың сапасы қалыпты отын сапасы жақсы тек минус кезектер мен қызметкерлер. Сонымен негізінен жақсы жанармай құю
Арсений Школьник
19 қыркүйек 2025
Жақсы бағамен жақсы киіну, сіз дәмді тағамдар ала аласыз
Dau Ren
18 ақпан 2024
Тамаша жанармай құю кешені! Тамаша қызмет, дүкен және фастфуд. Барлығына ұнайтыны соншалық, кейде жай ғана үлкен кептелістер болады, бірақ бәрі де кезек тез қозғалатындай қорқынышты емес Бензиннің сапасы да қуантады
Оспанов Дамир
31 шілде 2024
Бүгін 31.07. шамамен 18:30-да 6-бағанда мен сіздің жанармай құю станцияңызға кірдім, жанармай құю станциясынан әйнектерді сүртуді өтіндім, әйнекті осындай құлықсыздықпен сүртіп, ақшаны талап ете бастадым, қалада бір жанармай құю бекетінде емес, Мен қатты ренжідім, бұрын басқа пікір болған , жанармай құюшы, мен айтуды бастадым. бұл оның міндетіне кірмейді, қызмет сіздікі төмендейді, енді сізге келуге ниет жоқ
K
Kulagina Yevgeniya
Мүмкін, ең жақсы жанармай құю-супермаркет. Мен жолға да сатып алдым! Тапсырыс сөрелерінде аздап тәртіпті қалаймын, бірақ тұтастай алғанда лайықты
Наталья Смирнова
19 сәуір 2024
Жақсы орналасқан, жолда ыңғайлы, минимаркет, жолдағы кофе, тағамдардың үлкен ассортименті, жылдам қызмет көрсету. Әрқашан дәретханада таза.
Айжан Карыбаева
9 шілде 2024
Біздің сүйікті жанармай құю станциясы, ең керемет қызмет көрсету және сізге қажет нәрсенің бәрі бар ең керемет дүкен. Біз әрқашан осында жанармай құюға тырысамыз. Тек жақсы, ыңғайлы, ойластырылған.
Дияр Даулетов
25 желтоқсан 2025
Барлығы керемет! Ала картасын алыңыз. Жалпы, сіз машинадан шықпай-ақ QR арқылы төлей аласыз. Шағымсыз отын
Айдар Турсалиев
3 мамыр 2022
5 жұлдызды қызмет көрсету, 5 жұлдызды отын сапасы, Алтын жастар жиналатын орын))) Тама өзін де, көлікті де тамақтандыруға болады (кез келген) Жанармайдың барлық түрлері бар газ, бензин, дизель және электр станциясы, бұл келгендердің барлығын қуантады Тазалық ең жоғары деңгейде
Бакытжан Алимжанович
13 ақпан 2023
Ыңғайлы орналасу, әрқашан жанармай құю қалыпты, дүкенде қажет нәрсенің бәрі бар, бірақ бағалар!!! Неліктен мысалы, су мен минералды сулар дүкендерге қарағанда қымбатырақ? Боржомидің мысалы дүкендерде 450 теңгеден, ал жанармай құю бекеттерінде 650 теңгеден тұрады? Сонымен, барлық жанармай құю бекеттерінде! Органдар оларды қашан алады? Сондай-ақ, жүргізушілер көліктерді жанармай құю бекеттеріне тастап, дүкенге баруы ыңғайлы емес, олар кофе ішіп, жанармай құю бекетінде кезек күтіп тұрғанда тыныш ішеді! Демалыс күндері ақылы машиналар жиналады әсіресе жазда олар өздерін және машиналарды көрсетеді кім әлдеқайда көп. Полиция да, жанармай құю әкімшілігі де бақыламайды. Бар Бургер Кинг жанармай құю бекетінде, Каспий терминалдар. Газ құю.
Ксения Федорова
12 сәуір 2024
Керемет жанармай құю Көліктен шықпай ақ жанармай құюға болады Бұл өте үлкен плюс Бензин жақсы Ыңғайлы орналасуы Үлкен тұрақ
Асель И.
27 қазан 2023
Мүмкін олардың бензині жақсы шығар, бірақ бұл супермаркет бірге жанармай құю өте қорқынышты! Барлығы көлікті жанармай құюға қояды және сатып алуға барады, қалғандары күтіп, ұзақ кезек жасалады. Ақыр соңында, сіз адамдарға көлікті жанармай құюға және сатып алуға болады, бірақ көбісі басқалар туралы ойламайды, сондықтан бұл жердің иелері кассаны ауыстыра алады немесе қандай да бір жолмен ұзақ кезек жасалмауы үшін бірдеңе ойлап таба алады
Аль-Таир
2 шілде 2024
Жанармай қаланың көптеген жанармай құю станцияларына қарағанда қымбатырақ, сондықтан ол жерде бірнеше рет жанармай құйылды. Мен бензин сапасының айырмашылығын сезбедім. Мен негізінен кофе, круассан және Буркинг Кинг үшін келемін.
Андрей Воробьев
30 қазан 2021
Маған бұл жанармай құю станциясы ұнайды, өте тақырыптық орын. Қандай да бір себептермен, онда көптеген жастар ілулі тұрады, шамасы, ол тәулік бойы жұмыс істейді, жеуге және кофе ішуге көп нәрсе бар. Қаланың шетінде және өте құрметті ауданда орналасқан, сондықтан алтын жастардың көпшілігі сол жерде орналасқан. Мен халықтың күшті жартысының өкілі болғандықтан, онда өте әдемі қыздардың бар екенін байқауым керек. Жанармай құю станциясында 30 дана супермаркеттердегідей емес, көптеген жұмыс істейтін кассалар бар, барлығы 5 жұмыс істейді. Қызметкерлер өте сыпайы және әдепті.
N
Nigara t.
23 қазан 2025
Мен Kia K5-ті толтырдым, жарты жыл бұрын чек өртенді. Содан кейін мен оны лукоилге ауыстырдым. Чек бірден өтті. Бір күнде мен компасты қайтадан құйып сол чек қайтадан жанады
Руслан Алиев
13 қаңтар 2025
Жалғыз, қалыпты жанармай құю станциясы. 92 бензинінің сапасы — Алматы қаласындағы ең жоғары, ең үздік. Қалған ЖМҚС мысалға
Валерий Михайлов
26 қазан 2022
Cәлеметсіз бе. Жанармай құюшыдан бастап, толық резервуарды қақпақтың астына құйып, әйнектерді жуып , сыпайы болды, тамаша минимаркет, жақсы таңдау мен баға, ең бастысы жақсы жанармай👌. Өте қуаныштымын, тағы да ораламын.
Николай Колесников
7 қараша 2021
Жақсы бензин, сыпайы қызметкерлер, керемет кофе және қаладағы ең дәмді пончиктер. Жанармай құю кезінде ең бастысы-Камридің артында тұрмау, қандай да бір себептермен олар осы жанармай құю станциясында әрқашан басқаларға қарағанда ұзағырақ тұрады.
Павел Вашин
24 тамыз 2025
Жанармай құю станциясының әкімшілігі түнде айтарлықтай қолайсыздықтар тудыратын бумбоксирлер мен тікұшақтарды жинауға қатысты тұрғындардың, жақын тұрғындардың заңды өтініштерін елемейді!
Nikolay Eglit
17 тамыз 2022
Бұл жанармай құю емес-бұл микро әлем! Фаст-фуд желісімен, дүкенде саяхатшы үшін бәрі бар және тек қана емес. Заманауи, таза, сауатты және жылдам. Супер. Бұл жер әртүрлі адамдарды өзіне тартатыны таңқаларлық емес. Мұнда үнемі туса.