Cocoage

Гульнар Сыздыкбаева
Мен cocoage Косметология клиникасында курстан өттім — мен өте риза болдым! Мамандардың көзқарасы ерекше ұнады: барлығы егжей-тегжейлі түсіндіреді, мұқият қарайды және процедураларды жеке таңдайды. Сауықтыру процедуралары өтті-әсер алғашқы сессиялардан кейін байқалады. Тері балғын, серпімді болды, жалпы жағдайы жақсарды. Клиникадағы Атмосфера өте ыңғайлы, сіз өзіңізді тыныш және сенімді қолыңызда сезінесіз. Мен үшін ең бастысы-нәтиже және денсаулыққа қамқорлық, және бұл жерде ол шынымен де деңгейде. Мен міндетті түрде ораламын және қуана кеңес беремін! Гүлназ керемет маман, рахмет
Динара Аскаровна
Мен осы косметологияға барудың керемет тәжірибесімен бөліскім келеді! Кіре берістен бастап клиенттерге қамқорлық сезіледі: жағымды атмосфера, тазалық және өте сыпайы қызметкерлер. Мамандардың кәсібилігін ерекше атап өткім келеді — олар маған процедураны егжей-тегжейлі түсіндірді, барлық сұрақтарға жауап берді және менің теріме сәйкес келетін нәрсені таңдады. Процедура барысында Мен өзімді мүмкіндігінше жайлы және тыныш сезіндім. Нәтиже күткеннен асып түсті: тері бірінші рет келгеннен кейін айтарлықтай балғын, жақсы күтімді және жарқыраған болды. Бұл жерде тек клиенттер ағыны емес, сапа үшін жұмыс істейтіні көрінеді. Бұл қазір менің сүйікті өзін-өзі күту орны. Мен міндетті түрде оралып, барлық таныстарыма кеңес беремін!
Дарига Т.
Cocoage клиникасына барғаныма өте қуаныштымын! Қызметкерлер мұқият және сыпайы, барлығы егжей-тегжейлі түсіндіреді және жайлы атмосфера жасайды. Процедура ұқыпты және ауыртпалықсыз өтті, нәтиже бірден байқалады — тері балғын және жақсы күтімге ие болды. Клиникада тазалық пен жайлылықты атап өткім келеді — сіз өзіңізді тыныш және сенімді сезінесіз. Мен міндетті түрде ораламын және достарыма кеңес беремін!
Gulsum Rudneva
Мен "Кокоада" клиникасы туралы пікір қалдырғым келеді. Бастапқыда бұл жерге тегін бет күтімі процедурасына шақыру арқылы келді. Алғашқы сапардан кейін маған әсер өте ұнады, сондықтан мен толық курсқа жазылып, осы компанияның косметикасын сатып алуды шештім. Курсқа инъекциялар, аппараттық процедуралар және массаж кіреді. Мен қызметтің жоғары деңгейін атап өткім келеді: әрқашан сыпайы көзқарас, жайлы атмосфера, клиентке мұқият көзқарас. Косметолог Виктория Бойчукке ерекше алғыс айтқым келеді. Ол өте кәсіби жұмыс істейді, барлық инъекциялар ұқыпты және іс жүзінде ауыртпалықсыз. Әр процедурадан кейін керемет нәтиже көрінеді. Жалпы, мен өз таңдауыма ризамын және клиниканы қауіпсіз ұсына аламын.
D
Durrr S
Косметология клиникасына барып, риза болды: таза, жайлы және жағымды атмосфера. Қызметкерлер сыпайы, барлығы егжей-тегжейлі түсіндіреді және сұрақтарға жауап береді. Маман кәсіби маман ретінде әсер қалдырды, рәсім ыңғайлы өтті. Нәтижеге де риза болдым, міндетті түрде көбірек келемін.
Айсултан Аманжол
Мен cocoage клиникасында Гүлназ массажисті туралы пікір қалдырғым келеді. Маған тәсіл өте ұнады-бірден кәсіпқойлық пен егжей-тегжейге назар аударылады. Гүлназ жай ғана массаж жасамайды, бірақ проблемалық аймақтарды нақты өңдейді, сезім туралы сұрайды және клиентке бейімделеді. Сеанстан кейін денеде жеңілдік пен релаксация сезімі, арқа кернеуі жоғалды. Мен атмосфераны бөлек атап өтемін-бәрі таза, тыныш және жайлы, сіз толығымен демалуға болады. Егер сіз сапалы массаж және жақсы нәтиже алғыңыз келсе, міндетті түрде ұсынамын 👍
Асия Тасмухамбетова
Мен жарты жыл бойы клиникаға барамын, айқын нәтиже көремін, процедуралардың әсері бар. Мен кешенді қызметке келгеніме және шешім қабылдағаныма өте қуаныштымын. Барлық мамандар Құзыретті, әсіресе косметолог Анна Николаевнаны атап өткім келеді, мен оның алғашқы процедурасын жасағаныма өте қуаныштымын, содан кейін ол менің бетіммен айналысады❤️ жалпы клиникада жағымды атмосфера, жайлы, стильді, әдемі, жаңа жабдықтар,қызметкерлер мен мамандар сыпайы, мұқият. Маған өте ұнайды. Мен ұсынамын 🌸
Гузель Сабирова
Мен өз тәжірибеммен бөліскім келеді-қазір Косметология клиникасында процедуралар курсынан өтіп жатырмын және нәтижеге өте ризамын 🙌 Алғашқы сапардан бастап мен мұқият және кәсіби көзқарасты сезіндім. Сарапшылар әр процедураны егжей-тегжейлі түсіндіреді, барлық сұрақтарға жауап береді және күтімді жеке таңдайды. Бұл өте маңызды, өйткені сенім мен тыныштық бірден пайда болады. Мен атмосфераны бөлек атап өткім келеді-клиникада таза, жайлы және жайлы, келу әрқашан жағымды. Әрине, нәтиже қуантады: тері айтарлықтай жақсарды, жақсы күтімді және балғын болды. Мен курсты міндетті түрде жалғастырамын және сапалы және жұмсақ күтім іздейтіндерге осы клиниканы қауіпсіз түрде ұсына аламын 💖 Мен бөлек алғыс айтқым келеді Виктория Б, Виктория А және Гүлназ. Рахмет
Айнагуль Кискаякова
Клиникаға бара бастағаныма өте қуаныштымын.Керемет қызмет, жақсы көзқарас.Қыздар супер! Қаңтар айынан бастап косметологиялық процедуралар курсынан өтіп ,коллаген SMAS және плазмалық терапия өндірісінің негізгі процедуралары өтті, содан кейін пигментті жеңілдету үшін вайтинин. Нәтиже көрінеді бет жарқырайды және аз" сұр " бет түрі. Рахмет қыздар, өз ісінің мамандары. Бүгін мастер Гүлназдың бет массажында өте жақсы, кәсіби болды. Тұтқалар супер !!!
Эльмира Букенова
8 маусым
Мен косметолог Гүлназға кәсібилігі, ұқыптылығы және керемет нәтижесі үшін үлкен алғысымды білдіргім келеді! Наурыз айынан бастап мен процедуралар курсынан өтіп жатырмын және терінің өзгеруіне өте ризамын. Осы уақыт ішінде маған екі микро-ине терапиясы, плазмалық терапия, вайтинг-процедуралар жүргізілді, ал бүгін мен көз айналасындағы аймақты RF-лифтинг жасадым. Әрбір процедура барлық кезеңдерді егжей-тегжейлі түсіндірумен және күтім бойынша ұсыныстармен мүмкіндігінше ыңғайлы болды. Гүлназ әрдайым терінің күйіне мұқият қарайтынын, процедураларды жеке таңдайтынын және барлық сұрақтарға егжей-тегжейлі жауап беретінін ерекше атап өткім келеді. Алғашқы процедуралардан кейін мен терінің сапасының жақсарғанын байқадым: ол тегіс, балғын, ылғалданған және жылтыр болды. Бет өңі жақсарды, қаттылық жақсарды және көз айналасындағы тері қатайған және жақсы күтімді болып көрінеді. Шынымен сенуге болатын маманға келу өте жақсы. Кабинетте әрдайым жайлы атмосфера болады, тазалық пен қауіпсіздіктің барлық нормалары сақталады, ал процестің өзі тыныш және кәсіби түрде өтеді. Гүлназға қамқорлық, сапалы жұмыс және керемет нәтиже үшін рахмет. Мен процедуралар курсын қуана жалғастырамын және бұл маманды достарыма міндетті түрде ұсынамын!
Зауре Валиева
6 маусым
Мен ұзақ уақыт бойы ауыр аппараттық процедуралар үшін клиниканы таңдадым және қателеспегеніме қуаныштымын. Мұнда бет пен мойынды лазерлік жасарту (немесе SMAS-Лифтинг) процедурасы өтті. Әсері таңқаларлық: беттің сопақшасы айтарлықтай тартылды, ісіну кетті, тері тесігі тарылды, ұсақ әжімдер іс жүзінде көрінбейтін болды. Процедураның өзі ыңғайлы болды, дәрігер менің сезімдерімді үнемі бақылап отырды. Клиникадағы жабдық ең заманауи, ерекше, бұл Мен үшін шешуші фактор болды. Ұсынамын!»
Марина Александрова
8 маусым
Мен клиникаға бардым, процедуралардан аппараттық курстан өтіп жатырмын, SMAS керемет процедурадан өтті , әсері бірден байқалды, бүгін фонофорез процедурасында болды , содан кейін жарқырау әсері бар, тері ылғалданған және жеңіл болды. Косметолог Гүлназда болды. Жақсы маман. Қызметкерлер керемет, сыпайы. Белсенді өндірістегі коллаген диагнозы бойынша біз нәтижені күтеміз)) рахмет, ұсынамын. Сондай-ақ, Озон Лаенек және влок сауықтыру процедураларынан өтіп жатырмын.
Ботагоз Сабитова
Керемет сұлулық орталығы. Бүгін олар жеңіл пилинг пен фототерапия жасады. Косметолог Виктория процедураларды жүргізіп, процедура туралы бәрін айтты. Мұнда кәсіпқойлар жұмыс істейді.
елена н.
Үздік косметолог Жанна! 🌷 Өте мұқият көзқарас, жайлы атмосфера және керемет нәтиже. Фонофорез процедурасынан кейін тері балғын, жақсы күтімді және жарқын көрінеді. Сіздің қамқорлығыңыз бен кәсібилігіңіз үшін рахмет! Cocoage 🔥
Aigerim Kanai
Мен 6 айдан бері емханада курстан өтіп жатырмын ,бірден SMAS бетіндегі процедурадан өттім, әсерін көрдім, көп қырынбадым, сонымен қатар кішкентай әжімдер кетті. Содан кейін ол өзінің курсына тек бет процедураларын ғана емес, сонымен қатар асқазанды да қосты, олар мәселені шешеді. Тамаша мамандар
Анара Е.
Мен алты айдан бері Cocoage клиникасына барамын. Бүгін Ол косметолог Жаннаның рәсімінде болды. Бетті тазарту жүргізілді. Маған бәрі ұнады, Жаннаның жұмысы өте айқын, бәрі ұқыпты, стерильді, ауыртпалықсыз болды. Менің жеке ұсынысым.👍👍
Алина Зудяева
Косметология клиникасы өте ұнады 😍 Жайлы, таза, қызметкерлер сыпайы. Косметолог бәрін түсіндірді, рәсім ыңғайлы өтті, мен процедураларға 3 ай бойы бардым, нәтиже бірден қуанды. Мен міндетті түрде көбірек келемін, қамқорлық пен кәсібилік үшін рахмет 💙
Zhanna K.
Мен клиникада курстан өтіп жатырмын , массаж өте жақсы , мен қосымша алдым , барлық қысқыштарды алып тастағым келеді, процедураның әсері бар, мен жеңіл сезінемін. Сондай-ақ, косметологтан кейін бет терісі жақсарды. Гүлназ және Анна және Виктория, Динара.
Гульсум Балтабекова
Мен cocoage клиникасы туралы пікір қалдырғым келеді , әсіресе косметолог Мафтуляк Аннаға өз ісінің үлкен маманына, жеңіл қолдары, процедуралары, кеңестері үшін алғыс айтамын, бүкіл командаға үлкен алғыс айтамын
Алмагуль Иргизбаева
Мен клиниканың қызметтерін ақпан айынан бастап қолданамын . Барлығы ұнайды: қызметкерлер сыпайы , ұқыпты , атмосфера жайлы , жайлы, клиникада ашық және таза . Бір сөзбен айтқанда: Мен ұсынамын ! Клиникаға одан әрі дамуды және пациенттерді көбірек тілеймін !!!
Arnur Yessimgaliyev
Керемет косметологиялық клиника! Жағымды атмосфера, сыпайы қызметкерлер және жоғары кәсіби деңгей. Барлығы ұқыпты және клиентке қамқорлық жасайды. Мен нәтижеге өте ризамын, міндетті түрде келемін))) рахмет cocoage 🙌 🏾
Замзагуль Байдельдинова
Мен емханаға жарты жылға жуық бардым. Бұл жер өте қуанышты! Қызмет сияқты, қызметкерлер барлық ақылды, клиникадағы атмосфера жағымды. Мен косметолог Аннаға барамын-оның көзқарасы ұнайды. ❤️ Мен нәтижеге ризамын, достар менің жақсы көрінетінімді айта бастады!
Александра Ким
Мен мұнда процедураларға баруды шештім, маған ұнамайтынынан қатты қорықтым, бірақ осында келгеннен кейін Мен өз ойымды бірден өзгерттім, сыпайы қызметкерлер, керемет косметологтар, жылы қабылдау мен жайлылық, процедуралар өте керемет бәрі ұнады, мен міндетті түрде келемін! ☺️
Анастасия Не буду
Мен бұл клиникаға бір жылдан бері барамын. Көптеген рәсімдер мен сауықтыру тамшылары өтті. Бүгінгі күні диагноз бойынша нәтиже бетке әсер етті. Қызару кетті. Золушка капельн ца одан кейін күш пен қуат толқынын сезінді
Ш
Шынар Абильхаирова-Кабиденова
Мен cocoage-де плазмолифтинг процедурасына өте ризамын-бәрі ыңғайлы болды, мамандар мұқият және кәсіби. Тері айтарлықтай таза, тегіс және балғын болды. Процедура ыңғайлы, нәтиже риза.
Зауреш Шалабаева
7 ай бойы мен Cocoage клиникасына барамын. Маған өте ұнайды, ұжым тату, өз ісінің барлық шеберлері! Өз шебері-Анна Николаевна мен Рената Әділханқызына ерекше ризамын. Әрқашан қалай жақсы істеу керектігі, қандай процедураларды таңдау керектігі туралы кеңес беріледі. Оларға жұмыста сәттілік және мансаптық өсу, ал клиникада өркендеу тілеймін!
Людмила Беломестнова
Барлық әйелдер мұндай жерлерге баруы керек. Өзіңізді жақсы көріңіз! Бізге берілген сұлулықты қорғаңыз. Бүгін жүйе, пилинг және фототерапия өтті! Жұмыс үшін рахмет. Барлығы керемет
Айгуль Борамбаева
Косметологияға барғаныма өте қуаныштымын! Жағымды атмосфера, сыпайы қызметкерлер және процедурадан кейін керемет нәтиже. Тері айтарлықтай балғын және жақсы күтімге ие болды. Мен міндетті түрде көбірек келемін!
Гульнара Нугуманова
Мен бүгін ыстық шоколадтан бастап жұмсақ Жаннаға дейін керемет қызмет алдым, ол қамқорлықпен қызмет етті, көрпе ұсынды және маған ыңғайлы болды!!! Мен жаңа қажетті процедураларға жаңаларын орнаттым)) өте жағымды,рахмет. Мен барлық әйелдерге кеңес беремін!!!
Нурзипа Султанова
Бүгін Regen инъекциялық процедурасынан өтті, процедураны косметолог Виктория Александровна жүргізді. Процедура ауыр бірақ жеңіл қолдың арқасында Виктория ауырмады. Сізге рахмет Виктория
Валентина Майданец
Уақыт пен ақшаны ысырап етпеңіз, егер сіз тікелей қаласаңыз, сол процедуралардың бағасы арзанырақ косметологтарды іздегеніңіз жөн. Ал сіз әлі ештеңе түсінбеген кезде, бас тартпағаныңыз жөн . Екінші иекті алып тастау туралы өтініш болды, 400 000-ға сіз бүкіл денені жасай аласыз, Мен қазір түсінемін. 2 ай бойы мен апта сайын жүрдім және нәтиже нөлге тең болды . Толық көңілсіздік және ақшаны жоғалту
Olga Romanova
Менің косметологыма үлкен рахмет айтқым келеді 🌸 Өте мұқият, ұқыпты және жағымды шебер. Әрқашан бәрін егжей-тегжейлі түсіндіреді, айтады және күтімді "бәрі сияқты"емес, тері астына таңдайды.
Гульдана Хамитбекова
Керемет клиника, сыпайы қызметкерлер, жалпы процедуралар өте жақсы, нәтиже өте жақсы, жүргізілген процедуралар үшін косметологтарға көп рахмет❤️клиникаға өркендеу және көбірек клиенттер тілеймін, Мен бәріне кеңес беремін!!!
Елена Фисун
6 маусым
Қызмет жоғары деңгейде, Шай, кофе ұсынады. Олар өте мейірімді, мейірімді, . Мен косметолог Викторияға ерекше алғыс айтқым келеді! Бүгін олар Ботокс жасады, ыңғайлы болды.
Карлыга Умарова
Гүлнар Амантайқызына ол жүргізіп жатқан рәсім туралы,осы немесе өзге препаратты қолданудың маңыздылығы,олардың әсері және оң нәтижелері туралы айта білгені үшін алғысымды білдіргім келеді.Процедураларды өзіңізге қолдану .. мен назар мен қамқорлықты сезінемін.Клиникаға өркендеу мен клиенттердің көптігін тілеймін. Ал қфалификацияланған косметологтардың әкімшілігі Гүлнар Аманқызы ретінде. Қарлығаш ауылы
Андрей Склюев
Маған косметолог Линаның қызметтері ұнады. Маман қыз бәрін түсіндіріп, бәрін егжей-тегжейлі түсіндірді. Тері күтімі қызметтері үшін көп рахмет.
Arina G.
COCOAGE клиникасы өте ұнады 😍 Жайлы, таза, қызметкерлер өте жағымды бәрін түсіндіреді және артық нәрсені таңдамайды. Олар процедураны Мұқият жасады, нәтиже бірінші рет тікелей ұнады Мен тағы да келемін! Сізге көбірек қанағаттанған клиенттер тілеймін💐
Натали Браун
Косметологиялық клиникада болды. Мұндай жүйе банктердегідей жылы шыраймен қарсы алынады. Олар бір сағаттан артық уақыт кетпейді деді. Дәрігердің қабылдауында өзіңізді жайлы сезінбеу туралы сұрақтар қойылды. Косметикамен процедураларды үлкен ақшаға, шамамен 2,3 миллион тоннаға таңу өте қорқынышты, уақытты ысырап ету және олар алаяқтарға тап болғандай әсер қалдырды. Енді мұнда келмейміз.
Айгуль Серикбаева
Маман Ажарға алғыс айтқым келеді . Өте мұқият , сыпайы , дұрыс , бетті тазарту процедурасы өзінің кәсіби деңгейінде өтті !!!
Мира Кубенова
20 маусым
Мен клиникаға абонемент бойынша барамын.Біз Купермен жұмыс істейміз, мен әлі де озон терапиясын аламын.Мен қызметке қуаныштымын, қыздар керемет .Бүгін олар канюля мезотерапиясын жасады, сезімдер ерекше, Мен мұндай процедурадан бірінші рет өтіп жатырмын !!!!Қабылдау да жақсы, олар әрқашан кофе, шай ұсынады!!!!!!!
Анастасия Степина
Өте жақсы рәсімдер, қазір бет-әлпет, жасару, жақсы қызметкерлер, өте сыпайы,мейірімді,жанашыр,өз ісіне Құзыретті.
О
ольга шустик
Мен қабылдаған процедуралар үшін алғыс білдіргім келеді. Косметологтар мен массаж терапевттерінің өте жағымды штаты. Маған барлық процедуралар ұнады. . Сіздің клиникаңыздың одан әрі өркендеуі
Зайра Ибраева
Мен емханаға жарты жылдан астам уақыт бардым, бәрі ұнайды. Мен нәтижені көремін. Мамандардың барлығы сауатты. Мен косметолог Анна Николаевнаға барамын, оның қолы өте жеңіл. Мен баруға кеңес беремін!
OKSANA
Сосоагада алғаш рет болды, аздап уайымдадым, бірақ бәрі өте жақсы өтті ыңғайлы. Маман бәрін түсіндірді қарапайым тілде. Біз тазалауды жасадық-былғары шынында да жақсы болды 😍 Мен процедуралар үшін міндетті түрде келемін
Яна Долбня
Өте жақсы сұлулық орталығы! Косметологтар өте кәсіби жұмыс істейді, өз ісінде көп нәрсені біледі! Мен сізге осы жерге баруға кеңес беремін! Барлығы мейірімді және жанашыр 🥰
Ирина Голомыздо
Мен Cocoage клиникасына бардым , RF көтеру процедурасынан ләззат алдым. Жаннаға жоғары жұмыс деңгейі үшін алғыс айтамын..
P
Polina_ Eshanova
CocoAge клиникасы өте ұнады! Жағымды және сыпайы қызметкерлер, жайлы атмосфера. Процедура ыңғайлы өтті, нәтиже қанағаттандырылды-тері айтарлықтай балғын және жақсы күтімге ие болды. Мен міндетті түрде көбірек келемін 😊
Дина Усановп
Косметолог Валерияда болды. Кәсіби және сауатты қызмет көрсету! Қолда бар атмосфераны құрды) үлкен рахмет ❤️
Вероника Песецкая
Клиникада болды, бетті тазарту процедурасынан өтті Барлығы өте ұнады, Мұқият қызметкерлер, шай мен кофе ұсынылды очень
Ольга Андреева
11 маусым
Мен бұл клиникаға барамын, бәрі ұнайды. Косметолог Гүлнар мен Гүлназ өте жақсы маман, бәрін түсіндіреді, жанмен процедуралар жасайды, мен оған үлкен қуанышпен келемін! Мұндай косметологтар көбірек! Өркендеу клиникасы! Мен сауықтыру процедураларынан өтіп жатырмын, жеңілдік сезімін сезінемін және менің достарым қазір мен әлдеқайда жақсымын деп айта бастады