Coco

Мәзір

Vadim Krassilnikov
Мен Кокода гамбургерлерді екі рет сынап көрдім,бірақ менікі емес. Менде тоқашқа сұрақтар бар. Жаңа піскен, құйылған, толтыру ақылсыз сандырақ сияқты дәмге ие. Жалпы, Мүмкін мен бір нәрсені түсінбедім. Мүмкін мен оны басқа уақытта қайталап көремін, мүмкін бір нәрсе өзгеруі мүмкін. Әзірге, менікі емес. Мен күш-жігер үшін визуалды және Тұжырымдама үшін жалпы 3 жұлдыз қоямын.
Nurik Aktureev
23 желтоқсан 2025
керемет мекеме, маған ұнады, өте дәмді болды. қызметкерлер мейірімді және жақсы. интерьер керемет.
Evgeny
18 мамыр 2024
Қызмет бағаға сәйкес келмейді. Кешке жеткізуге тапсырыс берді. ~1 сағаттан кейін курьер интеркомға қоңырау шалып, тапсырыс жеткізілгенін бірден атап өтті. 5-10 минуттан кейін мен азық-түлік курьері маған ешқашан жетпегенін түсіндім. Қолдау үшін жазды. Қолдау ұзақ уақыт бойы курьермен бір нәрсені анықтады. Ол дұрыс емес пәтерге жеткізгені анық. Мен өзім көршілерімді қағып, кешкі асым оларға қателесіп жеткізілгенін білдім (бақытымызға орай, олар оны ашпады). Бірақ бәрін анықтау үшін көп уақыт қажет болды және кешкі ас суық болды. Өтемақы ретінде қолдау аянышты 1000 бонус ұсынды. Сіздің қызметіңіз үшін алатын баға үшін бұл мүмкін емес. Егер олар маған мейрамханада суық тағам әкелсе, тіпті уәде етілгеннен жарты сағаттан кейін болса, мен оны төлеуден бас тартар едім. Бұл жағдайда мен тапсырыс құнының кем дегенде жартысын өтеуді күтемін. Сіз маған аянышты 1000 бонус ұсынасыз. Тіпті теңге емес. Сіз бұл бонустарға тапсырыс беруге және жұмсауға әлі де тілегім бар екенін неден алдыңыз?
Елжан Жаныс
23 қараша 2025