Chocolate

Жаңалықтар

Д С
Нәтижеге өте қуаныштымын! Тотығу тегіс, әдемі болып шығады жабдық заманауи, бәрі таза және ыңғайлы. Қызметкерлер әрқашан сыпайы және дұрыс уақытты табуға көмектеседі. Қаладағы ең жақсы❤️
Ю
Юлия Гузева
Бұл ең керемет күн бөлмесі!!!!!!! Шамдар дұрыс өзгереді! Және олар барлық жерде өзгергендей емес! Крем бар, сәбіз балғындығы ұшып кетті!!! Қабылдаудағы қыздар - өте керемет, мейірімді, әдемі және жай ғана душки! Егер солярийде болса, онда тек шоколадта!!!!! Бұл қаладағы ең жақсы күн бөлмесі !!!!!
Ari Vida
30 тамыз 2024
Жақсы күн бөлмелері мен үшін ыңғайлы орын. Әкімшілер мейірімді. Әрине, тотығу кремдерінің ассортименті жеткіліксіз. Сәбіз балғындығы міндетті түрде тотығу алдында беріледі, уақыт өте келе бұл чипті өзгертпегені жақсы
Лейла Местоева
30 маусым 2025
Керемет қызмет және жақсы күн бөлмесі , сәбіз фрейшін мақтайды ❤️ бәрі таза және ұқыпты, мен міндетті түрде ораламын 🙏 🏻
Рашида Кенесбаева
23 шілде 2025
Керемет күн бөлмесі және массаж бөлмесі! Мастер Анастасия, мен ұсынамын! Алғашқы процедуралардан нәтиже 👍 🏻
Ольга Попова
26 тамыз 2024
Екі жұлдыз тек қала орталығындағы салон және автотұрақ үшін тосқауыл ашқаны үшін. Бұл туралы бәрі! Мен солярийдің аппараттарын бөлшектемеймін, бірақ мен түсінемін және Қызметті бағалай аламын! Артықшылықтары: кремдердің үлкен таңдауы, оқшауланған бөлмелер және құпиялылық мүмкіндігі бар, олар тегін береді: сәбіз, таяқшалар, қалпақ. Бірінші күні мен қатты күйіп кеттім! 5 минутқа кетті! Мен кремді қатты талап етсем де, мен іс жүзінде кремсіз тығылып қалдым, бұл креммен одан да жаман болатынына түрткі болды! Шамамен 2 күн бойы мен үйде болдым және күйіп қалдым. Бірақ бұл маған жеткіліксіз болып көрінді және Мен қайтадан бардым!))) Екінші рет олар маған крем сатты, мен қандай да бір себептермен 4 минутқа шықтым)) Бұл тотығу студиясында клиент емес уақытты алады! Нәтижесінде, келесі күні таңертең мен бүкіл денемде қышу мен терінің көріністерімен ояндым. Маған телефон арқылы бұл фото дерматит немесе кремге аллергия деп сендірді, бірақ олай емес! Мен сол жерден алған нәрсені атамаймын))) рейтингті түсінбеу үшін Бірақ мен бұл студияны және онда жұмыс істейтін қызметкерлерді ұсынбаймын! Мен қайталаудан жалықпаймын: балық басынан шіріп кетеді!
Ю
Юлия Ким
8 ақпан 2025
Қаладағы ең жақсы күн бөлмесі, әкімші Дарья өте сыпайы
Александр Ильченко
9 наурыз 2025
Дәмді сәбіз шырыны және таза дәретхана... Әйеліне бәрі өте ұнады:"Ресейге қарағанда қымбатырақ, бірақ бәрі әлдеқайда жақсы".
ksatotka
25 наурыз 2020
Мейірімді және сауатты әкімшілер. Олар сізге әрқашан қандай крем сатып алу керектігін және қанша минут тотығуға болатындығын айтады. Салонда тазалық бар.
Алексей К
3 ақпан 2023
Қызметкерлер салонды мерзімінен бұрын жабады. Салон 21:00-ге дейін жұмыс істейді, іс жүзінде 20:30-да соңғы жазба қабылданады және содан кейін жабылады.
Екатерина Дрозд
Өте атмосфералық, ұқыпты, таза. Сынып орны
Бибос Балмуханулы
20 желтоқсан 2023
Салқын жер, таза, ұқыпты, ал сәбіз шырыны - бұл ерекше рахат
Ольга К.
11 маусым 2025
Ұнайды 😻
алик
26 тамыз 2022
Сәбіз шырыны өте жақсы.қызметкерлер керемет, мейірімді.
I
Iya Kononova
23 шілде 2022
Әрқашан" жаңа " шамдар. Тазалық пен тәртіп.
Л
Лязат Булатовп
26 маусым 2022
Мейірімді және сыпайы қызметкерлер
Роман В
7 қыркүйек 2022
Әйелі ұнайды. 6 жыл бойы ол жаққа барады.
Анжелика Шакина
24 мамыр 2021