Chapter

Елена
11 мамыр 2025
Жайлы және әдемі орын. Дәмді және қанағаттанарлық дайындалады. Бағалар қолайлы. Сыпайы қызметкерлер. Қолданба арқылы жеткізу бар сияқты.
Жанна Криворукова
12 наурыз 2025
Гамбургерлер-бұл жай ғана мылтық, өте қанағаттанарлық, бәрі дәмді бәрі жаңа, тікелей уау, өте риза, мұндай кішкентай дүкеннен соншалықты эмоция мен дәм күтпеді, өте дәмді!
Даниил
8 тамыз 2023
Өте жайлы және түтік мекемесі. Днепр тоңазытқышы да қуанды. Тағам дәмді, содан кейін бұл фаст-фуд емес. Олар өте баяу пісіреді, мен өнімдер Макдональдағыдай мұздатқыштан емес деп үміттенгім келеді.
Ольга Шнель
23 маусым 2023
Онда гамбургерлер өте жақсы. Олар Қарағандыда жол жүрді, кездейсоқ тамақ ішуге тоқтады. Барлығы өте дәмді, гамбургерлер мен коктейльдер. Екінші рет Қарағандыға гамбургерлерді жеу үшін арнайы келдім))) Мен ұсынамын
Алексей Пупкин
5 қаңтар 2023
Гамбургерлер әдетте жаман емес, бірақ мен оны толығырақ талдағым келеді Саңырауқұлақ гамбургерінің мысалында қандай жақсы және жаман жақтары бар + Керемет қолөнер тоқаш Саңырауқұлақтардан кілегейден және пияздан жасалған керемет дәмді саңырауқұлақ соусы Әдемі көрініс - Саңырауқұлақ соусы тоңазытқыштан тікелей алынған және өте суық бұл ыстық пирожныйға қарағанда онша Сезілмейді, оны бөлме температурасына дейін жылыту керек еді Котлет табанға қуырылады, бұл мекеменің басқа артықшылықтарымен және талғампаз рецепттермен Сезілмейді, котлетті пісіре алмайды, бұл сәтсіздік) мүмкін және сіз қуыруды таңдай аласыз, бірақ маған бұл ұсынылмады. Қызыл пияз ол пісірер алдында дәмдеуіш қосуы керек қайнаған сумен тамақтанбаған сондықтан дәмділіктің орнына пияздың каустикалық дәмі алынады Жалпы жаман мекеме емес бірақ өсуге көп орын бар
Ю
Юля
20 қазан 2024
Кассадағы мейірімді қыз емес, бәрін бүлдіреді (мұндай қара шаш ) тек оның арқасында сіз барғыңыз келмейді, ал орын керемет тамақ дәмді, балалар өздері жұмыс істеген кезде әдемі және сыпайы және күлімсіреген қыз бұл қыз емес) сіз оны тұтқында ұстайсыз ба ?)
Ю
Юрий Альбертович
16 ақпан 2024
Қарағандыдағы ең жақсы Бургерлер. Біздің сүйікті - машрум. Олар өз залында жеткізу үшін де жұмыс істейді. Хотдогтар да өте жақсы.
Амандык Дубирбеков
11 қазан 2023
Бұл жерде емес, филиал оңтүстікте болған кезде болды. Гамбургерлердің өте үлкен таңдауы, шырынды, дәмді және маңызды емес әрқашан қолғап беріледі.
Vyacheslav Gau
15 ақпан 2020
Тіскебасар үшін тамаша орын. Гамбургерлер мен хотдогтар өте қолайлы. Егер желілік "рыгаловкаға" барғаннан кейін асқазанда кесек болса, онда жергілікті гамбургерлерден кейін тек жақсы қаныққан ауырлық. Мен ұсынамын.
Данила Ротнов
16 наурыз 2025
Ең бастысы дәмді тағам, Сыпайы қызметкерлер , Тұрақты жұмыс !
Dicegamer.ru
18 мамыр 2023
Дәмді хотдогтар мен гамбургерлер, мен бұл жерді жақсы көремін) Хотдогтарда көптеген толтырғыштар бар Гамбургерлер өте ірімшік! Бұл жер жағымды, панорамалық терезелері бар. Мен бәріне кеңес беремін.
Темирлан Какенов
16 сәуір 2022
Керемет гамбургерлер. Мейірімді қызметкерлер. Барлығы талғаммен жасалған. Егер сіз ерекше нәрсені көргіңіз келсе баруға тұрарлық
Мурадин Мухидин
26 шілде 2023
Дәмді, дәмді!. Кішкентай тоқаштар өте өкінішті... . Кейде тұздық аз түседі, бірақ әйтпесе бәрі жақсы.
Мадина Жунусова
4 желтоқсан 2022
Дәмді, атмосфералық. Жайлы. Жақсы орналасу. Жеміс шайы тек махаббат!
Алексей Полынков
23 қараша 2021
Гамбургерлер жоғарғы, әуесқой хот-догтар. Шай мен коктейльдер дәмді.
Данил
Қаладағы ең дәмді гамбургерлер!
Kostya Suhorukov
2 мамыр 2023
Тамаша көше тағамдары. Хотдогтар мен гамбургерлер, менің құрметім)
Алина Гавронская
5 маусым 2025
бұрын гамбургерлер жақсы болатын
Vlad Daniels
25 қазан 2022
Өте дәмді және қызметкерлер мейірімді.
Дашк
26 шілде 2025
дәмді тағам
N
Nurbol Gabdulla
9 қаңтар 2025
Лидия
31 тамыз 2023
Мен фаст-фудты ұнатпаймын,бірақ ол жерде жайлы да, дәмді де емес
Marat Davletov
19 қаңтар 2021
Өте дәмді гамбургерлер!! Мен ұсынамын.
Салихов Ринат 5БМ51
Аз
23 желтоқсан 2020
Анонимді пікір
11 наурыз 2020
Сөз қажет емес! Барыңыз және өзіңіз біліңіз🤣