Caps Lock

Инкогнито 0856
23 маусым 2025
Қабылдауда өте жақсы қызметкерлер, олар бірден тәпішке, сүлгі, тіс щеткаларын береді. Капсулада жағымды, таза, температура әдепкі бойынша "бөлме" болып табылады, негізінен ыңғайлы. Кемшіліктерден-Шу оқшаулауы жоқ, айналада болып жатқанның бәрі естіледі, сонымен қатар егер сіз төменгі деңгейде жатсаңыз, онда біреу жай ғана қозғалса да, жоғарыдан көршіңізден өте қатты шу шығады.қандай да бір себептермен жарық қосылады. Мен ерлі-зайыптыларға арналған қос капсулалар болғанын қалаймын, бөлек сатып алу өте қымбатқа түседі. Бірақ, жалпы алғанда, ыңғайсыз орындықтарда отырғаннан гөрі бірнеше сағат бойы ыңғайлы жату жақсы. Құлаққаптар міндетті болып табылады
Марго
Бұл капсуланың ішінде өте тұншықтырғыш және өте шулы. Шуды оқшаулау сөзден мүлдем жоқ. Жалғыз плюс-бұл көлденең позицияны қабылдауға және аяқтарыңызды созуға болады.
G
GulmiraAKX
30 желтоқсан 2025
Caps Lock қызметін бірнеше рет пайдаланды және бұл өте ыңғайлы деп айту керек, әсіресе егер сіз Алматыдан болмасаңыз және рейстер арасында 5-8 сағат болса. Қызметкерлер өте сыпайы және толық ақпарат береді. Душ пен жуғыш бар, бұл жазда өте ыңғайлы, бірақ бір кемшілігі бар, дәретхана жоқ және көпшілікті пайдалану керек.Жалпы, мен бұл жерге баруды ұсынамын.
З
Зауре Москалбаева
19 мамыр 2025
Маған таза душ ұнады, олар бірден тәпішке, тіс щеткасын береді. Шуды оқшаулау зардап шегеді, бірақ құлаққаптар береді) қыздардың қабылдауында қуаныш өте мейірімді және жауап береді!
Наталья Ш.
11 наурыз 2025
Негізінде бәрі жақсы. Таза. Демалғысы келетіндер үшін не қажет. Бірақ шу кезінде ұйықтай алмайтын адам құлақ тығындарын қолдануы керек шығар. Өйткені бұл әуежай және ол жерде шулы. 4 жұлдыз маған өздігінен ашылатын капсула алғаным үшін. Тек шайқалудан. Мысалы, есікті ұрыңыз немесе түбінен капсула ашылды. Келісіңіз, бұл төсекте жатқанда өте ыңғайлы емес және есік ашылады. Бұл әсерді қатты бұзды, өйткені мен дұрыс ұйықтай алмадым. Әкімшілік жөндеуге уәде берді.
Артем Сидоров
29 сәуір 2025
Терминалдан ешқайда кетудің қажеті жоқ. Капсулалар осындай, Мен оны жақсы көрдім, бірақ ұзақ рейстен кейін ең жақсысы, әсіресе екі қонақүйдің бірі сақтау камерасының жанында орналасқан. Сізге қажет нәрсенің бәрі бар. Мен үшін баға өте жоғары, бірақ бұл әуежай оларда әрқашан үш жол бар.
Павел Казаков
6 қазан 2024
Мен бұл мекемені жақын маңдағы қонақ үйде орын болмағандықтан пайдалануға тура келді. Жұмыс берушінің ұяшықты брондауының қарапайым себебі бойынша әсер теріс болып қалды, ал мен қоныстанған кезде ұяшықта кондиционер жұмыс істемеді, көптеген жарықтандыру элементтері мен панельдік функциялар бұзылды. Капсулалар әуежай дәретханасының жанында орналасқан, бұл демалуға кедергі келтірді! Шулы орта! Сондай-ақ, ұяшық жоғарғы болды, оған кіру үшін қолайсыздықтар болды, сонымен қатар әуежайдың жарықтандыруымен көрінетін өте жұқа төбе! Нәтижесінде демалуға не әсер етті. Неліктен қоныстану кезінде олар ұяшықты өзгертпеді немесе жөндеу жүргізбеді деген сұраққа қызметкерлер тікелей жауап беруден бас тартты! Қорытынды, тек клиенттерден ақша табу үшін! Демалыс нұсқасы, иә, жақсы! Бірақ мұндай шығындар үшін Сіз қонақүй бөлмесінде жақсы демалуға болады! Өкінішке орай, фотосурет қалмады. Тесіктерді, саңылауларды, сымдарды және әсіресе капсуладағы жылуды және таза ауаның жоқтығын көрсету өте жақсы болар еді!
G
Gd Heyr
29 наурыз 2025
Жалғыз плюс-ешқайда барудың қажеті жоқ. Қонақ үй ретінде баға белгісі қалыпты, бірақ олар тек 6 сағатқа алынды. Ең үлкен тосынсый - бұл капсулаларда Шу оқшаулауы мүлдем жоқ. Біреу жай ғана тыныш сөйлессе де, бәрі естіледі, ұйықтауға кедергі келтіреді. Жалпы мұндай нәрсе бар.
Түпнұсқаны көрсету
Михаил Алексеевич
24 сәуір 2025
3+. Жұқа матрацтар, жарық түсетін көптеген жарықтар, мөлдір пластик, сөзден мүлдем дыбыс оқшаулау жоқ. Орындықта ұйықтағаннан гөрі жақсы.
Ирина Х.
15 қыркүйек 2024
Демалуға жақсы орын. Бірақ есіктің тұмсығы, сәл қатып қалды және дыбыс оқшаулау жоқ, бәрі естіледі, ұйықтау қиын болды, бірақ мен бәрібір демалдым. Рецепт бойынша қыз, баяулық және динамикпен сөйлеседі, бұл шу шығарады. Бірақ мен негізінен демалдым, рейстер арасында не қажет
Евгений К.
20 маусым 2025
Керемет және сыпайы қызметкер. Мен брондау арқылы және бәрін мүмкіндігінше жақсы ұстауға тырыстым. Бірақ: - шулы, дыбысты оқшаулау мүлдем жоқ. Пойызда тыныш ұйықтау - Жарық, капсуланың өзі жарықтар арқылы ыңғайсыз болу үшін жеткілікті жарық - қатты, кондиционер жоқ, желдету бар. Мен 28.2 градус ұйықтадым. Сіз желдетуді күшейте аласыз - ол одан да шулы болады - душтағы су кетпейді, сіз аяқтайсыз душ суда тобықта тұрып Қорытындылай келе, идея өте жақсы, бірақ мен матрацтың болуы үшін ақша үшін емес, орындықта тегін ұйықтағаным жөн. Тағы да - қызметкерлер көмектесуге өте дайын, бірақ олар жоғарыда айтылғандарды шеше алмайды.
Draco Léon
15 қыркүйек 2025
әрине, сәл қымбат, бірақ бұл әуежай екенін ескерсек кешірімді деп ойлаймын, ал капсулалар өте ұқыпты, таза және жайлы
tusya655
11 мамыр 2025
Олар рейсті 3 сағатқа кешіктірді, таңертең, мен қатты ұйықтағым келді. Олар әуежай маңында қонақ үй іздеді, капсулаларды көрді. Бір адамға арналған, таза төсек-орын, душ бар кімге керек. 2,5 ұйықтады, өте керемет. Мен ұсынамын. Көк жарық сөніп, екіншісіне ауысады. Дүрбелең шабуылын ұстамау үшін есік соңына дейін жабылмады))
Загрипа Абдиева
30 маусым 2025
Мен екі рет бардым, халықаралық әуежайда Шу соншалықты күшті емес жақын дәретхана, ол үнемі тазаланады . Екінші жағынан , ішкі рейстер өте шулы, дәретхана да алыс емес , бірақ лас, раковиналар бітелген . Телефонды зарядтау қажет болды, розетка жұмыс істемеді . Шу өте күшті .
Қ
Қарақат Қожахметова
29 маусым
Барлығы өте ұнады, қызмет көрсету сапасы, қызметкерлер сыпайы және мұқият. Мен міндетті түрде көбірек келемін!👍🏻
Дмитрий Заседателев
9 маусым 2025
Барлығы ұнады. 9 сағат демалды. Таза, жайлы. Ең бастысы-ұйықтау. Керемет орын.
Ана (не Анна)
9 сәуір 2025
Егер сіз 1-қабатта барлық қадамдарды сезсеңіз, капсулада барлық әңгіме естіледі. Жастықтар кем дегенде ортопедиялық, бірақ өте ыңғайлы емес. Әрине, баға белгілеу...қымбат және бөлуге болмайды.
Александр Вахрушев
Қымбат және шулы, ақшаға тұрарлық емес.
Александр П.
29 қараша 2025
Барлығы керемет. Таза. Әкімші сыпайы.
Ердос Миширбай
19 маусым 2025
Желдету кезінде қыздары жоқ, түндер бітеліп қалды
Макс
27 маусым 2025
Рейстер арасында демалуға ыңғайлы орын
E
Elmira Ruzbakieva
23 мамыр 2025
Супер идея бәрі керемет қызмет үшін рахмет
Тимур Махаури
Өте қымбат
Дак Дюк
18 қаңтар 2025
Қымбат 3 сағат 12 дейін черезчур
Александр Янавичус
10 тамыз 2025
Жылдам, ыңғайлы және практикалық!
Sergey Borisov
31 тамыз 2025
Бағалар пипец
Aidos Kapitan
29 қыркүйек 2025
Барлығы керемет, бірақ бағасы ғарыш
Арсений Макаров
25 қараша 2024
Ақылсыз бағалар
Амантай С.
6 қазан 2025
Шәмші Көшесі
Павел С
4 қазан 2024
Керемет. Бірақ мен ұйықтап жатқанда капсуланы тастаймын деп ойладым.
Iskander Odinaev
2 желтоқсан 2024