Capito

Мәзір

Александра С
Бұл жер өте ұнайды. Пештен жасалған бутербродтар мен гамбургерлер керемет дәмді. Олар үшін тоқаштар өздері пісіреді, шынымен де пеште. Қытырлақ баклажан қосылған Салат өте ұнайды: баклажан қытырлақ және жиі кездесетіндей майлы емес. Қызмет керемет, даяшылар мұқият, бірақ қарапайым. Кейде әкімші келіп, қалай екенін сұрайды. Атмосфера жайлы. Біз мұнда демалыс күндері таңғы ас ішкенді ұнатамыз. Кешкі ас та жақсы болғанымен ))) Нан үшін кейде осында барамыз. Олар да өздері пісіреді, сондықтан әрқашан жаңа.
Аватиф
4 тамыз 2025
Жағымды атмосферасы бар жайлы, стильді кофехана. Қызметкерлер сыпайы және мұқият, тапсырыс тез жеткізілді. Фондық музыка әңгімелерге кедергі келтірмейді. Достарыңызбен кездесуге де, кітап пен бір шыны кофемен оңаша минуттар үшін де тамаша орын. Міндетті түрде оралыңыз!
E
Eugene
Олар дәмді дайындалады, әсіресе мен жаңа піскен шелпек пен кофені атап өтемін. Таңертең өте ұзақ күту. Наурыз кезінде таңғы аста қатарынан 4 күн болды және әр жолы бір-бірінен ерекшеленеді. Содан кейін қызметкерлер көп болды және бәрі өте тез болды, содан кейін 1 даяшы үстелдерді алып үлгермеді.
Гульназ Сапаргали
6 қараша 2025
Мен кафе туралы жағымды әсермен бөліскім келеді. Өте жайлы атмосфера - тыныш музыка, таза зал және тағамдарға ұқыпты қызмет көрсету. Қызметкерлер сыпайы және мұқият, таңдауға бірден көмектеседі, сұрақтарға жауап береді. Тағам шынымен дәмді: бәрі жаңа, хош иісті және әдемі безендірілген. Қызмет тез болды, күтудің қажеті жоқ еді. Бағалар сапаға негізделген. Қайта оралғыңыз келетін жағымды орын!
M
mereyim muratovna
29 шілде 2025
Сіз қайтып оралғыңыз келетін атмосферасы бар өте жайлы орын. Кофе хош иісті және дұрыс дайындалған, бариста өз ісін білетін сияқты. Интерьер ұсақ-түйекке дейін ойластырылған: ноутбукпен де, достар тобымен де отыру жақсы. Қызметкерлер сыпайы және қарапайым, бұл да үлкен плюс. Олар десерттерге, атмосфераға, музыкаға және кітаптары бар бұрышқа таң қалды. Егер сіз шабыт, жұмыс немесе жай ғана жақсы кофе іздесеңіз, міндетті түрде ұсынамын. 🤍
Алина Медведева
7 мамыр 2025
Өте жайлы және стильді орын! "Капитода" жылы атмосфера бірден сезіледі-жағымды музыка, ойластырылған интерьер және сыпайы қызметкерлер. Биіктіктегі Кофе хош иісті, бай дәмі бар. Қолтаңбалы десерттерді, әсіресе ірімшік тортын міндетті түрде сынап көру керек-бұл өте дәмді! Достарыңызбен уақыт өткізуге немесе ноутбукпен тыныш жұмыс істеуге тамаша орын. Мен мұнда міндетті түрде ораламын!
Ukiliai Kurmantai
26 тамыз 2025
Капитодағы жарқын таң жаңа қайнатылған кофенің жағымды хош иісінен және терезелерден жұмсақ жарықтан басталады. Бұл екі қабатты бұрыш қаланың қарбаласындағы оазис сияқты: жұмыс пен демалуға арналған жайлы аймақтар, үстел ойындары, жазғы кіреберіс және тіпті кітап бұрыштары.
Alexey V.
23 маусым 2024
Дәмді тағам, жылдам және мұқият қызмет! Алматы қаласындағы үздік Шақшақ! Өз парақшасы бар. Өте жайлы және әдемі кеңістік! Кітапхана бар. Балалар ойын бұрышы бар жұмыс орнын құруға арналған розеткалар бар. Мега мен Гагарин даңғылындағы ең жақсы мекемелердің бірі.
Эвелина
13 қыркүйек 2025
Жайлы мекеме, тіпті ас үй де дәмді! Достарыңызбен кездесуге де, жұмыс істеуге де жағымды атмосфера. Сыпайы даяшылар.
Blackberry
1 шілде 2024
Біз мұнда үнемі тамақтанамыз. Тағамдардың жақсы таңдауы: эстетикалық жағымды, дәмді және пайдалы болуы мүмкін). Бас Плейт пен пана кота десерті өте ұнайды (бірақ сіз аз қантты жасай аласыз, тым тәтті). Шайларды балмен бөлек ұсынған жөн, сонымен қатар өте қантты. Жайлы дизайн, күтпеген жерден екі қабат. Сіз бөлме соншалықты үлкен деп айта алмайсыз. Жақсы және сыпайы қызмет.
Э
Эмиль М.
Дәмді, қызмет өте жақсы. Мекеменің орналасқан жері өте керемет. Бірақ, кейбір позициялар мәзірден әуесқойға. Өте дәмді тауық сорпасы 😍
Ислам О.
4 қараша 2025
Керемет күріш ботқасы. Сыпайы қызметкерлер, үстелдердің тазалығын қадағалайды. Интерьер ұқыпты, бәрі жаңа. Бағалар өте жоғары емес. Мекеме баруға тұрарлық
Василий Симаков
Жайлы, таза, дәмді. Тағамдардың өткірлігі туралы нақтылау қажет. Даяшылар кейде ескертуді ұмытып кетеді. Бірақ сіз тағамды ауыстыра аласыз.
Артур А.
17 маусым
өз сөзінен өте дәмді ыстық бутиктер. шакшука жаңа пісірілген әуе нанымен жоғарғы! жақсы кофе, американо. маған ондағы барлық нәрсе ұнады. таңғы ас, тағамдар үшін тамаша орын
Виктория в.
15 қыркүйек 2025
Жақсы мекеме, жайлы. Қызметкерлер сыпайы, тағам дәмді, әрине, сәйкесінше. Мен ол жаққа жиі емес, үнемі барғым келеді, әсіресе олардың пештен дәмді МАКАРОНДАРЫ мен бутербродтары бар
Andrei Ponomarev
8 қыркүйек 2025
Керемет таңғы ас және шакшука. Қызмет үлкен компания келген кезде де жедел болады. Танымал брендтермен акциялар мен ынтымақтастық бар. Тамаша жаз.
дарья предко
3 қараша 2025
Әдемі интерьер, дәмді тағамдардың үлкен таңдауы, жағымды бағалар және өте мұқият қызметкерлер. Мен бұл мекемені ұсынамын қызмет өте жақсы және өте дәмді дайындалады
Аружан Изтлеу
Өте жайлы орын. Достарыңызбен уақыт өткізуге өте ыңғайлы. Атмосфера жылы және жайлы, қызметкерлер өте сыпайы және жағымды. Ал тамақ-бұл жай ғана қуаныш! Мұнда қайтадан оралуды ұмытпаңыз)
Индира С.
30 маусым 2025
Сіз даяшыларға айқайламайсыз, соңғы рет даяшы естімеді және бірден үш тағам әкелді, бірақ мен бас тарттым және жай ғана кофе ішкім келді, Мен бәрін қабылдауға тура келді, музыка әлі де қатты және дәретхана есік жабылады, сіз сыртқа шықпайсыз. Әкімші біледі, бірақ әлі жөндеген жоқ. Бағалар орташадан жоғары, ал қызмет нөлге тең
N
Nargiz S.
12 қараша 2025
өте эстетикалық орын. ойыншықтары бар балалар бұрышы бар. тағамдар дәмді, әсіресе лазаньяны жақсы көреді, балалар сэндвичті жақсы көреді
Елена Югай
26 ақпан 2025
Жайлы, жағымды интерьер, дәмді ас үй. Су тегін. Жақсы қызмет көрсету, сыпайы қызметкерлер
Lebedeva Kristina
23 тамыз 2024
Орналасқан жері жоғары ! Мәзірде қызықты позициялар, жетілдірілген дәмдер, ыңғайлы орындықтар мен дәмді десерттер жетіспейді, кейбір түскі астардың дәмі көңіл көншітпеді. Дәмді кофе, дәмді нан, таңғы ас жақсы, бірақ кешкі ас пен түскі ас үшін!
Пётр
29 қаңтар 2025
Жағымды атмосфера, сыпайы қызметкерлер және дәмді тағамдар)) Сіз ноутбукпен отыра аласыз және тыныш жұмыс жасай аласыз))
Инжу Жумабек
27 наурыз 2025
Тамақ өте жақсы ! Барлық талғамға арналған ас үй . Барлығы жаңа. Пересонал жақсы. Жақсы қызмет. Атмосфера тыныш. Ішінде бәрі таза және стильді
Түпнұсқаны көрсету
Илья Стручалин
1 сәуір 2025
Қолайлы бағалары бар лайықты мекеме. Мұнда жақсы қызмет және өте дәмді тағамдар бар. Өте атмосфералық төменгі зал
Aruzhan Zekenova
2 қараша 2025
Барлығы дәмді болды және интерьер жағымды болды. Қызметкерлер жалпы душки! Бірақ бағалар сәл жоғары.
Pavel Strogino
6 қазан 2024
Барлығы ұнады! Шарап пен жақсы қызмет көрсететін кофехана, бұл біз осы кеште іздеген нәрсе. Мәзірдегі кейбір позициялар тым қымбат болып көрінді, бірақ бұл әрқашан субъективті сезім.
Максим Крыжченко
7 қыркүйек 2024
Өте дәмді тағамдар мен қолайлы бағалар, пештен жасалған супер гамбургерлер, домна пеші трюк жасайды. Қызмет жоғары деңгейде, бірақ мен даяшыларды жиі күлдіретін едім ;)
Айнура Тажибаева
5 мамыр 2024
Мұнда мен пицца, пештен жасалған тоқаштардағы гамбургерлер мен үйге нан сатып алдым. Барлығы өте дәмді, әсіресе ыстықта жаңа піскен гамбургерлер! Олардың ерекшелігі-бургер тоқаштары пеште пісіріледі, бұл жай ғана жеу! Бірақ бір рет дәмі нашар болатын жаңа піскен тоқаштар болған жоқ. Даяшылар өте сыпайы және сыпайы. Жалпы, Мен ұсынамын!
Андрей
7 қыркүйек 2025
Террасаға таңғы асқа тоқтадық. 15 минут ішінде олар мәзір ұсынбады, даяшыны шақыру батырмасына жауап бермеді. Олар кетіп қалды, тамақ іше алмады.
Anna Nitsenko
28 қыркүйек 2024
интерьер өте керемет, күні бойы таңғы ас, үй жануарларымен бірге, өте жақсы музыка ойнайды.тұтастай алғанда, бұл керемет және ең сүйікті кафелердің бірі 🫶 🏻
F
Farkhad K.
22 қыркүйек 2025
Қымбат, дәмсіз, қызмет азап шегеді, даяшылар телефонға кіріп кетеді Сен тамақ ас үйде суығанша. Мұндай бағалар үшін Сіз дәмді нәрсе таба аласыз
Анастасия
24 маусым 2025
Әдемі интерьер, Мұқият қызметкерлер, бірақ кофе, өкінішке орай, әсер етпеді.
Константин
2 қараша 2024
Сыртта қарағанда әлдеқайда аз көрінеді. Үлкен мәзір, мен бұл кофехана емес, толық кафе деп айтар едім. Тамақ ұнады, даяшылар Мұқият
Юлия Белянина
21 мамыр 2024
Мастер-класстар мен презентациялар өткізу үшін тамаша орын!!!! Мен кафе өте жағымды, жайлы, мейірімді деп айтпаймын. Өте сыпайы қызметкерлер. Бизнес мақсаттары үшін де, жеке мақсаттар үшін де тамаша орын) Ия, және олар керемет дайындалады!
Айгерим И.
18 қараша 2025
Өте дәмді! Ас үй таң қалдырды! Интерьер де өте қысқа және минимализмде сақталған
Ирина Д.
Керемет дәмді!!! Ірімшіктер, скрамбл, тары ботқасы-қуаныш! Өте жақсы орын !
Karina
22 қыркүйек 2023
+ әдемі интерьер - қызмет көрсету - даяшы біздің тапсырысымызды ұмытып кетті, мұқият қарағаннан кейін ол ұстап алып, десерт әкелді - ірімшік тортын 20 минут күту - сусындар дәмді емес Жалпы бағалау: Егер сіз фотосуретке барсаңыз - тамаша орын Егер сіз жақсы тамақ ішсеңіз немесе сусын ішсеңіз - дәл өтіп бара жатқанда Қызмет көрсету және сусындар қатты ақсайды, мен ұсынбаймын
Ф
Фарида Шамсутдинова
15 қазан 2024
Тамаша орын, дәмді тағам, сыпайы қызметкерлер 👌
Алена
14 желтоқсан 2025
Жақсы орын, дәмді таңғы ас. Қонақтар жоқ кезде үстелдерде отырған аюлар-тамаша идея!
Zhazira Alimbekova
21 желтоқсан 2024
маған интерьер ұнайды, қызмет жақсы бірақ тамақтың өзіне сұрақтар: өте әлсіз
Метей Штраульсбергский
14 қыркүйек 2025
Барлығы өте дәмді және тез. Бірнеше рет келіп, тағы келеміз.
Э
Эльдар Акматбеков
9 желтоқсан 2025
Жайлы орын ҚЫЗМЕТ КӨРСЕТУ жақсы дәмді гамбургер және ыңғайлы орындар
Елена Григерт
27 қаңтар 2024
Жағымды атмосфера, жайлы әдемі интерьер, қызметкерлер өте жағымды. Ең дәмді кофе! Мен тағы да қуанышпен келемін! ❤️❤️
Тимур Ижанов
18 ақпан 2024
Тамаша орын, дәмді тағам, жақсы интерьер
Aisha Rakhimberdieva
17 шілде 2025
Қызметкерлер өте сыпайы. Алайда, екі жыл бұрын дәмді болды, жақында барып, көңілі қалды
Иван Кабанов
9 қаңтар 2024
Жақсы орын, Балалар бұрышы бар. 4 + тағам, пицца мен сэндвич жасайтын ағаш пеші бар.
Андрей Шегай
26 қазан 2024
Жаман мекеме емес, бағасы орташадан жоғары, қызметкерлер мейірімді, сіз жұмыс істеуге отыра аласыз
Samat Jorobekov
25 ақпан 2025
Басшылықтың өз мекемесіне қалай мән бермейтінінің тамаша мысалы. Қызмет ақсайды, проблемалар шешілмейді және клиенттердің ескертулеріне көз жұмады. Ең бастысы – қызмет деңгейін және келушілер үшін жайлылықты сақтау емес, жай ғана пайда табу деген сезім бар.
Рената
Өте асықпайтын даяшылар және сонымен бірге өте мұқият әкімшілер)