Бүркіт

Шалабай Оралхан
6 наурыз 2024
жақсы жер
Вячеслав Ярославцев
Тамаша орын. Біз жылыту батареяларын (радиаторларын), Жылыту радиаторын сататын компанияны көптеген жылдар бойы "жылыту радиаторлары" бутикінде Бүркіт базарында болдық , бағалар көтерме, тиімді, сауатты сатушылар, кеңес беріп, жөндеу үшін не қажет екенін таңдадық. Мен ұсынамын.
Мария Рощина
24 маусым 2025
Автоакуссуарлардың тамаша дүкені, нарықта 25 жыл болды, 8 бүркіт әрқашан жағымды бағалар, олар сізге әрқашан айтады және көптеген өнімдермен сөйлеседі, Елена,Мен сізге шын жүректен кеңес беремін, әрқашан тек сонда! Сондай-ақ, олардың sound_agressor нарығында екінші дүкені бар (Чеховтан 1 бутик) авто дыбыс дүкені, және қосылуға арналған барлық тауарлар, кез-келген талғамға арналған бағалар, ең жақсы бағамен діріл және шу оқшаулау, сондай-ақ автомобильдер мен Android магнитолаларына арналған өтпелі рамалардың үлкен ассортименті артық төлемсіз дәмді бағамен
Дмитрий Павленко
Барахолка сөздің жақсы мағынасында, автомобильдер үшін бәрін осы базардан табуға болады және бұл қала орталығында маңызды емес. Дабылды майлар, бөлшектер, жөндеу және орнату.
Artur Polikarpov
30 қыркүйек 2025
Тамаша автокөлік нарығы, әр түрлі аксессуарлардан бастап автомобильге дейінгі бөлшектердің корпус элементтеріне дейінгі тауарлардың өте үлкен таңдауы 100-200 мың шақырым жүреді, базарға жету оңай, өйткені ол қала орталығында орналасқан
Влад Фамилия
21 қаңтар 2025
Жақсы нарық Барлығы бір жерде Адамдар жаман, сыпайы емес Бағалар жақсы Кез келген көлікте құралдар да керек жарақтар да бар Сондай ақ Шиналарды орнату бар
Аскер Аскеров
Барлық дерлік зап бар. фольксвагендегі бөліктер. Ыңғайлы орналасуы. Минус-жолдар сынған, барлығы шұңқырлар мен соққыларда.
Алтын Султангазыкызы
8 желтоқсан 2023
Бағасы автокөлік дүкендеріне қарағанда арзан. Көптеген бутиктер .автомобиль аксессуарларын ,жаңа және пайдаланылған шиналарды сатыңыз. автомобиль радиосы, қақпақтар, майлар және басқалары автомобильге қажетті заттар мен бөлшектер. Бағалар әр түрлі, бірақ сауда жоқ. Шамдар немесе басқа қосалқы бөлшектер тез өлшенетін екі шағын автокөлік шеберханасы. Егер кезек болмаса, бірақ кезек әрқашан болады . Жол жоқ немесе мүлдем жоқ деп айтуға болады.
Александра Сиянович
9 қазан 2025
Ыңғайлы, қала орталығында Көптеген дүкендер , тауарлардың үлкен ассортименті бар, сіз міндетті түрде тауып, қажет нәрсені сатып аласыз Бағалар да қолайлы, көбінесе маркетплейстерге қарағанда төмен
Светлана Омельницкая
22 маусым 2025
Мейірімді қызметкерлер. Әрқашан өнімді таңдауға көмектеседі. Тауардың сапасы жоғары деңгейде. Бұл дүкенге деген сенім шексіз. Өркендеу, сізге ризашылық білдіретін клиенттер.
Талгат Актанов
5 қыркүйек 2025
Жақсы жатақхана. Іссапарда немесе саяхатта жүргендер үшін тамаша нұсқа. Әрқашан таза кір мен сүлгілер. Жеке ас үй мен кір жуатын орын бар
Александр Волков
26 қыркүйек 2025
Жақсы нарық, таңдау үлкен, бағалар қолайлы, автоэлектрик жақсы, өкінішке орай, мен есімді Білмедім. Неліктен үш жұлдыз? Тәртіп жоқ, аумақта тазалық, қоқыс өртенеді, ал базардың шетінде үйінділермен не өртенбейді
Алекс Л
21 қараша 2023
Жақсы нарық, аккумуляторлар мен автомобильдерге арналған басқа бөлшектер ,Аксессуарлар, жақсы таңдау және нормалардың бағасы бар, барлығы бір жерде.Бірақ жол қорқынышты, жалға берушілер көп жылдар бойы қамқорлық жасамады.
Виктория Иванова
20 тамыз 2025
Салқын базар! Мен бірде-бір рет ол үшін келген жоқпын. Мен мұнда ғана көлікке май аламын! Сатушылар кеңес береді және кеңес береді.
Николай Николаевич
15 қыркүйек 2023
Қазір бүркітке бару бір удовольибет. Әк асфальтталған. Әр түрлі өнімдері бар көптеген бутиктер. Сіз барлық дерлік таба аласыз. Бөлшектер, Аксессуарлар, майлар, антифриздер және басқалар.
Шафхат Жумагулов
5 маусым 2024
Ыңғайлы автомобиль нарығы! Мұнда көптеген әртүрлі бөлшектер мен шығын материалдары бар. Авто дыбыс, ВАЗ қозғалтқышының қосалқы бөлшектері, ГАЗ, УАЗ, аксессуарлар және т.б.
Elena Meleshenko
3 мамыр 2024
Тамаша нарық. Олар жол жүрді, көлікке керемет қақпақтар сатып алды. Сатушы жігіт бәрін өзі киіп, түзетіп, барлық шілтерді байлады. Автокөлік жүргізушілері үшін көптеген пайдалы заттар бар. Мен баруды ұсынамын.
Ибрагим Сактаров
12 қараша 2025
Қазірдің өзінде өзімді қалпына келтірдім! Көптеген дүңгіршектер мен қарапайым шыны жуғыш сұйықтық 5 әрекеттен табылды! Өнім монотонды!
Duman Naiman
22 желтоқсан 2023
Ресейлік және шетелдік автомобильдер үшін көптеген заттар бар. Магнитофондар, орындық қақпақтары, тазалағыштар, салқындатқыш сұйықтықтар, майлар мен қоспалар және тағы басқалар қажет және қажет емес. Vag, AUDI , VW бутиктері және жапондық машиналар бар. Көктемде және күзде суға малынған, қыста сиқыршылар тазаланбайды. Кейде сізге бірдеңе керек, жүруге тура келеді. Қалай болғанда да.
Була Атажанов
3 қыркүйек 2023
Көптеген бутиктер, барлығы автомобильдерге арналған. Автокөлік бөлшектері, оларға арналған керек-жарақтар және сіздің көлігіңіз үшін одан да көп нәрсені табуға болады. Сондай-ақ, құрал-саймандары бар бутиктер бар. Қолайлы бағалар
Амантай Умербеков
26 желтоқсан 2024
Мен T4 моншағына қосалқы бөлшектер іздеп келдім, бірақ тек сұлулық машинасы бар. Бір бөлшек дүкені Фольц седандар және бәрі. Бүркіт автокөлік нарығы ретінде жоғалды.
Наталья Шок
7 қыркүйек 2023
Жақсы орын, машинаға қажет нәрсенің бәрі бар, бөлшектер, Аксессуарлар, көптеген бутиктер, авто майлар, батареялар, музыка, сізге қажет нәрсені табуға болады
Victoria Pak
Бутик 15 100/10, аксессуарлардың тамаша таңдауы, жағымды атмосфера
Лев Ли
6 қараша 2022
Үшін тамаша нарық автокөлік әуесқойлары!!! Тамаша таңдауы мен бай ассортименті бар жақсы дүкендер, мен үштікті тек бір жыл бойы жол жасамағандықтан қойдым, сонда сіз тек үлкен джиппен жүре аласыз, әйтпесе барлық суспензия сол жерде қалады!!!
Кайрат Жолмагамбетов
28 қаңтар 2025
Нарық бүркіт барлық маркалар мен модельдердегі автомобильдерге арналған бөлшектер.бағалар өте қолайлы.
Rinat
1 сәуір 2025
Автокөлік иесіне қажет нәрсенің бәрі бар сіз әрқашан баға туралы келісе аласыз жақсы сатушылар
Руслан Алгужин
30 қазан 2025
Тамаша шағын базар, сіз бәрін автомобиль үшін де, үй үшін де таба аласыз. Аксессуарлар тұрғысынан.
Татьяна д.
27 шілде 2024
Шағын шағын базар .баға белгілері сатылады, 3700 үшін сигнал пультін және жақын жерде 6000 бутик сатып алды. Бірақ шағын ассортимент.
Багдат Молдабаев
16 қараша 2023
Көптеген бутиктер таңдау үлкен жазда асфальт жаңа поклали жақсы орын базардың орналасуы жейді авто бөлшектер құралдар және т. б
Кайрат Салкымбаев
7 сәуір 2024
Мен автокөлік қақпақтарын сатып алдым. Сапалы және қолайлы бағамен. Сатушы Тарута Валера. Қызмет өте жақсы, таңдауға көмектесті және орнатылды.
Elena Meleshenko
10 тамыз 2022
Жақсы нарық, тамаша таңдау...барлығы!!!мен жоғары сапалы орындық қақпақтарын сатып алдым, сатушы жігіт таңдауға көмектесті, өзі бүкіл салонда жаңа мұқабаларды киді! Резеңкенің үлкен таңдауы!
Кирилл Кузнецов
4 қаңтар 2023
Болтиктен корпусқа дейінгі тауарлардың үлкен таңдауы, ыңғайлы орналасуы, кең өткелдері, персонал өте мейірімді, клиентке бағытталған.
Татьяна Сечных
10 шілде 2024
Автокөлік жүргізушілеріне арналған нарық. Сіз бәрін бір жерден сатып ала аласыз. Өте жақсы орналасу емес
Алексей Бугаев
29 қараша 2018
Мұнда ерлер мен автокөлік әуесқойлары үшін жақсы нарық, автокөлік аксессуарларының ең қолжетімді бағасы, сонымен қатар бірнеше автокөлік дүкендері , құралдар және тіпті жиһаз жабдықтары бар.
Дмитрий Езерский
15 ақпан 2020
Көптеген тауарлар, бағалар қымбат, бірақ сіз іздеп қаланы айналып өтуге уақыт жұмсамайсыз. Мен мұнда мұқабаларды, құралдар жиынтығын, кейбір бөлшектер мен аксессуарларды ұсақ-түйекке алдым.
Andrey Indach
4 қараша 2021
Бүркітте бутиктер қалыпты, жалпы автомобильдер үшін бәрі бар, тіпті жүз жұп бар. Балалар жақсы жұмыс істейді, жарайсыңдар, тіпті шұғыл шығады, қосалқы бөлшектерді жеткізе алады.
Максим Р
30 қаңтар 2023
Автокөлік әуесқойлары үшін керемет орын және тек қана емес! Бұл жерде автомобиль аксессуарлары, құралдар, бөлшектер мен майлар бар. Көлігіңізді өзгерткіңіз келе ме? Сонда сіз осындасыз!
Константин Коваленко
10 желтоқсан 2024
Бағасы қолайлы автокөліктерге арналған үлкен таңдау
Андрей Камф
26 сәуір 2024
Үлкен плюс-бұл жерде көптеген дүңгіршектер демалыс күндері жұмыс істейді және бағамен сіз өте жақсы мәмілелерді таба аласыз. Жалпы, бәрі керемет!!!
Abdybek Baitakov
28 қыркүйек 2025
Сіз не қажет екенін таба аласыз,сондықтан мейірімді сатушылар
Марго
15 шілде 2024
Бұл дүкенге байланысты, бірақ егер сізге шұғыл нәрсе қажет болса, сіз тек осы жерден сатып ала аласыз, әдетте ол жерге бару қауіпті) сіз барлық ақшаны жұмсай аласыз,)
Руслан Талыбов
17 ақпан 2025
Автокөлік иелеріне арналған жұмақ))). Автокөлік аксессуарларының үлкен таңдауы.
Илья Бобренко
13 ақпан 2022
Автокөлік нарығына арналған заң. Бағалар көп жағдайда төбеден немесе бетіңіздің енінен. Бөлшектері бар жақсы бутиктер бар. Жол қаза тапты, автотұрақ ұйымдастырылмаған.
Игорь Харченко
13 қыркүйек 2021
Өте ыңғайлы орын, барлығы қосалқы бөлшектерден тұрады, бір минус - бұл жол төсемі, ол қорқынышты жағдайда!
З
Зауре Тугелова
7 қазан 2025
Мен бірнеше бутик таптым ,онда сатушыдан бастап тауарлар мен бағалардың ассортименті өте ұнады!!!!
Дмитрий Шестаков
17 маусым 2024
Кез-келген маркалы автомобильдер үшін ғана емес, барлық ұсақ-түйектерді сатып алуға ыңғайлы орын.
Белоконь
28 қазан 2023
Дүкен сыныбы! Кішкентай нәрсе үшін қажет және қажет емес, бәрін сатып алуға болады. 👌Ассортименті. Бағалар қолайлы.Мен ұсынамын
Мурат Муратович
15 қараша 2025
Жақсы нарық сіз машинаға қажет нәрсенің бәрін таба аласыз
Александр Буланов
1 маусым 2023
21 ғасырдағы тауарлары бар бутик дүкендері. 19 ғасырдан бастап аумақ. Ғасырдан ғасырға дейінгі жол өзгерген жоқ. Сіз бәрін керемет сапада да, арзан тақырыпта да таба аласыз. Өлі Индустрия алыбына жақын жерде автомобиль нарығы жабысып қалды. Нарықтың бір бөлігі және оның инфрақұрылымы клиенттердің игілігі мен ыңғайлылығы үшін. Шашыраңқы, отырғызылған, сынған. Ішінде жақсы сақталған және әйгілі. Жақында автотұрақ болады. Жақын жерде автобус аялдамасы
АЛЕКСАНДР М.
20 сәуір 2019
Сәлеметсіз бе, автомобиль бөлшектерінің керемет таңдауы, тек қана емес. Бүркітте электр құралдарының үлкен таңдауы, сондай-ақ балықшылар мен аңшыларға арналған дүкен бар .1000 ұсақ-түйек дүкен Сізді өз ассортиментімен қуантады, қысқасы, мен бәріне баруды ұсынамын.