Bitex

Тауарлар мен қызметтер
Жаңалықтар

Aidana Aidosova
28 мамыр 2025
Bitex компаниясына шын жүректен алғыс айтқым келеді! Қызметкерлері өте клиентке бағытталған, жауапкершілігі жоғары, әрбір келушіні күлімсіреп қарсы алып, ризашылықпен шығарып салады. Маған шұғыл түрде принт қажет болып еді — қысқа уақыттың ішінде тез, сапалы әрі мінсіз орындап берді. Мұндай кәсібилік пен жедел әрекетке тәнтімін! Bitex — сенімділік пен сапаның үлгісі. Барша ұжымға табыс тілеймін!
Нургуль Танабек
10 ақпан 2025
Үнемі тапсырыс беремін тез ұқыпты қыздар жұмыс жасайды рахмет
C
Coфия Пахомова
31 қаңтар 2025
Жедел және кәсіби жұмысы үшін [компанияның атауы] үлкен алғысымды білдіргім келеді! Төтенше жағдайда команда өнімнің мерзімінде, толық сақталуында және сапасын жоғалтпай жеткізілуі үшін қолдан келгеннің бәрін жасады. Жоғары деңгейдегі қызмет: жылдам әрекет ету, егжей-тегжейге мұқият қарау және әр кезеңде жауапкершілік. Компания өз клиенттерін шынымен бағалайтынын және тіпті ең шұғыл жағдайларда да көмектесуге дайын екенін көруге болады. Жұмысыңыз үшін рахмет! Енді мен болашақта кімге жүгіну керектігін нақты білемін. Ұсынамын!
Дмитрий Антулин
13 қазан 2025
Bitex-пен ынтымақтастық өте ұнады! Мен футболкаларға басып шығаруға тапсырыс бердім-бәрі тез, ұқыпты және керемет сапада жасалды. Басып шығару жарқын және төзімді болды, мата жанасуға жағымды. Менеджерге зейінділігі мен жылдам қарым — қатынасы үшін ерекше рахмет-макетке көмектесті және барлық тілектерді ескерді. Мен міндетті түрде қайтадан хабарласып, достарыма кеңес беремін! 👕🔥
Мадина Абутходжаева
14 желтоқсан 2023
Біз bitex-ке бірінші рет хабарласып отырған жоқпыз, біздің командаға арналған футболкаларды сатып алдық және оларға басып шығардық, жаттығу үшін футболкалар үнемі жуылатындығын ескере отырып, баспа әлі де сақталады. Олар жел қорғағыш, капюшон сатып алды, longslive сапасы өте жақсы.
Нурдаулет Сериков
9 желтоқсан 2024
👍Тамаша компаниясы әрқашан жоғары деңгейде бәрін жасайды.Сапалы киім және тоқыма.Қызметкерлер әрқашан сыпайы🫶
Жайна Сатбай
9 желтоқсан 2024
Мен өз тапсырысымды осы дүкеннен алдым! Заттар керемет, өте сапалы тігу, ашық түстер, барлығы мұқият және сенімді оралған.
Жанель Н.
26 қыркүйек 2024
Мен бірінші рет футболкаға тапсырыс бердім, ең алдымен олардың жұмысының сапасы ұнады. Екінші қызметте мамандар өте жағымды, құрметпен сөйлесті. Ең бастысы мерзімінде аяқталды
Аина Мухтарова
11 желтоқсан 2023
Мен мұнда тоқыма мөріне жиі тапсырыс беремін және бұл өте жақсы балалар. Жылдам, сапалы, қызмет керемет. Мен компанияға ризамын, кейде олар өте шұғыл тапсырыстарды тез жасайды. Мен тоқыма бұйымдарының сапасын бөлек атап өтемін: футболкалардың, жемпірдің және қышудың өте жақсы сапасы, тек жоғарғы жағы. Мен міндетті түрде ұсынамын !
Катя Катерина
19 қараша 2024
Тоқыма бұйымдарының сапасы өте жақсы, сонымен қатар кез-келген өнімге сапалы басып шығару және әртүрлі қолдану.
Ирина Кан
13 қыркүйек 2023
Сапалы өнімді сатып алуға болатын тамаша орын. Жақсы ассортимент. Футболкалар, түрлі түсті капюшондар. Мен бүкіл отбасы үшін футболкалар сатып алдым. Менеджер Михаил мейірімді және сауатты. Қызмет жақсы деңгейде.
Aliya Skendirova
20 наурыз 2024
Менің екінші шолуым, біріншісі 2 жыл бұрын 2ГИС болған) рахмет үлкен 😊 футболка мен қабаттасқан суреттің сапасы әдеттегідей от. Менеджер әдеттегідей дизайнер сияқты жедел жауап береді
Э
Эльвина Аллахвердиева
7 наурыз 2024
Керемет дүкен, сыпайы сатушылар, мен Каспийде қызыма арналған капюшон көйлегіне тапсырыс бердім, бәрі керемет сапада және керемет бағамен келді, алдымен бір көйлекке тапсырыс бердім, содан кейін тағы екі түрлі түсті,мен сатып алуға ризамын 10/10 Ник Instagram @allahverdievaelvina18. 06
Ульяна Лигузова
11 шілде 2024
Барлығы тез, сапалы, қымбат емес )
Э
Эдуард Лукьянов
16 қаңтар 2025
Тамаша компания, өте кәсіби менеджерлер. Жылдам және түсінікті қызмет!
Надира Хасанова
12 сәуір 2024
Тапсырыс бойынша салқын тоқылған, хб костюмдері тігіледі. Іс-шараға тапсырыс беру сапасы өте жақсы. Мата жағымды, бәрі ұқыпты тігілген
Акылхан Хайруллин
14 қазан 2021
Тамаша компания, көбінесе футболкалар мен капюшондар сатып алынды) Жақсы сапа, некесіз!
Даша
12 наурыз 2024
Мен бұл футболканы сатып алдым,сапасы осындай баға үшін керемет 🔥 🔥
κεกz
19 маусым 2022
Потамның 2 жұлдызы қақпаққа тапсырыс бергеннен кейін Мен бірден бірдеңе дұрыс емес екенін байқадым бірақ көп көңіл бөлмедім жуғаннан кейін жазу басталды crch сапалы түрде берілмейді
W
World Kavkaz Dance
28 желтоқсан 2023
Фирузаның арқасында мен қайта-қайта тапсырыс бергім келеді, тез және уақытында рахмет
Назгуль Абильдина
8 наурыз 2024
Мен осы компаниялардан Каспий арқылы балалар спортын сатып алдым, тез және сапалы супер ҰБТ алдым.
I
Isaac Goldstein
4 маусым 2025
Сапалы және жылдам!
Касым
15 қазан 2024
Олар тег жасауды сұрады (20 дана) 30 жіберді тегтің сапасы жақсы + өлшемі бойынша кесілген
Fatima Tsipkun
8 наурыз 2024
Біз бірнеше жыл жұмыс істейміз. Сапасы әрқашан керемет!
Нурдаулет Бекпулат
19 қыркүйек 2025