Бисквит

Мәзір

Татьяна
Мен Алматыда іссапарға барған кезде әрдайым әріптесіммен бірге осы кафеге барамыз. Мен көп нәрсені сынап көрдім: себеттер, тартлеттер және т. б. әсіресе түтіктердің жанына сақталды, бірақ мен қатпарлы қамырды ұнатпаймын, бұл өте дәмді және бұл өнімдердің табиғилығы туралы! Мен Мәскеуге бір рет жеткіздім, анамды тамақтандырдым, ол да бағалады! Жалпы дәмді!👍
Марзия Тугельбаева
5 маусым 2025
Өте дәмді кондитерлік өнімдер мен кондитерлік өнімдер. Торттар мен пирожныйлар-бұл керемет сыйлық! Мүмкін қаладағы ең жақсысы. Керемет кофе.
П
Петя Стекляшкин
Жақсы кондитерлік дүкен, желідегі барлық нәрсе сияқты губка торты. Сізге кофені тез дайындайтын өте мейірімді бариста
Ермек Әділбек
30 қараша 2025
Жақсы кондитерлік дүкен, жағымды атмосфера және жауапты қызметкер. Олар әрқашан көмектеседі және айтады. Қолайлы бағалар және жақсы интерьер. Әрқашан тартады қайтып келеді. Х
Madina Kurkina
27 мамыр 2024
Өте дәмді кондитерлік өнімдер мен кондитерлік өнімдер. Таңдау әрқашан жақсы, тек кешке дейін олар бөлшектеледі және бәрі бірдей бола бермейді. Біз кейде балаларға тұшпара мен шайға тәттілер аламыз.
Бу
15 қыркүйек 2024
Керемет пісіру. Жақсы қызмет. Бірнеше жылдан бері сапаны сақтап келеді. Мүмкін, өнімдері жалықпайтын және қайтып оралғысы келетіндердің бірі.
Настя
23 шілде 2023
Мен мұнда кофе немесе лимонад алуға кеңес бермеймін. Мұнда әр уақытта екі рет болды. Кофе пофигте дайындалады. Латте капучино сияқты дайындалады. Сүт қызып кетті, капучинода да қызып кетті. Лимонадтар 1300 үшін тек лимон қосылған су және солай. Дәмді емес. Blue cat-та сәл төмен түсу жақсы. Бірақ маған ванильдегі дәндер ұнайды, бірақ олар қалай дайындалмайды
Raiym Bazhanov
11 тамыз 2024
Дәмді кондитерлік өнімдер, әсіресе печенье мен ет пирогтары ұшып кетті! Сіз 16.00-ден кейін жеңілдік жасай аласыз) Барлығы бірден алынады)
Елена У
12 қаңтар 2024
Жақсы кондитерлік дүкен, салқын кофе, дәмді кондитерлік өнімдер орын жеткіліксіз кейде отыруға және кофеден ләззат алуға орын жоқ. Сіз мұны әрқашан жолда жасағыңыз келмейді.
Sergey Kalnitskiy
16 қаңтар 2022
Дәмді кондитерлік өнімдер. Торттар мен торттар. Дүкеннен алып кететін кофе сатып алу мүмкіндігі бар. Сондай-ақ сатылымда әртүрлі сэндвичтер бар. Мейірімді қызметкерлер
А. С.
17 шілде 2023
Жасыл базардан кейін Алматыдағы менің сүйікті жерім! Өте дәмді пирожныйлар. Әрқашан бәрі жаңа және нарасхват. Мен Мәскеуде филиал ашуды ұсынамын!
Энвер Абибулаев
26 маусым 2023
Пісірілген тағамдардың бәрі өте дәмді, бірақ тым көп қант, бәрі тәтті тәтті , бірақ біз бәріміз тәтті-бұл рак клеткаларына арналған тағам екенін жақсы білеміз, бірақ тәуелділік дәрежесі ( тәттіге тәуелділік ) өте үлкен, мамандар қантты есірткімен салыстырады, ал бағалар бәріне бірдей емес, қарапайым адамдар өтіп кетеді …
Екатерина К.
16 наурыз 2020
Бұл аспаздық дүкенде мен шайға арналған тәттілерді жиі сатып аламын. Бұл өнімдер өте жоғары сапалы. Мен өзім сапалы өнімдермен пісіргенді жақсы көремін және дәміне қарай бәрі табиғи екенін сезінемін. Менің ойымша, арзанырақ сатып алып, асқазанды толтырғаннан гөрі қымбатырақ, дәмді сатып алып, жанды бақытқа толтырған дұрыс.
Эллалия Шамо
28 маусым 2024
Біз олардан тәттілерді бірінші жыл емеспіз. Дәмді және әрқашан жаңа піскен кондитерлік өнімдер. Сусындар да дәмді, біз кофені өзімізбен бірге аламыз. Олардың әсіресе дәмді қайнатпалары бар.
Я
Ясмин Гульметова
25 ақпан 2023
Пісіру керемет! Әрине, бағалар жоғары, бірақ олар оған тұрарлық . торттар нәзік, дәмді. Мен сізге шие немесе шие джемі (Джем)бар кондитерлік өнімдерді алуға кеңес беремін
Кристина Н.
Барлығы жаңа, дәмді. Қызметкерлер мейірімді
Виктор Виктор
2 желтоқсан 2021
Кофе лайықты Пісіру жаңа Таңертең тамақ пен кофенің артында кезектер тұр Торттар түскі асқа дейін ұшады
borislav🍭
19 маусым 2024
Көптеген дәмді торттар мен кофелер бар жайлы орын дәмді бірақ отыруға орын жоқ
Варвара Кудрявцева
22 қаңтар 2023
Компания бөлінгеннен кейін өмірге келеді....таңдау пайда болды....бүгін ет қосылған қара бидай ұнынан жасалған пирогтар, картоп*саңырауқұлақтар, шпинат болды....тек керемет
Илья Комаров
5 мамыр 2023
Біздің сүйікті және дәмді жеріміз. Жұмыс алдында және мереке күндері біз таптырмас сатып алушылармыз. Ал "космос" торты бізді жаулап алды.
Alla D.
21 ақпан 2024
Керемет кондитерлік дүкен, сонымен қатар жақсы кофе! Таңертеңгі кезектер өздері үшін сөйлейді!
Наталья Коробейникова
Тамаша пісіру, мейірімді қызметкерлер
Dmitry Ivanov
17 мамыр 2021
Мен мұнда күн сайын таңертең кофе мен нан сатып аламын. Нан дәмді, ашытқымен емес,ашытқымен. Жақын жерде балалар мектебі бар, сондықтан мен осы мекеменің жиі қонағымын.
darcy
10 сәуір 2023
өте тәтті және жағымды жер. дәмді кондитерлік өнімдер мен десерттердің өзі де. маған ұнайды
Юлия
5 қараша 2023
Өте дәмді десерттер мен нан, бірақ кофе тым ащы, ұнамады.
Nazira K
28 мамыр 2024
Қазы мен тоқаш сэндвичі дәмді, бірақ торттардың мөлшері аз
I
Indira Kaliyeva
24 қазан 2023
Біз жиі барамыз, біз кондитерлік өнімдерді аламыз! Әрқашан тамаша сапа және сыпайы қызмет !
Батырхан Токтаров
16 шілде 2025
Мен кейде кіремін. Дәмді кофе, торттар мен пирожныйлар .
Y
Yelena Pakhomova
2 желтоқсан 2022
Керемет кондитерлік дүкен ! Қаладағы ең дәмді эклерлер мен тартлеттер ! Қызметкерлер әрқашан мейірімді ! Көбінесе ассортиментке жаңасы қосылады.
Алия А.
22 шілде 2024
Әрқашан бәрі жаңа және дәмді. Сіз сөзсіз қауіпсіз сатып ала аласыз. Көңіліңізді қалдырмаңыз!
Мухтар Башеев
9 маусым 2022
Пісіру жақсы, бірақ бағалар айтарлықтай өсті және өнімділік бірнеше есе төмендеді! Біз аламыз, бірақ әрқашан емес, ол жалықтырады.
Софья Акишева
20 мамыр 2020
Өткен жылы бір рет болған. Ассортимент жаман емес, бірақ сәл аз, ал орын аз. Бірақ тұтастай алғанда, жайлы және жақсы қызмет.
Вера Ляниченко
28 ақпан 2024
Әрқашан жаңа өнімдер, сыпайы сатушылар, бәрі өте дәмді және тез
Айгерым Умирова
23 қазан 2025
Ең дәмді торттар, десерттер
Гульнара Каримова
18 желтоқсан 2024
Сәлеметсіз бе, Мен кеше сәбіз тортын алдым дәмді емес.
Мария Лаврешко
16 сәуір 2020
Жақсы кондитерлік дүкен, әрдайым жаңа және әр түрлі , бірақ бағасы орташа деңгейден жоғары
E
Elmira Kienbaeva
26 наурыз 2024
Жақсы және әртүрлі ассортимент, сіз кез-келген талғамға қарай таңдай аласыз
Ринат Джарылгасов
15 қаңтар 2022
Үлкен ассортимент және өте дәмді. Қол жетімді бағалар, бәрі жаңа бұл ең бастысы. Instagram парақшасы бар Мен ұсынамын 😋 👍
Наталия
22 қараша 2023
Керемет десерттер мен дәмді кофе! Ұсынамын!
S
Shista Gagarina
22 наурыз 2024
Бүгінгі таңда барлық өнімдер жаңа емес пролавец брюнеткм наглая, закатаоа глаща на иои сұрақтар. маған дейінгі адаммен ұрысып қалды . Фискалдық чек барлық жерде камера берген жоқ. Сіз қызмет көрсету туралы ұсынысқа қол қойдыңыз сондықтан өнімнің сапасын қадағалаңыз және мейірімді адамдарды жалдаңыз. Прокуратураға шағым жазамын.
Sofya N.
15 мамыр 2021
Бүкіл желідегі бағадан басқа, бәрі маған сәйкес келеді, қыздар өте жақсы қызмет етеді, ұсынады, әзілдейді және сөйлеседі.
Грин Вуд
1 қыркүйек 2024
Салқын, бірақ қымбат. Бірақ бәрі шынайы және жаңа!
Акма Сарсембаева
5 қыркүйек 2022
Қызмет көп нәрсені қалайды, ең бастысы бір торт туралы айтпады, ол денсаулыққа тамақ берсін.Чек берілмейді, бұл 5 қыркүйекте сағат 18.30-да болды.
Станислав
27 қыркүйек 2023
Торттар, кофе, торттар. Тамақ дайындаудан ләззат алыңыз.
Влада Вишневская
11 ақпан 2021
Дәмді кондитерлік өнімдер мен өңделген тағамдар. Рас, қымбат, бірақ мерекеге болады.
Лика Титова
19 мамыр 2023
Әрқашан бәрі өте дәмді және әрқашан бомбалық кофе❤️ ❤
Дидар Сакенов
20 қазан 2020
Ассортимент Үлкен емес. Қызметкерлер әрқашан мейірімді бола бермейді (жиі емес, бірақ болады)
Никита Ш.
5 маусым 2023
Өте дәмді десерттер, әсіресе "Павлова"ұнады.
Анонимді пікір
4 қазан 2020
Үлкен ассортимент, бірақ дәмді емес. Кірген кезде Кофе де дәмді емес.
Нургуль Бакижанова
12 тамыз 2023
Ана жерде сатушы әйел осындай Мәңгілік наразы немесе Тәкаппар одна️ Ол жаққа барған кезде ұзақ уақыт жұмыс істегенімен , дауысы сәл көтерілген кезде бірнеше рет қайта сұрау керек