Биосфера

Жанна Ердаулетова
Жақсы дәріхана. Нормалардың бағасы. Мен жиі бармаймын, енді айта алмаймын. Ыңғайлы тұрақ және жоғарғы орын бар. Жақын жерде басқа дәріханалар бар, бұл да өте ыңғайлы.
Асхат Елеуов
Медициналық тауарлардың үлкен ассортименті, ҰБТ қызметкерлері тарапынан сыпайы және сауатты қызмет көрсету. Бағалар қолайлы, жинақтау картасын рәсімдеу мүмкіндігі бар. Мен ҰБТ-ны ұсынамын.
R
riana.way
6 қаңтар 2025
"Биосфера" дәріханасы аралас әсер қалдырды. Ассортимент жақсы, қызмет көрсету деңгейінде, бірақ бағасы қаланың басқа дәріханаларына қарағанда айтарлықтай жоғары болып көрінеді. Бұл сатып алуды аз тартымды етеді. Жалпы алғанда, дәріхана жаман емес, бірақ қымбаттығына байланысты мен оған жиі баруым екіталай
Ольга Картавенко
15 қыркүйек 2025
Қызметкерлер мейірімді. Олар әрқашан қажетті препаратты айтады, Аналогты таңдайды. Дәріхана жарқын және жайлы. Көбінесе мұнда сіз басқа дәріханаларда жоқ нәрсені таба аласыз. Бірақ! Бағалар басқаларға қарағанда жоғары...бұл аздап қайғылы.
Алексей
24 қыркүйек 2025
Маған олардың дәрі-дәрмектерге тапсырыс беру қызметі өте ұнады. Жылдам, дәл және әрқашан уақытында. Мен бәріне кеңес беремін!
Alisher Hamidullin
9 қараша 2025
Тамаша таңдау. Сауатты қызметкерлер. Қолайлы бағалар. Онда жұмыс істейтін бір дөрекі әйелді қоспағанда, қаладағы ең жақсы дәріханалардың бірі.
Л
Ляззат Еспаева
1 наурыз 2025
"Биосферада" бәрі бар. Және бұл ең бастысы. Егер бірдеңе болмаса, онда бұл дәріхананың қызметкерлері әрқашан оны қайдан табуға болатынын айтады. Мен бұл дәріхананы өте жақсы көремін
V
Valeriy T.
19 қыркүйек 2024
Керемет дәріхана! 👍 Жағымды, мейірімді және сауатты қызметкерлер. Жақсы бағалар. Ыңғайлы және ыңғайлы. Тауарлар мен дәрі-дәрмектердің лайықты ассортименті. Жақсы жабық жарықтандыру.👍👍👍
Azamat B
27 ақпан 2025
Жақсы дәріхана. Дәрі-дәрмектердің болуы туралы олардың веб-сайтынан білуге болады. Сондай-ақ, сайттан сатып алғанда, дәрі дәріхананың өзінен сатып алғанға қарағанда арзанырақ болады. Фармацевтер әрқашан сыпайы және жауап береді.
Константин Т.
Қажетті дәрі тапты. Бағалар қолайлы. Қызметкерлер сыпайы!
Круто мама
10 қаңтар 2024
Біз әрдайым дәрігердің рецептімен жүре бермейміз және бізге қандай құрал көмектесе алатынын әрдайым біле бермейміз, міне, қыз әрдайым қажет нәрсені ұсынады немесе ұсынады,бағалар Арсаға қарағанда сәл жоғары, бірақ дәрі-дәрмектерге арналған акциялар бар және бұл мерзім қолайлы болғандықтан емес. Жақсы. Мен жалпы акциялардың жанкүйерімін
Сергей Р
19 маусым 2024
Жақсы дәріхана, олар сізге көп нәрсені айтады, ұсынады. Олар тіпті рецепт бойынша жұмыс істейді. Егер дәрі-дәрмектің алмастырғыштары болса, ауыстырады. Бірақ, барлық жерде сияқты, денсаулық қазір қымбат рахат. Ауырмаған дұрыс.
Милана Лауэр
1 маусым
Сүйікті дәріхана, ассортименті жақсы. Қызмет өте жақсы
Alyona Mironova
12 қараша 2021
Тамаша қызмет. Дәрі-дәрмектердің үлкен ассортименті. Егер белгілі бір препарат болмаса, фармацевтер лайықты аналогтарды ұсынады. Дәрі - дәрмектің артында тек осында тамақ бар, өйткені ол сонда болатынына сенімдімін.
Кенже
2 сәуір 2024
Мен бұл дәріхананы әрдайым бір немесе басқа мәселе бойынша кеңес беріп, кеңес бергені үшін жақсы көремін, бағасы орташа, бірақ әрқашан қажетті дәрі-дәрмектер бар
О
Ольга Калараш
22 наурыз 2025
Мен бұл дәріханаға бірнеше рет барған жоқпын маған ұнады және бағалар қолайлы және сыпайы қызметкерлер
Анастасия Шишкина
29 қаңтар 2022
Маған бұл дәріхана өте ұнайды, кейде қала туралы таба алмайтын дәрі-дәрмектердің үлкен таңдауы ! Биосфера сайтында қажетті препараттың болуын көруге әлі де мүмкіндік бар және сонымен бірге сіз бағаны нақты білесіз! Егер маған бірдеңе керек болса, мен оларға тікелей барамын!
Елена Корицкая
6 қараша 2025
Дәріхана жақсы, басқа дәріханаларда жоқ дәрілерді табуға болады. Бірақ негізінен бәрі қымбатырақ.
Алибек Купжасаров
Жақсы дәріхана, сіз әрқашан дұрыс дәрі-дәрмектерді таба аласыз.
Ирина Савенко
15 наурыз 2025
Керемет дәріхана. Ең жақсы фармацевтер. Әсіресе Оксана
Кунаим Тугралина
17 шілде 2024
Мен басқа дәріханаларда болмаған дәрі-дәрмектерді таптым, бағасы нақты
Алексей Кожевников
4 қазан 2024
Жақсы, таза дәріхана, жақсы ассортимент, жақсы фармацевтер
Ислам Кожасаев
12 қыркүйек 2024
Үлкен ассортимент. Фармацевттер сыпайы және әрқашан таңдауға көмектеседі 👍
Aiman A.
14 ақпан 2023
Жақсы дәріхана, мен басқа дәріханаларда жоқ дәрілерді жиі табамын. Сондай-ақ дәрумендер, емдік косметика, сусабындар бар бөлім бар.
Аслан Кошкарбаев
Өте жақсы 👍 дәріхана үйде бәрі бар
Мура Фест
10 тамыз 2025
Барлық дәріханалар табиғи болса жақсы болар еді шөптерден ескі дәрі-дәрмектер көбірек ұсынды био корпорациялардың химиясына қарағанда
O
Oskar J
19 шілде 2025
Жақсы дәріхана, сіз әрқашан іздейтін нәрсе бар
Нуржан Канатов
23 желтоқсан 2025
бәрі жақсы барлық дәрі дәрмектер бәрі жақсы маған мұнда және мұнда ұнады арзан бәрі жақсы өте жақсы түзу түзу түзу өте жақсы
Магазова Наталья
10 желтоқсан 2024
Жақсы дәріхана, бағасы қолайлы.
Ш
Шара Тажимбетова
7 қазан 2025
БиоСфера дәріхана маған қызмет көрсету өте жақсы
Алтын Есеркепова
мен өте қажет препаратты таптым
Александр Васильев
14 қыркүйек 2025
Керемет дәріхана 👌 💯
Дина Кадырова
18 қыркүйек 2023
Провизорлар сауатты, бірақ кейде дөрекі. Бір препараттың бағасы арзанырақ, екіншісі қымбатырақ.
Амангуль Харесова
11 сәуір 2022
Cәлеметсіз бе. Неліктен Ливенцов көшесі мен Маресьев көшесінің (Ақтөбе қ.) бұрышындағы дәріханада персоналды ауыстырмайсыз? Бүгін менің смартфоным QR кодын жаңа (тік) құрылғыдан санай алмады, бірақ бұрын ескі (көлденең) құрылғыдан тез оқылды. Фармацевт жағдайдың ұзаққа созылғанын көріп, балама ескі аппаратты қарап, ұсынбайды, ал оның көз алдында ескі аппарат бар және ол қарауды жалғастыруда мен оның жаңа аппаратымен қалай қиналып жатырмын және артқы жағындағы кезек қазірдің өзінде ашуланады. Менің сұрағыма: "неге ол бұрын ескі құрылғыны ұсынбаған?"Ол мұндай жағдай бірінші рет болды деп иығын көтереді, сонымен қатар менің телефоным оқымайды деп мені кінәлайды. Бірақ кешіріңіз, бұл техника, бұл темір, ол жабылып, тоқтап қалуы мүмкін, дегенмен смартфон Каспий QR кодын секундына ескі құрылғыдан қарастырды. Нәтижесінде, мен кезектің алдында кінәлі болып қалдым, ал дәріхана қызметкері тұрып, ескі құрылғыны ұсынудың орнына жаңа құрылғыңыздан QR санау үшін телефонды әртүрлі көлбеу градуста пісіруге тырысып, менің шатасуларым мен азаптарымнан ләззат алды. Менің Клиентке Бағдарланғандығыма және олар өздері үшін емес, клиенттер үшін жұмыс істейтініне ашуланғанымда, дәріхана қызметкері қатты жауап берді: "өздері үшін!"мені тепе-теңдіктен шығаруға тырысу. Тағы бір рет, суық тиіп, қатты мұрыннан су ағу кезінде, сол дәріхана (ұзын ханым) қатты ескерту жасады, мен орамалға қатты мұрнымды үрлеп жатырмын. Бірақ Кешіріңіз, мен кезекке тұра алмаймын және мұрыннан су ағу өте жиі және қарқынды болды, сондықтан мен дәріханаға дәрі-дәрмек алу үшін келдім және мұрнымды үрлеп, қатты жөтелдім, өйткені суықтың қарқындылығы. Әр жолы ол өзін дәріхана емес, денсаулық сақтау министрі сияқты патшайым етіп тұрғызады. Маған қажет өнім дәл осы дәріханада болғаны өкінішті, сондықтан ол жерге баруды баяғыда тоқтатқан болар еді.
Людмила Компаниец
5 қаңтар 2024
Қажетті дәрі-дәрмектер аз.ал бағалар тым жоғары.кошмар
Инна
25 мамыр 2025
Бағалар басқа дәріханаларға қарағанда қымбатырақ
Анонимді пікір
9 сәуір 2020
Дәріханалардың керемет желісі.препараттардың үлкен таңдауы.жауапты мейірбике қызметкерлері.денсаулық және өркендеу
Жума
5 желтоқсан 2024
Жақсы әрине дәріхана бірақ есіктерді ашу қиын ескі қиын міне менің әжем бар ол дәріханаға барып есіктерді ашу қиын екенін айтты
Маркус Бернет
19 тамыз 2021
Өте жақсы дәріхана. Дәріхананың алдын ала тапсырыс беруге немесе сатып алуға болатын өте ыңғайлы сайты
Фарида Амантайевна
13 маусым 2021
Жақсы дәріхана! Сіз барлық дәріханаларда таба алмайтын өнімдерді жейсіз!
K
klara biktenova
6 сәуір 2021
Жақсы бағалары мен жақсы ассортименті бар жақсы дәріхана
Айгуль Тлеубаева
8 қаңтар 2020
Өте лайықты фармацевтер, әрқашан не және қалай түсіндіріңіз
Виктория Садовая
17 қыркүйек 2025
Қымбат
Ёлка Колючая
22 наурыз 2021
Қаладағы ең жақсы дәріханалардың бірі. Жеткізу де шағымсыз жұмыс істейді.
Есет Асылбекович
29 қыркүйек 2025
Том апай мен Баба Маша жұмыс істеген ескі дәріханаларды еске түсіреді
Евгений Дерменжи
3 наурыз 2024
Барлық дәрі-дәрмектердің 99% - ы әрқашан қол жетімді
Наталья Султанова
3 тамыз 2023
Жақсы дәріхана. Ақылды провизорлар
Андрбай
10 тамыз 2024
Біз кейде олардың қызметтерін қолданамыз. Дәріхана өз талаптарын орындайды деп санаймын.
Дарья Бутовская
25 наурыз 2024
Сіз басқа дәріханаларда жоқ дәрілерді таба аласыз
Aleksandr Proskurkin
17 қараша 2024