Bee Karting

Толкын Калабаева
6 маусым
Күштіі😍❤️
Ако
Күлкілі, бірақ нұсқаушы пофигке жұмыс істейді, белдікті байлай алмады, ол қарапайым қарап тұрды және ештеңе айтпады немесе істемеді, мен мұның бәрін қандай да бір жолмен толтыруға тура келді. Әйтпесе, бәрі ұнады. Сондай-ақ, әуе хоккейі, тир және т. б. сияқты ойындар бар
Степан С.
Бұл қауіпсіздікке немқұрайлы қарайтын ең қауіпті картинг! 1) мен картаға отыра салысымен руль дөңгелегі нашар бұралғанын байқадым, болттар еркін ілінеді, мен оларды екі саусағыммен айналдыра аламын. Бұл туралы картинг қызметкеріне карталарды ауыстырамын деген үмітпен хабарладым. Қызметкер бұл жақсы деп жауап берді, бірақ бұл дұрыс емес. Мен рульді видеоға түсірдім, мен оны кері қайтарып аламын. Менің ойымша егер руль құлап кетсе не болуы мүмкін екенін түсіндірмеңіз 2) картинг қызметкерлері трасса шекарасындағы қоршауларда бұрылыстан кейін тікелей траекторияда отырады. Бұл қауіпсіз емес, қызметкерді ұрып-соғу қаупі бар 3) кіру барысында мені бағанның артынан түзу сызықтан кейін бұрып жіберді, артымнан келе жатқандар мені көрмейді. Мен қолымды көтердім маршал мені ашуы үшін, маған тұруға және өзімді орналастыруға жауап берді, бұл олардың ережелеріне қайшы келеді, кез келген адам мені бұрылыста көрмеуі және құлатуы мүмкін. Мұндай нұсқаулық жоқ сияқты, тек"газ бен тежегішті бір уақытта баспаңыз" деп айтылды Немқұрайлылық қайғылы жағдайға әкелуі мүмкін, басшылықтан қызметкерлермен жұмыс істеуді, қауіпсіздікпен жұмыс істеуді және келушілерге осы жерден тірі және сау кеткіңіз келсе, бұл жерге бармауды сұрайды (қызметкерлер менің ескертулеріме " бәрі солай болуы керек, алаңдамаңыз "деп жауап берді
Владимир Мартель
6 мамыр 2025
Демалыс күндерін балалармен өткізуге арналған супер орын. Салқын тізбек. Керемет картингтер. Жақсы команда. Табыстар.
Акбар Надырбек
25 наурыз 2025
Не үшін 1 жұлдыз 1 - өте жоғары баға 2-карталар өте нашар сапа жартысын ауыстыру үшін 3-қорқынышты желдету 4-және әр бұрылыста жабын бұзылады Жалғыз + Бұл қызықты карта
Елена Шин
2 қыркүйек 2025
Тамаша жабдықталған, картаға ыңғайлы орын, дрейфке ыңғайлы бұрылыстар бар. Егер сіз юбка киген болсаңыз, костюмдер беріңіз)
Михаил Куценко
9 желтоқсан 2024
Керемет картинг, жабық автотұрақ, қолайлы бағалар тамаша өткізу уақыты мен Астанада жол жүру мүмкіндігін жіберіп алмаймын
KilLerOK
8 мамыр 2024
Олар бірінші рет жүрді және бәрі ұнады, бірақ екінші рет олар едендерді сабынмен жуып, карталарды әр 2 минут сайын алып жүрді, бұл бізді орналастыруды күтіп тұрды. Сірә, бұл адамдар үдеткіштен өтпеуі, адреналин алмауы, сондай-ақ жай тұрып, күтуге көп уақыт жұмсамауы үшін арнайы жасалған.
жан этьен тайкенов
20 шілде 2025
Астанадағы ең жақсы картинг дулыға машиналардың өзі өте жаңа сондықтан мұнда батыл келіңіз )
Никита Галярда
23 қазан 2025
Карталардың жағдайы жақсы, бірақ достарыңызбен қуу тек біраз уақытқа созылады. Жол тайғақ
MKB97
22 шілде 2025
Әрине қымбат, бірақ ақшаға тұрарлық! Жабдықты жаңартып, жолды жаңарту керек еді, әйтпесе бір жол қызықты емес)))
371344 Яковчук
2 желтоқсан 2022
Тамаша орын. Олар ұлымен бірге қуып, рекордты екінші рет бұзды,бірақ бұл тәжірибе. Сырттан қарағанда, карталар әрең жүретін сияқты, бірақ бұл тек елес. Адреналин толық шалбар бетон бағанасына ыдырау мүмкіндігін сезінуден (әзіл). Мен Бәрін Ұсынамын.
Andrey
13 қыркүйек 2022
Ресейде жалға беру карталарында жақсы тәжірибем бар және осы оқиғаға орай жергілікті картодромға бардым. Машиналар ЖАРАЙДЫ МА Трек жақсы, бірақ өте тайғақ, бірақ оның жоғары деңгейі бар. Кейбір жерлерде тар және шын мәнінде жалаңаш тіректер алдымен шиеленіседі (олармен күресу тәжірибесі бар:). 15 минуттық слоттар бар, бұл жолға үйренуге жақсы мүмкіндік. Жалпы ұнады, баға белгісі өте адамгершілікті.
Tovba Olga
5 қаңтар 2025
Афигендік картинг! Олар бүкіл отбасымен жүрді маған өте ұнады 🥰
Вячеслав Ф.
12 мамыр 2024
Жол кішкентай, көптеген шектеулер бар, сондықтан бұл тек балалармен көңіл көтеруге арналған орын
Максим Ермаков
20 желтоқсан 2024
Керемет орын 👍 жалғыз минус - Бәрі бірге жарысады. Сіз өз компанияңызбен жүре алмайсыз, бәрін біріктіріңіз: балалар да, қыздар да, ұрылған балалар да )
Клан Придыус
13 шілде 2024
Баға белгісі жоғары, бірақ оған тұрарлық, балалар өте риза, жақсы қызметкерлер
Владимир
18 маусым 2025
Жол тым тайғақ, сәл ерекше. Қызмет көрсету тұрғысынан өсетін және дамитын жер бар
Коркем Тимур
Еуразия 3-те өте шулы, Шелек шыққаннан кейін олар кездейсоқ 1 - ден 1-ге дейін басқан жоқ, есік ашылды, біз квестке барғандай болдық
Айбек З.
Сынып орны болды достарымен шын жүректен кайфанули
Armanyautoclub Автоподбор
5 желтоқсан 2023
Астанадағы жалғыз жабық картинг, жалпы жаман емес , трасса шағын, бірақ қызықты
Талгат А
5 қыркүйек 2025
Адреналин
Шынарай Каримова
19 мамыр 2025
керемет мініп, керемет, Мен тағы да келемін
Камилла Бегжанова
Өте ыңғайлы және ыңғайлы
Нурбике Нургожаева
Өте керемет Мен де сол жерде болғым келеді оның керемет 👍 👍 👍 👍 👍 👍 🤙 Мен чемпион болғым келеді 🏆 🥇
Булат Сыздыков
Керемет
Инна Бережко
Барлығы керемет!
Оксана Чеботаренко
11 қыркүйек 2023
Барлығы өте әдемі, ұқыпты, таза. Жағымды атмосфера!
Айжана Кусалиева
5 қыркүйек 2025
Жол өте керемет 👍 🏻 👍 🏻 👍 🏻 👍 🏻
Александр
24 қаңтар 2025
Керемет
Weiscom
19 маусым 2023
Достарыңызбен бірнеше рет болған керемет орын, сіз адреналинді сауатты түрде ала аласыз.
Мира Турехан
12 қыркүйек 2022
Балалар жиі мінеді, оларға өте ұнайды. Барлығы қарастырылған (ТБ). Өте керемет демалуға болады.
Аскар Болатхан
4 қыркүйек 2024
Мінуге барады
Самат
16 қазан 2022
Керемет картинг, бірақ бағасы өте жоғары.
Самандар Исмаилов
4 желтоқсан 2021
Өзіңізді Шумахер сияқты сезінесіз бе
Виктор
22 шілде 2022
мен кіреберісті іздеуге тура келді, бірақ тұтастай алғанда бәрі өте жақсы!
Айдар Салыков
18 қыркүйек 2022