BearLog

Тауарлар мен қызметтер

Герман Э.
Жайлы жайлы қонақ үй. Екі қабатты ғимаратта есту қабілеті де жақсы). Бірақ, бұл барлық дерлік қонақүйлерге тән, әсіресе ағаш едендері бар. Мейрамханадағы ет тағамдары өте дәмді. Таңғы ас жақсы, бірақ сіз қандай да бір жолмен тағамдарды жеңілдете аласыз. Канапе мен дайын бутербродтар кішірек, ал кесектер, нан және құймақ толтырылмаған. Тостер де зиян тигізбейді... Монша керемет. Ашық аспан астындағы жылы бассейн Австриядағы аквадты еске түсірді) Банщик жай суретші) бұл адамның қалықтау "рәсімін" қалай өткізетіні таң қалдырады) Жалпы, Алтай тауларында Белсенді уақыт өткізгеннен кейін Тамаша демалыс орны.
Полина Ткаченко
9 шілде 2025
Олар осы қонақүйде демалды-әсерлер өте жақсы болды. Аумағы әдемі, әсіресе үлкен жылытылатын бассейн ұнады — таза және жақсы күтімді. Бөлмелер жайлы, жайлы және өте таза, болу жақсы. Тамақтану да қуантады-тағам дәмді, әр түрлі. Арбамен серуендеу ерекше есте қалды: керемет маршрут, бәрі жоғары деңгейде ұйымдастырылды, нұсқаушы өте жағымды және мейірімді адам. Кемшіліктердің бірі-қызметкерлердің жұмысындағы кішігірім кемшіліктер. Көптеген қызметкерлер сәлемдеспейді, күлімсіремейді және тұтастай алғанда аздап тұйық болып көрінеді. Мен көбірек жылулық пен назар аударғым келеді.
Леся Колесниченко
Керемет орын.❄️ Жолға қойылған Инфрақұрылым 🤟 💥 Қызмет көрсету, қарда жүретін көлікті жалға алу, гидтеу, қарда жүретін мектеп. Бұл жерде бәрі керемет. Мейрамхана, бар, дәмді тағамдар, түтінді кальян. Жауапты қызметкерлер.
N
Natalya Beregovtsova
28 шілде 2025
Мейрамхана - Тек жылап, қараңыз " - бұл, өкінішке орай, атау емес, тәжірибенің сипаттамасы. Тағамға қызмет ету өте ұзақ. Барда да, ас үйде де мәзірде жарияланған позициялардың жартысы жоқ: алкоголь де, қарапайым теңіз шырғанақ шайы да жоқ. Олар тыныш болу үшін жұмыс күнін арнайы таңдады, бірақ соңында тек залда ғана емес, сонымен қатар табақтарда да бос болды. Атмосфера әдемі, бірақ оң жақтары осымен аяқталады. - мен окрошкаға кеңес бермеймін . - баклажан қосылған салат - үштік - барбекю дәмді, бауыры бар барлық мақтаулардан жоғары болды. - нан "жатты", бірақ біз оны жедік, өйткені тағамды ұзақ күтуге тура келді - құмандағы су дәмді
Andrey Mikheenkov
Тамаша демалыс орны, еуропалық шале атмосферасы, жақсы тамақ жайлы бөлмелер. Бағалар Алматыдағыдай. Ойын - сауықтан-қарда жүретін көліктерді жалға алу, монша, массаж.
Егор З
19 наурыз 2025
+ мейірімді қызметкерлер + қонақжай + барлығы жаңа және заманауи - монша екі нұсқа да 3 (Бірақ менің ойымша, пилят) - мәзірден сіз бірдеңе қосып, алып тастай аласыз (таңғы ас толтырылуы керек және 10 минимумға дейін)
Алексей П.
Керемет орын 🫶 🫶 🫶 🫶 🫶 мен мұнда тағы келемін. Сыпайы қызметкерлер! Аспаз-бұл жай ғана сиқыршы, әдемі! Әй, іштен ішкен) өте жанды жер! Әдемі интерьер, балғын. Жалғыз минус-тар және биік матрицалар(
Anna
15 шілде 2025
Керемет! Қала маңында. Жайлы. Дәмді. Ашық және жылы бассейн, спа, мейрамхана және кальян бар. Жақсы таңғы ас-швед үстелі, таңдауға болатын көп нәрсе бар. Бөлмелер таза, стильді, минималистік. Мен кеткім келмеді.
Денис Щетинин
8 қаңтар 2025
Бәрі жақсы , бірақ күн сайын таңғы ас бірдей , ал бөлмедегі ыстық су жоқ, салқын душ қабылдауға тура келді.
Дарья Вороная
25 тамыз 2025
Жақсы қызмет көрсеткеніңіз үшін рахмет! Олар өздерінің некелерін осында атап өтті! Тамақ жоғары деңгейде, даяшы Татьяна мен ұйымдастырушы Ульянаға бөлек алғыс айтамыз ♥️♥️♥️
Денис Приходько
14 қазан 2025
Олар жол жүрді, түскі асқа тоқтады. Мейрамхана өте жақсы! Керемет тағамға қызмет ету және өте дәмді! Олар қонақүйге экскурсия жасады. Идея мен іске асыру өте қызықты. Мен қыста шаңғы тебу үшін қайтып келуді ойлаймын.
Ринат Жапаров
4 қыркүйек 2025
Осы жерде достарымен бірге болды. Керемет мекеме, мен сізге баруға кеңес беремін. Бас бар Роман сізге ең жақсы тұнбалар, коктейльдер, кальяндар мен шайлар туралы кеңес береді.
Андрей Плотников
7 наурыз 2024
Керемет! Қарда жүрушілерге, шаңғышыларға және т.б. арналған қонақ үй. Нөмірлерді жоғары деңгейде жабдықтау. Сантехника, климат, теледидар - бәрі қымбат және жаңа. Мейрамхана: интерьер, ас үй, қызмет көрсету-бәрі жақсы. Қарда жүретін көліктерге арналған жылы гараж бар. Біз өзімізде болдық, бірақ жалға берілетін машиналар өте көп. Сондай-ақ жаңа. Кептіргіш болмауы мүмкін, бірақ біз нақтыламадық. Коммуникациямен кейбір нюанстар болды-бірақ соңында қонақ үй бәрін біздің пайдамызға шешті. Сондықтан негатив толығымен алынып тасталды. Қонақ үйдің орналасқан жері ерекше (жеке сектор, теміржол), бірақ бұл басты мақсатқа байланысты - снегоходтар мен ратр раковиналары қонақ үй аумағынан тауларға тікелей басталады. Қорытынды әсерлер өте жағымды!
Виктор Г.
Баруға тұрарлық! Қызмет керемет! Ас үй дәмді! Өкінішке орай зауытта жұмыс істейтіндер үшін баға емес
Alexander N.
Барлығы керемет! Таңғы ас, кешкі ас, монша, ратрак. Хосттар мен менеджерлерге көп рахмет
Асхат М.
6 маусым
Тамаша орын, ҚЫЗМЕТ КӨРСЕТУ, бөлмелер, мейрамхана барлығы жоғары деңгейде! Ал бассейн барлық мақтаулардан жоғары
Z
Zamanbek Mirzayanov
16 наурыз 2024
Мейрамханадағы супер қыздың орны өте жақсы, сондықтан олар менің балаларыммен ойнады, көңіл көтерді және оларды басып алды, отбасымен және балаларымен бірнеше күн кешкі ас ішті Риддердегі ең жақсы орын әрқашан жылы, әрқашан дәмді және сусындарды таңдау үлкен болмаса да, бәрі бір нүктеге жетеді. Батыл 5*
Андрей
Өте жанды жер, дәмді және жайлы. Темекі шегуге рұқсат етілді Керемет даяшылар!
Елена Касенко
12 желтоқсан 2025
Салқын жер, екі рет болды. Керемет бөлмелер және өте дәмді дайындалады. Мен жақын арада келемін деп ойлаймын
Ержан Айжамбаев
Керемет орын, Керемет қарда жүретін көліктер, дәмді тағамдар, жайлы үйлер
Жандос Абд
3 қыркүйек 2025
Тұру мен тамақтанудың өзі ыңғайлы және дәмді, бірақ бұл туралы. Әзірге жарнамаланатын ештеңе жоқ, жылы бассейн де, ATV қателері де жоқ...
Ivan Nosov
6 ақпан 2025
Жақсы ас үй және өте жақсы бөлмелер! Иелері үнемдемейтінін және қонақүйді ар-ұжданға айналдыратынын көруге болады
Владимир Т.
9 қазан 2025
Тамаша қонақ үй: өте мейірімді қызметкерлер, дәмді тағамдар, тамаша таза бөлмелер. 10/10
Антон Я.
23 маусым 2025
Қарда жүретін катушкалар үшін ең жақсы орын, ал аспаз бұрын қызыл шалғында аспаз болып жұмыс істеген. Дәмді және қуанышты.
Vissxlx
6 желтоқсан 2025
Өте әдемі орын, сыпайы қызметкерлер, дәмді тағамдар және таза бөлмелер 💔 🙏 🏻
Максим С.
12 наурыз 2024
Керемет ас үй, керемет қызмет, жағымды орын. Минус қалыпты суды орнату мүмкін емес
Мария Гринкевич
28 наурыз 2024
Керемет қонақ үй! Супер жайлы бөлмелер, керемет мейрамхана. Аспаз-Құдай! Монша және СПА. Ресепшн барлық туындаған сұрақтарды 5 минут ішінде шешеді. Таулар-ғарыш!
Иван Чакилев
10 желтоқсан 2025
Қарда жүретін көліктерді ұнататындар мен фрирайдты айналдыруға келгендер үшін ең жақсы орын
Руслан Машков
4 желтоқсан 2024
Керемет орын. Атмосфералық және жайлы мекеме. Үлкен аумақ, бірақ толық дайын емес. Путана және мұз көп.
Даниил
24 наурыз 2025
Тек супер, өте ұнайды, бәрі ыңғайлы және элиталық, мен тағы келер ме едім? Мен келер едім, ертегі орны, мен бәріне кеңес беремін
Тюнинг Запчасти
7 мамыр 2025
Бұл өте керемет гараж бар, және Рем қарда жүретін аймақ. Бөлшектер де әрқашан қол жетімді. Олардың арқасында біз Риддерге бекер келген жоқпыз. Бұл алғашқы негіздердің бірі. Мұнда олар клиенттің қажеттіліктері туралы нақты түсінеді
Сергей В.
12 қаңтар 2025
Керемет бөлмелер, салқын спа. Қарда жүретін көліктерге арналған жылы гараж
Ильнар Шамсин
26 наурыз 2024
Тамаша орлога тепло жылы бтно!. мейрамхана өте дәмді, қызметкерлер сыпайы бізге бәрі ұнады! Монша супер! Масажистер 👍 🏻 👍 🏻 👍 🏻
MaxNahodka
3 желтоқсан 2025
Өте жақсы орын, Керемет бөлмелер, тазалық, техникалық қызмет көрсету, барлығы жоғары деңгейде
Роман М.
25 ақпан 2025
Өте дәмді тағамдар, қызметкерлер 5 балл
Артем Киселев
Өте жақсы орын. Салқын домалақ және мысық
Максим Ляпунов
20 ақпан 2024
Керемет Жаңа Қонақ Үй. Жаңа жылды балалармен атап өтті. Барлығы керемет. Мереке үшін рахмет.
Ivan lev
25 қазан 2024
Жақсы қонақ үй, қолайлы бағалар, мейірімді қызметкерлер және жақсы қызмет.
Сапелкин Станислав
Салқын атмосферасы бар тамаша орын. Өмір сүруді ұнататындарға кеңес беремін
Степан Лесик
23 ақпан 2024
Мұндай базаның осындай ауқыммен, қызметпен және жайлылықпен бар екендігі өте қуанышты. Қаладағы маңызды орын. Бұлар көп болар еді!
Антон Ш.
Тамаша ас үй және жақсы қызмет
Bakhtiyar B.
Керемет орын, Риддер аймағында жақсы демалу үшін өте аз орын
константин вязовский
10 желтоқсан 2025
Super place Жақсы тамақ және Керемет адамдар
Түпнұсқаны көрсету · English
Максим П.
19 наурыз 2025
Бөлмелер керемет, мейрамханада тамақ әрқашан жартысы болмайды
Наталья Долгова
15 шілде 2025
Әлі де кемшіліктер бар, бірақ тұтастай алғанда керемет. Барлығына бірдей қол жетімді емес
Евгений Бельц
R
Ruslan Rsaliyev
Барлығы шын жүректен
Ura S.
Тек от, мен кеңес беремін.
Ludmila Kriteneva
10 тамыз 2025