BBQ

Назым Қалқабек
12 желтоқсан 2025
Рамены татты еді токпоккиы тоже
У
Ула Стихами
14 желтоқсан 2025
Корей тағамдары бар керемет кафе!Өте жайлы және тыныш орын - түскі ас үшін өте қолайлы. Бағасы жақсы, тағам әрқашан жаңа және керемет дәмді. Қызметкерлер сыпайы және жауапты. Біз мұнда жиі қараймыз - және Біз әр уақытта қанағаттанамыз!
Madiyar K.
15 желтоқсан 2025
Шымкентке келген сайын Мен мұнда міндетті түрде барамын, мүмкін бүкіл елдегі ең шынайы корей тағамдары. Өте дәмді корей тағамдары, сыпайы қызметкерлер және керемет атмосфера - мен сізге өте кеңес беремін !
T
Taulas Viirttu
11 қазан 2022
Мен Шымкентте тамақтанған ең нашар жерді ұсынбаймын. 1) раменнің раменге ешқандай қатысы жоқ. Бұл ең аз қоспалары бар арзан, тез дайындалатын корей сорпасы. Әзіл үшін мен оны қандай да бір жолмен сатып алдым - сол сияқты. Рамен емес, "өткір Доширак"! 2) лимонад-лимон тілімімен спрайт. 3) даяшы өткір емес деп мәлімдегеннің бәрі шындыққа жанаспайды, ол жете алмады. 4) барлығы (мен ұсынамын) қалыпты негізгі тағамдар - компанияға және оны өзіңіз қуыруыңыз керек. 5) мәзір қорқынышты - ештеңе жазылмаған және түсініксіз, бәрі кездейсоқ. 6) ең нашар дәретхана-бұл КСРО-дағы ауыл сияқты едендегі тесік. 7) вайфай жұмыс істемейді.
Ф
Филипп Ян
25 тамыз 2022
керемет қызметкерлер, өте жылдам және сыпайы, өте атмосфералық кафе! ол жерде бірнеше рет болған. Күту уақыты: жылдам! жақсы аспаздар, керемет сусындар, көк си мен можито өте ұнайды!
Евгений Шишкин
Дәмді емес. Барлығы корейлік дәмсіз, тұз жоқ. Ыдыс-аяқта. Бөліктер кішкентай
Камилла Н.
15 сәуір 2021
Өте дәмді, нағыз корей тағамдары! Мұнда өте мейірімді персонал және мекеменің мейірімді иесі, ол әрдайым келушілердің іс-әрекеттері мен асханасының сапасына қызығушылық танытады) Жалпы атмосфера, сусындар және, әрине, ас үйдің өзі сияқты)
V
Vladimir T.
31 мамыр 2022
ИЯ, орын өте ерекше. Етті өзіңіз қуыру өте қызықты. Достарыңызбен бірге жүруге тұрарлық. Дәмді тағамдар, ерекше оюатмосфера.
Abdurashid Suleimenov
18 желтоқсан 2023
Егер сіз кенеттен корей тағамдарын көргіңіз келсе-Сіз дұрыс жердесіз. Жақсы мекеме, Оңтүстік Кореяның қожайыны
Камилла Пак
22 қаңтар 2023
Өте дәмді, біз бірінші рет емес, атмосфера, қызметкерлер әдетте керемет ,
Leonid
18 мамыр 2023
Бибимбаб тамақтан уланғаннан кейін, ұмытылмас сезім үшін рахмет!!!
Сергей Mr
28 тамыз 2023
Өте дәмді дайындалады, мен ұсынамын
Жанель Тулемисова
1 ақпан 2025
Өте дәмді❤️
Жади Баимбетова
7 тамыз 2024
Керемет
Rip Rip
6 қыркүйек 2021
Жиіркенішті! Қымбат! Дәмді емес!
Индира Кайнбаева
13 мамыр 2023