Bavarius

6 ақпан 2024
шамалы
Vitaly
22 қараша 2025
Атырау қаласындағы тамаша мейрамхана. Орташа реа жылқы етінің стейктері өте ұнады. Қызмет жақсы. Жергілікті сыра нормалары, бірақ қуанышсыз. Атмосфера мейірімді. Мен нан себетін ұсынбаймын, өте таңқаларлық. Екеуі де қалды.
J
J
18 маусым
Жаңа сыра (өзіңіздікі), ас үй де жақсы. Залды еуропалық пабтың классикалық стилінде безендіру. Жанды музыка, шақырылған музыканттардың қойылымдары бар.
D
Daniya A.
7 желтоқсан 2025
Әкімшілердің немесе қарсы алатын қызметкерлердің қонақжайлылығының бұзылған стандарттарына көптеген сұрақтар қойылады, этикалық емес бағалау көзқарасы, әдепті көзқарастың болмауы және қызмет көрсету мәдениетінің бұзылуы-бұл мекеменің кемшіліктерінің шағын тізімі (пікір бір реттік жорық үшін емес, 5-6 сапардан кейін жасалды) даяшылар мен ас үй ешқандай шағымдар жоқ, керісінше, Үш жұлдыз бұл тек олардың арқасында, егер мекемені бағалау кезінде ұпайларды бөлу мүмкіндігі болды, содан кейін оларға 5 + беріледі. Темекі шекпейтіндерге арналған Зал-бұл электроника мен кальянның жеке түрі, темекі шегуге дейін темекі шегеді, түтіннің аз болуын қалайсыз, темекі шегуге рұқсат етілген залды таңдаған дұрыс, содан кейін стейк барлық өңделген хош иістердің химиялық қосылыстарымен араласқан мысықтың нәжісіне емес, мускусты жағымды хош иістерге ие болады.
Pavel Barkouski
7 маусым
Мұндай орын қалада болуы керек. Атмосфералық мейрамхана, ас үй керемет, сыра өздері өте жақсы дайындалады. Темекі шегетіндер мен темекі шекпейтіндерге арналған екі қабат. Бекіре тұқымдас балықтардың дәмін татуға бардым, толық қанағаттандым. Бекіре, ірімшік таяқшалары, сыра-бәрі ұнады....Чек, менің есімде, 17000 Тугрик)
K
Kunsulu U.
Жақсы орын, жақсы музыка, ас үй. Мен бұл мекемені ұсынамын. Сондай-ақ, караоке кабиналары бар. Жақсы қызмет.
YesSS
30 сәуір 2025
Мен әрқашан жағымды эмоциялармен шығамын. Сіз жанды музыка тыңдай аласыз, отбасыңызбен кешкі ас іше аласыз. Бағалар төмен емес, олар дәмді тамақтандырады, залдың дизайны қатал, ұстамды. Ұнайды.
Асет Н.
11 желтоқсан 2025
Дәмді ет, жұмыс күндері тыныш орта. Жақсы қызмет. Жартылай шеңберлі ыңғайлы дивандар. Жарықтандыру жайлы. Сыра, айтпақшы, жеңіл және сүзгісіз.
Жаслан К.
26 қазан 2025
Өз қолыңызбен жасалған керемет сыра! Ас үй дәмді, бөліктері үлкен! 2х чек 50K теңгеге жуық шықты. Бірақ менің ойымша мұндай мекеме үшін бұл жақсы
Ербол Утемисов
Демалуға және билеуге және жақсы ас үй мен даяшылармен жанды музыка тыңдауға тамаша орын
Алия Ли
3 қазан 2025
Керемет бар! Атмосфера керемет, музыка демалуға жарамды, коктейльдер дәмді және тез беріледі. Қызметкерлер мейірімді, сіз өзіңізді жайлы сезінесіз. Міндетті түрде қайтадан кіріңіз!
Салта С
7 қыркүйек 2025
Жақсы. Жайлы орын. Дәмді тағамдар. Даяшы Максимге ерекше рахмет.
Яков Левин
12 қаңтар 2025
Жақсы ас үй, қызықты интерьер. Қатты ансамбль, бірақ бұл барлық мейрамханалардың қиыншылығы...
Анжелика Корнилова
11 қаңтар 2025
Біз неміс мейрамханаларын өте жақсы көреміз, сондықтан біз осы мекемеге баруды шештік. Олар төмендегі сөреде кездеседі, бірақ ешкім кездеспейді, нөлдік назар! Олар өздері 2 қабатқа көтерілді, жүрді-жүрді, үстелдерді өздері таңдады, қызметкерлердің ешқайсысы сәйкес келмеді! Олар өздері шешкен жерге отырды, біз күтеміз, 5 минуттан кейін даяшы тапсырыс беруге дайын ба деп сұрады) камон, балалар! Ал, қандай көзқарас! Жалпы, олар онлайн тапсырыс берді, олар тағамдардың құрамын өздері түсінді. ДАЯШЫЛАР МЕН ӘКІМШІЛІК ҚОНАҚҚА КӨМЕКТЕСУГЕ МҮДДЕЛІ ЕМЕС! Барлығы өздері, өздері отырды, біз мәзірді зерттейміз, біз тапсырыс береміз! НӘТИЖЕСІНДЕ: ЧЕКТЕ 10% КЕҢЕС БАР , ҚОНАҚҚА ҚЫЗЫҒУШЫЛЫҚ ЖОҚ. ҚАЗАҚСТАНДА КОМИССИЯ 10% БАРЛЫҚ ЖЕРДЕ ДЕРЛІК ЖӘНЕ БҰЛ НОРМА ЕКЕНІН ТҮСІНЕМІН,БІРАҚ МҰНДАЙ КӨЗҚАРАСТЫ СІЗ ҚАЙ ЖЕРДЕ КЕЗДЕСТІРЕСІЗ, МҰНДА ҚОНАҚҚА ҚУАНЫШТЫМЫЗ, ҚЫЗМЕТКЕРЛЕР ДӘЛ СОЛАЙ! АЛ, АС ҮЙ ЖАҚСЫ, ЕУРОПАЛЫҚ ЖОЛМЕН ҚЫМБАТ. АСПАЗҒА ҚҰРМЕТ
R
rassymkhan matenov
29 желтоқсан 2025
Биылғы жылы тағы бір шара өтті! Жанды музыка және керемет сыра!
С.А.
19 қараша 2025
Кең мәзір, сыраның үлкен таңдауы, өте дәмді тағамдар. Интерьер өте жағымды, бірақ кешке өте шулы, ал жергілікті стандарттар бойынша бағалар өте жоғары.
Фарик Акмалиев
4 тамыз 2025
Жұма және сенбі әрдайым осы мекемеге барамын маған дәмді тағамдар ұнайды әрдайым жанды музыка, ал караоке оларда әрдайым жаңа әндермен жаңартылады Алган бавариус
Арутюн Маргарян
8 наурыз 2025
Өте жақсы мекеме. Дәмді тағамдар, жақсы музыка, өте жайлы.
Жарас Исламбердиев
23 наурыз 2025
Он жыл бұрын ол қандай болды, солай қалады. Осы уақыт ішінде қанша мекеме көзден таса болды, бірақ Бавариус емес. Барлығы, жанды музыка, дәмді сыра және жақсы көңіл-күй
DMITRY BENDEROV
6 ақпан 2025
Жақсы мекеме. Жағымды атмосфера, дәмді тағамдар мен сыра. Мен Гурьевке барған сайын осында жолдастарыммен кешкі асқа барамын. Мен бәріне кеңес беремін.
Руфат Бикбаев
15 қаңтар 2025
Атыраудың ең үздік мекемелерінің бірі. Көптеген жылдар бойы қызмет көрсету, тамақ, сусындар сапасы жоғары деңгейде болды. Шағымдар жоқ. Жалғыз, айналды тате / агашка мейрамхана.
Нуржамал
3 қараша 2024
Өте қымбат :) Бірақ дәмді, әдемі және қызмет көрсету-әкімшілер мен даяшылар
Амангуль Кошербаева
10 қараша 2025
Компания үшін, достарымен, сол кездесу орны және көңіл көтеру . Ас үй өте дәмді сыра туралы бәрі біледі…
Ирина Толстова
мен үшін ол жерде тым қараңғы, көптеген жылдар бойы ештеңе өзгермейді. Бірақ дәмді бәрі де коктейльдер де жақсы 👍 🏻
Мария И
9 қыркүйек 2025
Керемет мекеме. Ас үй керемет. Барлығы жаңа және ең бастысы-сіздің сыра қайнату зауытыңыз. Музыканттар ..Кабиналар .Би-жыныс.. Жеңілдіктер мен акциялар.. Мен ұсынамын.
Алина Батлер
25 маусым 2025
Сыра дәмді, қызметкерлердің көзқарасы дәмсіз. Бронь-депозит. Бағалар орташадан жоғары.
Улжан Джаныбекова
8 шілде 2025
Білімді даяшылардың бірі, ас үй дәмді, караоке кабиналары бар.
Айгерим Курманова
7 желтоқсан 2024
Атмосфера керемет! Сыра дәмді! Ал музыка кез-келген талғамға және артықшылыққа ие болды!
Арман Абилдабеков
Олар басқа қаладан жарыстарға ұшып келген достарын, дресс-кодты іске қосқан жоқ, ал олардың спорттық костюмдері өте стильді және лайықты болды. Бірақ ережелер ережелер бар және біз еш қиындықсыз кетіп қалдық, бірақ біз басқа керемет орталықта кешкі ас іштік
ДЕНИС Сиденко
26 наурыз 2024
Маған қолөнер, қара, сүзгісіз сыра ұнады. Сыраға арналған тағамдар да жоғары, бірақ негізгі ас үй, атап айтқанда теңіз өнімдері соусы бар бекіре стейкі өте орташа, бірақ бәрібір бес, өйткені орын жақсы
Мадина Карим
28 сәуір 2025
Көңілді атмосфера, қызықты интерьер, керемет қызмет, супер музыка, бірақ қымбат
ISS ISS
23 қыркүйек 2021
Ақтаудағы керемет орын. Дәмді тағам, керемет қызмет. Уақыт өте келе аздап нашарлайды, бірақ әлі де өте жақсы деңгей. Қызметкерлер жақсы жұмыс істейді, атмосфера - ересек, жақсы, күту уақыты - қалыпты, тамақ - достарымен алкогольмен кездесуге, интерьер - жақсы, жағымды, сусындар - керемет, жақсы сыра, тағамдар - көп емес, бірақ дәмді және қанағаттанарлық.
Жанар Бисенбековна
27 маусым 2024
Маған мұнда өте ұнады. Барлығы ұнады-қызмет көрсету, қонақтарды кіреберісте қарсы алу, кальян, музыка, би алаңы, ас үй, атмосфера. Мен оннан онын қоямын және осында қайта-қайта оралатыныма сенімдімін.
Антон Просуков
29 қаңтар 2024
Жақсы, тамаша қызмет, өте сыпайы қызметкерлер, жанды музыка, дәмді және әртүрлі тағамдар. Мекеменің жағымды мақтауы болды!!!
Роман Зубрилов
13 желтоқсан 2023
Өте дәмді!!! Атмосфера жағымды. Барлығы таза, жанды музыка, жайлы орта. Мен эмоциялардың толық тостағанын алдым. Маған не жетіспеді - Менің отбасым жағымды эмоциялармен бөлісу үшін үстел басында.
N
Nurb A.
15 наурыз 2020
Bavarius Beer house қанша тұрады? Мүмкін 2003-04 жылдан бастап. Бірақ соған қарамастан, орын өзінің танымалдылығын жоғалтпайды. Демалыс күндері әрдайым үстел таба алмайсыз, ал жұмыс күндері әрқашан біреу мұнда бірнеше кружка немесе жақсы стейк үшін секіреді. Ас үйдің бағасы орташадан сәл жоғары, бірақ стейктер өте жақсы дайындалады. Алкоголь мен сусындардың бағасы қала бойынша орташа. Әр түрлі типтегі темекімен жақсы кальян беріледі, бірақ бұл өте қымбат. Демалыс күндері жанды музыка және адамдар бар олар қуана билейді) бұрын акция болған, туған күнінен кейінгі келесі жексенбіде сіз туған күніне қанша сыра ішсеңіз, сонша сыра ала аласыз. Мен кемшіліктерді байқамадым.
Вероника С.
8 қазан 2024
Жағымды орын, жоғары деңгейдегі қызмет Олар өзенде сусындарды таңдаумен бөлісе алмады, ал даяшы сынаққа бірнеше әкелді. Кішкентай нәрсе, бірақ жақсы Мейрамхана деңгейіндегі мекеме
Дмитрий Князькин
13 желтоқсан 2023
Менің ойымша, Атырау қаласындағы ең жақсы орындардың бірі. Үлкен кең бөлме, 2 қабат, қажет болған жағдайда үстелдер біріктіріледі. Бізде 15 адамнан тұратын компания бар. Тағамдар кез-келген таңдау үшін дәмді.
Nikita B.
12 ақпан 2022
Жақсы орын. Мен оны қатты мақтадым, сондықтан үлкен үміттер болды. Сыра жаман емес, бірақ тікелей супер емес. Қара сыра мүлдем жаман болды. Ас үй жаман емес. Перер Стейк тек пісіп кетті. Қызмет жақсы. Жанды музыка жақсы. Интерьер жақсы. Келуге кеңес беремін.
Александра Денисова
5 шілде 2024
Мен көптен бері барған жоқпын. Ыңғайсыз үстелдер мен дивандарға байланысты ұнамады. Аймақтар бойынша шектеулер. Бақылау беті кейде чур арқылы өтеді. Қымбат.
Евгений
16 қазан 2022
Атырау қаласындағы үздік сервис. Дәмді тағам және керемет сыра. Сыпайы даяшылар үнемі жарасады, үстелден тазартады, ыдыс-аяқты тез ұсынады.
Александр Москвичев
8 желтоқсан 2023
Бұл жақсы паб!!! Мен тіпті бұл керемет деп айтар едім. Тұтқынның үлкен ассортименті, құю, сондай-ақ оған арналған тағамдар. Сонымен, егер сіздің жүрегіңіз сағыныш болса, бірақ сіз жақсы сыраның мағынасын білсеңіз, Мен сізге Бавариусқа баруға кеңес беремін
Павел Макаров
15 қараша 2022
Тамаша орын. Керемет бар, жақсы сыра және керемет "қара ангус"стейк. Мен баруды ұсынамын. Әріптестер болды, 12 адам. Ас үй, әрине, мұндай мөлшерге төтеп бере алмайды, олар ұзақ уақыт бойы стейк алып жүрді/пісірді. Сыра лайықты
Филипп Сирачков
25 қараша 2024
Мұнда керемет сыра. Тамақ та жақсы. Ұсынамын!
D
D D
10 қазан 2025
Жақсы орын, сыра керемет және ең жақсы стейктер. Жанды музыка атмосфера жасайды. Керемет көріну үшін тағы бірнеше сөз
Андрей Щапов
7 қараша 2024
Понтов пайдадан да көп, Қазақстан үшін порциялар келеке ретінде, үштікке арналған Тамақ, өз сырасы да осындай. Бірақ пафос өте көп