Бассейн

Татьяна Смирнова
Біз Қызылорда облысының Байқоңыр (Байқоңыр) қаласынан 2026 жылғы 5-18 қаңтар аралығында демалдық. Біз бірінші жыл емес демаламыз, бізге санаторий, емдеуді, тамақтануды және қызмет көрсетуді ұйымдастыру өте ұнайды. Мұқият дәрігерлер, фельдшерлер, тамақ блогының қызметкерлері және қызмет көрсетушілер. Зарина мен Гаухар балшық ауруханасының қызметкерлерінің мұқият қарым-қатынасын атап өткім келеді. Шипажай басшылығы мен әкімшілігіне пациенттердің демалысы мен емделуін ұйымдастырудағы жақсы жұмысы үшін рахмет.
Olga Morozova
10 маусым
За 10 тыс за вход вы получаете: Торчащие вокруг бассейна гвозди из досок... Половина меню по Бару и по кухне на стопе.... И на десерт - отсутствия МЫЛА в туалетных комнатах. Занавес.
Ксения
Мен бұл жерді, тас Джунглидегі қалалық оазисті жақсы көремін. Керемет көпшіл тиіндер тұратын үлкен аумақ, сіз орманға кіргендей сезінесіз. Сондай-ақ, сайтта спорт кешені бар, біз бассейнге барамыз жаттықтырушы Вячеслав. Тамаша кешен, әрқашан таза су, балалар қуанышпен жүреді.
Айгерим IU
17 қыркүйек 2025
Жақсы бассейн, тыныш, қарағайлардың арасында жайлы. Ыстық немесе суық емес. Музыка мен тамақ сапалы. Қызының туған күнін атап өтті. Әкімшілік мейірімді, барлық мәселелер бойынша кездесуге барады. Жазда кем дегенде бір рет бару керек. Айтпақшы, бағалар барабар.
Galina Ustimenko
22 шілде 2024
Керемет жерде керемет бассейн .Скандинавиялық серуендеуге арналған жолдарда емдік тыныс алу үшін таза қарағай ауасы, содан кейін бассейнде жүзіп,саунада демалыңыз,минералды су ішіңіз және тонус , сергектік, демалыңыз және рахат пен жақсы көңіл-күй алыңыз!
Евгения Гукасова
11 тамыз 2025
Барлығы өте ұнайды! Қызметкерлерге ізгі ниет пен жақсы қызмет көрсеткені үшін рахмет! 🤗
П
Перизат Жуматова
19 шілде 2025
Демалуға тамаша орын! Мейірімді қызметкерлер, жақсы процедуралар,табиғат әдемі,керемет ас үй,бөлмелер таза, автотұрақ қарастырылған. Мен бәріне кеңес беремін!
Оксана Четверикова
1 шілде 2025
Ашық бассейн көптеген демалушыларға арналмағаны анық, сіз жай ғана бассейнде тұрсыз деп айта аласыз, жүзуге орын жоқ, 11000 тақ бағаға күн төсегін іздеп, шкафтың босатылуын күтіңіз, сондықтан демалуға қуаныштымын
З
Зере Базарбаева
17 шілде 2025
супер салқын орын қызметкерлер супер Ол жаққа барды жүзумен айналысты сонымен қатар жай ғана шомылу сияқты жүрді жақсы бәрі өте керемет тек тамақ аздап хома бұл қалыпты қызметкерлерден де көп топ
Галина
28 маусым 2025
Өте жақсы! Таза, керемет бар. Жоғары деңгейдегі қызметкерлердің ізгі ниеті мен назары
Asya IG
6 қыркүйек 2025
Керемет бассейн, бірақ адамдар көп болмаған кезде ғана. Бұл тек жұмыс күндері болады. Сонымен, бәрі керемет-ас үй, қызметкерлер. Ал сүлгілерді жаңарту керек
I
Indira Mashurova
15 қыркүйек 2025
Жөндеу 3 айға созылды. Крандар қазірдің өзінде ауыстыруды қажет етеді. Маусымнан тыс уақытта кейде ыстық су болмайды. Олар не үнемдейтінін көруге болады, ол 5 жұлдызды тартпайды
Алексей Устинов
25 шілде 2025
Бұл аймақта жақсы және таза. Бірақ қызмет орташа. Душта тайғақ, сырғанамайтын тәпішкелерді өзіңізбен бірге алыңыз. Спорттық бассейнде бақыланбайтын балалар көп, сәйкесінше аммиактың иісі бар. Жазғы бассейн кішкентай, бірақ балалар үшін оңтайлы, айналасында көптеген күн төсектері бар. Ас үй қолайлы, пицца бар және текила. Қызметкерлер сыпайы, бірақ мұнда келушілер көп" ұшу " киім ауыстыратын бөлмелерге қоқыс тастайды, қоқысты бассейнге лақтырады, онда ата-ана тәрбиесі бар ма? Жұмыс күндері келіңіз, адамдар аз және монша ыстық.
Гаухар руханова
16 қыркүйек 2025
Әдемі аула, барлық жерде жасыл желек, қызметкерлер сыпайы .Емдеу ұнады, процедуралар да, тазалық !
S
Sabina Sabina
7 шілде 2025
Киім ауыстыратын бөлмеде бос шкафтар болған жоқ, қабылдау бөлмесінде бассейнге барып, оларды сол жерде қалдыру керек деп айтылды, барда тапсырыс берілген кебабтар тек сүйектер мен майлар болды ️ ️
T
tech tech
8 шілде 2025
Адамдар аз, таза, жағымды! Қызмет өте жақсы! Даяшы Альбина есімді қыз өте жақсы қызмет етті! Оған рахмет!
borislav🍭
11 тамыз 2024
Қаладағы ең жақсы бассейн-бұл жерде су таза, ал адамдар аз. Бару бағасы балалар үшін 6 мың рубль, ересектер үшін 12 мың рубльді құрайды.
Куралай
27 маусым 2023
Биыл мен сіздің санаторийде бірінші рет болдым, 4-ші балл қояр едім, диетаны жақсарту керек, жемістерді қосу керек, балалар мәзірін ескеру мүмкін емес пе, менің қызым ештеңе жеген жоқ, шөптер мен даршын қосылған сорпалар бар, бассейн балалар болғанын қалаймын, қалғаны үшін рахмет! 🌸🌸🌸
V
Vassili Sergeyev
12 наурыз 2025
Әдемі орын, тұрақ ыңғайлы. Көлікті тыныш қалдыруға, алаңдамауға, спортпен айналысуға болады. Мен оны сынап көруді ұсынамын.
Aleksei Kuzmenko
9 шілде 2025
Керемет орын. Қарағайдың иісі, үлкен сыртқы бассейн, жағымды баға. Мен ұсынамын
Ирина Хабарова
24 қаңтар 2025
Мен немереммен бірге санаторийде болдым, 2024 жылдың тамызында біз қуаныштымыз-Мұқият қызметкерлер, керемет ас үй, керемет бөлмелер, бәрі абаттандырылған, таза, жайлы. Аумағы үлкен, ағаштардың көлеңкесінде орындықтар жеткілікті. Кешке аумақ жарықтандырылады, сіз ұйықтар алдында жай жүре аласыз. Денсаулықты сақтаудың көптеген процедуралары бар, сонымен қатар ашық және жабық бассейн бар.
Irina Krasnova
6 шілде 2025
Бассейндегі әкімшілер мүлдем жеткіліксіз. Кез - келген сұраққа жауап беріледі-біз білмейміз. Музыка долбит сондықтан сіз саңырау бола аласыз. Жалпы, біртүрлі жер.
Жомарт Калабаев
21 қыркүйек 2023
Саунасы бар және ашық бассейнге шығатын тамаша бассейн. Қызметкерлерге олардың жұмысы үшін үлкен рахмет, ең бастысы сыпайылық. Сынып жаттығу залы.
Ksenia
11 желтоқсан 2022
Кішкене бұралған интерьер, бірақ бассейн қабырғасындағы әдемі кеңестік мозаика. Сауна ыстық, хамам сусыз, аяғы күйіп кете жаздады. Бірақ жалпы алғанда, барлық достық және бассейн жұмыс күндері күндіз тегін.
Евгения Шайдуллина
24 шілде 2025
Жақсы, таза, бірақ шезлонгтар резеңке емес, шезлонгтардан гөрі қонақтар көп
Liz
11 тамыз 2024
Бұл ақша үшін өте жақсы. Ол адамдарды есепшотсыз жібергені үшін жұлдызды түсірді - бәрі толып кетті және қызмет өте нашар.
Мунар Токбалин
10 қыркүйек 2023
Демалуға арналған тамаша әдіс. Шезлонгтардың жартысы ғана жыртылған немесе сынған. Үй иесінің қолы жетіспейтін сияқты. Кабиналар жеткіліксіз. Тәпішкелермен де проблемалар бар. Немесе сынған немесе өлшемдері жоқ. Олар әлі де жағдай жасауды үйренбеді немесе қаламады. Түсініксіз.
Азамат Т
7 маусым 2025
Мен бәріне осы әдемі жерге кеңес беремін.
D
Dina U.
1 тамыз 2025
Біз бұл бассейнді жақсы көреміз, таза дәмді тағамдар, иіс запах
Ляйля ,
5 маусым
Мен 4 маусымда өз пікірімді жібердім... Санаторий өте жақсы және мүмкіндігінше сол жерде демалуды ұсынамын... Таза ауа, көлеңкелі аллеялар, пайдалы процедуралар.... Демалу үшін қажет нәрсенің бәрі...
Анонимді пікір
12 маусым 2019
Спортпен шұғылдануға және демалуға тамаша орын. Кәсіби жаттықтырушы Борисенко Олег Анатольевич жүзуді үйретеді және қозғалыс белсенділігін қалпына келтіруге көмектеседі.
Ч
Чингиз Кусаинов
2 қазан 2024
Керемет орын! Таза бассейндер, дәмді тағам! Теннис корттары, спорт және ойын алаңдары. Отбасыңызбен тамаша демалу үшін қажет нәрсенің бәрі!!
S
s m
5 шілде 2019
Тау бөктеріндегі атмосфералық орын , демалу және демалу үшін тамаша, таза ауа, шырша мен қарағайдың хош иісі, маникюрленген аумақта қол тиіндері бар.
Виктория Захарова
11 шілде 2023
Керемет бассейн, бірақ ол жаққа бармаңыз,ондағы адамдар неғұрлым аз болса, сүйікті жеріңіз таза болады!
Zhanar Assanova
4 қаңтар 2023
Жақсы бассейн. Жөндеу қажет
Y
Yerbolat Akylbayev
12 қараша 2023
Керемет бассейн, жұбайымызбен және әсіресе немереміз Томириске ұнады, ол бізде өте жақсы жүзеді.
Ayaz Tulubayev
18 тамыз 2025
Адамдар өте көп, монша орташа
Елена Хайрулина
1 қыркүйек 2025
Керемет жер, онда демалуға ештеңе жоқ, тіпті әдемі серуендеуге де болады.
Габит Калыков
18 шілде 2021
Бассейн санаторий аумағында болса да, сіз ай сайынғы, үш айлық Билеттерді сатып алып, жабық және ашық жылытылатын бассейндерге бара аласыз.
Жания П.
5 тамыз 2025
Әкімшіліктің жиіркенішті жұмысы. Ережелер ГКРК-ға қарсы ойлап табылды
N
nuriddinov u.
9 қараша 2024
Өте әдемі табиғат, саябақтар жақсы сумен ыңғайлы бассейн
Екатерина
26 шілде 2022
Бағасы / сапасы сәйкес келеді. Плюс жақсы аумақ
Мурат Бульдекбаев
23 сәуір 2021
Жақсы бассейн. Көбісі балаларды жаттықтырушылармен бірге сабақ алу үшін әкеледі. Душ және киім ауыстыратын бөлмелер. Басқа күндері адамдар көп.
Yerzhan Zhumagali
16 тамыз 2023
Сәлеметсіз бе, су өте жылы, қарағайдың айналасында, керемет. Хамам және фин саунасы. Олар керемет демалды.
G
Gulmirs B
3 шілде 2021
Жақсы санаторий, қызмет қалыпты, емдік процедуралар өте жақсы, маған ұнады
Мария А.
Отбасылық демалыс үшін тамаша орын
Нурсултан Каримов
20 қазан 2023
Жақсы бассейн, әсіресе жазғы бассейн! Бағасы әдетте жағымды
Анонимді пікір
13 шілде 2019
Су суық, бос шкафтар жоқ, 5 жолдың 3-і 3-і балалар жаттығуларымен айналысады
MS
9 тамыз 2023
Су өте жақсы, сөзден ағартқыш иісі жоқ, қабылдау бөлмесіндегі жағымды қызметкерлер, ыңғайлы тұрақ.
Aleks Flagman
22 тамыз 2025
Таза және жылы! Сыпайы! Таза!