Basilic

Мәзір

Диас Қасымқанов
4 маусым
Түнде қарын ашқанда рахат базелик жақын үй жаққа адамдар топырлап отырады жаман жер болса олай көп жиналмаушеді)
Майра Базарбаева
15 желтоқсан 2023
Тойымды және қол жетімді бағада. Тағамдары дәмді және балғын. Рахмет. Жұмыстарыңызға сәттілік!
Баян Нур
21 желтоқсан 2023
Шашлык шикі піскен еді. Офицанттарға айттып, едік ,администратор еш мән берген жоқ. Клиентке дұрыс сөйлеспей, Бізге ақшасын төлеткізді. Біз сол шашлыкты жимей кеттіп қалдық. Жалпы бұл кафе👎🏻 клиентпен сөйлесуді білмейді… даже фотодан шикі екені көрініп тұр…
Бала Ким
18 тамыз 2025
Это отдельная история. Маған ұнайды базилик. Тамақтары дәмді
Алтай Т.
25 тамыз 2025
Ең дәмді дайындайтын орын, бағалары арзан 👍🏻👍🏻👍🏻
Ербол Мусабаев
21 қазан 2025
Тамактары кушти
Мейірман А
6 мамыр 2023
Барлық жақсылар даярларды қызмет көрсету киін ұзақ күт
АКИМОВА НАГИМА
26 сәуір 2024
Салат мында свежий болған жоқ кухня тоже ценасына
Сержан Басекович
Біз бүкіл отбасымызбен жүрдік. Суши мен пицца өте дәмді болды. Бірақ куксиге арналған сорпа дұрыс дайындалмады, бұл кәдімгі сорпа болды. Бұрыш ішіне қосу үшін берілмеді. Сорпада лавр жапырағы жүзеді 😞 осы маңызды назар аударыңыз, аспазшылардың біліктілігін арттыру жақсы болар еді. Өйткені біз куксиді сынап көру үшін арнайы келдік 😔
Мадина С.
Отбасылық түскі асқа арналған өте жайлы кафе. Сондай-ақ достарыңызбен немесе бизнес серіктестеріңізбен кездесуге болады. Әр дәмге арналған әртүрлі тағамдар. Заманауи дизайн атмосферасы үй асханасының ауыз суаратын хош иістерімен үйлеседі.
Александр
30 қараша 2025
"Тез және ыңғайлы" форматтағы жайлы кафе. Түскі ас немесе тағамдар үшін жақсы нұсқа. Пицца мен макарон дәмді, бөліктері қалыпты, өнімдері жаңа. Адамдардың ағыны кезінде күту болады, бірақ қызметкерлер тез жұмыс істеуге тырысады. Атмосфера қарапайым, артық пафоссыз. Бағалар жақсы. Жалпы, сіз тыныш тамақтануға ыңғайлы орын.
Малика Даирова
11 тамыз 2025
Тамаша орын. Төмен бағалар, жақсы қызмет. Дәмді, жайлы, жеңіл. Мәзірдің үлкен таңдауы, орналасқан жері ыңғайлы👍 Күту уақыты әдетте 15 минуттан аспайды.
Жанат Алмас
16 қазан 2025
"Насыбайгүл" кафесі-қаладағы ең жақсы орындардың бірі! 🌿 Тағам әрқашан дәмді, балғын және хош иісті, әсіресе ет тағамдары мен макарон өнімдері. 🍝 Жоғары деңгейдегі қызмет-даяшылар сыпайы және мұқият. Атмосфера жайлы, интерьер заманауи және жағымды. Достарыңызбен немесе отбасыңызбен уақыт өткізуге тамаша орын! 👍
Дильназ Жолдыбек
16 қараша 2025
Basilic-дәмді тамақтанғысы келетіндер үшін және тыныш, бірақ жанды атмосферада уақыт өткізгісі келетіндер үшін тамаша орын. Мен оны тез тамақтану үшін де, демалу үшін де ұсынар едім. Әсіресе компаниялар, отбасылар және ассортиментті және тәулік бойы жұмыс істеуді бағалайтындар үшін өте қолайлы.
Александр Жук
5 наурыз 2025
Көзге жағымды орта, жұмсақ түстер, залдың дизайны тыныш ! Өте жақсы сапалы ас үй , кез-келген талғамға арналған мәзір, бәрі жаңа жасалған өте дәмді әр ингредиенттің ноталары сезіледі! Даяшылар жақсы киінген, клиенттерге жақсы сыпайы көзқарас! Плюс мынада: әркім ыдыс-аяқты ала алады, 2 адамға шаққандағы орташа баға белгісі 2500-3000 мың теңгені құрайды ! МЕН БАРУҒА КЕҢЕС БЕРЕМІН!
Андрей К.
Бұрын отбасымен бірге болған. Толық сорады. Мантылар суық және құрғақ әкелді. Шыны тәрізді. Біреуі тіпті тістеп алды. Долмаға да тапсырыс берілді. Олар жай суық әкелді... Сондай-ақ балаларға раменге тапсырыс берілді. Балалар тамақ іше алмады.. Өте өткір. Мен оны сынап көрдім, Мен де жей алмадым.... Әкімшіні шақырды., жас жігіт. Мен ештеңе түсіндіре алмадым... Бұл екі жыл бұрын болды. Мен бұл ғимаратта аптасына үш рет жаттығуда боламын, бірақ мен енді насыбайгүлге барғым келмейді... Онда қызметкерлер өзгеріп, бір нәрсе жақсарды деп үміттенемін..... Бірақ тәуекелге барудың қажеті жоқ...
Людмила Николаевна
26 қараша 2025
Бұл кафеде өте дәмді. Бірнеше рет барған. Тамаша және тез қызмет етеді . Үлкен үстелдер мен жақсы ыдыс-аяқтар.Мен мұнда баклажан салаты мен Ташкент шайын жақсы көремін
Ева Суровцева
21 шілде 2025
Өте дәмді тағам, керемет жағымды бағалар. Сиыр еті мен асқабақ қосылған Манта, мен сізге өте кеңес беремін! Даяшы Назерк тез және сапалы қызмет көрсеткені үшін рахмет🥰
Gauhar M.
11 қыркүйек 2025
Біздің сүйікті Отбасылық кафе, өте ыңғайлы, қолайлы бағалар, дәмді, таза бәрі, Біз бұл мекемені отбасымызбен жақсы көреміз, тамақ дайындауға жалқау болған кезде көмектеседі )
Ляйсан Фазылзяноваа
23 желтоқсан 2025
Өте дәмді тағам және өте сыпайы қызметкерлер. Мен бұл жерді өте жақсы көремін. Азық-түлік өте үйде және бағасы керемет. Барлығы жай гуд
Даулет А.
Дәмді, арзан, ашуланшақ. Бірақ сіз ұзақ күннен кейін тыныш отыра аласыз және түскі/кешкі ас іше аласыз. Мен ұсынар едім: люля+қуырылған күріш, жасымық сорпасы және тост
У
Улжан Борамбаева
11 қараша 2025
Дәмді дайындалады, қызмет жаман емес, балалар бөлмесі бар (бірақ сәл ескірген), бағасы қолайлы, интерьер жағымды, бәрі таза. Біз үшін бәрі жақсы
Акбота С.
8 қазан 2025
Олар достарымен келді-олар қуанды! Интерьер сүйкімді, десерттер дәмді, қызметкерлер сыпайы. Демалуға және көңіл көтеруге тамаша орын.
Жанибек Кудербай
19 тамыз 2025
Өте дәмді, биіктікте қызмет көрсету. Тағамдарға қызмет ету және олардың дәмі керемет. Даяшылар кейде үлгермейді, бірақ бұл қазірдің өзінде басшылықтың қамқорлығы.
Алия
11 қазан 2025
Дәмді тағамдар, жақсы қызмет. Таңғы ас өте дәмді
Богдан Щурихин
18 қараша 2025
Өте жақсы асхана, бағасы орташа, бірақ даяшылар өте жақсы тәрбиелі және жақсы қызмет етеді. Жайлы және жайлы. Мен кеңес беремін..... 👍🏻
Ramazan Opievich
30 қараша 2025
Керемет мекеме дәмді дайындалады бәрі ұнады. Орналасуы жақсы. Қызметкерлер сыпайы. Күту уақыты қысқа
Rinat Z.
3 қараша 2025
Дәмді және жылдам. Даяшылар жауап береді. Ет пен жусай қосылған Чебурек тікелей керемет. Үлкен плюс 24/7 жұмыс істейді
Яна Солях
дәмді, арзан, сапалы және тыныш кешкі шайға не қажет, әдетте тез дайындалады
Ирина Стенькина
30 шілде 2025
Тамаша ас үй, тамаша қызмет. Таза, жағымды атмосфера.. отбасылық шеңберде отыру жақсы..
Жамал Мукашева
23 желтоқсан 2025
Рахмет, бәрі дәмді, тез, сыпайы қызметкерлер болды, дәретхананың алыс екендігі өкінішті
Кристина Ю.
26 шілде 2025
Жақсы орын. Таңғы ас дәмді және дәмді. Балаларға ұнады! Мекемеге және даяшы Назерк жеке рахмет.
Рахат Исенгул
12 қазан 2025
Бұрын қызмет көрсету және ас үй сияқты әлдеқайда жақсы болатын. Соңғы рет барған тамақ қалай айту керек 2/10 лагман. Бірақ даяшыларды ұстап, есепшот сұраңыз. Бұл ең қызықтысы. Сіз оны тауып, көзбен байланыс орнатып, қолыңызды көтеруіңіз керек, әйтпесе сізде бірнеше секунд бар немесе ол бұрылып, басқа жаққа кетеді. Бірақ ең қызығы, сіз көзге тиіп, қолыңызды уақытында көтердіңіз, ол сізге келіп, "мен даяшы емеспін" дейді😁 QR бар екенін білемін, бірақ ол кезде зарядтау болған жоқ, розеткалар да жоқ.
Жанат И.
Мен 3 рет ыңғайлы емес едім, даяшылардың уақыты жоқ, олар міндетті түрде бір нәрсені ұмытып кетеді, үш есе тамақ. Мен кеңес бермеймін, бірақ бағалар да жоғары
Родной Адам
тамаша атмосфера, жайлы, дәмді таңғы ас, жоғары деңгейдегі қызмет
Аино
21 шілде 2025
Ұнайды қалай дайындалады және бағасы қол жетімді.Чебуреки мен жусай Али мәзірге оралғаны жақсы болды әйтпесе мен енді сізге келмеймін деп ойладым вам
Айгуль Шашкенова
13 тамыз 2025
Өте дәмді және жайлы,мейірімді даяшылар. Марлен даяшы өте сыпайы және мұқият, одан әрі өркендеу.Сізге осындай қызметкерлер көбірек
Елена П.
12 қыркүйек 2024
Бізді кешкі асқа экскурсиялық топ әкелді, әртүрлі мәзір ұнады. Жас жігіт Тима өте тез қызмет етті және ештеңені шатастырмады! Тағам дәмді және атмосфера жағымды болды! Айтпақшы, бағалар да өте қолайлы.
Ulmeken Seidakbar
19 тамыз 2025
Қызметкерлер, жағдай өте жақсы. Тағамның дәмі орташа. Қарапайым пицца мен одан да дәмді боламын. Каркаде шайы ұнады
Александр Лучшев
Bazilik-дәмді, қарапайым және артық төлемсіз. Тамақтануға қалыпты орын. Мен сізге кеңес беремін, әсіресе жаттығудан кейін 🥊 Дәмді кофе ️ ️
Алия Н.
11 маусым 2025
Күтпеген жерден қонақтар сізге келе жатқанда, шұғыл түрде насыбайгүлге жүгіріңіз, жаңа салаттар мен негізгі тағамдар мен кондитерлік өнімдердің арзан және үлкен таңдауы бар!
Nariman Masimov
17 маусым 2024
Дәмді және қымбат емес жеуге болатын жалғыз орын. Ыңғайлы орын, қарапайым және талғампаз. Тәулік бойы, жылдам және арзан.
Асия Ботбаева
24 желтоқсан 2025
Барлығы өте керемет, дәмді және таза. Бағалар қолайлы. Сыпайы қызметкерлер
N
nurislam nesipali
3 қыркүйек 2025
тағам өте дәмді, қызметкерлер жақсы, атмосфера өте жайлы
Шолпан Шол
8 қараша 2025
Яндекс, мантия, ащы, жылыту арқылы азық-түлік жеткізуге тапсырыс берді, Қамыр қатты, мұндай мейрамханалар жеткізу үшін жұмыс істемеуі керек -10 бағалау.
Алексей П
15 тамыз 2025
Біз отбасымызбен базеликке бардық, дәмді тамақтандық, даяшы Әлібекке тез қызмет..
Асель *
14 шілде 2025
Үй ішінде музыка өте қатты ойнайды. Артықшылықтардың ішінен ойын пайда болды. Насыбайгүлге келушілер үшін сан-тораптың жағдайы көп нәрсені қалайды.