Bas dent

Тауарлар мен қызметтер
Жаңалықтар

Нурхан Топышев
30 қазан 2023
Алдымен мен консультацияға келдім, барлығын ұсақ-түйекке дейін түсіндірді, тістер 50% сау, сондықтан сіз бұл шеберлерге, өз саласының мамандарына күмәнсіз сене аласыз👍🙏.
Almas Ahmetbekov
21 тамыз 2023
Акция бойынша брекет система қойдық. Бала өте риза.Жарбулова Алима дәрігерге рахмет
Ердос Алтайулы
1 қараша 2023
Барлығы жақсы өтті,екі даналық тісті жұлынды, өз жұмысты тамаша өткізеді, ауыртпалықсыз 🙏
Мадина Мухамедьярова
Стоматолог Тандалай Сергеевнаға жоғары кәсібилігі, сезімталдығы және брекет тағу барысында жылы қарым-қатынасы үшін зор алғысымды білдіргім келеді. Оның Мұқият көзқарасы, қолдауы және егжей-тегжейлі консультациялары арқылы бүкіл процесс тыныш және сенімді түрде өтеді. Емдеу әлі аяқталмағанымен, қазір айтарлықтай нәтиже байқалады-қызым Ұялмай күле алады және бұл баға жетпес! Сіздің қамқорлығыңыз бен еңбегіңіз үшін көп рахмет! Және, әрине, "Bas Dent" стоматологиялық клиникасының барлық ұжымына ерекше алғыс Сіздер нағыз кәсіпқойларсыздар!
lait big
24 тамыз 2025
Емхана әкімшілігіне ерекше рахмет! Бүкіл процесс жазудан бастап емдеуді аяқтауға дейін жоғары деңгейде ұйымдастырылды. Олардың мұқият көзқарасының арқасында сіз өзіңізді сенімді қолыңызда сезінесіз. Жақсы жұмыс істегеніңіз және пациенттерге қамқорлық жасағаныңыз үшін көп рахмет! Имплантолог-хирург Александрға және Bas Dent клиникасының барлық әкімшілік құрамына үлкен алғысымды білдіргім келеді! Жылдың басында маған импланттар орнатылды, бәрі жақсы өтті: тез, кәсіби және әр кезеңге назар аудара отырып. Импланттар жақсы тамыр жайып, қыркүйек айында маған тәждер орнатылды. Алдымен кішкене қиындықтар болды, өйткені тәждер сәйкес келмеді, бірақ Александр бәрін мүмкіндігінше тез және тиімді түрде түзетті. Қазір бәрі керемет, мен нәтижеге өте қуаныштымын. Сонымен қатар, мен Александрдың тістерді жұлудағы шеберлігін атап өткім келеді. Менде үш күрделі жұлу болды, оның ішінде екі даналық тіс бар және бәрі керемет өтті — тез, ұқыпты және асқынусыз.
sklozzzzy
Негізгі курстан кейін мен маталардың қалай бейімделгенін бағалау және түпкілікті ұсыныстар беру үшін белгілі бір уақыттан кейін қысқа, тегін бақылау сапарына жазылу туралы ұсыныс алдым. Бұл келесі кезеңді таңу емес, ұзақ мерзімді нәтижеге шынайы қамқорлық болды. Клиника төлем алынғаннан кейін де өз жұмысына жауапкершілікті сезінетін мұндай пост-қызмет мінсіз бедел туралы айтады.
Валентина Денисенко
1 желтоқсан 2025
Үшінші рет bas Dent стамотологиялық клиникасына барамыз. Қызмет көрсетудің жоғары деңгейі мен кәсібилігі үшін стоматологияға үлкен алғысымды білдіргім келеді! Тазалық және жабдық: Клиника өте заманауи және таза көрінеді. Барлық қажетті жабдықтар жоғары деңгейде.Әкімшілердің сыпайылығына таң қалды:олар кофе мен шай ұсынады. Біздің сүйікті стоматологымыз Кадралин Шыңғыс Ержанұлы мен хирург Терехов Григорий Максимовичке ерекше рахмет. Кәсіпқойлық пен Алтын қолдар үшін!Барлығын ұқыпты , тез және іс жүзінде ауыртпалықсыз жасаңыз. Емханаға өркендеу және ризашылық білдіретін науқастар тілеймін.
Moldir Yerengaiypkyzy
26 қараша 2025
Мен бұл стоматологияға алғаш рет сәуір айында келдім — көптеген хирургтар бұрын қабылдауға батылы жетпеген даналық тісті күрделі алып тастау. Мен бұл мәселемен екі жыл бойы қиналдым, тек Алматы Рүстемұлына жүгініп, ақыры ауырсынудан арыла алдым. Ол операцияны өте кәсіби және ұқыпты жүргізді-мен оған өте ризамын. Бүгін мен тағы да клиникаға бардым: мен Азнавур Алимирзаевичпен тегін кеңес алдым, онымен тағы екі даналық тісті алып тастау туралы егжей-тегжейлі талқыладым. Содан кейін мен терапевт Динара Сериковнаға келдім-ол тістерін тазалады. Бұл менің алғашқы процедурам болды және Мен өте қуаныштымын! Тістер жарқырайды, бәрі мүлдем ауыртпалықсыз өтті. Біз сондай — ақ дәрігермен кариесімді емдеу жоспарын және пломбаларды ауыстыруды талқыладық-Динара Серікқызы бәрін кезеңдері мен құны бойынша нақты суреттеді, бұл өте ыңғайлы болып шықты. Осыдан кейін маған ортодонт Шыңғыс тегін кеңес берді. Ол ортодонтиялық емдеудің барлық нұсқаларын егжей-тегжейлі түсіндірді, таңдау жасауға көмектесті. Біз тегістегіштерге тоқтадық-құны бойынша олар жақшалармен салыстырылады, бірақ эстетикалық жағымды және қолдануға ыңғайлы көрінеді. Бұл әдіс маған керемет күлімсіреуге көмектеседі деп үміттенемін. Сондай — ақ, мен Наталья әкімшісіне-өте мейірімді және жанашыр адамға жеке алғысымды білдіргім келеді. Ол әрқашан шынайы қатысуға көмектеседі және бәрін шын жүректен жасайды. Қараша бойы мен сізде тіс емдеуден Өтемін.
Александра Ивановна
25 қыркүйек 2025
Мен осы стоматологиялық клиникаға бару туралы жағымды әсерлеріммен бөліскім келеді. Қызмет жоғары деңгейде болды: қызметкерлер мейірімді және мұқият, бірден кәсібилік пен пациенттерге қамқорлық сезіледі. Дәрігер емдеу жоспарын егжей-тегжейлі түсіндіріп, барлық сұрақтарға жауап берді және бүкіл процедураны мүмкіндігінше ыңғайлы және ауыртпалықсыз етті. Кабинеттер таза және заманауи жабдықтармен жабдықталған, бұл сенімділікті оятады. Науқасқа деген жеке көзқарас пен құрмет ерекше ұнады, бұл бүгінде сирек кездеседі. Мен бұл стоматологияны сапа мен кәсібилікті бағалайтын кез келген адамға ұсынамын. Мен мұнда тағы да хабарласамын!
Lina Zaharova
Мен дәрігер мені шамадан тыс оптимизммен ауырлатпағанын, бірақ қорқытпағанын бағаладым. Оның үні біркелкі, мазмұнды, сәл алшақ-мейірімді болды. Ол маған ақпарат беріп, эмоционалды баға берді. Бұл заттарға байсалды қарауға, дүрбелеңге түсуге немесе әуе құлыптарын салуға емес, шынайы перспективаларды сабырлы түрде бағалауға және салмақты шешімдер қабылдауға көмектесті.
Слава Ефимов
25 қыркүйек 2025
Даналық тісті жұлу үшін осы клиникаға барып, толық қанағаттанды. Дәрігер өте кәсіби болды, не болатынын және қалай болатынын егжей-тегжейлі түсіндірді, бұл мені тыныш және сенімді сезінді. Процедура тез және қажетсіз ыңғайсыздықсыз өтті. Мұқият көзқарас пен барлық сұрақтарды қою мүмкіндігі ерекше ұнады. Мен бұл стоматологияны пациенттердің сапасы мен құрметін бағалайтындарға ұсынамын!
Никита Андреев
29 сәуір 2025
Владимир Владимирович Тишковта күрделі протездеу болды-нәтиже күткеннен асып түсті. Өте мұқият, сабырлы және сенімді маман, үлкен тәжірибе бар. Барлық кезеңдер асықпай және қамқорлықпен нақты жоспарланған. Әкімшілерге жылы қабылдағаны және нақты ұйымдастырғаны үшін жеке алғыс — алғашқы сапардан бастап емдеуді аяқтағанға дейін ыңғайлы болды.
Айдана А.
23 қыркүйек 2025
Клиниканың барлық командасына зор алғысымды білдіргім келеді! 🌸 Өте мұқият және мейірімді қызметкерлер, дәрігерлер-өз ісінің нағыз мамандары. Барлығы түсінікті, ұқыптылықпен және ұқыптылықпен түсіндіріледі. Клиникадағы Атмосфера жайлы, Сіз өзіңізді тыныш және сенімді сезінесіз. Сапалы емдеу мен заманауи жабдықтың арқасында нәтиже менің күткенімнен асып түсті. Енді мен тек осында хабарласып, достарыңыз бен жақындарыңызға кеңес беремін!
Weiscom
11 қазан 2025
Дәрігер Мұратов әділ Мұратұлына кәсіби және сапалы жұмысы үшін алғыс айтамын. Барлығын анық, сенімді және өз ісін толық білумен жасайды. Ол сабырлы, қажетсіз әбігерсіз, Тамаша әзіл сезімімен жұмыс істейді-оны емдеу оңай және стресссіз. Мен жоғары деңгейлі маман ретінде ұсынамын.
Ирина Хорошавина
5 қаңтар 2025
Клиника таза және жарқын. Ол ортодонт дәрігері мен тіс дәрігерінің қарауында болды. Екі дәрігер де тексеруді өте мұқият жүргізді, суреттер де мұқият қаралды. Сондықтан клиниканы қауіпсіз түрде ұсынуға болады
Жанара ***
Ол ұлын ақ құйрықты гнатологпен емдеді, әрдайым байланыста болды , қолдады, өз ісінің маманы. Стоматология жайлы, жайлы, жауапты және кәсіби қызметкерлер
Егор Журабович
Интерьер жағымды таң қалдырды. Керемет ештеңе жоқ, стильді минимализм, күту аймағында ыңғайлы орындықтар және жақсы кофе. Мұндай жағдайда тістерді емдеу тіпті тыныш.
Алтынжан Анафина
10 желтоқсан 2025
"Бас Дент стоматологиясындағы кеңеске қатыстым-әсерлер ең жағымды! Өте мұқият дәрігер бәрін айтып, түсіндіріп, кезең-кезеңімен бояды. Қамқорлық пен кәсібилік сезіледі. Керемет қызмет үшін рахмет!»
милана мирон
7 желтоқсан 2025
Мен стоматологияны таптым, онда олар қорқынышсыз және патоссыз емделеді. Біз бәрін тез, сапалы және іс бойынша жасадық. Тіс ауырды-күлімсіреп кетті. Байсалды мамандар.
Vladinsgo 263
Мен сияқты бәрі тыныш және болжамды түрде өтті. Қажетсіз әбігер жоқ, тек нақты әрекеттер мен түсінікті түсініктемелер. Тәртіпті бағалайтындар үшін өте қолайлы.
Сергей Сергеевич
29 наурыз 2025
Мен сізге кеңес бермеймін,алдау табиғи, сайтта жарнама 5 мыңға арналған толық чек, нәтижесінде бейінді емес маманның шағын әңгімесі, қашықтан тексеру және одан кейін суретті өзіңіз түсіріңіз кез келген жерде, клиникада 3D диагностикасына арналған жабдық жоқ, жалпы жоғалған уақыт өте өкінішті
Ольга С.
Қалада бірнеше филиалдар жұмыс істейді, мен олардың тістерін емдеймін, импоантация жасадым, дәрігерлер үлкен жұмыс өтілі бар, сыпайы қызметкерлер
Сандугаш Смаилова
5 наурыз 2025
Сауатты мамандар Екі жақтың 3D суреттері консультацияға дейін түсірілген Техникамен және медициналық қызметкерлермен жақсы жабдықталған клиника
D
Danil
24 қазан 2023
Кеше қабылдауда болдым, қараусыз қалған тісті емдедім, бәрі керемет өтті, пациенттерге деген көзқарас ұнады, барлық жұмыстарына толық түсініктеме беріңіз, сіз бірден өз жұмысыңыздың шебері дәрігерлерін көре аласыз, тіпті әдеттегідей ауыртпады, жұмыс үшін рахмет, бәрі ұнады!
Николай Касаджик
8 қыркүйек 2024
Керемет дәрігер Гашимов Камран. Мен ұсынамын. Жоғары деңгейдегі кәсіпқойлар, сонымен қатар өте жеңіл қол. Мен импланттарды салғысы келетіндерге ұсынамын
Жанасыл Есжанов
30 қазан 2025
маған екі жақтың 3D суретін қаншалықты тез түсіргені өте ұнады кеңесшілер бәрін түсіндірді
Самат Агзамов
17 қазан 2023
Ұсынамын! Қолайлы бағалар, мейірімді қызметкерлер, тіс дәрігері өз ісінің шебері, таза, жайлы.
Саида Батыгаева
5 желтоқсан 2023
Мен осы клиникада болдым, қызмет жоғары деңгейде, бәрі таза және сапалы, ол жерде тістерімді емдедім, дәрігер керемет жұмыс жасады, Мен қуаныштымын!Мен бәріне баруға кеңес беремін!
Сымбат Амангелдина
6 қараша 2023
Тамаша орын . Барлығы анық, тез және сыпайы. Ұтқырлық пен сапа үшін көп рахмет 💐 🤍
Марина Бородина
19 тамыз 2024
Мен шағуды түзету үшін сплинт жүйесін қойдым. Консультациядан кейін мен дереу осы клиникада емделуді шештім. Сіз әрқашан қызығушылық тудыратын сұрақтар қоя аласыз, оларға толық жауап аласыз
kamila sagieva
14 маусым 2025
Бұл стоматологияға барғаныма өте қуаныштымын! Дәрігерлер-кәсіпқойлар, барлығы анық және түсінікті.
Эля $$$
4 қараша 2024
Тамаша клиника, өз саласының мамандары жұмыс істейді, емдеу әрқашан тиімді, қызметкерлер мейірімді, мен ұсынамын
Фаварит
22 қазан 2025
Дәрігер Абылайхан Мұратұлы сауатты маман! Үздік клиника!
Карина Кабдулина
17 қазан 2023
Өткен аптада мен тазалап, бірнеше пломба жасадым, бәрі сапалы, стерильді, рахмет 🙌
O.o.v
3 тамыз 2024
Тамаша клиника, жоғары деңгейдегі сапа, сплинт жүйесін орнатты, барлығы тамаша, өз жұмысын 100 орындады%
E
Elmira Anuar
3 мамыр 2023
тамаша клиника, мейірімді қызметкерлер, әсіресе хирург-дәрігерге алғыс айтқым келеді Зверева Дмитрий мен Хасанова Ширин! (кәмпит қосылған шай үшін де рахмет)
Бекзат Закиров
5 желтоқсан 2023
Брекеттер орнатылды, дәрігер Кертешев Тандалайға сапасы мен кәсібилігі үшін алғыс айтқым келеді. Bas Dent клиникасының арқасында қорқынышыңызды жеңді. Енді менің тістерім жақсы күйде
kakishev adai
10 қараша 2024
Чекап өтті Қызметкерлер сауатты сияқты Төленген сурет бір айдан астам уақыт күтеді. Клиенттерді жылжыту толығымен жүреді Бір жыл өтті. Жауаптар нөл. ақшаны қайтару жоқ. Гн
Светлана Тарасенко
Келесі сапарды еске түсіру үшін контактілерін қалдырды. Сіздің денсаулығыңызға қамқорлық жасай отырып, обсессивті болмай есте қалғаныңыз жақсы.
Анжелика Глебова
2 қазан 2023
Жақсы дәрігерлер, қызмет жоғары деңгейде. Олар әрқашан кеңес береді және көмектеседі.
мира мира
30 желтоқсан 2023
Керемет стоматология! Супер дәрігер-Әділбек! Рахмет👍 айтпақшы, оларда қазір рентгенге арналған акция бар-сурет👌
Ольга
25 қараша 2025
Жарайды мен стоматологиямын...барлығы таза және әдемі
Антон Поспелов
Керемет стоматология
Влад Блеск
9 желтоқсан 2025
Қызмет көрсету және емдеу риза)
Виктор Ц.
22 қаңтар 2025
Керемет стоматология!
Э
Элла Алад
28 сәуір 2023
Біз қазірдің өзінде отбасымен емделеміз . Дәрігерлердің кәсібилігі мен қызметіне риза .
Дарья Рябова
14 қыркүйек 2025
бомбалық тұрғыдан шындыққа жанаспайтын керемет стоматология, ваще жоскийдің баға белгісі, Херн дәрігерлері қалыпты ештеңе жасаған жоқ
ALIK
16 қазан 2023
Олар жеткіліксіз жарнама берген сервисті құру қажет, оларда МӘМС бойынша жоқ.,бұл өте маңызды, өйткені стоматологиялық қызметтерге өте қымбат, ҰОС пен Ауғанстан қатысушылары үшін жоқ, 1, 2, топтар, олар кем дегенде 50% тегін қызмет көрсетуі керек .Адамдар шексіз мүмкіндіктерге ие және т.б. бұл кезде халық үшін жақсы игілік болады. Тек кармонодейторлар үшін болмауы керек. Бұл қажет және қазіргі уақытта МӘМС арқылы қызметтер, осы қызметтерді пайдаланбай, көптеген адамдар көлеңкеде қалады .
Карина Э.
21 желтоқсан 2024
Өкінішке орай, сіздің қабылдауыңызда WhatsApp хабарламаларына жауап беретіндер емхана туралы барлық әсерді бұзады. Біріншіден, қандай адекватты адам әлеуетті клиенттің сұрағына жауап ретінде клиника атынан дауыстық хабарламалар жібереді. Ешкім бейтаныс адамның дауыстық хабарламаларын тыңдағысы келмейтінін түсініңіз. Екіншіден, олар белгілі бір құны бар процедураның құны туралы нақты жауап бере алмайды (кондилография), олар тек 3 рет 150к тұрады деп жауап берді. Мен нақты сұрақ қойғанда, мен нақты жауап естігім келеді: "жақсы, онда сплинттерді кию керек, сіз бір жаққа емес, бір айға киесіз, емдеудің нақты құнын айта алмайсыз, кеңеске келіңіз". Мен осындай сұрақ қойғанда, мен клиникалар арасында ШЕШІМ қабылдаймын, шығындардың айырмашылығын білемін, ТМД дисфункциясын емдеуге не кіретінін сұрамай, қандай артықшылықтарды түсінуге тырысамын. Клиенттерге қызмет көрсетуден бас тартқан әкімшілеріңізге рахмет айтыңыз. Мен сізге ешқашан келмеймін, бірақ құны басқа клиникадан өзгеше емес. Олар кем дегенде сұрақтарға нақты жауап береді және көмектеседі.
673890 е.
17 қазан 2023
Ұзақ уақыт имплантация туралы шешім қабылдай алмады,,,, өте қорқады.клиникаға қашан бардым