Barvilla

8 қараша 2024
Қымбат
Бақтияр Торғауытов
20 наурыз 2024
Іш пысқанда қыздармен әнгімелесіп отыратын жер екен,
Э
Эдик
9 қараша 2025
Барвилла топ! Жаңа мәзір керемет, ал күндізгі түскі ас-бұл құтқару. Жылдам қызмет көрсету, бөліктер жомарт және бәрі шынымен дәмді
- Яч
Компаниямен бірнеше рет болды. Өте ұнады! Жайлы әдемі дәмді! Мен кеңес беремін және міндетті түрде баруды ұсынамын. Тәжірибе тек жақсы. Құрметті әкімші.
Ерлан Шакеев
9 мамыр 2025
Жылы, жайлы және дәмді) бізге ұнады. Мен отбасылық кездесулерге кеңес беремін. Қызмет жақсы. Даяшылар асығыс. Тағамдар тез дайындалады
648748 Ева
Өте жайлы орын. Үй жиһазы,, ас үй өте жақсы. Барлығы өте дәмді. Бағалар барлық жерде сияқты, арзан емес. Мейірімді қызметкерлер,, Мұқият даяшылар.
Ренат Акбердиев
4 қараша 2025
Қаланың ең жақсы мекемелерінің бірі! Ең жақсы жаз, Жасыл аймақ, керемет қызмет, дәмді тағамдар! Балаларға арналған арнайы аймақ бар!
Нуржан Каратаев
28 шілде 2025
Тамаша мекеме, дәмді тағамдар, рухани атмосфера, жазғы топ. Бағамен ол да тістемейді, лайықты орын, біздің әдемі қаланың сүйікті мекемелерінің бірі.
Алёна Князева
Демалуға және өзіңізді тәттілермен емдеуге арналған тамаша орын, Керемет қызмет, тыныш және жайлы, өте ұнады!!!
Назым Шинибекова
19 желтоқсан 2023
17 желтоқсанда достарымен бірге болды. Ішінде әдемі дизайнның арқасында жаңа жылдық мерекелік атмосфера сезіледі, бұл өте қуанышты болды. Тағамға келетін болсақ хачапури кішкентай, қанмен әлсіз сирек кездесетін кебабтар, бұл, әрине, әуесқой үшін, Мен өзім онша емеспін, салаттар стандартты болды, біз тәжірибе жасағанды ұнатпаймыз. Егер тамақтанбаған табақтарды мүмкіндігінше тез алып кететін тітіркендіргіш даяшы болмаса, 5 жұлдызды қоюға болар еді. Менің ойымша, этикет бойынша, егер аз да болса тамақ қалса және ыдыс-аяқ табаққа салынбаса ,бұл тағамның аяқталуы туралы айтатын болса ,онда оны алып кетудің қажеті жоқ. Жақын жерде олар кальянмен тым түтін шығарды, біз орынмен қателестік, сіз оны ауыстыра аласыз, бірақ біз енді болмадық.
Евгений Перетятько
10 қыркүйек 2025
Өте жақсы мейрамхана! Мүмкін, бұл Қазақстандағы ең жақсы мейрамханалардың бірі, онда мен ең жақсысын жей алдым! Қатты бестікке арналған қызметкерлер! Қатты бестікке арналған ас үй! Өкінішке орай, мен Шымкентте болған соңғы күні бардым. Мен тағы да қуана келемін! Егер олар мені Шымкентте қай жерде дәмді тамақ ішуге болады деп сұраса, бұл сөзсіз Барвилла!
Дмитрий Кашинский
25 мамыр 2024
Саябақта серуендегеннен кейін олар мұнда бір стақан лимонад ішу үшін тоқтады. Біз десертке тапсырыс бердік. Бөліктер өте үлкен! Және дәмді. Ашық террассадағы жағымды кеңістік. Көрші үстелдегі әйел ғана ашуланды, ол кафенің бүкіл аумағы арқылы балаларына айқайлады. Ал, музыканы соншалықты агрессивті етпеуге болады.
Гулнар Ахметова
2 шілде 2025
Биік ағаштармен қоршалған өте жайлы мейрамхана Қызмет биіктікте . Сіз отбасылық мерекелерді , беташар, ұзату тойлай аласыз . Керемет мекеме!!! Рахмет 🙏
Дарияна Кульмирзаева
11 сәуір 2024
Дәмді тағамдары бар үлкен әдемі мейрамхана. Бірақ бағалар қымбат және мәзір онша ұнамады, таңдау аз. Көшедегі үлкен ойын алаңы және ішіндегі ойын бөлмесі. Үлкен жаз. Қызмет жақсы.
Айдана
26 қыркүйек 2025
Әрқашан дәмді және қызметкерлер өте мейірімді, мен әрқашан оралғым келеді, бөлім рахмет Ди джей мен аспазға, әрқашан бәрі анық және жоғары деңгейде!
Ю
Юрий К.
Атмосфера, тамақ және қызмет көрсету бойынша керемет орын. Көптеген жылдар бойы "өз брендін" сақтап келеді. Бағалар орташа деңгейден жоғары, бірақ баға сапаға сәйкес келеді.
Роза Керімбек
Барвилла-жағымды атмосферасы мен дәмді тағамдары бар жайлы мейрамхана. Қызмет жақсы, қызметкерлер сыпайы. Жалпы, демалуға тамаша орын.
Дмитрий Ильин
5 шілде 2025
Лас үстел. Лас дивандар. Қабылдауда сыпайы және мейірімді. Даяшы ұзақ күтеді. Кондиционерлерде мәселе бар. Әйтпесе, төзімді.
Куат Аманжолович
31 шілде 2023
Лифт стиліндегі Кафе және көптеген клиенттер бар, бірақ автотұрақты үлкенірек ете алады, күндіз сыртта отыру мұз емес. Тым ыстық. Даяшылар жақсы, тырысады, бәрі уақытында әкеледі. Тағам дәмді. Оларға өркендеу мен түсіністік тілеймін. Клиенттер бағдарлансын
Беслан
18 ақпан 2024
Дәмді әдемі бірақ қымбат. Жалпы, жағдай демалуда, жайлы креслолар, қызметкерлердің сыпайы жігіттері.
Сарсена Ян
22 тамыз 2025
Жасыл, әдемі, жағымды орын үстелге алдын-ала тапсырыс беру керек. Қызмет жақсы. Тағам дәмді.
Оксана Трегубова
5 желтоқсан 2023
Мммммм, мен бұл мекемеде әр минутты ұнататынмын. Дизайн мен үшін әрқашан маңызды. Бұл жай ғана керемет, көруге болатын көп нәрсе бар, шырша кафенің жаңа жылдық интерьеріне өте жақсы сәйкес келеді. Еденге арналған терезелер мен техникалық қызмет көрсету бәріне өте ұнады. Өкінішке орай, тіпті алматылықтар үшін де бағалар сәл көтерілді
Valen Ak
18 қараша 2024
О, Мен оны жақсы көремін! Әсіресе іс-шараларды өткізу үшін. Қызмет көрсету, ас үй, барлық қызметкерлер. Жақсы жеңілдіктер жасаңыз. Бірнеше рет оралыңыз. Рахмет және кездесуге дейін!!!!
Нурлан Сейтахметов
25 наурыз 2024
Жайлы орын. Балаларға арналған ойыншықтары бар бөлме бар, көшеде ойын алаңы бар. Тағам дәмді. Жаз бар. Сыпайы қызметкерлер. Бұл қымбат, бірақ оған тұрарлық.
V
Vladimir T.
31 мамыр 2022
Алдымен көктемнің ыстық кеші болды. Ол тұншығып, сыра ішуге шешім қабылдады. Біз жазға келдік. Өте жақсы балғын. Жасыл көп. Ас үй жақсы, тіпті кейбір жерлерде өте дәмді. Бірақ қызмет 0-ге жақын. Егер сіз осындай үлкен бағаны ұстап тұрсаңыз және мейрамхана деп аталсаңыз онда мейірімді болыңыз жақсы және тез қызмет етіңіз!!! Сіз даяшыны шақырасыз және олар мәңгі бір жерде, бірақ жақын жерде емес. Біздің жағдайда әкімші жүгірді. Оны табу оңайырақ болды. Егер мұндай бағалар болса, онда қызмет деңгейінде болсын.
Мурат Габбасов
19 тамыз 2023
Шымкентте қонақтар өте ұнады, отбасылық демалыс үшін тамаша орын, ас үй өте дәмді, қызмет көрсету де өте жақсы, тек бағалар ілулі, сондықтан атмосфера керемет
Olga Svirko
25 ақпан 2025
Жақсы орын, Дәмді дайындалады, бірақ зал үлкен компания үшін емес. Тұрақ бар.
Abdulla Fayziev
4 наурыз 2024
Бізді кешкі асқа шақырды және Біз төлемедік, бірақ бағасы өте қымбат. Бірақ бұл тұрарлық. Жақсы қызмет, өте дәмді тағам және достарыңызбен уақыт өткізуге тамаша орын.
Аружан Бахытжан
5 қыркүйек 2025
Тамаша қызметкерлер, жоғары деңгейдегі қызмет, тағам дәмді
470004 Закирова
7 қыркүйек 2025
Дәмді стейктер, шырынды медальондар!заманауи интерьер дизайны
Александр
12 шілде 2019
Тағам дәмді. Шілде айында болды. Күндіз, әрине, ыстық және сіз тек ғимараттың ішінде отыра аласыз. Мен кешке сыртта отырғанды ұнатамын, дивандары немесе орындықтары бар көптеген үстелдер бар. Балаларға арналған алаң бар. Кешкі 10-ға жақын, олар өте қатты музыканы кесіп тастайды және бұл енді мен үшін емес, отыру мүмкін емес, Мен бірден кетемін. Мен ондағы бағаларды орташадан жоғары түсіндім, бірақ ресейлік стандарттар бойынша бұл өте бюджеттік.
Михаил Алексеевич
16 желтоқсан 2022
Ақшаның құны аздап ақсайды. Барлығы негізінен дәмді, бірақ кейбір тағамдар бар олар қонақтарға лайықты түрде қызмет ете алмайды. "Әр түрлі ет тұқымдары" - олардың бірі, резеңке ет.
Ангелина Давыденко
27 қазан 2025
Өте дәмді, таза, қызметкерлер өте мейірімді
Алмаз Калдыбаев
9 мамыр 2024
Демалыс күндері үстелді алдын-ала брондау керек, жайлы атмосфера, Абай саябағының ауасы өзі туралы білуге мүмкіндік береді, Егер сіз бағаны ескермесеңіз, ас үй жаман емес
Темирова Наргиза
5 қараша 2023
Не айту керек, қарапайым мейрамхана асханасы ахти емес, стейк қабырғасы онша емес, цезарь салаты да маңызды емес бағалар тістейді ерекше ештеңе жоқ
Талгат Шуйеншинов
14 қазан 2021
Қызмет көрсету жоғары персонал оқытылды жақсы сөздер жоқ, орын тыныш, ас үйде бәрі керемет дәмді, сусындар бәрін өздері дайындайды, ал тағамдардың ұсынылуы мен дизайны әдемі. Маған ұнады мен бәріне кеңес беремін.
H
Hira S
10 желтоқсан 2023
Тауық еті ең жақсы жағдайда жұмсақ болды. Мәскеу қашырында зімбір сырасы болған жоқ, оның дәмі Сулы араққа ұқсайды. Музыка тым қатты. Турист ретінде мүлдем әсер етпеді.
Түпнұсқаны көрсету · English
shxqan watari
18 мамыр 2024
Жақсы орналасу. Бірақ нюанстар бар. Біріншіден, тұрақ өте кішкентай. Екіншіден, баға өте жоғары. Мәзір ұзақ уақыт бойы жаңартылмады.
ирина ирина
4 маусым 2023
Музыка 21.00-ден 23.00-ге дейін, ас үй онша ұнамады, менің ойымша, бағалар тым жоғары , бірақ даяшылар өте мейірімді
Гульнара Куанова
19 шілде 2022
Гук даяшысына үлкен рахмет!Тамаша қызмет, Мен мұны көптен бері көрмедім!Ас үйге ерекше рахмет-бәрі жоғары деңгейде!Біз сізге бірнеше рет келеміз!
Miya Mustafina
27 сәуір 2021
Ыңғайлы орналасуы, дәмді дайындалады, әсіресе стейктер) балаларға ойнауға орын бар, қызметкерлер мейірімді, әкімшілер Мұқият👍 🏻тұрақ бар, бірақ келушілер көп болған кезде орындар жетіспей бастайды)
Mr. Chef
18 қараша 2022
Әр түрлі ас үйі, керемет интерьері және жақсы қызметкерлері бар өте жағымды орын! Мен сізге баруды ұсынамын, сіз риза боласыз. Дәмді және әртүрлі мәзір!
Марат Атышев
Саябақтың әдемі жері, керемет атмосфера және дәмді тағам
Жолдас Калтаев
Өте қымбат ,ол жерге тек Понта,бір атау, ас үй 3-ке бармайды
Кристина Касымова
4 мамыр 2023
Тамаша жаз. Ас үй жаман емес. Бағалар жоғары. Қызмет әлсіз.
M
Maynur Isakova
26 сәуір 2022
Қызмет көп нәрсені қалайды. Біз 2 салат, сүт қосылған қара шай және кебабқа тапсырыс бердік. Шай тірі болды оны сүтпен ішу мүмкін болмады. Ал кебабты чам алып жүрді. Даяшы бірнеше рет шақырылды, тіпті әкімші де келді. Олар айтты кешіріңіз бізде жұмыс жүктемесі сондықтан тағы 5 минут күтіңіз. Осы уақыттан кейін оқиға қайталанды.
Э
Эльдар Эльдар
11 маусым 2022
Барлығы және тамақ пен қызметкерлер, барлығы жоғары деңгейде, Шымкентте бірінші болды, көптеген мекемелерде Барвилла жаман емес, атмосфералық мекеме болды
Alex Lemeshenko
5 наурыз 2024
Стейктер, ерекше салаттар және балалар аймағы бар өте керемет жаз өте дәмді дайындалады
J
Janna Yun
10 қыркүйек 2024
Жақсы жағдай, бірақ өте қымбат, тұздалған, стейктер қатты әкелді, мұндай бағаларға жол берілмейді.
Х
Хасен Мусаев
Маған осында болу, кездесулер мен әңгімелер өткізу ұнайды! Жақсы атмосфера!