Барс-Строй

Жаңалықтар

Галина Атыгаева
28 ақпан 2025
Ыңғайлы орналасқан, қоғамдық көлікпен де, көлікпен де оңай жетуге болады. Тауарлардың жақсы ассортименті, жеткізілім, акциялар бар
Kill S.
18 маусым
Хороший магазин, отличный отзывчивый персонал. Все объяснили, показали.
Екатерина Могунова
8 сәуір 2025
Салқын дүкен, әрқашан бәрі бар. Баға санаты бойынша әрқашан таңдау бар. Кассир Катя өте сыпайы және жанашыр, бізге қызмет ұнады
Максим Николенко
5 маусым 2025
Мен барлық қажетті жөндеу жұмыстарын жасадым, маған өте ұнады, өнімнің сапасы керемет, есік бөлімінен Жанна таңдауға көмектесті, сипаттамаларын айтты, рахмет)
Евгения Кривошеева
25 маусым 2025
Материалдардың жақсы таңдауы есіктерді сатып алды ламинат сатушы кеңесші Жаннамен жұмыс істеді өте мейірімді және жанашыр сатушы рахмет!
Алексей Митронин
5 мамыр 2025
Барлығы жақсы, қызметкерлер де, бағалар да, ассортимент те. Автотұрақ та бар. Жұмыс кестесі де ыңғайлы . Мен бәріне кеңес беремін. Сондықтан ұстаңыз.
Анатолий Бочаров
Өздігінен бұрап тұратын бұрандаларды тек қаптамамен алуға мүмкіндік жоқ. Сауатты кеңес алу қиын. Демалыс күндері жеңілдіктер қуантады
Анастасия Бекетова
Мен сіздің дүкеніңіздегі плиткаларды, өте жақсы сатушыларды, әсіресе сатушы Тамерланға үлкен алғысымды білдірдім, осы саланы жақсы білдім, тез таңдауға көмектестім
Владимир С.
25 наурыз 2025
Жақсы дүкен болды, бұрын үйді жөндеуге көптеген тауарлар сатып алатын. Жеңілдік картасы-3%, содан кейін 5%, содан кейін 7%. Қазір 3% болды, Мен оны пайдаланбаймын, өйткені зейнетақы жеңілдігі-5%.
Евгения Вовкотруб
4 қыркүйек 2025
Жақсы тауар. Сапасы жақсы. Жеңілдіктер бар . Жеткізу бар, бұл өте жақсы. Сыпайы п е р с о н а л.
Масис Григорян
12 қазан 2024
Сыпайы қызметкерлер. Қолайлы бағалар. Үлкен ассортимент. Материалдар мен барлық нормалардың алмасуына байланысты жағдай болды. Өз ісінің мамандары. Мен ұсынамын.
Кристина Сырыцина
9 желтоқсан 2024
Мен жеке үйдің аумағы үшін плиткалар мен жиектерді сатып алдым. Жауапты менеджер Кристина, тіпті жұмыстан тыс уақытта да өзара әрекеттесуге және көмектесуге дайын!. Жылдам және ыңғайлы жеткізу.
Egor Panarin
25 қаңтар 2025
Тамаша супермаркет үлкен өнім таңдауы, тұрақты жеңілдіктер, тамаша қызметкерлер
Олеся Шатрова
3 қараша 2025
Бұл дүкенде бояуды код бойынша 2 рет сатып алып, бояды, тондар айтарлықтай ерекшеленеді, мен үлкен кеңістікті қайта бояуға және 2 есе көп ақша мен күш жұмсауға тура келді+бояу қабаттар болды (ақ бояу бөлінді)
Избасар К.
Өнімнің үлкен таңдауы кеңесші Жанна таңдау жасауға көмектесті рахмет
Алена Юрченко
8 сәуір 2025
Жақсы құрылыс дүкені. Мен үнемі келемін. Кассир Екатеринаға үлкен алғыс, ол өте тез қызмет етті, өз ісінің маманы.
сергей с.
5 маусым 2025
Үлкен дүкен таза жайлы Мен де келемін есіктер бөлімінен кеңесші Жаннаға рахмет маған қажет өнімді таңдауға көмектесті
Mereke Kenesov
13 наурыз 2025
Дүкенде жақсы қызмет көрсету, тауарлар ыңғайлы, сыпайы қызметкер, кассир Кэтрин жеңілдіктер туралы айтты
Наталья Фешина
2 шілде 2025
Мен питомниктен еден іздедім. Дүкенде кең таңдау бар , сіз өзіңіздің талғамыңызға қарай таңдай аласыз. Кәсіби кеңес бергеніңіз үшін Жаннаға рахмет.
D
Denis Shulgin
11 қазан 2025
Құрылыс материалдарының, құралдардың үлкен таңдауы және сатып алушыға ең жақсы қызмет көрсету
Оксана С.
16 тамыз 2024
Жалпы, дүкен жаман емес. Бір апта бұрын мен тұсқағаз сатып алдым,кеңесші қыз мейірімді, бәрі сыпайы және тез. Бүгін мен бояу бөлімінде болдым, қатты көңілім қалды...кеңесші қызмет көрсетуге асықпады, менің сұрағыма дөрекі жауап беріп, басқа бөлімге кетті. Бұл қандай да бір жағымсыз болды..
ВЛАДИМИР КАДЫКОВ
20 қараша 2024
СОҢҒЫ ҮШ ЖЫЛДА ПӘТЕРДЕ ЖӨНДЕУ ЖҰМЫСТАРЫН ЖҮРГІЗІП, МЕН ҮНЕМІ ДҮКЕНГЕ БАРАМЫН ЖӘНЕ АССОРТИМЕНТ БАЙ ДЕП АЙТА АЛАМЫН, БІРАҚ СОНЫМЕН БІРГЕ НЮАНСТАР БАР. АТАП АЙТҚАНДА, СІЗ ТҮСТЕРДІ ТАҢДАМАЙСЫЗ, СОДАН КЕЙІН ҚОЙМАДА ЖОҚ. БІЗ АССОРТИМЕНТКЕ БАРУЫМЫЗ КЕРЕК ЖӘНЕ ОНДА БӘРІ КЕРЕМЕТ. МЫСАЛ ҰНАДЫ ЕСІКТЕР ЖЕЛДЕ ОЛАР БАР ЖӘНЕ САТЫП АЛУ МҮМКІН ЕМЕС ӨЙТКЕНІ ЗАУЫТТАН ТАПСЫРЫС БОЙЫНША ЖЕТКІЗУ .БІР АЙ КҮТІҢІЗ ЖӘНЕ ҚАЛАЙ БОЛУ КЕРЕК .КІДІРІССІЗ ҚЫЗМЕТ КӨРСЕТУ ҚАЛЫПТЫ ЖАҒДАЙ
Мадина Игбердинова
12 тамыз 2023
Жақсы дүкен сонда келіңіз жақсы таңдау және асартемент. Жаңа тұсқағаз ай сайын және демалыс күндері барлық тауарларға 10% жеңілдік. Кешкі 9-дан 7-ге дейін жұмыс істейді.
Ю
Юрий Логвиненко
8 мамыр 2024
Әлсіз, өте әлсіз. Маған тек бір немесе екі рет емес, мен таппадым. Ассортимент салыстырмалы түрде әлсіз. Қызмет ақжелкен, кеңесшіні іздеу керек, қоңырау шалу керек, ол өзі жұмыс істемейді. Жігіттер түзетіңіз, мен жиі барамын, әрине сізге ыңғайлы болар еді, өйткені тұрақ жақсы және орналасу тұрғысынан ыңғайлы. Қорытынды жасаңыз.
анатолий щелкунов
16 қараша 2024
Консультантты ұзақ күтуге тура келетін кездер болады. Тұтастай алғанда, тауар шолуға қол жетімді, тауардың бағасы басқа сатушылардан жақсы жағынан ерекшеленеді. Тауарды босату механизмі ашық, түсінікті. Табыстар.
Данияр Жанайдаров
21 сәуір 2025
Дүкендегі тамаша қызмет, сатушылар сыпайы, кассадағы қыздар өте күлімсірейді
Андрей Стачук
25 қыркүйек 2024
Дүкен қалыпты және ол демалыс күндері де, мереке күндері де жұмыс істейді, бірақ қызмет өте көп емес, сондықтан консультант табу үшін шыдамдылық қажет, сондықтан 4 жұлдыз.
Vla Sok
Заманауи құралдар мен керек-жарақтардың үлкен таңдауы.
Валерий Бороздкин
25 қыркүйек 2024
Қаладағы ең жақсы кеңесшілер, тамаша қызмет. Өнім кең ассортиментте ұсынылған.
T
Tamerlan sagandikov
10 наурыз 2024
Жақсы Құрылыс материалдары дүкені, мен мұнда жөндеу үшін тұсқағаздар мен басқа заттарды сатып алдым, бәрі жақсы және арзан. Жалпы маған ұнады
Юлия Величкина
17 қазан 2025
Ең жақсы құрылыс дүкені... сыпайы қызметкерлер және жақсы өнім таңдау
Евгений Ш.
6 мамыр 2025
Жақсы дүкен. Тауарлардың үлкен ассортименті. Мейірімді кеңесшілер.
Kate White
5 қараша 2024
Жақсы кеңес беріп, қажет нәрсенің бәрін сатты. Қызға көмектескені үшін Александрға рахмет. Тіпті көлікке жеткізуге көмектесті
Алия Шамганова
8 сәуір 2025
Дүкенде жақсы таңдау және сыпайы кеңесшілер бар👍 Мен Темірланды атап өткім келеді, ақылды бала тез жұмыс істейді💯
Жанат Кушеков
15 қараша 2024
Тамаша орын. Автотұрақ бар. Сондықтан жеткізу бар. Ассортимент көп мөлшерде
Azamat Aubakirov
15 маусым 2020
Консультанттар аз, олардың болмауына/жетіспеушілігіне байланысты кейбір тауарларды дұрыс мөлшерде таңдау қиын. Сонымен қатар, ассортиментті қарау кезінде "қанша плитка бар" еш жерде көрсетілмеген, сіз кеңесшіні күтуіңіз керек, ол тас бетімен тауар жоқ екенін хабарлайды және сіз басқа нәрсені таңдағанша немесе "дүйсенбіде"келуді ұсынғанша үнсіз күтеді.
Наталья Бейсенова
18 шілде 2025
Мен дүкенде болдым және дүкенге қызмет көрсету мені таң қалдырды, ал тұсқағаздар бөліміндегі кеңесші Анастасияға ерекше рахмет және менің таңданысым️ ️
Түпнұсқаны көрсету
Егор
6 наурыз 2024
Қазір кассалар жаңа жерде, бұл ерекше және жай ғана.Енді не жаман: орын өте аз болды, қатардағы екі адам бөлінбейді.Иә - иә әлі де жұмыс істейді әйел_кассир ол маған қиянат жасады .сонымен, өткен уақыттан бастап жарты жыл ішінде мен үйренбедім.Ол оған кезекте тұрды, екі адам алда, 10 минут күтті,ол менің алдымда техникалық үзіліс белгісін қойды ,ол батысқа ескерту жасады,бірақ мен саңырау және естімедім.екінші кассада тұруға тура келді ...Ал ол кәмпит алып, жей бастады..Мен таң қалдым . Мен кассирге бір жұлдыз қоямын . дубой ұжымы осы ұжымды жақсырақ немесе біздің жағдайымыздағыдай жасай алатын жеке адамдардан тұрады ...Сонымен дүкен жақсы .Кейде Мен сол жерде сауда жасаймын !
Арман Нурсеитов
11 қыркүйек 2023
Тауарлардың үлкен ассортименті, жеңілдіктер, бөліп төлеу өте ыңғайлы, қызметкерлер сыпайы бәрін айтады, түсіндіреді 👍
надежда семенько
7 қазан 2021
Өте жақсы деп бағалады. Маған өнімді таңдау, қызмет көрсету ұнады. Мен сіздің материалдарыңыздан жөндеу жасадым. Бірақ егер залда тағы бірнеше менеджер болса, бұл одан да ыңғайлы болар еді, кем дегенде тұрақты емес, бірақ адамдар барған кезде клиентке қызмет ете алатындар.
Елена Якименко
9 желтоқсан 2024
Барлығы бар керемет дүкен, көптеген тауарлар таңдауы, Жанна тамаша сатушы
Снежана Машенкова
31 шілде 2023
Жөндеу үшін жақсы таңдау. Білікті және мұқият кеңесшілер. Екі жұмыс кассасы.
Артём Дмитриченко
11 желтоқсан 2024
Есік бөлімінде ең жақсы кеңесшілер, Анна тамаша маман, барлық мәселелер бойынша кеңес берді.
З
Зинаида Драгомерецкая
11 қараша 2023
Жақында ол жерде жақсы болды, бірақ таңдау аз . Бірақ!!! Егер сізге тұсқағазды таңдау қажет болса!! Әрине . Көктөбеде өздері таңдады . Бірақ барс стройдағы таңдауды көргеннен кейін мен таңқалдым))) үлкен таңдау!!!
Асхат Амрин
30 тамыз 2023
Біртүрлі дүкен. Ассортиментімен қиындық. олар трендтерге ілесе алмайтыны байқалады. бірақ өлтіретін нәрсе-шмон шығу кезінде.
Даурен Наурзбаев
9 ақпан 2025
Жақсы тауарлар тізімі, жақсы қызмет көрсету
людмила
27 маусым 2023
Үлкен таңдау. Құзыретті және сыпайы қызметкерлер. Бонустық карталар. Бөліп төлеу. Жеткізу.
Владимир Богданов
15 тамыз 2021
Қандай Материал қажет болды, бағаны арзанырақ табуға болады. Жеткізу төлем бөлек және жеткізу 3 күннен кейін. Саяхатта арзанырақ жеткізу тегін бірақ қажетті мөлшер жоқ.
Егор Сафронов
14 желтоқсан 2024
Жақсы қызмет көрсететін жақсы дүкен, мен әрқашан дұрыс материалдарды табамын. Мен ұсынамын
Светлана H.
18 мамыр 2023
Тауарлардың үлкен таңдауы, жоғары деңгейдегі қызмет көрсету, сатушы кеңесшілер әрқашан баға мен сапаға сәйкес келетін өнімдерге кеңес береді және ұсынады.