Bars

Любовь Миронова
14 шілде 2025
Жақсы дүкен, біз балаларға үнемі көлік алып отырамыз. Велосипедтер, скутерлер, шана, арбалар, скейтбордтар. Үлкен таңдау. Айтпақшы, оларда дүкеннен бөліп төлеу бар. Компоненттердің үлкен таңдауы бар. Ойыншықтары бар үлкен бөлім, Кеңсе Бар
Vassiliy Pilipenko
22 маусым 2025
Керемет Дүкен! Оның қызмет ету мерзімін ұзарту үшін велосипед пен оның бөлшектерін сатып алуға болады. Дүкеннің жанында Велосипед тұрағы бар, оны бейне каминдердің астына байлауға болады.
Адам Исаев
3 желтоқсан 2025
Аты аңызға айналған велосипед дүкені, ол жерде ұзақ уақыт болған жоқ, қазір ол жерде не болғанын және онымен не болғанын айта алмаймын. Дүкенде велосипедке арналған бөлшектер бар, және, әрине, олардың өздері де үлкен, мысалы, белсенді демалуға арналған заттар бар.
Alex Veb
30 қаңтар 2024
Велосипедке арналған қанаттар, бөтелке ұстағыш және балаға су тапаншасын сатып алған қызықты дүкен. Өте қажет бұранда бурум. Қызметкерлер жақсы.
Волтер Корзетт
24 қазан 2019
Ассортимент негізінен балалар, ойыншықтар, арбалар, киімдер.... Велосипедтердің шағын таңдауы және оларға арналған бөлшектер бар. Кеңсе бөлімі және менің ойымша, жақсы кітап бутикі. Әдетте адамдар көп, шамасы, дүкен көпшілікке ұнайды. Дүкен Хрущевтің 1 қабатында орналасқан, сондықтан тар.
ИРИСКА
9 қаңтар 2022
Тамаша дүкен ойыншықтар, арбалар, велосипедтер, жаяу жүргіншілер және т.б. бар. Мен сізге баруға кеңес беремін
дана куанышкызы
10 ақпан 2021
жақсы дүкен жақсы сапа бағасы қалыпты өнімге сәйкес келеді таңдау көп емес бірақ дүкен жақсы жазда мен әлі де кіріп бірдеңе сатып алуым мүмкін
Сауле Мах
23 тамыз 2021
Жақсы дүкен. Спорттық тауарлардың кең ассортименті.
Роман
5 тамыз 2018
Селпо. Барлығы араластырылған. Бірақ спорттық жабдықтардың ең қажетті заттарын табуға болады. Велоға арналған бөлшектер бар сияқты.
Виталик м.
17 мамыр 2020
Жақсы дүкен мен велосипедтер мен бөлшектер мен көптеген ойыншықтарды ұсынамын
юрий Воевода
3 шілде 2020
Супер дүкен. Барлығы балаларға арналған.арбалардың жақсы таңдауы. Мен кеңес беремін
Светлана Быстрова
26 маусым 2020
Ана жерде төсектен, жастық және соңы тауарлар мен велосипедтер көп.
Владимир Циков
19 маусым 2020