Barcode

Mr.Crowley
23 қазан 2025
Әсер аралас. Атмосфера стильді, интерьер заманауи, жақсы жарық пен дыбыспен. Музыкалық бағдарлама қуантады: дарынды диджейлер мен бишілер өнер көрсетті, әсіресе демалыс күндері. Артықшылықтары: - Тамаша музыка және шоу-бағдарлама - Қала орталығында ыңғайлы орналасу - Дресс-код пен бет-әлпетті бақылау эксклюзивтілік сезімін тудырады Кемшіліктері: - Сусындардың бағасы орташадан жоғары - Қызмет мұқият болуы мүмкін - Фейк-бақылау кейде тым қатал, тіпті дресс-кодты ұстанған кезде де Жалпы, Barcode-бұл жарқын түндер мен сапалы музыканы іздейтіндерге арналған орын. Бірақ жоғары бағаларға және кірудің қатаң ережелеріне дайын болу керек. Бұрын бәрі жақсы болды.
Денис Штоколов
11 маусым 2025
Керемет орын, ерекше атмосфера, неон, сыртқы түрі бар. Даяшылар, кальяншылар сыпайы, жағымды адамдар-жақсы қызмет етті, шағымданбады. Кіре берісте стендтің артындағы қыз сүйкімді, сыпайы екенін түсіндірді иә қиындықсыз. Күзетшілер өз жұмыстарын кәсіби түрде орындайды, тәртіпті қадағалайды. Маған жалпы ұнады, сондықтан 5 жұлдыз! Кім баратын жерді қарастырады-мен бәріне кеңес беремін. Мен ол жерде болған кезімде адамдардың оғаш, мас ерсі қылықтарын немесе дөрекі айқайларын, төбелестерін және т.б. байқамадым.
Yana Ronanova
11 қыркүйек 2024
Осы жылдың сәуір айында досыңызбен бірге болдық, бәрі ұнады! Музыка керемет, қызметкерлер сыпайы, барлық жерде таза, сапалы сусындар! Әрине, сіз демалуға баратын компания көп нәрсені шешеді, бізге ұнады, ұсынамын!
Кама ,,,,,,
Жалпы, жаман емес, бірақ күзет қызметі өзін өте дөрекі ұстайды . Мен тазалаушы қызметкерлерге алғыс айтқым келеді жақсы адамдар әрдайым таза, әсіресе дәретханаларда .
Ivan S.
14 мамыр 2025
Олар келді, кіру ақысын төледі. Сыраға қатысты кейбір мәселелер болды және жалғыз нәрсе оның стаканның орнына киімге шашырауы болды. Жұбаныш сыйлығы ретінде бізге сыра да берілді, бірақ 0.33 емес, 0.5 және бөтелке емес, бөтелке емес
Aidar Kadyr
6 қаңтар 2025
Егер адамдарға жануарлар сияқты қарайтын күзетші болмаса бәрі керемет болар еді. Мұны жұмыстан шығару керек. Мен барға барменнен бардың қай уақытта жабылатынын білу үшін келдім. Біз сөйлесіп жатқанда, бұл мал мені шорттың артына апарып, бардан итеріп жіберді. Мен өзіме мұндай көзқарасқа жол бермеймін. Ешкім шыдамайды. Егер сіз мұны оқып жатсаңыз, сізге өмірде де солай қарауды тілеймін, Сен итсің
Виктория Синангил
Жақсы мекеме,би музыкасы,мейірімді қызметкерлер,би алаңы бар, бірақ сорғыштар нашар жұмыс істейді, өте түтінді
Nikolas Aschenbrenner
12 қазан 2025
Тарихтағы ең нашар клуб-бұл микрофонға айқайлаған кездейсоқ жігіттер, бұл шамадан тыс. Досы үстел үстінде билеп жүргені үшін қуылды, күзетшілер оған 20.000 Т Төлейтінін айтты 🤡 🤡 🤡 ол қайтып келеді
Диана Корнева
29 қыркүйек 2025
Сүйікті клуб, афигендік музыка, сыпайы және түсінікті қызметкерлер, ең бастысы, ең жақсы атмосфера ❤️
Vibs Deshmukh
13 қараша 2025
Музыка жақсы болды. Азық-түлік нұсқалары көп емес. Қызметкерлер достық қарым-қатынаста емес . Үндістерге өте нәсілшіл .
Дмитрий К.
Адамдар жоқ, төлем алдында не бар екенін көруге рұқсат етілмейді, олар "балағат сөздерді"естіген кезде
Айжан Даулбаева
23 сәуір 2024
Бірде достарыммен бірге болды. Жаман емес, сусындар жақсы, қызмет керемет, контингент әртүрлі, ең бастысы 18 жастағы балалар емес
Valentin Fokin
31 қазан 2022
Баркод-түнгі уақыт үшін тамаша орын;) Қызметкерлер-өрт! Ішімдік-керемет Кіру қымбат емес + акциялар бар. Жақында ол жерде чумавой битбоксшы өнер көрсетті!! Тек жоғарғы;)
Aidoha Bratan
2 қазан 2025
Бұл қалыпты жағдай сияқты, олар ақылға қонымды мас болды, бірақ адамдар мүлдем болмады. Күзетшілер қалыпты бұл майлы плюс!
G
Gökhan Efe DOĞU
4 маусым 2025
Қызметкерлер өте сыпайы және мұқият..Жас тобы жас, бірақ мен ұсынамын.
Михаил Акимов
19 мамыр 2023
Жақсы клуб онда сіз жүректен және таңға дейін қалыпты билей аласыз:) Мас күйінде дау дамай болмауын қадағалайтын қалыпты күзетшілері бар өркениет клубы
Илья
22 желтоқсан 2019
Жалпы жаман емес! DJ Shock MC-мен керемет бумен пісіреді. Сорғыш дұрыс жұмыс істемейді немесе мүлдем жұмыс істемейді. Өте түтін. Клубта сәл қараңғы. Ультракүлгін сәулені немесе жұмсақ жарықтандыруды қосу жақсы болар еді. Демалушылардың орташа жасы-20-25 жас.
Бари Исаев
25 наурыз 2020
Бірнеше рет болды жақсы музыка керемет бар көптеген жақсы жұмысшылар ханзадалардағы кемшіліктер жоқ барлық клубтардағыдай ханзадалардағы дәретханадан басқа
Амир Мажитов
19 тамыз 2025
Дөрекі диджей одан Скриптонит әнін қоюды өтінді, ол бұл ән үшін 50 доллар сұрады, менмендік емес пе? Сонымен қызметкерлер жақсы!
Nurzhan Ekb
29 мамыр 2022
Өлі. Мүмкін ол дұрыс емес күні келді. Диджей қандай да бір ахинея қойды. Әндерді ауыстыруды сұрағанда, ол бүгін бағдарлама осындай екенін айтты. Сол күні көптеген индустар, пәкістандықтар болды)) бардың жалғыз қыздары керемет)))
Роман В.
22 қазан 2022
Олар оған рұқсат бермеді, бірақ ол лайықты киінген. Кіреберістегі жиіркенішті көзқарас. Біреуін жібермеді-алтауы кетті.
Danae Beach
4 қыркүйек 2024
Бармендер нормалар бірақ қыздарға кіру тегін олардың есебінен алко мугланамға сату
Пинки П.
11 шілде 2024
Мен дәретханадағы диванда ұйықтап қалдым, олар мені ақыры қуып жіберді, бірақ бұл жағымсыз. Мен барменмен қайғырдым, ол Жерден бір адамды алып кеттім. Тамаша орын.
Сохибжон Муминов
24 қыркүйек 2025
Салқын бар. Жұма күні өте ұнады
Ю
Юлия К.
14 қаңтар 2020
Жаман мекеме емес, жақсы қауіпсіздік) Мейірімді бармендер және керемет музыка
Aliya Z.
10 қараша 2025
Қорқынышты мекемелер. Тарақандар барлық жерде.
Никита Швецов
27 қаңтар 2020
Dj ештеңе туралы емес, Би алаңының орналасуы онша емес, музыка мүлдем үнсіз. Жалғыз сусындар қымбат емес кейін 12
Нургуль Карабалаева
9 қараша 2024
Клуб жертөледе, негізінен жастарға арналған.
Shreyas MahadevSwamy
20 желтоқсан 2024
Бұл керемет көңілді сәттер. Көптеген ресейлік және басқа елдердің координаттарымен .
Надира Ибрагимова
8 қаңтар 2024
Көңілді орын, бағалар қолайлы. Атмосфера әрқашан жоғары)
Ильяр Стовбун
13 қазан 2024
Жақсы клуб, бет мейірімді, музыка 9/10
H
HISCHNIK
2 желтоқсан 2022
Әдемі қызметкерлері бар салқын найт клубы. + күн сайын жұмыс істейді
Есения Жмуд
10 мамыр 2025
қызметкерлер бұл жай ғана дөрекі)
Сабина Айдарлинова
16 мамыр 2023
Біз достарымызбен бірге болдық, бізге ұнады, бірақ контингент біртүрлі правда
Илья Любанский
13 мамыр 2022
Демалыс бағасы мен сапасы сәйкес келмейді. Бағасы жоғары, адамдар жоқ.
Ulan Murat
8 мамыр 2022
Клуб үшін Мен қартайдым, ал караоке тар және адам көп емес.
Наталья Г.
7 наурыз 2020
Жаңа. Таза. Әдемі. Онда көп лақтырды. Музыка жақсырақ болғысы келеді. Бағалар жеке үстелдер үшін аздап төмендейді
Ерлик
10 ақпан 2020
Салқын жер әсіресе 500 сыра және жұма мен сенбіде мас болыңыз кез келген маскүнемнің арманы
adler
17 тамыз 2021
Күзет жоқ, олар сол жерде болған күні біреуді пышақтап тастағандай тұрады. Бұл тіпті жаңалықтарда да көрсетілмеген. Мен ол жерге баруға кеңес бермеймін
srs Zaripof
11 ақпан 2022
Клуб әткеншек!!!! Әрқашан адамдар көп, лайықты контингент.
Айгерим Нуржанова
29 шілде 2025
Сынып клубы 👍 мен сол жерде болдым бірінші және маған өте ұнады
Ирина Ракова
25 маусым 2024
О супер улуб офигеноға демалды
Айнура Байзакова
1 қараша 2019
Колледж студенттері үшін жақсы демалыс орны, 18-19 жастағы балалар
Арсений Ж.
15 қаңтар 2022
Өте керемет мекеме 👍 👍 👍 Қызметкерлер биікте!
Серик Т
17 қараша 2022
Қызықты мекеме достарымен кездейсоқ келді, бірақ жалпы әсер жарқын.
T
Talgat Nur
11 шілде 2025
Атмосфера жақсы, бірақ мен оны ұнатпаймын
Арзыгуль Таипова
14 қараша 2022
Олар араласады, тіпті кешірім сұрамайды!!!
Роман Александрович
17 қаңтар 2023
халық келмеді, залға қарауға рұқсат етілмеді
Михаил Панков
21 тамыз 2023
Мен өз пікірімді ту гисадан көшіремін және ол бос орынсыз көшіріледі. Сори, қайта жазуға уақыт жоқ, мен пікір қалдырғым келеді! Ант етемін, бұл Мен болған ең нашар клуб болды. Былтам екі рет және екі рет емес болдыадамдар Келдітудасдевушка, натанцполев2 сағат табиғи түндер.Біз іштік,билей бастадық. Натанц шықты бірнеше разиназкнам басталды қазірдің өзінде тартыңыз басқа жұптар.Бізөте сынған бұл жердің салқыныбасқа көмектесті. жұптардың шығуы.Содан кейін қол жеткізді2 жігіт.Смомента ашуларыбарамдарбұл жігіттер болдыбіріншіжоғарылғаннатанцпол.В эмоциялық сәт әнжалғыз кішкентай өрлеусценеиначалочень ұқыпты бірақ тербелу би алаңы атмосфераны көтеру.Мен нақтылаймын-өте лайықты үйлесімді, идотехника немесе аппаратура өте жақсы болды алыста, бұлболып табыладыоқу. Мысалы тһебұл жалпы желіжасайдыкөптеген басқа клубтарсияқты көтерілулерадамдар.Жұп арқылы секундтар бөлмеге жүгірдіменеджеріжылдам жүріңізсо көріністер.Сіз ' ели?увасзавчерниодин адамбезнас жоқ па?Ш сіз өз тесігіңізді бастадыңыз кем дегенде какторжүктеужәне сіз кем дегенде жойдыңыз кішкентай атмосфера мереке тосынсыйлар жоқ халыққа мерекенің атмосферасы сәйкес емес пе?Тһеақылы кіру?! Байыпты ма?Як бұлмүмкін емес.Вбла бла әрқашан жоғары мен ұшамын.Ноувакеліңіздер боскл клубы, толыққанды, нақтылаңыз не төлеу керек??
Нургуль Карабалаева
5 қазан 2024