Balance

Тауарлар мен қызметтер

Светлана Гранкина
25 наурыз 2025
Тамаша орын. Қабылдаудағы қыздар кідіріссіз нақты жұмыс істейді. Жаттықтырушылар өз істерін біледі. Сабаққа тіркелетін мобильді қосымшаның болуы өте ыңғайлы. Билетті сатып алғанда, сіз әртүрлі әрекеттерге қатыса аласыз. Жаттықтырушы болмаған жағдайда оны әрқашан басқасымен алмастырады. Киім ауыстыратын бөлмелер таза, бәрі өте ұқыпты.
Ольга
9 наурыз 2025
Ғимаратқа кірудің біртүрлі жүйесі, әр уақытта кіреберісте ЖСН жазу керек . Ішінде студия жақсы, жүкті әйелдерге арналған йога жаттықтырушысы жақсы . Сонымен қатар , билет сатып алғысы келмейтін және әр жаттығу үшін төлегісі келмейтін клиенттерге біртүрлі көзқарас, қосымша арқылы жазылу мүмкін емес және бұл мәселеде ешкім көмектескісі келмейді 🙃
Татьяна Ведута
2 шілде 2025
Супер!!! Кез-келген деңгей мен талғамға арналған сынып жаттығулары. Кәсіби жаттықтырушылар. Физикалық белсенділікке заманауи көзқарас. Бірегей жаттығулар. Жалпы күй мен көңіл-күйді үйлестіріңіз. Қызметтердің сапасы үшін balance-ке алғыс айтамын.
малика Алимова
26 наурыз 2025
Алматыдағы ең үздік студия! жаттықтырушылар топ, әкімшілер сүйкімді және жалпы өте жайлы және ыңғайлы❤ ❤ ️ ️ мұнда жаттығу өте ұнайды❤️ ❤
Irin
1 қазан 2025
Әйелдер үшін өте керемет орын, тыныштық, тепе-теңдік және тыныштық. Мен сынып нұсқаушысы Әселмен йога сабақтарын ұсынамын 💜 💚 🧡 Терезелерден таза, кең, әдемі көрініс.
Екатерина Палий
22 қаңтар 2023
Сәнді интерьер, жақсы жабдық, жақсы трх жаттықтырушысы, қорқынышты душ бөлмесі, менің наразылығым бас тарту болды бұл су мәселесі городоканалдың және ғимараттың ерекшеліктерінің кінәсінен (осы ғимаратта жұмыс істеді және сумен бәрі жақсы екенін білемін), бірақ қытайлық крандарда емес ағып жатқан және реттелмеген. Жалпы сынақ сабағынан кейін билет сатып алғысы келмеді
Алена И.
9 қазан 2025
Орын аз, бір дәретхана, душ пен дәретханада лас еден бар
Гул Гуль
4 маусым 2024
Тек супер студия бәрі таза, әдемі, өте сыпайы қызметкерлер. Маған супер ұнады. Егер намазға арналған бөлме бағаны қосса да болмас еді
D
Damira Daurenova
11 қыркүйек 2022
Жоғары орын . Мен бір айға жуық уақыт жүремін , жаттығулар бір деммен өтеді. Жаттықтырушылар жақсы . Өте жайлы атмосфера, қыздар үшін киім ауыстыратын бөлмелерде бәрі бар . Сізге ұнайтын нәрсе-тазалық .
C
Cruel Adel
18 ақпан 2022
Маған өте ұнады, жаттықтырушы Мұқият қыз, дұрыс қойылымды түсіндіреді. Ішінде бәрі жаңа. Модернистік Стиль))
Мадина Нурсултанова
29 тамыз 2025
Жақсы топтық бағдарламалар әр сағат сайын өткізіледі. Тек әйелдер үшін.
Anitina
25 қараша 2022
Таза жаңа студия. Сабақтың жағымды бағасы: 10000 жеке, 5000 топтық.
N
Nurila T.
15 қазан 2025
Маған жақсы фитнес студиясы және жақсы бағалар ұнайды. Ұсынамын!!
Амина М.
18 қыркүйек 2024
Керемет фитнес студиясы, мен жарты жыл жүрдім)
Елена Статива
3 тамыз 2022
Ыңғайлы, жайлы клуб, тамаша жаттықтырушылар, бірақ мәселе кәріз душында
Алтынай Кенпирбаева
4 сәуір 2024
Керемет әйелдер студиясы, алты ай болды. Жаттықтырушы Александра класная
Асель *
Жан мен дене үшін тамаша орын. Қыздар, өзіңді жақсы көр. 💚
П
Полина И.
2 қыркүйек 2023
Ең жақсы Фитнес студиясы, ең кәсіби жаттықтырушылар.
Айзада Жу
28 тамыз 2022
Жаңа үй-жай, жағымды жаттықтырушылар құрамы. Киім ауыстыратын бөлме таза және ыңғайлы.
Людмила Хайбуллина
6 мамыр 2022
Кеш жарық. Шынымды айтсам, мен ол жерде болған жоқпын, бірақ мен онда айналысатын көптеген адамдардан өте жақсы пікірлер естідім, өйткені ол 7-қабатта ,ал мен 8-қабатта жұмыс істеймін, ал лифт бізде кездесу орны ретінде. Сондықтан мен ол туралы және тек жақсы нәрселерді білемін. Әрі қарай оларда бәрі жақсы болсын. .
Мадина Ратмирова
10 наурыз 2024