Badi

Тауарлар мен қызметтер

Сами Такие
23 қараша 2025
Жақсы шеберлер, жақсы атмосфера, қолайлы бағалар. Қыздар жақсы, Шаштараз Әйгерім өте кәсіби қырқады. Мен ұсынамын. Макияжға немесе қастарға - тек Фаридаға!
Светлана Овчарова
15 маусым
Ол жерде мастер Каринаға педикюрге бардым. Бәрі керемет. Мен проблемалық аймақтарды Мұқият өңдедім, тамаша педикюр жасадым және өте ұқыпты және әдемі жабынды қолдандым. Мен ұсынамын
Л
Лаззат Жаксылыкова
Мен мұнда шебер Фаридаға барамын. Жылдам, ұқыпты және нәтиже ұзақ уақыт бойы қуантады. Жұмыстан алыс емес, сондықтан одан кейін жүгіру ыңғайлы.
Николь
Мен тамырларды боямадым, түзетуге келдім: ол дақ және қызыл/сары/қызғылт болды. Кәсіби жұмыс емес. Гигиеналық емес және кәсіби емес: раковинада шаш, содан кейін дүкенге темекі шегуге шығатын шебер.
Рауана М.
21 шілде 2025
Салон Алматының орталығында орналасқан! Қызметкерлер өте мейірімді, сыпайы! Бағалар өте төмен! Мастер Дильназдың қызметі өте ұнады, үлкен рахмет! Сәттілік тілеймін!
Райгуль Аметова
28 ақпан 2025
Жайлы салон және ыңғайлы орын! Мен маникюрге ең сүйкімді және кәсіби қыз калимаға барамын ❤ ❤
Диана А.
16 тамыз 2025
Мен тағы келемін, дәмді қайнатылған кофе, тегін! Қызметтер көрші салондармен салыстырғанда сапалы және тамаша бағамен. Рахмет! 😘
Мадина
8 қыркүйек 2024
Бұл салон өте ұнайды. Мысалы, Мен шебер Айманға шаш үлгісін жасаған кезде, ол маған қажет нәрсені жасады 10/10 бағасы керемет. Бірақ педикюрде үш рет болды, соңғы рет маған онша ұнамады, шеберлер нашар жұмыс жасады: (
Artur Abdullin
24 сәуір 2024
BADI-бұл керемет салон, 💇 🏻 ♂ ️10 жылдан астам уақыт бойы шаш қию, жоғары деңгейдегі қызмет, әрқашан кофе ☕ ️ құйылады, орналасқан жері ыңғайлы, өйткені сіз әрқашан тұрақ орнын таба аласыз 😊 меную % ұсынамын, айтпақшы, бағалар өте қолайлы 👍 👍 👍 🔝 🔝 🔝
Ольга
2 желтоқсан 2022
Антисанитария! Стерильді құрылғыларды, қолғаптарды және антисептиктерді қолданбаңыз. Бұл гепатитке және басқа да ауыр ауруларға толы! Қолғапсыз" шебер", қолымды антисептикпен емдемей, мен де, өзім де гельдік лакты аппаратпен алып тастай бастадым. Табақшада файлдар болды (бұл цилиндрлік бөліктердің қалай аталатынын білмеймін) аппарат үшін. Ол біріншісін киіп, құрылғыны қосқан кезде, алдыңғы клиенттің лак шаңы одан шықты. Мен бірден кетуім керек еді, бірақ маған шұғыл түрде маникюр керек болды. Мен лак алып тастай алады деп ойладым, содан кейін бәрін өңдеп, кір жуатын заттарды алыңыз. Бірақ жоқ! Сол табақшадан мен жұқа файлды алып, кутикулаларға кірдім. Мен, әрине, бұл әрекетті тоқтаттым. Менің ескертуім бойынша, ол маған дөрекілік көрсете бастады. Мен орнымнан тұрып кетіп қалдым. Бірақ бұл ретте менен алу үшін 1500 тнг алынды. Бұл өте өрескел болды, мен дауласпадым, бірақ кетіп қалдым. Біз төлемеуіміз керек, бірақ санитарлық қызметке қоңырау шалуымыз керек еді. Бұл жай ғана сұмдық.
Ю
юлия к.
16 маусым 2020
Мен 3 жылдан бері Badi салонына стилист Рене мен педикюр шебері Нұргүлге барамын. Клиентке деген көзқарас, қамқорлық сияқты. Әрқашан күлімсіреп қарсы алыңыз. Менің Қолөнершілерім-бұл шынымен де кәсіпқойлар!
динара дауренбекова
2 ақпан 2025
Өте жақсы шеберлері бар жақсы салон. Үздік шеберлер Арай мен Нұргүл.
Саулеша Садыкова
10 наурыз 2023
Қайырлы күн! Сұлулық салоны өте керемет! Шеберлер-бұл өз саласының мамандары, өте мейірімді және сыпайы! Жарайсыңдар! 👍👍👍
Анонимді пікір
30 қыркүйек 2020
Керемет сұлулық салоны!) Бағалар қолайлы, шеберлер өте жақсы! 👍👍👍
Татьяна
23 қазан 2025
Менің күш орным.Мен күнделікті өмірден жанымды демаламын.
Анастасия Семенко
22 тамыз 2022
Жақсы салон. Онда керемет шебер Максим жұмыс істейді.
Svetlana Shamonina
9 қыркүйек 2024
Жарайсыңдар🔥
Yerik Zhumayev
13 шілде 2023
Жақсы салон. Шебер мамандар.
Ляля
24 қараша 2020