Backstage

Алексей Маньшин
1 қазан 2025
Керемет кесілген, маған бұл салон ұнайды, бәрі өте атмосфералық, ұқыпты, түзу, мен өзімді осы жерде элита сияқты сезінемін, уау!
Жанна Ж
1 қыркүйек 2025
Маникюр шеберлері жақсы деп күтті. Шаш керемет жасалды, сәндеу жақсы өтті
Тина Фрей
1 ақпан 2024
Жақында осы салонда макияж және сәндеу болды. Инстаграмға сәйкес салон жақсы болып көрінді, бірақ іс жүзінде онша емес. Маған ұнаған жалғыз нәрсе-сәндеу, шаш шебері Гүлнұр шынымен жақсы шаш үлгісін жасай алады. Бірақ макияж шебері Айнура макияжды мүлдем түсінбейді. Ол дұрысын таба алмайды және клиентке шынымен сәйкес келетінін жасай алмайды. Мен әр түрлі шеберлерді кездестірдім, бірақ Айнұр шебері тіпті бастапқы деңгейге жете алмайды. Мен санитария туралы ештеңе айта алмаймын, бірақ олар осы салондағы клиенттермен жұмыс істей алмайды. Түсініксіз көзқарас. Сервис қызметі өте қорқынышты, шеберлер үлгере алмайтындай әсер қалдырады, ал жазбаларды барлығына бір уақытта қояды. Клиентпен жұмыс істеу кезінде, жақсы жұмыс ережелеріне сәйкес, өз проблемаларыңызды шешіп, сол Клиентті басқа тілде талқылау әдепсіз. Егер сіз қызмет көрсету саласына келген болсаңыз, онда мейірімді болыңыз, онда жұмыс істеуді үйреніңіз. Мен шебер Айнурға жұмыстың басқа саласын табуға кеңес беремін, бұл макияж емес.
Z
Zarina Zhanburshina
29 желтоқсан 2024
Шебер Жанар шаш үлгісін жақсы жасады, макияж өздігінен емес+барлық щеткалар, губка лас.Макияжды басқа шебер жасаған.Салонның бәрі лас және жағымды емес, әрине, инстаграмда басқаша көрінеді
Л
Ляззат Нургалиева
Тамаша мамандар, әсіресе Гаухар шеберлерін атап өткім келеді. Ол қазір жұмыс істемейтініне қатты ренжіді
Альфия
15 тамыз 2025
Тырнаққа қызмет көрсетудің Мұқият шеберлері, әсіресе Джулия! Мен ұсынамын
Денис Башин
30 маусым 2024
Бұл салонда бірнеше жыл бұрын болған, маған шаштараздың нәтижесі ұнады ,ская шаштары мен қалағандай орташа ұстамды болды....ұсынамын!!!
галина беляева
23 ақпан 2023
Бұл салон өте ұнайды.Мейірімді әкімшілер, тазалық, тәртіп.Мен Азизаға маникюрге барамын-әрқашан өте ұқыпты, тез .Шебер мейірімді,көпшіл, түсінікті.Маникюр келесі сапарға дейін созылады және бұл 5 аптаға дейін болады)
Путешественница
27 наурыз 2024
Бұл салонда керемет қас жасаушы Мария жұмыс істейді. Жылдам, сапалы, қолайлы бағалар және жағымды атмосфера. Кәсіби қыз! Жалпы, салон туралы ештеңе айта алмаймын.
Екатерина Храмова
22 сәуір 2022
Керемет салон, жақсы шеберлер. Ыңғайлы, барлық процедураларды бір жерде жасауға болады.
Алия Тулебаева
3 қараша 2022
Дәулет-ең жақсы шаштараз.
Айдана Баймурзаева
13 қазан 2021
Мен әрқашан оларға барамын, жақсы қызмет!
Айгуль Давлетьярова
9 наурыз 2020
жақсы сұлулық салоны
Алеся Черняева
27 желтоқсан 2022
Жақсы салон, мен тұрақты клиентпін
Дэвид Гурский
21 ақпан 2020
Қаладағы ең жақсы ерлер шаштараздары!
Асет Хайрушев
5 маусым 2020