B. For

Мәзір

Баги Мирмановна
Тамақтары дәмді, обслуживание 👍🏻атмосферасы кереметұнады 10/10😍👍🏻⭐️ Даяшы шақыратын 🎊 болса деймін!
Қ
28 қыркүйек 2025
Оте дамди
Руслан
17 қазан 2025
Өткен демалыс күндері мен қала орталығындағы шағын кафеге бардым, тәжірибе өте жағымды болды. Ішінде жайлы және таза болды, тыныш музыка ойнады. Даяшылар сыпайы болды және тез арада тапсырыс берді. Мен макарон мен бір кесе капучино алдым-бәрі дәмді және әдемі ұсынылды. Бағалар қызмет көрсетудің осы деңгейі үшін өте қолайлы болды. Атмосфера жылы, демалуға және достарымен тыныш сөйлесуге мүмкіндік береді. Әсіресе десерттер ұнады-ірімшік торты керемет! Кафеде Мен қайтадан оралғым келеді, өйткені ол жерде қонақтардың жайлылығы мен қамқорлығы сезіледі. Мен бұл орынды барлығына ұсынуға қуаныштымын.
Элеонора Минуллина
Өте дәмді тағам-әрқашан, қызмет көрсету және қызықты интерьер. Мереке күндері олар керемет тақырыптық әшекейлер жасайды! Тек лосось орамы жетіспейді 😩
Айдархан Кимеденов
12 қыркүйек 2025
Дәмді тағам, орналасқан жері керемет, кофе керемет, сіз мұнда қуанышпен демалуға болады, даяшылар жауап береді, кең, интерьер дизайны өте керемет, керемет мекеме
V
Vladimir
23 қыркүйек 2025
Біз күн сайын таңертең таңғы ас ішетін керемет кафені дайындаймыз , олар өте дәмді, кофе қаладағы ең дәмді, сонымен қатар жазғы террассада да отыруға болады .
Алена Салипова
Керемет және ең жақсы ас үй! Ересектер үшін ғана емес, балалар үшін де! Қызмет жақсы, бұл өте маңызды! Жайлы Атмосфера, мен қайта - қайта оралғым келеді!
Лия .
23 қазан 2025
Мен бұл жер туралы Instagram-дан білдім, шамасы, СММ жақсы жұмыс істейді. Бұл аздап тұздалған болса да, дәмді. Қымбат. Бірақ жайлы, қызметкерлер сыпайы, әсіресе мысық🤭
Y
Yuliya Klyova
21 ақпан 2025
Сүйікті орын. Егер біз қайда баратынымызды білмесек. Отбасылық түскі ас пен таңғы ас пен достармен кездесуге арналған жайлы орын. Әрқашан жоғары қызмет, жақсы ас үй, сүйкімді қызмет.
Елена Щекатурова
20 қазан 2025
Біздің қаланың ең жайлы кафесі. Ас үй биіктікте. Жігіттер жақсы, көптеген жылдар бойы бренд ұстады! Даяшылар ең жақсы! Әрқашан мұқият, мейірімді, өте жағымды жастар ❤️
Жулдыз Фатихова
23 қыркүйек 2025
барлығы ұнады. әсіресе ас үй, бір тағам екіншісіне қарағанда жақсы. жақсы қызметкерлер, дәмді десерттер мен кофе. жағдайдың өзі және жұмыс уақыты ұнайды
Анна
30 тамыз 2025
Олар бірінші рет кіре алмады, өйткені кезектер. Олар дәмді және тиісті бағамен дайындалады. Бөліктер жақсы, таза, қызметкерлер жақсы.
Алиса Каиргалиева
9 қыркүйек 2025
Асшаяндармен ең дәмді вок және грильдегі асшаяндар. Тек біріктіру. Қызмет көрсету персоналы өте жақсы. Және мұқият, олар көмектеседі және таңдау туралы айтады.
Альфия Батыргалиева
14 қыркүйек 2025
Әрқашан бәрі дәмді және бұл кафеде сиқырлы нәрсе бар, біз ол жерге келгенде, ұл әрдайым дерлік ұйықтайды) кез келген уақытта)
Анна О.
5 қазан 2024
Өте жақсы орын! Тағам өте дәмді, борщ керемет! Борщқа арналған үйдегі қаймақ үшін жеке алғыс ♥️ Қызмет жақсы
Nataly
29 қазан 2023
Жексенбі күні таңертең адамдар жоқ. Сіз таңғы ас ішіп, үнсіз бола аласыз. Қызмет керемет! Интерьер керемет. Диван ыңғайлы. Ас үй жақсы. Таңғы ас дәмді. Егер сіз түскі асқа барсаңыз, онда барлық тұрақ бос емес, жақын жерде тұру мүмкін емес. Үстелдер барлығы дерлік бос емес. Зал үлкен болғанымен, үш қатарлы үстелдер және одан да кішкентай бар. Теледидар жұмыс істейді, балаларға арналған мультфильмдер. Сою алаңы таза.
Евгений Ерин
18 шілде 2025
Мекеме керемет, тағам дәмді, маған қызмет қалай ұнады, ал қызметкерлер керемет және кәсіби, адамдар мейірімді, атмосфера жоғары! Ұсынамын!!!
Максим К.
17 қараша 2025
Жақсы ас үй, маусымдық мәзір бар, қызметкерлер жақсы жұмыс істейді! Әдемі интерьер, бұл кафеге бару әрқашан жағымды.
Z
Zzz
Қаладағы ең дәмді нүкте Өте дәмді дайындалады және беріледі Әрқашан таза Жалғыз нәрсе бағасы сәл жоғары
Айжан И.
17 қараша 2025
Сынып орны Таңертеңге дейін жұмыс істейді Өте дәмді Тамаша қызмет Өкінішке орай, олар қазір бұрынғыдай алкогольдік сусындарды сатпайды 🤗
салтанат а.
1 қазан 2025
Жалпы, біздің сүйікті жеріміз 8 жылдан бері осында. Әрқашан дәмді шынайы емес және қымбат емес) әрқашан жаңа мәзірді қуантады. Қызметкерлер жай ертегі!!!
Наиля Д
12 маусым 2025
Әрқашан өте дәмді. Бірақ қымбат. Жаңа тағам. Адамдар көп. Тапсырысты күту бар. Дизайн жақсы.
Денис Башин
25 маусым 2024
Орал бойымен серуендегеннен кейін сіз "B. for Kafe" деп аталатын бұл жерді көре аласыз - жылдам қызмет көрсету, жайлы орта, ыңғайлы орналасу, бағалар қолайлы, сапардан алған әсер оң болып қалды...
Диана Газизова
21 қазан 2023
Оралға Тольяттимен тікелей келдік . біз бұл мекемеге бардық, мен ешқашан дәмді түскі ас ішпедім, керемет үлкен бөлік, ең нәзік және ең дәмді ірімшіктер . a оливье үйрек салаты бұл нағыз гастро отшашу. Керемет
Дана Дуйсекенова
9 қаңтар 2024
Бұл жердің сүйікті ерекшелігі-үнемі жаңартылып отыратын мәзір. Менеджерлер, бас бармен және аспаз оған жанын салады. Дәмі мен қызметі әрқашан жоғары. Тағамдардың маусымдылығы мен жұмыс режимі ұнайды.
Дмитрий Жукалин
22 тамыз 2024
Жақсы және ыңғайлы ескі қаланың орталығында орналасқан. Ішінде өте жайлы, қызмет жоғары деңгейде. Үлкен тұрақ. Сізге ұнайтын тағамның жылдам жеткізілуі бар.
Аида П.
29 тамыз 2025
Біздің қаладағы ең тамаша орын, бәрі тамаша, орын аз болғаны өкінішті, бірақ атмосфера мен дәмді тағамдар үшін кезекке тұруға болады😁
Диляра Орынгалиева
үстелдер өте жақын, әлі де көп, шулы. шницель болды дәмсіз. макарон құрғақ болды.
Aleksey S.
6 қараша 2024
Дәмді тағамдар, жағымды даяшылар, жайлы атмосфера, Таза Дәретханалар. Қалада жол жүрді, орташа бағаны білмеймін. Егер Мен кенеттен қайтадан өтіп кетсем, міндетті түрде осы мекемеге барамын.
Семён
29 шілде 2024
Мекеме жақсы, мен әрқашан мұнда жеткізуге арналған тағамдарға тапсырыс беремін. Бағалар қолайлы, бар мен ас үй 9.5/10, бәрі керемет. Сіз сондай-ақ тәуліктің кез келген уақытында ыңғайлы отыра аласыз. Тәулік бойы жұмыс істейді.
Евгений Ру
14 сәуір 2024
Жағымды интерьер, мекеме көбінесе толық отырғызылған. 4 ас үй, көп әсер қалдырмай, үлкен бөліктер. Балалары бар көптеген отбасылар, тыныш отыру бұл жер туралы емес.
Инга Бакаушина
17 наурыз 2025
Жайлы атмосфера, жылдам қызмет көрсету
Анастасия Ц.
4 қыркүйек 2023
Бұл жер өте қуанышты болды. Қызмет сыпайы, мейірімді. Олар мұнда демалыста болды. Мәзір әртүрлі, тағам өте жақсы! Арзан орын емес,бірақ оған тұрарлық!
Анна
Өте дәмді том ям, жылдам қызмет көрсету, бәрі керемет!
Айболат А.
24 қаңтар 2025
Оралдағы ең жақсы орын! Ол көптеген қалаларда болды, бірақ мен мұндай борщты еш жерде сынап көрмедім. Мен бәріне осы жерге баруға кеңес беремін
ЕВА
4 мамыр 2024
Керемет орын . Мен балаларды мектепке апаратын іс-шараға таңертең ерте ыстық пицца сатып алуға болатын қаланы іздедім және олар таңғы 8-ден бері жұмыс істейтін жалғыз адамдар ! Таңғы 9-да мен балаларға дәмді, ыстық, жаңа пицца әкелдім! Қызмет жоғары деңгейде. Жағымды даяшылар бәрін айтып, ұсынды. Өте сыпайы.Мен бұл орынды ұсынамын.
S
Svetlana Kharcheva
6 қаңтар 2025
Маған өте ұнады. Дәмді, жайлы, мейірімді даяшылар. Отбасы үшін жақсы кафе🌹
Olga
13 шілде 2023
Кең мәзір, әдемі қызмет, дәмді тағамдар, керемет кофе. Бірақ. Ыдыс-аяқтар бірнеше қонақтарға тәртіп пен қарапайым бір мезгілде қызмет көрсетусіз кездейсоқ беріледі, нәтижесінде бір қонақта екі тағам бар, олардың біреуі суып кетеді, ал екінші қонақта тіпті сусын жоқ.
Индира Мукашева
23 наурыз 2025
Мен жақсы көремін B. for тамақ ас үй қызмет көрсету персонал атмосфера бәрі жоғары деңгейде! Бизнестің өркендеуі !👍
Вадим Насыр
2 қараша 2024
Дәмді тағам. Өз қызметі. Жайлы. Сыпайы қызметкерлер. Тамаша орын ыстық ұсынамын!!! Тіпті печенье шайға әкелінді. Рахмет.
Mk
Атмосфера жайлы. Тағам дәмді 😍
Л
Ляззат А.
13 қыркүйек 2025
Жақсы атмосфера және дәмді тағамдар! Менің талғамым үшін бұл жерде ең жақсы борщ бар!
Alex Cheb
29 тамыз 2025
Мен шолуларға байланысты бардым, олар тек ескі өнімдерден дайындалғандай әсер қалдырды! Олар әкелді гамбургер фри картобымен және үш пияз сақинасымен әдемі қызмет ету ,бірақ бургер орамы кешегі нан сияқты болды қатты және дәмді емес котлетпен бәрі жақсы болды .Әрі қарай, сиыр еті қосылған вок кеспесі сиыр етінің кейбір бөліктері лас тоңазытқыштың ашық иісімен кездесті покылял кеспені таңдап, кейіннен бекер жеді, түнде ішек маған сәлем берді. Әрі қарай, қуырылған баклажан қосылған салат, жалпы алғанда, ең нашар мен Орал жасылында дәмін татып көрдім, бәрі ұнға тән Кәрілік иісі бар және дәмді емес баклажандар, сонымен қатар үстіне дәмсіз ірімшік қойды. Асшаяндары бар жақсы кеспе өте жеуге болатын асшаяндар көп болды, резеңке емес және том-ям да жаман емес еді, асшаяндар да өкінбеді. Әрине, әуесқойдың интерьері төбеден ілулі тұрған пластикалық гүлдердің көптігімен қарапайым . Қызметкерлер көп, қызметкерлердің өзі өте сыпайы және мейірімді. Мен барғаныма өкінбеймін жаман тәжірибе де тәжірибе! Кеңес егер сіз керемет гамбургерді көргіңіз келсе, оң жақта "в жоспары" мекемесі бар, онда керемет гамбургерлер дайындалады ,ал егер сіз азиялық тағамдардан дәм татқыңыз келсе, Орал қаласында көптеген орындар бар ,онда олар ланжоу, нинтай-Джу-Джу, 323 және тағы басқалар.
О
Ольга Исаева
Ас үй жақсы. Қызмет көрсету де 5+ . Бренд пен атмосфераны мекемеде ұстаңыз
Гульназ К.
27 сәуір 2022
Теңдесі жоқ. Өте жайлы, атмосфералық, қабырғаларда әдемі суреттер ілулі, заманауи музыка тыныш ойнайды. Тағам құдайлық, өте дәмді және әдемі безендірілген. Қызмет жоғары деңгейде. Сізге рахмет.
Мадина
21 мамыр 2025
Өте дәмді. Қызметкерлер жақсы және өте сыпайы. Дизайн әдемі және жайлы.
Митори Чан
20 мамыр 2022
Өте дәмді тағам, әсіресе карбонара пастасы ұнады. Барлығы тез дайындалды. Десерттер әдемі, сыртқы түрі де, дәмі де. Қызметкерлер сыпайы және жауапты. Манго шайы дәмді болды, салқындағаннан кейін оны қарапайым шырын ретінде ішуге болады. Интерьер керемет және өте жайлы.
Нурасыл Аянов
11 ақпан 2024
Маған тамақ өте ұнады және қызметкерлердің қызметі өте ұнады, тағам дәмді және тәбетті, ал шай-бұл өнердің жеке түрі! мен барлығына кездесу , танысу және жағымды уақыт өткізу орны ретінде кеңес беремін 🕗
Нара Менрико
28 қараша 2024
әр түрлі мәзір, әрдайым таза, көптеген орындар, жазда терраса ашылады, жалпы асхана үшін өте функционалды.