Аян

Абдибек Абубакирович
14 қаңтар 2025
Аян жақсы магазин Теміртауда ең арзан акция болып тұрады
494860 Ким
Аян желісіндегі дүкендердің бірі ыңғайлы орналасқан, жақсы тұрақ, ассортименті үлкен, таза, қызметкерлері мейірімді.Беларусь өнімдерінің бөлімі, дәріхана және косметиканың шағын бөлімдері бар, барлығы көкөніс бақшасына, ойыншықтарға арналған
Ю
Юлия
24 сәуір 2025
Біз үйге бара жатқанда жиі тоқтаймыз. Ассортимент жақсы, таңдау бар! Жеткізу бар, мен де қолданамын. Бірақ бір сағат бұрын әкелінген, қазір 2 сағат ішінде әкелінеді. Ет және балық бөлімі бар! Сондай-ақ, бөлімдер бау-бақша және мал азығы, 1000 ұсақ-түйек және ұялы телефондар мен аксессуарлар бөлімі. Дәріхана бар. Өте ыңғайлы және әртүрлі 🙂
светлана Чимбарас
14 тамыз 2025
Көптеген акциялар мен жеңілдіктер бар, тауарлардың жеткілікті таңдауы бар, сыпайы кассирлер, егер кеңесшілер әрдайым көмек сұраса, сатушылар мен дүкен сатушылары көмектеседі, кейде бір бұзушылық баға белгілері шындыққа жанаспайды, әсіресе акциялар
максим ваакс
29 сәуір 2025
Жақсы супермаркет, сыпайы сатушылар, өнімдердің үлкен ассортименті,сіз жүрегіңіз қалаған нәрсені таба аласыз, әрқашан жаңа өнімдер, және сыпайы кассирлер сирек кездесетін қателіктерге бірден жауап береді
Дмитрий Вишнёв
12 желтоқсан 2024
Үлкен, кең супермаркет. Тауарлар бәрі бар, әрқашан бәрі жаңа болған сияқты. Бағалар барлық Аяндардағыдай . Бұл аянда алкоголь өнімдерінің өте үлкен таңдауы бар. Кең тұрақ. Тек шұңқырдың кіреберісінде.
S
sm0009848
Керемет супермаркет. Жақсы ассортимент, қолайлы бағалар. Ыңғайлы орналасқан, үлкен тұрақ. Супер.
audiotims
22 қараша 2024
"Аян" супермаркеті керемет ассортиментпен және қолайлы бағамен қуанды. Акциялар үнемі жеңілдіктермен өткізіледі, ал өнім сапасы жоғары деңгейде. Ыңғайлы төлем және бағаны тексеруге арналған құрылғылардың болуы сатып алуды одан да жағымды етеді. Ұсынамын!
Василий Номоконов
6 желтоқсан 2025
Мен қала маңында тұрамын, тұрғылықты жеріме автобусқа отырар алдында базарда сөйлесуге ыңғайлы, тез, ыңғайлы арзан.Үлкен таңдау, тұрақты жеңілдіктер.
Мадина Нуралиева
24 қазан 2025
Бұл супермаркет өте жағымды.Мен әрқашан осы дүкеннен азық түлік сатып аламын 👍 🏻 👍 🏻 👍 🏻 👍 🏻 салқын және бағасы өте жақсы және әрқашан жеңілдіктер бар тауарлар өте керемет
Зоя
20 желтоқсан 2025
Жақсы супермаркет, бәрі түсінікті және қарапайым, кейде ашық кассалар жетіспейді, кассирлер өте сыпайы және бұлөте жағымды, әрқашан сәлемдеседі және ешқашан дөрекі болмайды.
Елена Кириченко
6 қараша 2025
Сыпайы қызметкерлер, үлкен ассортимент))) бағалар әрине ғарыш, бірақ қазір барлық жерде солай , көбірек ақуыз ботонкаларын қосыңыз 🙏 🙏 🙏 Және өте ыңғайлы ,вокзалдың жанында )
татьяна данилова
12 шілде 2024
Мен жиі барып, сол жерде сауда жасаймын.Акциялар жағымды.Шұжық қымбат және ірімшік.Ертең тағы да барамын,таңдау үлкен.Әзірге бәрі жақсы.
Морозов Р.
3 шілде 2024
N151 504 тапсырысы, 20:10-да тапсырысты рәсімдеді, маған 22:00-де "бүгін біз сіздің жеткізіліміңізді жібермейміз, ертеңге жеткізейік" деген сөздермен қоңырау шалды, оған " неге маған бұл туралы бірден хабарланбады?"егер олар бірден хабарласа, мен дүкенге барып, қажетті өнімді алып үлгерер едім. Мен мұнда қателіктер немесе кінәлар жоқ екенін және ертең жеткізуді қабылдай алмайтынымды сыпайы түрде атап өттім, тк тауар маған бүгін қажет, балама табуды ұсынды, маған белгісіз шотқа ақша тастауға және такси арқылы жеткізілім үшін төлеуге дайын болды, оған " Пакерлер 10-ға дейін жұмыс істейді, жақсы дүкендер 11-ге дейін жұмыс істейді, қажет болса сатып алыңыз". Менің кінәм жоқ деп дауласуға тырысып, бірдеңе ойлап көрейік, Мен әкімшіге қоңырау шалуды өтіндім, біз консенсусқа келуіміз керек еді, оған кеңесші Ксения жай ғана хабарлады жеткізілімге шыдайды және телефонды тастады. Мен кеңесшіні жақсы түсінемін, бірақ егер маған сағат 22:00-де емес, алдын ала хабарланса және "егер сізге қажет болса, дүкенге барыңыз, ол 11-ге дейін жұмыс істейді" деген сөздермен жіберілмесе, бәрі жақсы болар еді
Владимир
5 қазан 2024
Бұл қала бойынша дүкендер желісі.Аян кір жуу керек-жарақтары,электр тауарлары ,ұстара керек-жарақтары, кір жууға арналған барлық керек-жарақтар және басқа да тауарлар сияқты азық-түлік және шаруашылық тауарларын біріктіреді
Владимир
27 мамыр 2023
Аян жақсы супермаркет,азық-түліктің үлкен таңдауы,кір жуатын сабын,дәретхана және ваннаға арналған керек-жарақтардың үлкен таңдауы,ыдыс-аяқ пен электр қуаты,ұзартқыш сымдар мен шамдар және басқа да өнімдер бар. Жануарларды күтуге арналған дүңгіршектер, екі телефон дүңгіршегі, ет бөлімі,көкөніс дүңгіршегі, темекі дүңгіршегі,сондай-ақ балық мяса ыстауға,сыра жасауға және т. б. арналған үй тауарлары дүңгіршегі, қызметкерлер сыпайы жалпы сіздің мүмкіндіктеріңіз бойынша таңдауға болатын көп нәрсе бар!!!
Елена Недева
6 қараша 2024
Таза, жайлы, көптеген акциялар. Жақсы кіреберіс. Сыпайы қызметкерлер. Өте жақсы көкөніс. Жеткізу бар.
Алексей Фахретдинов
25 маусым 2025
Олар осы супермаркетте пісіруге арналған кондитерлік өнімдерді алды, ол шіріп кетті.Жақында жарамдылық мерзімі бітетін көптеген жолақтар бар
Marianna
20 қараша 2023
Бұл дүкенде сатып алуды жөн көріңіз. Кең сауда залы. Үлкен тұрақ. Бұл супермаркетте мен үшін бәрі жақсы. Қажет нәрсенің бәрі бар.
Кирилл
30 қыркүйек 2023
Керемет супермаркет. Жақсы орын, үлкен тұрақ. Сондай-ақ жақын жерде автовокзал бар. Аянда супермаркет пен дәріхана бар. Мен сізге супермаркетке баруға кеңес беремін.
KENNY MCCORMICK
30 қазан 2025
Жақсы дүкен және үлкен. Көптеген қажетті тауарлар бар. Сондай-ақ көмектескенді ұнататын тамаша сатушылар. Маған жақсы дүкен ұнады.
Дастан Турсунбеков
22 желтоқсан 2023
Жақсы супермаркет таза қызметкерлер мейірімді барлығы сөрелерде ұқыпты бүктелген каса тез жұмыс істейді кезек жасамайды.
Елена Чурикова
5 шілде 2023
Жақсы дүкен. Акциялар, жеңілдіктер, клуб карталары, бәрі өте ұнайды. Таза, жеңіл және кең.
Илона Кузнецова
10 қыркүйек 2025
Сондай-ақ жақсы супермаркет, олар басқа қалалардан келгенде ыңғайлы және сіз бірден сатып алуға кіре аласыз, сонымен қатар ғимараттың ішінде басқа да дүкендер бар
D
Diana Shabalina
11 қазан 2025
Супер дүкен, үйдің жанында сізге қажет нәрсенің бәрі бар, бағалар қолайлы
Серёга Батл
15 қаңтар 2025
Жақсы дүкен , бәрін наннан телефонға дейін сатып алуға болады))
Наталья Фурсова
18 қараша 2025
ең жақсы дүкен таңдау көп және кешіктіру жоқ
Настена Никкель
5 қараша 2024
Жақсы супермаркет, ассортименті үлкен, бәрі жаңа. Мен ұсынамын 👍
Анжелика Горшкова
13 тамыз 2023
Дүкен жақсы. Бірақ бағалар тым жоғары. Бағаны төмендетіңіз, кем дегенде көп емес. Ал адамдар қуанады. Жалпы, дүкен жақсы. Барлығы бар.
Попова
12 наурыз 2024
Пісірудің керемет таңдауы. Жалпы, өте ыңғайлы, кең. Бірақ, әрине, барлық Аяналар сияқты, қымбаттым
N
Nad fablik
27 ақпан 2024
Өнімдердің үлкен таңдауы, көптеген акциялар, сыпайы қызметкерлер,
Ксения Немченко
1 қыркүйек 2024
Жақсы супермаркет. Өкінішке орай ойыншықтары бар машиналардан кез келген нәрсені шығару өте қиын (
613932 Алпанова
6 наурыз 2024
Мен жұмыс сияқты барамын, яғни тұрақты негізде. Бір үлкен минус-көкөністер мен жемістер қымбатырақ және тамақ дайындау тәбетті емес.
Иван Штенгауэр
23 шілде 2025
Мен жиі таза болғанды ұнатамын.
Лана Бендик
19 наурыз 2025
Тамаша дүкен, таңдау әрқашан өте үлкен
Назира Галымжановна
29 желтоқсан 2024
Бүлінген тауарлар көп болды
karik-197820
5 мамыр 2024
Үлкен супермаркет, таңдау жақсы, ыңғайлы, Мен ұсынамын
Алексей К.
15 сәуір 2025
Жақсы супермаркет
Zhurgau Khambaruly
өте сыпайы кассирлер.Қызметкерлер ең жақсы. Бұл атада өкінішті болар еді
Владислав Трофимов
ИЯ мұнда тұрақты жеңілдіктер бар
Бахытгуль Оразмагамбетова
Ольга Андреевна
Ыңғайлы орналасуы
Dima Starodubszev
29 желтоқсан 2024
Тамаша базар қызметкерлері.5из5 деңгейінде қызмет көрсету.
Serik Aitbaev
Супермаркет. Өте ұнады