Avatariya

Жаңалықтар

Гульнур Тоганбаева
Өте нашар, официанттар жетіспейді.
Нурдаулет М.
Керемет күшті жер,менин
Алтынгуль Хасенова
7 қыркүйек 2025
Адам тым көп. Тердің иісі шығып тұрады.
Айбек Б.
7 маусым 2025
Өте ұнады
Олеся Темкина
Бүгін туған күнін атап өтті Аниматор бағдарламаны қалай жүргізу керектігін білмейді, мейірімді тәтті қыз бірақ балаларды ұйымдастыруға мүлдем қабілет жоқ , аниматордың сыртқы түрі , он жыл бойы осы сүйектерді киіп, жуып тастамағандай Ас үйге қатысты фаст фудтан басқа жеуге болмайды Манта тартылған ет қорқынышты бір бауыр Кейбір жаман майдағы шұжықтар қуырылған, тек қалыпты салаттар Жалпы пицца мен фриден басқа ештеңе жоқ Даяшы жақсы жұмыс істеді 💯 Әсер нашар Бұл таза ойын онда сіз бірнеше сағатқа келесіз артық емес Мен баланың туған күнін сол жерде атап өтуге кеңес бермеймін
G
G.S
Идея керемет, әрине. Балалар - әр түрлі белсенділік. Бірақ адамдар тым көп. Онда жұмыс істейтін адамдарға жанашырлық таныту. Шулы, балалар айқайлайды, айқайлайды, киеді. 2 сағаттан кейін мен сол жерден қашқым келді. Тыныс алатын ештеңе жоқ, желдету әлсіз. Мен қайтып оралғым келмейді
Раушан 🌹
Негізінде Ойын нормалары. Бірақ мен тазалық туралы білмеймін, бала жалаңаш бөксесімен сол жерде жүрді, кенеттен оның құрттары бар және қызметкерлердің ешқайсысы ескерту жасаған жоқ. Ас үй біріншіден қымбат қорқынышты бағалар тістейді Екіншіден, біз тапсырыс берген барлық нәрселерден дәмді емес норма тек можито болды Үшіншіден, бардың артында қандай да бір дөрекі адам бар, мүмкін, әкімші немесе түсініксіз, өйткені оның формасы да жоқ, балалар үйде бір рет темекі шегуге тұрарлық ️ ️ және балаға қалыпты түрде жауап бере алмайды, өйткені бұл бала және ол оған қарсы тұра алмайды. Ересек адам қалай жақындады, сол сұраққа бірден жауап берді. Төменде құны 8 мыңға жуық жиынтықтың суреті бар, бізде екі есе көп, содан кейін олар гамбургерлер үшін бөлек төледі. Сонымен қатар, тауық етіне арналған гамбургер, шамамен 3 мың тұрады.
Akpeil Nurbakhyt
24 маусым 2025
Менің өмірімдегі ең жақсы саябақ, аттракциондар олар үшін керемет және ойластырылған атаулар, маған 4-Тегі өте ұзын слайд ұнады, тағам дәмді, дәретхана таза және тәпішкесі бар, мен кабиналарда неге суреттер бар екенін түсінбеймін олар сізге мұқият қарайды. Батуттар жаман емес, екі жағына көп бөлінген, мен оған 6 рет барамын және өкінбеймін, аниматорлар Көңілді.
Ляйсан Фазылзяноваа
23 желтоқсан 2025
Бұл өте керемет: салқын батуттар және балаларға арналған әртүрлі аттракциондар. Кафе бар, өте сыпайы қызметкерлер бар, бірақ олар адамдардың мұндай ағынына өкінеді
Александр Волянский
Таза, жақсы қызмет және қызметкерлер. 2 - қабаттағы кафеде жайлы және дәмді. Аттас Қолданба бойынша жеңілдіктер. Ерекше балаларға арналған жеңілдіктер. Әрине, балаларға серуендеуге болатын жер бар......
Асия Рафаиловна Сулькарнаева
14 маусым
1. Неліктен терезелер жоқ? Ауа ағыны жоқ. Ал егер балада / ересек адамда астма немесе БЛЗ болса? 2. Үш рет үстел аймағында кондиционерді қосуды сұрады. Содан кейін тек өтіп бара жатқан аниматор сыпайы түрде мүмкін емес екенін айтты..... Кімге? Неліктен? 3. Қуат аймағындағы еден жабысқақ (кірден бе?). Қарт техник көрші үстелдің жанында кішкене сүрткішпен көрінді. Бір шелек су да, шүберекті де жуыңыз / сығыңыз. 4. Шыбындар (үлкен) үстел үстінде ұшады. 5. Біз тапсырыс бердік. Алдымен ыдыс — аяқ әкеліңіз-2 лас стакан және майлы ерін далабының ізі бар 1 кесе. Табақтарда майлы дақтар бар. Даяшыны үстелден шығармай, оған бұл кірді көрсетті. Ол кешірім сұрады, алып кетті. Ерлі-зайыптылардан кейін мен лас көзілдірікпен және таза табақтармен оралдым. Мен оған көзілдірікті қайтадан қайтардым. Бір реттік ыдыс-аяқ әкелуді өтінді. Ол кетіп, басқа қызбен және жігітпен бірге оралды. Олар жақсы және таза ыдыс-аяқ әкелді, бонустар есептелетінін айтты. Есептелді. Бірақ: бірінші рет таза ыдыс-аяқ әкелген дұрыс емес пе? 6. Үстел бір рет сүртілмеген. 7. Олар пицца тақтасына пицца әкелді (айтпақшы, дәмді). Бірақ пицца тақтаның лас жағына қойылды (суретті қараңыз). Демек, пиццаның түбі осы іздерде болды... 8. Салқын сусындар керемет дәмді. Әсіресе жабайы жидектер. 9. Ташкент шайы-сүйкімділік. Бірақ тапсырыс берілген литрдің орнына олар 0.5 литрлік шайнек әкелді.... 10. Баклажан салаты - өте жақсы! Наггеттер мен фри — дәмді және ыстық. Бұл тағамдарға арналған ыдыс-аяқ таза. 11. Ойын-сауықтың дыбысы соншалықты саңырау, сондықтан үстелде бір-бірін естімейді. Балалардың қыңырлығы мен орымен (және олар бір-бірін естімейтіндіктен айқайлайды) және айқайлаған жүргізушімен (және бір емес) бірге сіз аудио күйзеліс пен мүмкіндігінше тезірек қашуға деген ұмтылысты аласыз. 12. Равлекалки-шынымен жақсы ойластырылған, салынған, жасалған. Балаларға ұнады. Сұрақ - бұл қаншалықты жиі дезинфекцияланады (егер болса)? 13. Дәретханада еден-санитарлық апат. Кабиналар туралы жазу тіпті ыңғайсыз. Қағаз жоқ. Сабын тек 1 сабын ыдысында. Және соншалықты сұйық, ол су сияқты төгіледі. Шүберек жатыр, егер іс жүзінде қолды жууға ештеңе болмаса. Дәретханадағы тәпішке ешқашан жуылмаған сияқты. Менің жеке, субъективті тұжырымдарым 0-ден 5-ке дейінгі шкала бойынша 18.00-ден 21.00-ге дейін объективті бақылау негізінде: Тамақтану залы-0 Даяшылардың жұмысы-3- Техниктердің жұмысы-0 Ас үйдегі раковинаның жұмысы-0 Тамақ-4 Сусындар-5 Ойын — сауық-5 Клиенттерге қамқорлық — 2 Кіру чегі + қуат = 25.000+ Мен мұнда қайтадан келемін бе? Жоқ. Мұнда балалар бола ала ма? Менің-жоқ. Лас ыдыстардан улану қаупі тым жоғары. Инфекцияны ауа тамшыларымен ұстау қаупі тым жоғары. Мен Мұқият ата-ана тәуекелдерді алдын-ала бағалай алатындай егжей-тегжейлі пікір жазамын.
Akerke A.
7 қыркүйек 2025
Балалар ойыны өте ұнады! 👏 Бала қатты қуанды: көптеген аттракциондар, батуттар, лабиринттер, слайдтар, ойыншықтар бәрі таза және жақсы жағдайда.
назигуль какимова
Олар екінші рет жүрді балаларға бәрі жақсы ойластырылған ұнады аттракциондардан басқа ойын сауық бағдарламалары бәрі керемет
Gulzhan K.
Жақсы орын. Өткізу қабілеті нашар. Кіреберістегі кезек. Ішінде әр түрлі бұрыштардағы шашқа байланысты сәл лас көрінеді. Ал шаң жоқ. Егер мәселе тазалық тұрғысынан нақтыланса, онда жақсы орын.
елжас Төлеубек
балалармен демалу үшін жақсы орын бағалар қалыпты достарыңызбен бірге келді жақсы демалды жақсы уақыт өткізді жақсы ойын автоматтары
Ольга Козлякина
21 маусым 2025
Балаларға арналған тамаша ойын-сауық орталығы! Туған күнді тойлаңыз, бос уақытыңызда ойнауға келіңіз, көп белсенділік. Балаларға ұнайды.
Диана Нет
Өте жаман! Жөндеуден кейін ештеңе айтпаңыз! Клирио аптасына бір рет тазаланады деп мәлімдейді іс жүзінде барлық жерде кір бар! Барлық жерде кір мен шаң! Сағат 12:30-да біз әр түрлі жастағы 5 мың баламен тоқтадық, барлығы қатып қалды. Әсіресе кішкентай аймақта малтатастармен ойнаған бала, олар тастарды тоңазытқыштан алып тастағандай болды. Жоғарғы жағында сәби батутта супер жабысқақ супер лас, ол барлық жерде зәрдің иісін сезеді! Ас үй негізсіз қымбат 4-5 дана наггетс 2600 шамамен және сіз не охуели жеді бұл тұтас тауықтың бағасы! Пицца әдетте әлсіз! Олар әр балаға 6000-нан кіруге рұқсат берді, мен бағаны бөлек есімде жоқ, ас үй үшін 25.000 шамамен 60.000. Нәтиже күні бойы бәрі иіскей бастады ал баланың денесінде бөртпе пайда болды. Әдеттегідей ашкөздік, иелерінің ашкөздігі бұрынғы мекеменің осындай қайғылы жағдайына әкеледі! Тағы не айтайын адамдар! Ол жаққа бармаңыз менің кеңесім! Өздері енді аяқпен емес!!
Балауса Ж
21 қыркүйек 2025
Керемет ойын, қызының туған күнін атап өтті.Бәрі жақсы өтті, көңілді аниматорлар, дәмді тағамдар.Әкімшілікке ерекше рахмет
Гульмира Пазылова
21 наурыз 2025
Көптеген адамдар, кафеде 2 пицца 2 сағаттық айырмашылықпен әкелінді. Қызметкерлер жас қыздар мен жігіттер. Көптеген сәттер ұйымдастырылмаған. Сіз қоңырау шалмайынша, олар келіп, тапсырыс әкелмейді. Кәдімгі батуттар, маған кіру үшін ақша керек. Шкафтар жұмыс істемейді.
Жанбек Д.
21 шілде 2025
Балалардың демалуы үшін тамаша орын. Олар мұнда қызына т.б. өткізді және бәрі ұнады. Аниматорлар керемет және балаларды жақсы тартады. Ас үй өте дәмді
Татьяна Михайловна
9 қараша 2025
Балалар үшін жақсы орын, бірақ кафеде қызмет көрсету мүлдем жоқ, қыздар даяшылар ұмытады кім қызмет етті, не тапсырыс берді. Бұл балалар өздері баратын ойын және мұндай қызметпен олар аш және ақшасыз қалады
Уля
14 тамыз 2025
Негізінде, жақсы ойын тек тазалықпен жұмыс істеу керек , негізінен 4+ сәбилерден асатын балалар үшін ойнайтын ештеңе жоқ, плитка соншалықты қымбат және қызмет Тапсырыс қабылданғанша ұзақ күтті, бұл бала ойнағысы келгенде өте ыңғайлы емес және олар тапсырысты қабылдағанын күтпейді...
Валерий Михеев
3 наурыз 2025
Барлығы қызмет көрсетудің төмен деңгейінде. Киім шкафтарынан бастап аттракциондар мен жабдықтардың өздеріне дейін. Бетон еденге шарлар құйылған, ақымақ тәпішке, арқанға салынған шкафтар. Қызметкерлердің біліктілігі төмен. Екі рет болды. Мен екінші рет өкінемін. Алғашқы сапардан кейін мекеме туралы бәрі түсінікті болды. Мен екі жыл аралықпен бардым. Жақсы болмады
Aigul Omarova
Жақсы ойын, барлығы ішінде, таза, шұлықтар береді, барлығы балаларға арналған
Аяла Булатова
18 маусым 2025
Бірінші қабаттағы өте керемет балалар ойын-сауық орталығы шұлықтар мен білезіктер береді, ал екінші қабатта ойын-сауық үшінші қабатта жеңіл тамақ ішуге болады .
Наурыз Ю.
25 тамыз 2025
Жаман емес, олар ойын күнін жаңартуы керек, сіз туған күнді түзеткен кезде, олар тағамға тапсырыс алады, бірақ әрқашан үлгермейді, картоп бірінші әкелінді, пицца шығарылғанша, фри салқындады, ас үйде жұмыс істеу керек, ас үйде арзан бағалар жоқ, әлі сатып алмаңыз акциялар, мысалы, д. р. 50% жеңілдік, сіз бір пиццаны аласыз, екінші сыйлық, азғыру әлі де бар.. біз ұйымға келдік және саттық
Акжан Рахимбек
24 қыркүйек 2025
Мен қызыммен бірге болдым бұл ойында бәрі ұнады үлкен және әр түрлі ойын алаңы олар ойнаған кезде уақыттың қаншалықты тез және көңілді өткенін өздері байқамады
Алма Айбекова
25 маусым 2025
Аватар барлық ойын алаңдарының ішіндегі ең жақсысы. Біз күні бойы баламен бірге өткіземіз, сіз ойнап, тамақ іше аласыз, жалпы демалыс күндерін көңілді өткізе аласыз.
Мария Ванглер
12 тамыз 2025
Керемет орын, балалар үшін бәрі бар, таңертең келген дұрыс, барлық жерде сияқты, қыздарға арналған бөлмедегі ойыншықтардың жағдайы және туған күн туралы ессіз музыка
Ц
Цой Леона
10 наурыз 2024
Мен он төртінші туған күнімді керемет өткіздім! Маған бәрі өте ұнады! Даяшылар, кассирлер, операторлар өте мейірімді, жақсы, жанашыр және ең бастысы сөйлейтін! Атмосфера өте көтеріңкі және жайлы! Күту уақыты өте жылдам, тағамдар тез әкеледі, тіпті жыпылықтауға уақыт жоқ! Тағамдар өте дәмді және әртүрлі! Интерьер, жабдық стилі өте әдемі жасалған! Сусындар өте дәмді, әрқайсысы өзінше ерекше. Ойын-сауық орындары өте керемет! Барлық жерде өте көңілді, мен одан кеткім келмеді! Барлығы өте керемет!
Алия Ш.
27 тамыз 2025
Фуууу Астанадағы ең қорқынышты орын. Осындай әдемі жерде. Кір кіре берістен басталады, ас үй жиіркенішті, антисанитария толы, еден жабысады. Саннадзор қайда қарайды? Бағасы сапаға мүлдем сәйкес келмейді. Ойын үлкен, қызықты, бірақ лас. Бардың кірі мен иісі бар, ал егер сіз ас үйге қарасаңыз, бұл жалпы️ ️ қонақтардың алдында ұятқа қалды олар туған күнді жеңді!
Айгера
5 қаңтар 2025
Өте үлкен керемет бірақ ешкім қарамайды ішінде не болып жатыр. Сынып орны бірақ бәрі өз істерімен айналысады . Ас үй солай. Алкоголь мүлдем жоқ иә мен балалардың балалармен байсалды отыра алмайтынын түсінемін (егер мен әкелер туралы болсам)
Куаныш К.
31 қаңтар 2025
ИЯ, балалар ойнады, ал ересектер азап шегіп, 1,5 сағат күтті. Фри принсли, 20 минуттан кейін нагитс, 50 минуттан кейін 1 пицца 40 минуттан кейін екіншісін әкелді, қорқыныш, бірақ балалар ойнағанды ұнатты кеткісі келмеді!
Andriyanova Alissa
24 желтоқсан 2024
Кафеде бір сағат отырды, пицца күтті. Көрші үстелге келушілер бір сағат бойы фриді күтті. Біздің жанымыздан банкетке ондаған пицца мен фри әкелінді. Кешіріңіз, бірақ бұл қорқынышты түс. Саябақтың өзі жақсы, бірақ мейрамханамен бірдеңе істеу керек. Барлық әсерлер бұзылған және Біз енді табиғи түрде келмейміз.
Ботагоз Токпалинова
15 сәуір 2024
Қызының туған күні-11 жыл. Барлығы ұнады: ас үй, ойын, даяшылар . Мен аниматор Алинаны атап өткім келеді (ол Джесика рөлінде болды).Оның арқасында-олар уақыттың қаншалықты тез өткенін байқамады: ол барлық ойын-сауықты көңілді және қызықты өткізді! Жарайсың!Сонымен қатар, балалар аз болған жоқ -14 адам Мен онлайн оператор Уәлихан үшін бір жұлдызша түсіремін,өйткені ол бізге бөлме брондады,ал ол қандай да бір себептермен брондау қоймады,бірақ бәрі жақсы деп сендірді..Нәтижесінде мен жалпы залда отыруға тура келді. Жалпы, бәрі ұнады .Рахмет!
Айсултан Оспанов
Менің ойымша бұл жер балалардың көңілін көтеруге әсіресе баласының туған күнін өткізуге немесе баланы қуантуға өте жақсы
У
Улбике Кулбаева
24 қыркүйек 2025
Маған Аватар ұнайды. Барлығы іште, ойнау және тамақтану. Жақсы бонустар бар. Біз балаларды жиі жүргіземіз. Қызметкерлер жақсы, жауапты
Ф
Фариза Баяндина
18 маусым 2025
Бір рет ұнамады. Көптеген адамдар. Балалардың белгілі бір санына рұқсат етіңіз бірақ еріп жүрушілер бар төлемейтін балалар бар. Бұл шамадан тыс болып шығады
Евгений Суслов
11 тамыз 2025
Балалар үшін тамаша орын. Біз сізге ұлымызбен үнемі барамыз. Балалардың қуанышы үшін көп нәрсе. Таза және жайлы. Мен кеңес беремін
Асия Искакова
Өте жақсы Орталық, бірақ қорқынышты қызмет Олар жеңді туған күн және бұл қорқынышты болды: даяшылар келмеді, торт жоғалды, шоу бағдарлама таба алмады. Мен үшін көп стресс болды
Гульжан Аубакирова
26 наурыз 2025
Антисанитария толық. Тапсырыстар 2 сағатқа созылады. Барлық жерде кір, дәретхана жұмыс істемейді кептіргіш және майлықтар жоқ. Даяшылар бір сағатқа жоғалады, қоңырау шалу мүмкін емес
Саруар Нукушева
30 шілде 2023
Олар ұлының туған күнін атап өтті, "Мега стар" пакетін алды, мен анимациялық бағдарламадан қатты ренжідім. Бастапқыда менеджер бізге телефон арқылы біздің пакеттегі бағдарлама шамамен 2 сағатқа созылатынын айтты, бірақ бағдарлама максимум 1 сағат болды. Ешқандай дәйектілік жоқ, бүкіл бағдарлама ретсіз жүргізілді. Ас үйде күшті шағымдар жоқ, бірақ нөлде қызмет көрсету, даяшы бізге 4 сағат ішінде 2-3 рет келді, мейрамханада толық отырғызу болмаса да, барға сусындар үшін баруға тура келді. Төменгі жол: 6 бала үшін 100к-ден астам, бағдарлама жоқ, нашар қызмет көрсетілді. Біз бұл мекемеде туған күнді көбірек тойламаймыз.
Yuri
27 наурыз 2025
Мен болған ең жақсы аттракциондар саябағы! Көптеген аттракциондар бар өте үлкен орталық!)) Және бәрі қауіпсіз және әдемі, таза!)
AnnaMBazhenova
17 ақпан 2024
Ойын көңілді, балаға ұнайды. Бірақ кафе жиіркенішті жұмыс істейді! Біз үшінші рет келеміз, үшінші рет бір сағат аш отырамыз, даяшылар жетіспейді, қарбалас бос, қызметкерлердің жұмысы ұйымдастырылмаған, біреу тұрып, бірдеңе күтеді, біреу науалармен жүгіреді. Бүгін біз тек тапсырысты қабылдауымыз үшін 20 минут күту керек деді. Басшылықтың жағдайды түзететін уақыты келді.
Гулжанат Куанткановна
16 наурыз 2025
08.12.2024 Мен қызымның туған күнін болжадым, мүлде таппадым, туған күндерді таппадым, вип-кабинаны таппадым, аниматорларды да таппадым ... даяшы все мен аватарға кеңес бермеймін ️ ️ қызмет өте қорқынышты ал даяшы алсандаршы. Фьюстель Маргарита акелдиден пепперони пиццасына тапсырыс берді. Пиццалар жұмсақ қаланың балеті жемеді Дамды ЕМС
Түпнұсқаны көрсету
L
Laprada choice
17 қыркүйек 2023
Сіз өзіңізбен ештеңе жасай алмайсыз! Баладан кіру үшін 5800 тг. Тамақтану өте төмен (өте арзан жартылай фабрикаттар мен ірімшік өнімдерін қолданыңыз), ал бағасы арзан емес. Балаларға 4 ірімшік (2990 тг), пеперони (2590 тг.), маргарита (1990 тг.), чизбургерлер (1590 тг.), пепси және липтон 1л (990 тг). Бірақ ойын орталығы ретінде бәрі керемет. Бүгін біз қызымыздың туған күнін атап өтеміз!
Бота Бауржановна
28 наурыз 2025
Төбеден су ағып жатыр, эскалатор жұмыс істемейді, киім-кешек бөлмесінің қызметкерлері жоқ, қаңтар айында ештеңе жұмыс істемеді. Тек купондарды пайдалану үшін келді.
Разия Сауханова
Ойын негізінен жақсы. Бірақ демалыс күндері адамдар өте көп. Барлық дерлік аттракциондар бар. Тағам дәмді, бірақ сәл қымбат. Қызметкерлер сыпайы. Ішінде таза.
Бауржан Дощанов
30 желтоқсан 2025
Олар туған күнінде қызымен бірге болды! Маған өте ұнады. Ақшаға тұрарлық. Мен ұсынамын. Ал тұрақ қымбат емес. Балаларға өте ұнады
Молдир Абилева
1 қыркүйек 2024
Мен ойын орталығының екінші қабатында орналасқан Аватар мейрамханасына пікір қалдырамын . Қызмет ең қорқынышты 0, барлық уақытта олар өздері үшін жүгірді, бірнеше рет барды даяшылардың артынан жүгірді тапсырысты қабылдау үшін, содан кейін олар әкелуді күтті , нәтижесінде тапсырыс 30 минуттан кейін қабылданды, тамақ әкеліп, сусындар әкелуді ұмытып кетті . Олар құрғақ сусынды жеді, Содан кейін олар қайтадан сусынға жүгірді, содан кейін үшінші рет әкелді. Бағалар өте жоғары 👎 🏻 ал тағам ең дәмді емес . Пицца шынымен майлы емес, май жай ағып кетеді, Мен оны майлықпен алып тастауға тура келді.