Avatariya

Жаңалықтар

Асель Кас
6 қаңтар 2025
Балаларға оте жаксы жалыкпай ойнайды. Тек меню онша емес.
Назгуль Мусабекова
18 қазан 2024
Қаздарымды апардым керемет демалыс болды . Бізге ұнады.
Yan Abilov
18 шілде 2024
Балаларға серуендеуге тамаша орын) туған күні болды әпкесі (5 жаста) Туған күні кіру тегін балаға. Өте үлкен саябақ, әртүрлі аймақтар өте көп. Балалар риза . Ас үй дәмді және ең бастысы бәрін тез дайындады. Бір адамға орташа чек-4500тг. Міндетті түрде ұсыныладыен
Афина Оглы
13 желтоқсан 2024
Балаларға арналған жақсы белсенді саябақ!! Барлық жастағы балаларға арналған көптеген аттракциондар мен іс-шаралар бар!! Бағалар қолайлы және бірінші Алматыға жақын орналасқаны қуантады. Дәмді тағам, мен сізге кеңес беремін!! Бірақ соңғы уақытта ол сәл лас болды: (
Олеся Алиева
12 наурыз 2025
Қызмет орташа, әрқашан тепкілеу керек. Банкет үш сағатқа созылды, олар үш сағаттан кейін қонақтармен жабыла бастады. Палау әр түрлі ет, қайнатылған және қуырылған (((жалпы ойын әлі тірі
Vexor
3 қараша 2024
Мен 4.5-ті қояр едім. Аватарда баланың туған күні атап өтілді, оның артықшылығы: ауданы Үлкен, әр түрлі жастағы әр түрлі орындар бар. Өте таза және аниматорлар жақсы. Кемшіліктері: мінсіз таза емес, кейбір жерлерде өте лас, бірақ әдетте ол жерде ешкім жоқ. Жалпы алғанда, бағалар қолайлы.
Вячеслав Беляев
29 наурыз 2025
Тамаша орын Сіз өзіңіздің сүйікті балаңыздың кішкентай сахабалары мен ситуациялық серіктестерінің белсенді қолдауымен винегретке жеңіл-желпі құлап, ауыр жауынгерлік техникаға арналған осы сынақ алаңында іргетастың астына кедергілер жолағын жайып, дәмді пиццаның астына бір кесе шай ішіп отыра аласыз... Сондай-ақ, сіз бір кездері және сіз осы шолудың құрметті оқырманы иттерден немесе иттерден велосипедпен қатты жарысқаннан кейін қалақайларды таяқпен өлтіргеніңізді еске түсіре аласыз... Сондай-ақ, слингтер, садақтар, араның немесе араның алғашқы шағуы, әйнек, шана, ағаштан суға секіру және тағы басқалар... Заттарды тапсырыс берілген тағамға қалдырып, мойын кеуіп қалмас үшін (әлі де жас), Сіз вандалды және варварлық снарядтарды бөлшектеу процесін жүргізу үшін полигонға түсесіз, олар таңқаларлықтай берік және сенімді түрде жиналады... Қорытынды Балалары бар кез келген адамға ұсынамын Егер сізде балалар болмаса-келіңіз Барлық балалар үшін керемет шаршау Көңіл-күйге кепілдік беріледі
Түпнұсқаны көрсету
Наталья Лит
24 мамыр 2025
Шолоховтағы "Аватар" - жарқын атмосферасы, кәсіби аниматорлары және дәмді тағамдары бар балалар мерекесі үшін тамаша орын. Кейде тазалық пен баға туралы шағымдар бар.
Воронина Кристина
21 қазан 2024
Жалпы, балалардың бос уақыты үшін жақсы орын, әртүрлі аймақтар, қолайлы бағалары бар кафелер бар, сіз туған күнді өткізе аласыз, аниматорлар мен "мерекелік пакеттер"бар
Татьяна Суючбакиева
11 мамыр 2024
Балалар үшін, әрине, жұмақ бар. Әр түрлі аттракциондар, үлкен алаң. Бет бояуы бар, ойыншықтарды сатып алуға болады. Жақсы кафе - барлық тағамдар бірдей дәмді емес, пицца мен кофе жақсы, салаттар мен лимонадтар әсер етпеді. Негізгі кемшілік-бұл өте қатты болды, балалар дымқыл жүгірді, ересектер тіпті бір жерде отырды, олар да Қыңырлықтан зардап шекті. Бірақ балалар бәрібір қуанады
Алла Кузнецова
4 қараша 2024
Жақсы слайдтар. Шарлары бар Бассейн. Батуттар. Лабиринт. Олар жақсы тамақтанады. Жалпы жақсы. Тек өте тұншықтырғыш. Таза ауаға қол жетімділік жоқ, бірақ адамдар көп.
Vlad T
3 желтоқсан 2024
Отбасылық демалыс үшін жақсы орын. Балалардың туған күнін тойлауға ыңғайлы. Тақырыптық бөлмелер бар. Мейірімді және мұқият қызметкерлер
Мария
12 наурыз 2023
Саябақ үлкен, кең, балаларға арналған көптеген іс-шаралар, лабиринт торлары бар өте керемет идея. Көрушілер көбінесе телефондарда отырады және не болып жатқанын бақыламайды. Мен кейбір аттракциондарды тазалық қауіпсіздігі үшін қайта қарастырар едім (кішкентайларға арналған шарлары бар бассейнде кейбір жәшіктер сәл ашық және бала соғылуы мүмкін бұл бұрыштар, батуттарда түбінде кез-келген қоқыс көрінеді, жұмсақ текшелері бар бассейнде көптеген жыртылған текшелер және т. б.) Кафеде асығыс даяшылар жоқ, бірақ ас үй дәмді, бағасы қолайлы.
Ирина Дегай
5 қаңтар 2024
Балаларым екеуміз бұл орталыққа алғаш рет бардық. Балаларға бәрі ұнады. Бірақ олар тамақтанғысы келгенде өкінішке орай отыруға орын болмады. Тапсырыс қабылданбады. Мен аздап қобалжуым керек еді. Нәтижесінде орын табылды. Көптеген адамдар үстелдерде орын алады және жабылғанға дейін дәл осылай отырады. Бұл, әрине, орталықтың келуін бұлыңғыр етеді. Осыған байланысты көптеген адамдар жай кетіп қалды.
Шах Омар
1 шілде 2024
Бізге ұнамады, өте ыстық кондиционер жұмыс істемейді, біз жұмыстан кейін кешкі сағат 21:00-де тоқтадық, олар бізді қуып жіберді 21:45 оларда санитарлық күн бар, қызметкерлер қорқынышты әрекет етті, барлық көңіл-күй бұзылды, егер сізде санитарлық күн болса, жай ғана жабыңыз қалағаныңызша жуыңыз, содан кейін балаларға рұқсат етілмейді ол жерге бармаңыз мұнда бармаңыз, шелек су мен шүберектер сол жерде жатып қалды, егер рұқсат етілмесе неге ақша төледі, біз сізде бірінші рет болдық енді келмейміз! Мен достарыма ҰБТ ұсынбаймын. Балалар ойнаған жоқ ол үшін 16800 доллар төледі келесі күні мұрагерлер мен кондиционер жұмыс істейді, балалар үшін әр түрлі ойын-сауық шын жүректен балалар ойнады олар қанағаттанды біз қанағаттандық қайтып келді! Мен Алиге Шолоховқа кеңес бермеймін
Динара Ниязовна
13 қазан 2024
Өте әдемі жер, сіз балаларды ойнауға және демалуға жібере аласыз. Ештеңеден қорықпау керек. Барлығы жұмсақ, аниматорлар бар. Бірақ мен сізге тұзды және дәмді емес нәрсені жеуге кеңес бермеймін. Сырттан тамақ ішкен дұрыс
Анар Исаева
10 тамыз 2024
Кассада хиджаб киген дөрекі қыз бар. Кондер жұмыс істемейді, өте тұншықтырады.Жазда ол жерге мүлдем бармаңыз.Мен тапсырыс бергім келді, даяшылардан ешкім келмеді.Мен 10 минут отырдым да, кетіп қалдым.Қызмет 0.
Айжан Сайдильдина
3 шілде 2024
Аватар әрқашан барлық жерде керемет. Таза, бәрі қамтамасыз етілген, балалар үшін көптеген ойын-сауық бар. Рамазан айындағы жалғыз тамақ кешігіп қалды, даяшылар су қажет пе деп сұрамады, бірақ ұзақ күтті
не важно
21 ақпан 2025
Кк! Мен кемшіліктерді іздейтін адам емеспін! Мен мұндай пікірлер сирек жазамын, бірақ мен соңғы сапардан ұзақ уақыт пікір қалдырғым келді... 05/01/2025 жалпы жақсы ойын орталығы болды! Олар мұнда 6 жыл ғана жүрді, өйткені олар жақын. Бірақ соңғы сапар біз үшін және далектен келген қонақтарымыз үшін өте өкінішті болды ( кіре берісте билеттер ұзақ күтті, кассада ешкім болмады. Бірақ барлық қызмет көрсету персоналы сол жерде тұрып, біреуді шақыру туралы өтінішімізді елемей, белсенді әңгіме жүргізді. Олар тапсырыс бергісі келді, бәрі тамағында құрғақ болды, өйткені бөлме ыстық. Қызмет ақсап тұр, даяшылар жарамайды, 3,4 рет қоңырау шалды, махали назар аудармайды. Ол өзі Орталық залдағы барға түсіп, бізден қызмет көрсетуді сұрағанша, ешкім ешқашан қызмет етпес еді. Ас үй жиіркенішті, пита нан сияқты пицца, жұқа пісірілген, құрғақ, ыдыс-аяқ көлемі азайды, салаттар жоқ. Баға сапаға сәйкес келмейді! Р / с тәпішкелер ұят, қағаз жырту залға жетпей түсу.
Гулико Каз
4 қараша 2024
Өте емес, ғимарат салқын, мұнда өте таза емес (мұрагермен салыстырғанда), дәретханаға бару ыңғайлы емес, тәпішке жетіспейді және еден әрдайым дымқыл болады.
Елизавета Гопак
22 мамыр 2024
Туған күнді жақсы өткізіңіз балалар үшін көп нәрсе ас үй өте дәмді бізге өте ұнады балаларға арналған ойын алаңы өте қызықты балалар қуанады
Елена Леонова
5 маусым 2023
Жалпы, жаман емес және өте ыңғайлы және бағасы сәйкес келеді. Бірақ кемшіліктері де бар, біз балаларды қорғау күніне бірінші рет келдік, адамдар көп болды, тамақпен Тапсырыс 2 сағаттан сәл астам күттік, ал пицца құрғақ болды, мен екінші рет шудан бас тартуды шешкенде,олар маған киім-кешек бөлмесінде мен ойламайтынымды ескертті бұл жағдайда мұны істеу орынды, өйткені бөлмеде адамдар көп-бірінші, екінші - өте шулы және үшінші-күтуге орын жоқ, қалғаны жаман емес, мен біздің балаларымыздың көңіл көтеретін жері бар екеніне қуаныштымын. үйдің жанында одан да көп !
Э
Элеонора Климычева
21 қаңтар 2023
Аватарда балаларға, әсіресе 3,5 және 5 жас аралығындағы балаларға ұнады. 12 жастағы үлкен қызы да көңіл көтерді, бірақ ол үшін тек кейбір ойын-сауық қызықты болды. Онда үлкен жасөспірімдер үшін ештеңе жоқ, олар үстелдерде телефондарда ән айтып отырды. Екінші қабатта үстелдерде отырып, сіз барлық ойын-сауықтарды анық көре аласыз, сіз балаларды көре аласыз. Біз 5 күннен кейін болдық ген.тазалау көзбен таза болды. Балалардың шұлықтары, әрине, лас болды.
Елена Викторовна
25 наурыз 2025
Жақында болды. Аймақ пен аймақ керемет. Кейбір қызықты заттар поломондар, өте лас. Бұл кемшіліктерді жою керек, бір нәрсені ауыстыру керек
Руслан Ибрагимов
5 сәуір 2024
Ол ұлына туған күнін жасады, достарымен бірге ол кетіп қалды! Аниматорлар керемет жұмыс жасады! Мен демалыс пен асүйді ұсынамын!
Динара Абдукеримова
21 қараша 2023
Ойын-сауық орталығына ешқандай шағымдар жоқ. Аниматорлар ақылды. Бар мен ас үйге қатысты шағымдар. 21:30-да жабылады. Ішуге де, жеуге де болмайды. Қайғы.
Максим
6 желтоқсан 2024
Жағымды жер. Мұнда біз ұлымызбен жақсы уақыт өткіземіз.
Василий Бобров
14 қыркүйек 2023
Баламен және баламен демалуға арналған тамаша орын көп нәрсені жасайды және оған тыйым салынбайды))) Балалық шаққа шомылу өте жақсы, жақсы, өте керемет және ас үй керемет
Бека .
22 наурыз 2024
Жақсы орын. Таза, дәмді дайындалады, балалар ойнайтын орын бар, орын көп. Аниматорлар өте көңілді балалар.
Talgat U.
5 желтоқсан 2024
Балалармен бір рет болды, оларға онша ұнамады. Маған шаң көп болғаны ұнамады. Мүмкін қазір бәрі өзгерді, бірақ мен әлі де жүргім келмейді.
Максим Галкин
18 маусым 2024
Жақсы саябақ. Балалар оны жақсы көреді. Ас үйдің кемшіліктері бар, оларды қатайтуға тұрарлық.
Владимир Ревенко
16 қаңтар 2023
Олар мұнда қызының туған күнін атап өтті. Артықшылықтары: кіру және мейрамхана мәзірі үшін барабар бағалар. Жақсы аниматорлар. Кемшіліктері: мен сізге жергілікті фотографтардың қызметтерін пайдалануға кеңес бермеймін. Олар сапалы фотосуреттер мен бағаларды қалай жасау керектігін білмейді.
Анна П.
23 қараша 2022
20 қараша баланың туған күнін атап өтті. Қымбат, адамдар көп, өте тұншығып, дем алатын ештеңе жоқ, желдету жүйесі мүлдем жұмыс істемейді. Артықшылықтары: 5 жастағы бала сол жерде уақыт өткізгеніне қуанышты. Байланыс орталығы маған ақпаратты дұрыс жеткізбеді, нәтижесінде біз туған күніне 4500 төлей алмас едік, егер біз туған күнімізге келсек! Мен сұрасам да.
Валентина Капустина
29 наурыз 2024
Жақсы орын,бірақ жазда қалыпты желдету жоқ,ыстық және ылғалды, салқын сусындар жоқ, қыста ас үй жұмыс істемеді. Қазір қалай білмеймін
Жибек
21 қараша 2024
Ас үй дәмді емес, бірақ дәмді емес. The су тасқыны, the өрт, жалпы, қауіпсіздік сезімі жоқ. Жаңбыр жауған кезде көгалдар дымқыл болады, төбеден су тамшылап тұрған шелектерге сүрінбеуге дайын болыңыз және бұл шелектер барлық жерде болады. Сіз баланы жасөспіріммен жібересіз, ар-ұждансыз, баруды, айырбастауды сұрайды, өйткені оларда өзгеріс жоқ.
Майя Не важно
4 маусым 2024
Ылғал , өте нашар дымқыл иіс , ойын-сауық-сіз жүгіре алмайсыз, ас үй-өте баяу даяшылар, сізге еске салу керек
DRAGON BORN
15 қараша 2022
балалар үшін өте қызықты сіз балалармен бірге туған күнге бара аласыз немесе баланы қуанту үшін есімге арналған жеңілдік бар
Алексей Иванов
3 маусым 2023
Балалар көңілді, қызықты, күн сайын сол жерге баруды сұрайды. Бірақ ата-аналар отырмайды . Сусындардың бағасы жай комос.
София Әтірхан
23 қараша 2024
Барлығы ұнады, биіктікте қызмет көрсету, балалар қуанады. Балалар қуанышты👍
Юлианна Дзаурова
15 қараша 2022
Олар сенбіде болды, төледі, кіріп, көңілі қалды, көптеген адамдар, таза емес, даяшылар дөрекі, ересектерге қайта пайдалануға болатын тақтатастар беріледі, балалар шұлықтарымен жүреді, менің ойымша, бұл гигиеналық емес.
Гульназ Сидикова
13 шілде 2023
Сынып орны. Мен бәріне кеңес беремін. Өте мейірімді және жауапты қызметкерлер, қол жетімді бағалар. Барлығы үшін көп рахмет.
Ш
Шакирова Наргиз
8 ақпан 2024
Барлығы керемет және балаға өте ұнайды, бәрі таза жайлы және ең бастысы балаларға өте ұнайды
Дима Вашк
31 қазан 2024
Балалар үшін өте қызықты орын бұл бірақ ересектер туралы кафе бар деп ойлады
* Надежда *
8 мамыр 2024
Барлығы керемет. Кафеде даяшылардан басқа. Сіз дозаланбайсыз. Телефонда мәңгі. Оларды шақыру бірствиеибет. Кем дегенде айқайлаңыз. Мүмкін, олар сәйкес келуі үшін қандай да бір қоңырау шалу керек шығар. Мүмкін олар саңырау шығар... Сонымен бәрі керемет.
Анна Овчарова
26 желтоқсан 2022
Балаларға ұнады, аниматорлардың қалайтыны-бағдарламалардың алуан түрлілігі, тіпті әр жолы бірдей.
Nadejda Inkina
6 наурыз 2023
Балаларға өте ұнады. Барлық жерде таза, қызметкерлер сыпайы және мұқият, дәмді дайындалады. Жалғыз минус-бұл бағалар !!!
Дильнара Тохтахунова
15 мамыр 2025
Ойындар өте аз болды кішкентайлардың ойнайтын ештеңесі жоқ барлық шарлар лас және мәзірде дәретханалар бағасын көтерді лас
Майя ******
14 шілде 2024
Шикі, жабынды өзгерту керек, баяу даяшылар
Бернар Есенбай
11 қараша 2023
Ойын алаңы таза және қызметкерлер сыпайы, ас үй оты
Ильшат Кадыров
27 қаңтар 2025
Барлығы негізсіз қымбат !бонустар есептеледі және олар тек келесі күні келеді!адамдар қайтадан келуі үшін бәрін жасаңыз