Astra

Қабылдау жақсы болмады.
П
ппппп аааааааа
1 маусым
На вопрос платная ли парковка перед входом ответили нет, а на утро обнаружил штраф, девушки с рецепшена и след пропал) В двух местном номере одна пара тапочек, одна бутылка воды, одно полотенце. Правда приносят все по запросу кроме воды) сразу бы поставили и проблем меньше и осадок не остался бы. В остальном номера чистые. Запахов нет. Надо как то над сервисом поработать.
Қ
Қуат Рахымбай
22 мамыр 2025
орташа. болады.
Екатерина Мерзлякова
8 шілде 2025
Бөлмелер таза, бірақ есіктердегі жабдықтың бәрі сынған. Душ есігі толық ашылмайды және толық адамға ол жерден өту қиын. Дәретхана толығымен рейдте, ол енді жуылмайды. Кереуеттер қосарланған, матрацтар жоқ, сондықтан сіз төсек арасында үнемі құлап кетесіз) таңғы ас ауысымның себебіне байланысты, ботқалар кейде жай ғана сүтпен толтырылады. Қызмет жақсы. Жұмысшылардың бәрі сыпайы және мұқият.
Евгения
Тамаша қонақ үй, баға мен сапа сәйкестігі! Бөлме керемет, жөндеуден кейін бәрі таза, ұқыпты! Қыздар әрқашан көмектеседі. Қонақ үйдегі таңғы ас жақсы, әр түрлі. Барлығы ұнады.
Инкогнито 4972
Орталықтан қашықтығына қарамастан-сіз жақсы бөлме, жақсы мейрамхана және мейірімді, жанашыр қызметкерлер аласыз. "Әлемнің астанасына" тағы бір рет келуге болады) Мен мұнда міндетті түрде бөлісемін. Жалпы, әдемі және өте мейірімді қала!
Ирек Нуриев
Барлығы таза, ұқыпты.Біз әрқашан Астераға келеміз.Жақсы қызметкерлер,мейірімді. Ақшасы үшін тамаша орын. Бөлмелердегі Жаңа жөндеу,әрқашан жылы және жайлы!Барлығына қызмет көрсеткеніңіз үшін рахмет
Alexey Shpikelman
Жақсы, қарапайым қонақ үй, ыңғайлы таза бөлмелер. Бөлмелерде және жандарда кішкене кемшіліктер бар. Бірақ бәрі таза. Жақсы орташа таңғы ас. Жақсы қызмет.
Антон Родионов
Жақсы және жайлы қонақ үй. Сізге қажет нәрсенің бәрі бар. Бірінші қабатта жақсы бағалары бар жайлы кафе бар. Таңғы ас дәмді. Алматыға іс бойынша келгендер үшін қолайлы.
Т К
4 желтоқсан 2025
Сәлеметсіз бе, Мен бұл қонақүйде 2025 жылдың 19-24 қарашасы аралығында тұрдым, бөлме таза, күн сайын тазартылды, қабылдаудағы қыздар сыпайы, таңғы ас дәмді, жаңа, көп рахмет))
АК
24 қазан 2025
Жақсы арзан қонақ үй, оның ақшасы үшін топ, таңғы ас әр түрлі емес, бірақ сонымен бірге кез-келген талғамға, таза бөлмелерге, сыпайы қызметкерлерге арналған. Жалғыз минус-шетінде орналасқан, бірақ әуежайдан жақынырақ, ал метродағы орталыққа бару-станция алыс емес
Вероника Ф.
24 маусым 2025
Қайырлы күн. олар бұл қонақүйде 21.06-24.06 аралығында тұрды. баға-сапа нормалар болуы мүмкін, тк нөмірлері кішкентай, теледидар 10 арна. жуынатын бөлме шаршап, шаршап, көгерген душ. айна тек жуынатын бөлмеде, розеткалар бос. олардың мейрамханасында таңғы ас кезінде табақтар жуғыш затта, содан кейін лас. бөлмелер өте нашар жуылады немесе мүлдем жуылмайды. едендер лас болып қалады, Сүлгілер бір уақытта өзгереді. бөлмеге су қойылмайды. Ыдыс-аяқтан тек шайнек, кружкалар мен шай. 2-ші күні қашықтан басқару пульті жұмысын тоқтатты. шебер немесе күзетші келді, қашықтан басқару құралын бұрып, батареяларды шайнады, жұмыс істемейді, теледидардағы түймелерді ауыстырыңыз деді. қонақ үй шаршаған және қызықты жерлерден алыс. терезелерден автосервистердің көрінісі. жалпы алғанда, бұл аймақ, кешке серуендеу өте қауіпсіз емес, пивасикпен көптеген маргиналды тұлғалар бар.
Бахыт Тлеубергеновна
Қызметкерлер супер, тамақ дәмді көп рахмет, тазалық, біз іссапарда әр жолы Алматы қаласына барамыз және әр жолы Астра супер қонақүйін таңдаймыз 🫶 👍
Нагима Джакипбекова
29 қаңтар 2025
Таңғы ас 7.30-да ұнады, ( жарма, жеміс, шұжық және жұмыртқа) жарты күнде 12 сағат 18 мың( бір адамға 9 мың)төленді Таңғы ас бөлек, бір адамға 3 мың Түскі асқа мейрамханаға кіріп, шурптың 1 порциясын алды (әрқайсысы бөлек) - құны 2 мың 200-Дәмді,ет көп Мейрамхана таңғы 7.30-дан 10.00-ге дейін ашық Сіз жай ғана шай ішуге болады (қайнаған су тегін)
абдурашид
7 маусым 2025
Нөмір мен қоныстанған кезде қоқыс жиналмады.Душқа арналған ыңғайсыз ұстағыш душқа арналған емес.Интернет өте нашар жұмыс істеді.Интернет мәселесі туралы бірнеше рет қызметкерлерге айтты, бірақ ештеңе өзгерген жоқ.таңғы ас аз ғана нәрсені қалайды.Бөлмеде электр шәйнегі мен шыныаяқтар бар және шай пакеттері жоқ.Батареялары жоқ қашықтан басқару пультіне байланысты Кондиционер жұмыс істемеді.50.5$ бағасы мүлдем сәйкес келмейді.Бұл қонақ үй үшін өте жоғары баға.
Сергей Баныгин
3 қыркүйек 2025
Алғашқы әсер жақсы. Таза, ыңғайлы, мейрамхана, жақсы бөлме. Бағасы, сапасы сәйкес келеді. Адамдар мейірімді, көмектеседі. Әуежай трансфері. Жалпы, мұндағы адамдар туралы алғашқы әсер керемет, жанашыр, көмекке келуге дайын. Рахмет!
Анна Ткач
12 қыркүйек 2025
Қонақ үй жақсы, үлкен. Біздің бөлмеде душ кабинасы ағып жатқандықтан, ол бір жұлдызды алып тастады, ол жөндеуді қажет етеді. Сонымен, бәрі ұнады, таңғы ас "швед үстелі", күн сайын нөмірлерді жинау, ыңғайлы орналасуы, алыс емес"Алматы 2" Теміржол вокзалы.
Милана З.
Екі орындық бөлме бір орындықпен бірдей, кереуеттері бөлек Бөлмедегі орын өте аз Егер сіз отбасыңызбен барсаңыз, мен сізге кеңес бермеймін Өте сыпайы қызмет көрсету персоналы
Ю
Юлия Кутырева
16 желтоқсан 2024
Таза, ыңғайлы (теміржол вокзалының жанында), тіс щеткалары мен паста, Тәпішке, Сүлгілер бар. Бәрі жақсы, жалғыз теріс-өте суық. Тіпті бірінші түнде әкелінген жылытқыш жағдайды түзете алмады. Содан кейін, шамасы, олар жылуды қосып, жылы болды.
Сергей Саабов
Менің ойымша, бұл деңгей үшін қымбат. Еден мұзды. Плитка. Екі адамға арналған бөлмеде әйнек салынған дәретхана есігі бар. Сіз байсалдысыз ба? Жақын жерде ТЖ - дан не ыңғайлы. Райымбек бойынша таңертең және кешке коловая тығын. Егер бұл аймақта жергілікті өмір сүрудің қажеті болмаса, онда бұл жерде тоқтаған дұрыс емес. Бірақ сіз залда орналаса аласыз,қоныстануды күте аласыз, орын көп.
O
Orzigul Jumabekova
3 қазан 2025
Қонақ үй ыңғайлы және бағасы қолайлы. Бірақ бөлмеде проблемалар болды. Суық болды, біз қосымша көрпе сұрадық, бірақ ол болмады. Кондиционер жұмыс істемеді, олар электр пешін әкелді, бірақ ол жылынбады. Қызметкерлер көмектесуге тырысты, бірақ әлі де ыңғайсыздық сезімі қалды. Жалпы, қысқа болу үшін орташа нұсқа. 02.10.2025
Евгений
Қонақ үй жақсы, таза, кең, егер қажет болса қызметкерлер әкеледі. Ас үй бар, таңертең таңғы ас бағаға кіреді
Василий Крюков
13 шілде 2024
Бөлмелер қарапайым, бірақ функционалды және таза, түн қуана қалды. Кондиционер орталық болып табылады, яғни сіз өз қалауыңыз бойынша қосуға/өшіруге болмайды, кейбір бөлмелерде ол қатты шу шығарады, бірақ температура өте ыңғайлы. Таңғы ас үшін тағамдарды таңдау жақсы, тек ұнтақталған кофе жетіспейді (тек еритін). Вокзалға жақын және әуежайдан ең алыс емес, құны / ыңғайлылығы бойынша бұл қала үшін жақсы нұсқа.
Дмитрий
8 қаңтар 2025
Қонақ үйдің керемет орналасуы, жақсы қызмет көрсету, қызметкерлер сұраныстарға сезімтал. Бірақ қандай да бір себептермен бөлмелерде аяқ киім қасықтары жоқ - бұл кімге маңызды екенін ескеріңіз. Сандар екі адамға жеткіліксіз. Бірақ біз тек түнеуге келдік.
Irina Korznikova
8 шілде 2025
Түнді пойыздар немесе рейстер арасындағы транзит ретінде өткізу жаман емес және жақын емес . 2023 жылы олар қыздарымен бірге болды және таза әрі таза болды . Мен қабылдауда Нөмірді беруден бас тартқаныма таң қалдым , бірақ ол букенгте ілулі тұрса да, олар бірден күйеуіме тапсырылды ) Бұл жағымды емес, бірақ олар махаббатты сататын әйелдерден сақ болады) пойыздан кейін мен оны сырғытпадым )
Андрей П.
7 сәуір 2025
Жалпы, төзімді. Әуежай мен сауда орталығынан алыс емес. Жақын жерде дүкендер бар. Бірақ таңғы аста дәнді кофе жоқ (еритін) және қыша жоқ:) орташа тозу нөмірлері
Тимур Тимуров
Суық нақты емес, сусабындар жоқ, краннан су ағып жатыр, Сіз жылы күтуіңіз керек. Мамонт кезінен бастап теледидар жұмыс істемейді дегенмен кабельдік. Мен ораза ұстаймын деді, бірақ оларға 8-де келіңіз дейді. Тіпті кешке олар өздерімен бірге бермеді. Олар сізге тек таңғы ас төленгенін айтты. Мен мүлдем кеңес бермеймін. 1 плюс Таза.
Татьяна Кропачева
17 қыркүйек 2024
Қонақ үй өте ұнады, онда бір апта тұрды, барлығы таза жайлы, бөлмелер жайлы, сыпайы қызметкерлер, Сүлгілер күн сайын өзгеріп, тазалық жүргізілді, таңғы ас, швед үстелі, үлкен ассортимент, бәрі жаңа және дәмді, мен оны бәріне ұсынамын!!
Виктор знаток
5 қараша 2024
Жуынуға және ұйықтауға келетіндер үшін жақсы қонақ үй. Бөлмеде жайлы төсек, жақсы сантехника және тазалық болды. Қонақ үй қызметкерлері мейірімді және жедел. Ұсыныс ретінде мен ресейлік туристерге unionpay картасынан төлеуге және барға сыра қоюға ыңғайлы болу үшін кем дегенде бір Халық Банк терминалын бастауға кеңес берер едім.
Марал СЕЙСЕМБАЕВА
9 қыркүйек 2025
Маған өте ұнады, тазалық, таңғы ас дәмді және әр түрлі, қызметкерлер сыпайы және әрқашан көмектесуге дайын, көмек үшін күзетшіге ерекше рахмет, мен міндетті түрде сол жерге ораламын
Татьяна Непомнящая
26 сәуір 2025
Олар қонақ үйде 2025 жылдың 21-25 сәуірі аралығында тұрды.Күнделікті тазалау. Таңғы ас жақсы, түрлі тағамдар. Энергия 15-16 сағатқа дейін жетеді. Ұсынамын!
Димаш М.
8 қазан 2025
Жақсы қонақ үй, таңғы ас әр түрлі. Орналасқан жері сәл ыңғайсыз. Және бұл қалыпты және қызмет көрсету деңгейінде. Бөлмелерде таза және жақсы күтімді.
Роман Диреев
26 тамыз 2024
Қабылдау әкімшілері сыпайы, сыпайы және сұрауларға тез жауап береді. Есікті бөлмеге ашуға тырысқанда есіктің тұтқасы құлап кеткеніне таң қалдым. Ақаулық тез жойылды. Бөлмелер таза. Таңғы ас кезінде қызметкерлер жетіспеді - таза қасықтар жоқ, содан кейін тағамдар бәрін жеді, Содан кейін қайнаған су жоқ. Мен капучино жасауды өтіндім, олар 1000 теңге дейді-Мен таң қалдым. Жалпы, қалыпты қонақ үй, 3.5 жұлдыз.
ольга шпынова
10 желтоқсан 2024
Astra қонақ үйіне қатысты тамаша пәтерлер, жоғары қызмет көрсету класы дәмді таңғы ас, жаңа орта және мұқият қызметкерлер 💥 👍 мен қуаныштымын!!!
Рая Темирова
21 қазан 2025
Тамаша қонақ үй және Тамаша қонақ үй, ас үй Сыпайы қызметкерлер. БӨЛМЕ ТАЗА ТӨСЕК-ОРЫН ӨТЕ ЖАҚСЫ.ГОСТТИНИЦА АСТРА басшылығына алғыс айтамын.Алла тағы келсін деп ойлаймын. Жалғыз минус бір сырға лифт саңылауына тасталды алайда қызметкерлер бас тартты лифттен алу мүмкін емес.Сырға Сваровскийдің жасыл әдемі тас өндірісі болды. ӨКІНІШКЕ ОРАЙ, ОЛАР ЛИФТ САҢЫЛАУЫНАН ШЫҚПАДЫ.МЕН ОНЫ ӨЗІМ ТАСТАДЫМ ЖӘНЕ ӨЗІМ КІНӘЛІМІН.
Всеволод Махов
Қалыпты бизнес Қонақ үйі. Келіңіз, ұйықтаңыз, таңғы ас ішіңіз. Қызметкерлер өте жағымды. Таңғы ас дәмді, бірақ әртүрлілігі жоқ. Күн сайын бірдей. Бірақ бұл жақсы.
aziboy
5 маусым 2024
Неліктен үштік, өйткені: бөлмеде тоңазытқыш жоқ, терезелерде москит торлары жоқ, үнемі айқайлайтын көршілер бар индустар мен қытайлықтар таңертең ұйықтамайды, сонымен қатар олар өздерінің сарымсақ заттарын дайындайды, сарымсақ иісі бар бүкіл дәліз, капец, шығып кетті және оларды үнемі тыныш сөйлеуге мәжбүр етті, бұл жай капец. Енді жақсыдан: олар кірді, гигиена құралдарын және күнделікті тазалауды, сыпайы қызметкерлерді ауыстырды. Төменгі жол-мен ол жерге екінші рет бармас едім.
Timur Mamatkhodjaev
22 маусым 2024
Үш жұлдызды жақсы қонақ үй. Теміржол вокзалына жақын болғанымен, түнде салыстырмалы түрде тыныш және қауіпсіз. Бөлменің интерьері қарапайым, бірақ Алматыда бірнеше күнді ыңғайлы өткізуге жеткілікті. Таңғы ас жаман емес, монотонды, бірақ тағы да жеткілікті. Барабар құны
Мария
13 желтоқсан 2023
Олар стандартты бөлмеде тұрды. Қонақ үй жақсы, өте ыңғайлы орналасқан, жақын жерде Алматы 2 Теміржол вокзалы бар, қонақ үйден қажетті орынға дейін таксимен де, троллейбуспен де, автобустармен де жетуге болады (10-15 минуттық даңғылға дейін), тегін wi-Fi бар. Рас, 14:00-де өте ыңғайлы қоныстану емес. Қызметкерлер сыпайы және мүмкіндігінше тез жауап берді. Екі адамға арналған қонақүй бөлмесі тым кішкентай есіңізде болсын, егер сіз онда үнемі болуды жоспарласаңыз, Тоңазытқыш, монша халаттары, сүлгі кептіргіш жоқ бұл әсіресе қыста өте ыңғайлы емес. Бөлме жылы. Ылғалды тазалау жүргізілді, бірақ өкінішке орай сапасыз. Қонақ үйдің мейрамханасында жаңа жылдық атмосфера сезіледі, олар тек таңғы ас ішеді, егер сүт ыстық болса, кем дегенде қыста болса, Аспаздарға ерекше рахмет!!! Сізге өркендеу , сәттілік және жақсарту тілеймін! Рахмет!!! Құрметпен Өзбекстаннан келген қонақтар
Ирина Злобина
19 тамыз 2024
Бұл қонақ үйге орналастырылды. Қызметкерлерге ешқандай шағымдар жоқ. Біз ерте келдік және әкімшілер демалу үшін бізді қоныстанғанға дейін бөлмеге орналастыруға тырысты. Содан кейін ол біздің барлық талаптарымызға тез жауап берді. Бірақ қонақүйдің өзіне көптеген ескертулер бар: 1. Бөлмеде кондиционер әрең жұмыс істеді; 2. Душтағы су кетпеді(шеберді шақырғаннан кейін де), 3. Шүмектегі раковинада су әрең ағып жатты және кез келген бұрылыста шаян тәрізділер ыстық; 4. Есіктегі құлып үнемі бос болды, дәлізден есікті әрдайым ашуға болады, яғни егер мен бөлмеде болсам, оны кез-келген адам дәлізден аша алады(біз ашық ұйықтадық деп айта аламыз). Нөмірден шыққан кезде картамен жабуға тура келді. 5. Шаршаған, сұр түсті Сүлгілер 6. Көрпенің өлшемі көрпе жамылғысына сәйкес келмейді( Ені 50 сантиметрден қысқа); 7. Кереуеттің түбінде бүйірлері жоқ және матрац табада құймақ сияқты айналады. Таңертең сіз оянасыз, матрастың жартысы төсектен салбырап тұр. 8. Бөлмеде шәйнек пен тоңазытқыш жоқ (мұндай ыстықта ол өте жетіспеді). 9. Ал, тарақандар тортындағы шие. Жалпы, басшылыққа көбірек шағымдар бар
Боня Воронина
16 қараша 2025
Ақша үшін тамаша құндылық. Жауапты қызметкерлер, дәмді таңғы ас және жоғары деңгейдегі тұтынушыларға бағдарлану. Тамаша орналасу.
Георгий Е.
Жақсы қонақ үй, 2 рет тұрды, екі рет қанағаттанды! Таңғы ас жақсы Мен тоқтауды ұсынамын
Лара Чайка
8 тамыз 2025
Бәрі ештеңе болмас еді, бірақ душтарды да жаңарту қажет ( олар аяусыз ағып, жуынатын бөлмені толтырады.. Шкафтардың сөрелері құлап кетеді) жөндеу үшін соншалықты қымбат болмайды, ал бөлмелер сапалы болады...
Анатолий В.
12 қараша 2024
Барлығы таза, су ыстық және суық, бөтен адамдардың иісі жоқ ! Ұзақ жолдан кейін ол қуанышпен шомылды. Барлық талғамға арналған таңғы ас, қызметкерлер мейірімді, жақсы қыздар мен ұлдар. Сіз бұған қуанышпен орала аласыз ! Сондықтан ұстаңыз !
Сергей Великанов
5 маусым 2024
Жаман қонақ үй емес, ыңғайлы орын. Бөлмелер таза, төсек ыңғайлы. WiFi жұмыс істейді. Қызметкерлер сыпайы. Жақсы таңғы ас, бірақ әр күн монотонды. Заманауи жөндеу. Бағасы / сапасы - тамаша.
Любовь Анатольевна
19 шілде 2024
Тамаша қонақ үй. Қымбат емес, таза, жайлы. Алматы темір жол вокзалынан екі қадам жерде 2. Сөзбе-сөз бұрышта. Жақын жерде сауда орталығы. Керемет таңғы ас-швед үстелі. Дәмді, үлкен таңдау. Мейірімді қызметкерлер.
Елена
19 қараша 2025
Бөлмелерді жөндеу және жалпы тазалау зиян тигізбейді. Бөлмедегі Тюль мен перделер өте шаршаған (жуған кезде ұмытып кеткен шығар). Төсек-орынға қатысты шағымдар жоқ.
Глеб Перепелкин
3 наурыз 2024
Жалпы, қонақ үй-то ️ то️️️, сондықтан көп үміт болмады. Артықшылықтары: жұмыс істеген жердің жанында; таза, нөмір мен жоқ күн сайын тазаланады; таңғы асқа арналған швед үстелі қалыпты; кір жуатын бөлме қолайлы бағамен және тез жуылады; сейф бар, сондықтан сіз бөлмеде құнды заттарды қалдыра аласыз. Кемшіліктердің ішінде: желдету жоқ, ал мүмкіндігінше терезені ашу мүмкін емес - сіз тұншығып қаласыз. Дегенмен, төменгі Алматы. Бөлмеде бірде - бір жәшік жоқ-олардың орнына сәндік төсемдері бар шкаф, ал шкафта тек 3 ілгіш болды. Жарайды, мен ілгішпен портплед костюмін алып келдім, содан кейін ілгіштердің кір жуатын көйлектерімен сүйреп апардым. Чемоданға заттар жатады.
Sandra Heffernan
12 маусым 2025
Қолөнерші демалыста жүрген сияқты, өйткені көп нәрсеге назар аудару керек. Бізге 4 бөлме ұсынылды, олардың ешқайсысында кондиционер жұмыс істемеді, барлығы дұрыс жұмыс істемеді. Таңғы ас дұрыс бұрышта нашар ұйымдастырылған, сондықтан барлық адамдар бұрышта кездескен кезде бұрыш өте көп болды. Шамамен 20 табаққа арналған 2 жұп қысқыш. Йогурт таусылған немесе жоқ.
Түпнұсқаны көрсету · English
Ольга Кустова
5 қыркүйек 2023
Жауапты қызметкерлер, дәмді таңғы ас және уақтылы тазалау үшін рахмет. Тегін сақтау камерасы жағымды тосын сый болды. Қонақ үй ұнады, қарапайым және дәмді. Мен бөлмеде әлі де кішкентай тоңазытқыштар болғанын қалаймын. Бірақ, мүмкін, олар жоғары сыныптағы бөлмеде болуы мүмкін, бірақ мен бәрібір ең қарапайымында да олардың қол жетімді болғанын қалаймын.