Aster

Жаңалықтар

Zhanibek K.
Бүгін 29.04.2026 Aster.kz су жаңа көлік алдым. Омар Әділет ке рахмет басынан аяғына дейін бізбен жұмыс жасап көмегін тигізді. Мен екінші рет машина алып отырмын. Жұмыстарыңа сәттілік!!! Әр қазағым жаңа көлік алсын деп тілеймін!!! Бәрін өздері жасады ешқайда жүгірмедік жүрмедік жігіттер өз жұмыстарының маманы.
Темірлан Рахимжанов
Көбеев Ерлан аға бәрін тез және жақсы жасап береді рахмет
Ulugbek K.
19 қаңтар 2024
Машинаны арзанға алды а так тема
Иван Камерцель
7 қараша 2025
Жақында Aster Avto қызметін пайдаланды және өте риза болды! Басынан бастап қызметкерлердің кәсіби көзқарасы таң қалдырды-бәрі анық, сыпайы және қажетсіз уәделерсіз. Құжаттарды рәсімдеу процесі ең аз уақытты алды, қызметкерлер бәрін егжей-тегжейлі түсіндіріп, нюанстарды түсінуге көмектесті.
L
Leila Mukan
31 қазан 2025
Мен кеңес бермеймін, олар сонда болды және біз ешкімге кеңес бермейміз. Жақсы машиналар жоқ! Міне, біз шолуларды оқымадық және бардық ...шайқалды. Сену салон кепілдік болуы керек, бірақ кепілдік жоқ, бастап сөз мүлдем. Менің ойымша, қолмен сатып алу оңай және арзан, олар машиналарды тексермейді, қоқыс бар.
Нурсултан Советбеков
Біз көлік сатып алдық, қызмет пен автосалонның өзін ұнаттық, бұл көлікке кепілдік бар
Айжан Кусаинова
13 желтоқсан 2023
Біз 2021 жылғы көлікті сол жерден сатып алдық) менің ойымша, біз бақыттымыз, мен ол жерде қоқыс деп ойладым, бірақ жоқ, алюрде жаңа көліктер жоқ, олар сол жерге барып, қарлығаштарын тапты, сатушылар мен банк қызметкерлері өте жақсы қызмет көрсетті, ыстық кофе мен ыстық шоколадпен емдеді, жалпы біз ризамыз, барлық жақсы сатып алулар)
Айдар Балгабаев
1 тамыз 2023
Қостанай екі рет автокөлік сатып алды, қызметкерлер керемет сыпайы, барлық нюанстарды ұсынады. Мен өте жақсы джип алдым, менеджер Алмас жағдайы мен сапасы бойынша таңдауға көмектесті, олар қысқы резеңке сыйлыққа өте риза болды, Мен барлық достарыма өте қуаныштымын, Мен Астерге хабарласуды ұсынамын. Қызметкерлер жарайсыңдар барлығына үлкен рахмет мен рахаттанып жүрмін.
Акжаркын З.
13 ақпан 2025
Керемет автосалон 🤩 машиналардың таңдауы әсерлі-жаңалары да, жүгірістері де бар. Бағалар барабар) маған қызметкерлердің сыпайы және сауатты екендігі ұнады, таңдауға көмектесті және барлық нюанстарды егжей-тегжейлі түсіндірді. Құжаттарды рәсімдеу ең аз уақытты алды. Мен сатып алғаныма қуаныштымын, Мен оны ұсынамын 🫶 🏽
О
Омар Копеев
13 ақпан 2025
Қызмет көрсету, атмосфера және автомобильдің өзі жоғары деңгейде! Олар сөзбе-сөз 1 күнде рәсімделді! Рахмет! Болашақта мен тағы бір көлік сатып алуды жоспарлап отырмын және осында хабарласамын
Денис Сафитдинов
13 ақпан 2025
Автокөліктердің тамаша кең таңдауы, жауапты қызметкерлер, сіз несие ала аласыз, көлігіңізді жаңасына ауыстыра аласыз. Қала орталығында, Осер ыңғайлы!
Сергей Щ.
18 қыркүйек 2022
Сервистік бөлімге және Ақтайдың кепілдік инженеріне жеке алғыс айтқым келеді. Әрқашан жұмысты тез және тиімді орындаңыз. Нивада генератордың бұзылуы болды. Біз генераторды кепілдік бойынша өте тез өзгерттік.
Сергей Фурсов
31 қаңтар 2023
Жұмыс сапасы. Білікті мамандар өз жұмысын біледі. Істерге сенімді көзқарас және оларды шешу Өнімді таңдау жеңіл және ыңғайлы, машинамен жарты сағат ішінде шешілді. Күту уақыты жеткілікті! Тілебалды Асылбек есімді менеджерді ұсынамын! Тегін сусындары бар тұтынушылар үшін ыңғайлы аймақта күту. Өзгерістер балалар! Досым екеуміз көлікті таңдадық, безендірдік! Бізге үш күннен кейін келу керек деді машина беруге дайындалып, компания есебінен АВТО мәселелерін шешеді. Сонымен, бүгін көлікке келгеннен кейін олар бізге айтады: сіздің машинаңыз дайын емес бөлшектер өзгерген жоқ бөлшектер келген жоқ! Неліктен көлік американдық емес, еуропалық емес! Құрастыру азияавто мәселе Астанада қосалқы бөлшекті табу ? Мен бұған қатты күмәнданамын! Астанада ресми жұмыс істейтін және өзімен бірге өзіндік қосалқы бөлшектері бар көптеген дүкендер бар! Мен жігіттерден асығуды және берілген күнге дейін барлық ақауларды түзетуді сұрадым олар маған бәрін жақсы жасайық деп жауап берді уайымдамаңыз! Біз машинасыз аяқтаймыз! Ақауларды түзету үшін қалдырылды! Беру кейінге қалдырылды! Бастапқыда қызметке деген сенім және оларды дайындау болды! Бірақ енді біз машинаны алғаннан кейін екі рет тексереміз!
Серик Еслямгалиев
13 шілде 2023
Қызметкерлер клиенттерге қалай болса солай қарайды. Клиенттерді сіз сатып алатын сомадан бөліңіз. Көліктердің барлығы дерлік ілулі. Маған көлік берілді, 3 күннен кейін автоматты беріліс қорабы тепкіленді. Алдыңғы және артқы бампер екі бұрандада ұсталады. Шынымды айтсам, мен бұл салонды таңдағаныма қатты өкінемін. Мен ешкімге кеңес бермеймін.
D
Dmitriy Kizub
6 ақпан 2024
Менеджерлер айлакер. Сізге көліктің техникалық жағдайы туралы толық ақпарат берілмейді. Кемшіліктердің толық тізімі шартта көрсетіледі. Келісімшарт жасамас бұрын сіз алдын-ала төлем ретінде белгілі бір соманы төлейсіз. Екінші мәселе, автомобильдер (тіпті қолдау көрсетілетін) сіз сол көмек пакетін сатып алу шартымен сатылады. Бас тартуға болмайтын қосымша қызмет. Егер сіз автокөлікті несиеге алсаңыз, сізге олардың банкінен немесе МҚҰ-дан несие беріледі.
М М
10 қыркүйек 2023
Құзыретті шеберлер емес, машиналарды қараусыз қабылдайды, содан кейін Сатып алушыға іліп қояды. Олар солай болды дейді . Құрғақ тазалау барлық жерде және барлық жерде жасалады , автомобиль майдағы барлық нәрсе-бұл барлық поликтердің магистралі, және ол торлардан салонға ағып кетеді . Бөлменің өзінде көптеген шыбындар бар. Тіркеу және қол қою кезінде олар барлық жерде ұшып, сізге отырады, сіз өзіңізді кім сезінетінін болжау қиын емес
Massimo V
29 қаңтар 2024
Бәрі жаман емес. Автокөліктер 1 күнде ақылға қонымды ақшаға сатылды. Ақша өте тез келді-көлікті есептен шығарғаннан кейінгі күні.
Л
Луна Луна
9 маусым 2022
Жеңілдікті автонесиелеу бойынша өтінім қалдыруға келдім. Қызметкерлер сыпайы болды, барлық сұрақтарға үлкен шыдамдылықпен жауап берді. Бірақ көлік болған жоқ. Мемлекеттік бағдарламаның қателіктері
Andrey Anissomov
29 тамыз 2021
Өте қызықты автосупермаркет. Мейірімді ұжым. Бұрын болғанына қарамастан. Барлығы тез көрсетті. Сізге менеджермен бірге жүру керек нәрсе ұнамады. Мен қалағанымды тексеруге мүмкіндік жоқ.
Армандо
ИЯ автосалон орталығында бәрі жақсы ал менеджерлер сыпайы және мұқият шай мен кофе бәрі сіз үшін жақсы жақсылық пен бейбітшілік үшін жеді Вам
Максим Т.
13 ақпан 2025
Жауапты қызметкерлер және кофе үшін рахмет. Көліктің үлкен таңдауы!
Ирина
7 желтоқсан 2019
Тамаша қызмет, барлығы қол жетімді түсіндірілді, көлікті барабар бағалады!! Қызметкер Саятқа мәміленің әр кезеңін шыдамдылықпен түсіндіргені үшін ерекше рахмет! Теріс пікір жазатындар үшін-Сіз Hyundai орталығында болдыңыз ба?? Бағалаудағы айырмашылық миллионға жуық болды, көлік сыртынан қаралды a️Aster-де көлік сыртынан тексерілді, оны жүргізді, лифтке қарады, диагностика үшін ақша да шотқа қайтарылды! Жалпы, Aster-ге рахмет!!!!
Laylya Kakenova
22 шілде 2024
Рахмет Асаравто!! Өте жақсы балалар. Мағжан, Қайрат, Мадиярға үлкен рахмет. Біз көлік сатып алдық, өте қуаныштымыз!! Барлық балаларға сәттілік!!!)) Арман-Лайлмен бірге!!
Роман Рамазанов
13 ақпан 2025
Сауатты менеджерлер бәрін мұқият түсіндірді, әдемі салон және екінші қабаттағы керемет кафе.
Виктор Бандышев
7 қыркүйек 2022
Жақсы автосалон. Олардың менеджері Трейд ину, әділ, өз ісінің маманы. Барлығы ол сияқты жұмыс істейтін еді. Оған жақсы жұмыс істегені үшін және штатта осындай білікті мамандары бар басшылыққа үлкен алғыс айтамыз.
Мэлс Дуйсеков
3 желтоқсан 2023
Адалдық бағдарламасы қызметкерлердің клиенттерге деген көзқарасын өзгертті! Рахмет, әсіресе Александр, әрқашан байланыста және әрқашан машиналардың нұсқалары мен дизайн әдістерін ұсынады.
Алмаз У
29 шілде 2023
Мен оларға көлігімді саттым, бағасы төмен. Содан кейін мен олардан басқа көлік сатып алдым. Сатып алынған көлік проблемалы болды, оны өзі жөндеуге және жөндеуге тура келді. Енді оны кері қайтарғым келді, бағасы 1,5 млн.теңгеге төмендеді. Мен бұл атосалонға кеңес бермеймін, шарашкина кеңсесі.
Дмитрий Федоров
26 шілде 2022
Автокөлік дүкені-қолдау көрсетілетін көліктің үлкен таңдауы . Менеджерлер мейірімді еріп жүрді және бәрін көрсетті .
Айгуль
28 қазан 2023
Менеджерлер бұл жерде ұнамайды, ең жаманы, олардан жаман әсер қалды. Мүмкін, бұл тек бізбен бірге болды, басқаларға ұнауы мүмкін (ұнайды). Шарттар адамдар үшін емес.....
рулетик пистолетик
13 ақпан 2025
Мен қарлығашымды астерден сатып алдым, бәрі жақсы өтті. Олар таңдауға көмектесті, барлық құжаттарды тез рәсімдеді. Маған автокөліктің шығуы мерекелік болды, шарлармен және садақпен, тіпті лимонад ұсынылды. Бүкіл процесс қиындықсыз өтті, рахмет! Жоғары деңгейде қызмет көрсеткен менеджер Никита мен Айданаға ерекше алғыс 🙏
Сергий Назар
14 қараша 2021
Керемет автосалон!Әр клиентке ерекше көзқарас.Қызмет сапасы да қуантады.Сатудағы жұмыс деңгейі және әрбір пайдаланылған көлікті білу.Алдау мен тілек жоқ ол тегіс жерде қайнатылады
Alena Gurova
3 қараша 2021
Менеджер Динара, тамаша маман, сыпайы және қарым-қатынасқа жағымды. Мен бәрін мұқият түсіндірдім, олар автомобиль сатып алғанда бонустармен лақтырылды. Мен кеңес беремін. Қалыпты қарым-қатынас;)
Айнура Егизбаева
13 тамыз 2024
Омода седан автокөлігін сатып алды! Мен қатты қуандым!!! Салонға және сіздің брендіңізге өркендеу!!
Тим Тим
28 желтоқсан 2023
Мен көлікті ауыстырғым келді бірақ қоқыс бір емес қалыпты көліктер адамдар егер олар қалпына келтірілген көліктерді сата алмаса онда олар 50% виза береді олармен араласпаған және жаңа көлік алған дұрыс
Херел Монгуш
27 қазан 2022
Max және AirPods туралы iPhone 14 үшін рахмет!!! Маған жұмысқа деген көзқарас өте ұнады, барлығы көрсетті, күтті және белсендірді!!! Сыйлық үшін бөлек рахмет!!!
Ахметжан Ракишев
25 желтоқсан 2021
2021 жылдың қарашасында мен осы автосалоннан көлік сатып алдым. Қызмет көрсету туралы айтқым келеді-тамаша ұжым, негізінен жас жігіттер мен қыздар жұмыс істейді. Мен әсіресе менеджер Гасырбекке жақсы алғыс айтқым келеді, өкінішке орай фамилиясын білмеймін.
Айдын Отемисов
27 қаңтар 2022
Мен өзім осы автопаркте автокөлікті сатып алдым, автокөлікті таңдағанда, бәрі жақын жерде жүгіреді, содан кейін барлық тыныштық бәрімізге жетпейді, басқа клиенттер де бар))) жалпы)))) сіз автомобиль сатып ала аласыз, бірақ маңызды барлық олқылықтарға қараңыз, жүріңіз, қол тигізіңіз, шайқаңыз, қажет болса, көтеріліңіз. Сөзге, менеджерге сенбеңіз!!!! Және ар-ұждан үшін көлікті тексеріңіз!!! Барлық бақытты сатып алулар!
Aveskhan Abdullayev
1 қазан 2021
Жақсы қызмет көрсету, Мұқият менеджерлер, барлық ақпарат Толық сыпайы, кәсіпқойлармен жұмыс істеуге қуанышты, жақсы адамдар! Мен таныстарыма кеңес беремін!
Бауыржан А
7 қаңтар 2024
Бұл көлік сатып алу үшін ойға келетін ең соңғы орын. Мен оны ешнәрсе үшін ұсынбаймын. Егер сіз кенеттен сол жерден көлікті алып кетуіңіз керек болса, менің кеңесім - өзіңізбен бірге сенімділікке ие болатын бірнеше сарапшыларды шақыру. Өйткені олар кез - келген тағамды алады, олардың басты ерекшелігі-олардың бағалаушылары. Көліктің қай апаттан қалпына келтірілгені немесе қандай түйіндер шағым тудыратыны маңызды емес-ең бастысы оларды алу және сату арзанырақ. Клиенттердің қауіпсіздігі мен болашағы-бұл клиенттердің өздері. Біз мектептерді таптық - бақытты деп санаймыз, таппадық-олар өздері кінәлі.
Айгуль А.
24 қазан 2019
Алдында автоорталық ОМ шағын автотұрақ пайдаланылған автомобильдер. Тамаша қызмет, жылдам және ыңғайлы
Ибрагим Алкеев
14 ақпан 2025
Сыпайы қызметкерлер, жақсы қызмет көрсету деңгейі
Олег
17 маусым 2021
Бағалаушының қызметі ұнады, бәрі тез болды, бірақ адамдар көп болды. Бірақ сатушы ұзақ күтуге тура келді, кілттерді алуға кетті және ұзақ уақыт болмады
Ардақ Бижигитов
2 қараша 2022
Қызмет көрсету сапасы супер, әсіресе менеджерлерге құрмет Айғаным және Әлихан. Өз істеріңіздің мастеоасы, олармен жұмыс істеу өте жақсы
Аза Т
20 ақпан 2023
Өте ыңғайлы қызмет, бірақ ұзақ күту, көптеген менеджерлер көліктерді көрсетуге дайын емес
глеб козлов
6 мамыр 2025
Кәдімгі салон. Менеджерлер сабырлы интрузивті емес
K
Kuatbek Utebayev
30 сәуір 2025
Авто Астанадағы басқа авто салондарға қарағанда әділ бағаланады. Әрине, баға мұз емес, бірақ....
Вячеслав
22 қаңтар 2022
Жақсы қызмет, автомобильдердің жақсы таңдауы. Бір минус, олар карталарды қабылдамайды. Қолма-қол ақша керек.
Л
Леонид Барабанов
25 маусым 2021
Ол ескі көлікті тапсырып, бір айға жуық жаяу жүрді, жаңа көлік сатып алды, кепілдік бойынша Тәуелсіздікке айдады жөндеу шеберлері өз жұмысын білмейді, содан кейін Тұранға екі сағат бойы көлікті ұстап тұрды, сондықтан сымдар таспа арқылы оралады. Қызмет қорқынышты, ол көлікке ұрысқанға дейін ешкім жақындаған жоқ
Тимур Нурсеитов
17 желтоқсан 2020
Егер сізге көлікті осында тез сату қажет болса. Автокөліктің нарықтық бағасына қатысты өте жақсы бағаланады.
Zhan A.
8 қазан 2021
Кейбір менеджерлер/сатушылар және аға менеджерлер / сатушылар өте ашкөз. Ақша үшін олар өз ұстанымдарын табандылықпен қорғауға және өз қателіктерін мойындамауға дайын. Сондықтан олармен абай болу керек. Алдын ала төлемеңіз, барлық құжаттарды екі рет тексеріңіз. Клиенттерге қызмет көрсету қызметі бар! Міне, ол керемет жұмыс істеді! Сол жерге қоңырау шалып, ақшаны қайтару мәселесін шештім. Бірақ бұл уақытты, бірнеше келуді және тұтынушыларға қызмет көрсету қоңырауының құнын қажет етті. Нәтижесінде менеджер де, басшылық та кешірім сұрауға мүмкіндік бермеді. Бұл солай болуы керек сияқты. Сенімді 3 жұлдыз.