Астаналық

Асем Садвакасова
16 шілде 2025
Өте керемет, бәрі жақсы, адамдары ең керемет жайлы әрі керемет
Мади К.
5 сәуір 2025
Орталық, балалармен серуендеуге арналған жақсы жер, бір ақ көлік көп жүреді.
Аскар Калиев
19 шілде 2024
Өте жаксы
Настя И.
Цирк керемет! Барлығы циркте болуы керек. Біз баламен бірге "жаңа жылдық Экстримге" бардық. Бәрі керемет болды. Параметр бойынша: ұқыпты, таза. Адамдар көп болуы керек, бірақ бәрі тыныш болды. Гардероб өте жақсы, тез жұмыс істеді. Көмекшілер орындарға көмектеседі. Менің ойымша, дәлізде отыру жеткілікті болды. Жұмыс үйлесімді 👍 🏻 Спектакльдің өзі жай бомбичкалық болды. Бағдарлама 1.5 сағатқа созылды, бұл өте қалыпты: спектакльдерден ләззат алды және шаршамады. Бөлмелер керемет. Әуе гимнасттары, акробаттар, мотоцикл каскадерлері, велосипедшілер, 2 музыкалық нөмір. Ең бастысы, сандар арасында Жай ғана сүйкімді сайқымазақ өнер көрсетті, көрермендерді қатты қуантты. Біз өте қуаныштымыз! Көп рахмет! Жағымды эмоциялар теңізі! 🎉🎉🎉
Ирина Решетникова
03.01.2026 болды, ыңғайлы орын, ғимараттың алдында жақсы саябақ, билет кассасы кесте бойынша жұмыс істеді, мейірімді қызметкерлер, көрермендерді өз орындарына отырғызуға көмекшілер бар. Көптеген цирктердегідей фонограмма емес, бүкіл оркестр бар жанды музыка бар екеніне өте қуаныштымын! Кемшіліктері: Фото аймақтар аз, қарапайым буфеттер мен әйелдер дәретханасы аздап жаңартылған дұрыс.
Роман Чередниченко
Отбасымен демалуға арналған керемет орын, маған өте ұнады. Цирк ғимаратының өзі өте ерекше, ұшатын табаққа ұқсайды. Ішінде жайлы, бағдарлама Бай болды, акробаттар мен әртістер жоғары деңгейде өнер көрсетті. Қызметкерлер сыпайы, бәрі өте жақсы ұйымдастырылған, кезек жоқ. Керемет көңіл-күйдің бір бөлігіне баруды ұмытпаңыз!
Гульжан Е.
17 маусым
Кешке аумақта серуендеу мүмкін емес. Москит немесе шыбын-шіркей. Шалбарда болса да, барлық аяқтар тістелген. Тротуарлар өте өкінішті күйде. Толығымен сынған, гүлдерге арналған орын арамшөптермен толып, белде. Жақында олар кебеді. Өкінішке орай, ұқыпсыз жер! Суару шлангтары жұлынып, бүйіріне жиналады. Өте өкінішті! Қала орталығы және осы күйде! Уақыт болады, мен фотосуретті толықтырамын.
Svetlana M.
Жолбарыстардың керемет көрмесі болды!!! Браво! Өте ыңғайлы цирк простой қарапайым... бірақ спектакль көруге ыңғайлы болды, орындықтардың қатарлары дұрыс деңгейге ие, сондықтан төменгі қатардағы бастар бізге кедергі болмады 🤗
Светлана Федотова
Цирк қойылымдарының әсерлері әрқашан жарқын, мерекелік, ынталы! Жоғары кәсіпқойлықтың әртістері! Циркте қойылымдарды жоғары деңгейде ұйымдастыру, көрермендерге ыңғайлы, түсінікті және мейірімді болу үшін бәрі ойластырылған!
Дмитрий 763
Цирктің айналасында цирк жануарлары бар әдемі аллея мен субұрқақ өте ерекше. Цирк жағынан Қазақстан туы бар ту бағанасы айқын көрінеді (жалауы бар әдемі фотосуреттер алынады), сондай-ақ қарау алаңы да сол жерде орналасқан.
Валерий Лисин
25 қараша 2023
Бұл жай ғана шедевр. 👍 👍 👍 Олар барғанына мүлдем өкінбеді. Көптеген эмоциялар пайда болды, мен одан да көп нәрсені қалаймын. Судағы цирк қойылымында болды. Бұл субұрқақтар эфирлік нәрсе. Музыка өте жақсы таңдалған. Жылжымалы көрініс керемет су толқуын ашты. Судағы акробаттар, суспензияда бұралған дымқыл қыздар. Клоун өте көңілді болды. Сірә, ол өзі соншалықты күлкілі болады деп күткен жоқ😂 Қойылым ұнады. Жоғары деңгейдегі ұйым. Олар кіре берісте кездеседі, бәрі айтады және көрсетеді. Гардероб бар. Бөлменің әр жағынан 2 дәретхана. Қойылымның соңына қарай бос тұрған балаларға арналған Буфет. Гардеробта сіз иттермен немесе қояндармен суретке түсе аласыз. Залда үзіліс кезінде балалар ұшатын кемеге отырғызылып, төбенің астына көтеріледі.
Евгений Гольберг
25 шілде 2024
Итальяндық цирктің қойылымы өте ұнады.цирдің өзі өте жағымды, бірақ кемшіліктер балалар мекемелеріндегі дәретханалар сияқты көрінеді және мұндай ақша үшін мұндай дәретханалар болмауы керек.балаларға ештеңе сатып алуға болмайды чипсы мен сода пирожный балмұздақ емес
Александр
14 желтоқсан 2024
Жақында циркке барып, тек жағымды эмоциялар қалды! Атмосфера сиқырлы болды: жарқын шамдар, музыка, көрермендердің күлкісі және, әрине, суретшілердің керемет нөмірлері. Акробаттар әсіресе таң қалдырды-олардың ептілігі мен рақымы таң қалдырады. Жануарлар бөлмелері де қызықты болды: жаттықтырушылардың жолбарыстармен және пілдермен жұмыс істегенін көрдім, бұл қызықты да, қызықты да болды.
Сергей Смирнов
17 қараша 2025
Циркке бару туралы ұсыныс түскен сайын, Мен ол жерде көрмедім деп ойлаймын? Бірақ мен әрқашан келісемін, алдыңғы сапарларда алған рахат пен жақсы көңіл-күйді еске түсіремін! Және бұл жолы солай болды! Сонымен қатар, тағы біраз балалық шақ! Барлық әртістер мен қызметкерлерге күш-жігері мен адалдығы үшін үлкен рахмет!
Юлия Гломаздина
26 мамыр 2025
Біз сезінген эмоциялар бізде ешқашан болған емес...балалар цирк атмосферасына қатты қуанды,әртістердің өнерлері әдетте биіктікте болды...біз қанағаттандық, әсерге толы болдық .
Дина Сабитовна
11 қараша 2024
02.09.2024 ж. циркте болды. Би шоуы бағдарлама, сайқымазақтар супер өнер көрсетті. Иттер өте түрлі-түсті және пушистый. Балаларға өте ұнады. Олар даңққа бөленді. Бұл циркте емес,концертте болған сияқты. Әртістерге рахмет. Барлығыңызға төмен тағзым. Айтпақшы, ақ көгершіндер де болды. Мұндай керемет
Дмитрий Игнатьев
21 қаңтар 2025
Балалық шағымызға балаларымызбен бірге шомылдыру рәсімінен өттік, осындай қызықты бағдарламалар мен спектакльдер үшін рахмет. Барлығы өте керемет! Сізге көбірек көрермендер мен күлімсіреу 👍 👍 👍
Анастасия Уварова
25 ақпан 2025
Циркке баруға әрқашан қуаныштымыз. Қанша жаста болса да. Қазақстанға, Ресейге және басқа да көптеген елдерге келді. Супер, керемет. Орындар әр түрлі болды, кез-келген жерден жақсы көрінеді.
Anishka T.
3 қараша 2025
Ішінде жоқ. Бірақ сыртынан көзбен қуантады. Керемет ғимарат. НЛО тәрелке сияқты) және мен айтқым келеді, олар бұрын салынған. Серуендеңіз, міндетті түрде қараңыз.
Екатерина
14 тамыз 2023
Үлкен, әдемі безендірілген. Қызықты сандар. Бірақ өте тұншықтырғыш, кондиционер жоқ. Адамдар да, жануарлар да жылыжайдағыдай азапталды. Билетті сатып алғанда, шығудың қай жерде болатынын алдын-ала түсіну мүмкін емес. Олар баламен бірге шетінен алып кетті, қарама-қарсы жақтан шығу мүмкін болды. Және оркестрдің құлағының астында (ол сахнаға қарама-қарсы, есіңізде болсын).
Марина Каринбаева
14 тамыз 2024
Барлық спектакльдер керемет және балалар мен ересектерге өте ұнайды. Тек қатарға және орындарға көтерілу өте қауіпті. Әсіресе балалармен. Тұтқалар жоқ, ұстайтын ештеңе жоқ.
Света Смагулова
26 желтоқсан 2025
Минус. Ішінде шатыр қайда арена барлық сары түстерді қалпына келтірер еді қайда болая перде. Шатыр ағып жатқан шығар. жайлы емес. Жалпы, неге бәрі қымбат 0,5 сусынын сатуға тырысады, ол 2000-ға жуық тұрады. Попкорнды мүлдем алып тастау керек ,миға зиянды, ми кебеді, балалар бұл улануды сатып алады. Мен қанша жүремін бағалар таң қалдырады. . Жалпы алғанда, бұл қалыпты жағдай.
Исатай Камбаров
19 сәуір 2025
Жақын жерде әдемі! Цирк және оның сапарлары кем дегенде бір рет келгендердің барлығына қуаныш сыйлайды. Сондай-ақ, Астанада қанша адам болса да, әсіресе балалармен бірге сіз әрқашан тонна қуат пен жағымды әсер аласыз!!! Балалармен жиі циркке барыңыз.
илья тюфяев
14 қыркүйек 2023
Отбасымен бос уақытты өткізуге тамаша орын, жақсы жөндеуден өткен ғимарат, таза, қызметкерлер сыпайы, қызықты бағдарламалар өтеді, цирктің жанында серуендеуге тамаша аумақ бар, мен оны ұсынамын
Алексей Марков
29 қараша 2024
Жақында бүкіл отбасы болды, Бағдарлама өте ұнады! Егер сіз билеттерді сатып алсаңыз, онда тикетонға сәйкес қай сектор қай жерде екені белгісіз, мен "А" және "С" секторларын ұсынамын, суретшілердің шығуына қарама-қарсы.
Ю
Юлия Тогумбаева
17 сәуір 2024
Салқын жер, әрқашан таза, сіз ішіп-жеуге болады. Әрине, балалар үшін бұл әрқашан қызықты. Сіз қандай да бір ойыншық сатып ала аласыз, пониге мініп, шарлармен ұшуға болады.
Николай А.
18 қазан 2022
Біз осы керемет бағдарламаға екінші рет бардық, Алматыда және қазір бірінші рет болғанбыз, Ю. Никулиннің циркі-бұл бренд және әртістер өз ісінің барлық мамандары, айтпақшы, жаңа нөмірлер қосылды. Бірнеше минут ішінде бүкіл залды жаттықтырып, оркестрге көрермендердің қошеметін қосқан клоун - бұл үлкен құрмет пен құрмет. Айтпақшы, оның ұлы ақылды, өте музыкалық және көркем. Олар үлкен кернейлерде ойнады, өте ерекше. Керемет кеш үшін көп рахмет!
артем
Жақсы цирк, ол жерде бұрыннан бар еді, бірақ менің ойымша, бәрі сол күйінде қалды. Мен бәріне кеңес беремін, мен спектакльге бардым, бәрі ұнады
Ольга С
11 тамыз 2024
Өте әдемі ғимарат. Барлығы ойластырылған. Шынымды айтсам, мен циркті қатты ұнатпаймын, бірақ балалармен бірге қойылымдарға барамыз. Әрқашан өте қызықты және көңілді. Балаларға, кез келген жағдайда))
Ольга Макеенко
18 тамыз 2024
Сыртта ғимарат өте қызықты пішінді, айналасы әдемі кең алаң. Залдың ішіне тамақ пен сусындар жіберіледі, өйткені Мен үшін бұл өте жағымды емес. Біздің қасымызда чебуректер мен пирогтар жеді 😩
Ю
Юрий Быков
15 қазан 2023
Павлодардан отбасымен келіп, елордалық цирктің өнерін тамашалау үшін арнайы бағдарлама ұнады, барлығы қуанды. Орындықтар өте ыңғайлы, әртістер барлық жағынан анық көрінеді.
Ника Орех
29 шілде 2024
Керемет цирк, оған қанша рет бардым Бөлме жақсы, көбірек дәретхана жасаған жөн, өйткені үзіліс кезінде үлкен кезектер бар
Наталья Черненко
1 наурыз 2025
Мен күн сайын цирк алдындағы алаңнан Өтемін. Ғимараттың жанында қандай да бір көңілсіз көрініс... Жертөледегі асхана цирктің қажетсіздігін көрсетеді. Ғимараттың сұрлығына қараған кезде мереке сезімі болмайды. Ал цирк-бұл музыка, мереке
Айгуль Бейсембекова
24 наурыз 2025
Керемет цирк, қойылымдар керемет, әдемі музыка, костюмдер әдемі! Рахмет!
Татьяна
8 мамыр 2022
Цирк жұмыс істейді, 7-9 мамыр аралығында " Цирк!цирк!цирк!"Жалпы, ғимарат кең, тез арада орын табуға көмектеседі. Бірақ бізге бағдарлама ұнамады. Бірнеше әдемі бөлмелер болды, қалғанының бәрі ештеңе туралы емес, әсіресе сайқымазақтар. "Сен қазір, содан кейін Мен" мүлдем күлкілі емес. Мен алғаш рет балалардың клоундармен күлмегенін көрдім. Шағын келіссөздер және белгілі бір көрермендермен Флирт бүкіл зал айналасында болған кезде, барлығын күлдіретін жақсы таңдау емес. Бір бөлім. Тек ақша жинау. Әртістерді Мәскеу циркіне апару керек! міне, сынып!!!
Сергей Ефтоде
20 ақпан 2025
Керемет цирк! Тамаша орналасу, кәсіби мамандар мен сауатты басшылар жұмыс істейді!
Баян Аманжоловна
Елордамыздың алғашқы және ерекше ғимараттарының бірі. Мен оған іргелес аумақтың оған қатысы жоқ екенін білгенде қатты таң қалдым. Өте өкінішті, цирк басшылығы олардың жанында субұрқақ бар алаңда не болып жатқанын қызықтырмайды.
привет приветыч
2 тамыз 2024
Ұнады, балалармен бірнеше рет жүрді. Спектакльдер әр түрлі, бір минус-тамақ бар адамдар, мұнда тамақ келгендей
Musya Mysya
8 шілде 2025
Кім циркке бармайды, көп нәрсені жоғалтады! Керемет шоулар, мен балалармен баруды ұсынамын!
B
Bogdan Razumov
28 қараша 2023
Жақсы жаңа цирк. Баспалдақтағы бастың жоғарғы деңгейіндегі өте ыңғайсыз тұтқалар және ыңғайсыз баспалдақтар. Егде жастағы адамдарда мұндай жағдайдың басы айналады. Қол деңгейінде тұтқалар жасаңыз.
Stanislav Dyomkin
12 қазан 2022
Лайықты жақсы (жалғыз) Митрополиттік цирк, персонал бірден пайдалы қызмет көрсетушілерді, Сәлем күзетшілерді ( келушілер туралы не айтуға болмайды, жеке бақылау), таза жайлы тыныш, әрине, қозғалатын жер бар, бірақ жалпы алғанда өте жақсы! тіпті айналадағы аумақ серуендеуге және демалуға өте ыңғайлы !
Мейрам Скаков
3 желтоқсан 2024
Кішкентай балалар үнемі серуендеп жүргенде, балаларда көптеген жарқын эмоциялар мен әсерлер болды! Керемет орын! Тек жағымды естеліктер!
Малика А.
Сәулет сынып. Кассалар жабылды, сайт жоқ Билеттерді сатып алу үшін…
Issatay Iskakov
24 қараша 2025
Цирк қызықты, бірақ қазірдің өзінде осындай үлкен қалаға арналған
t алла котова
7 қараша 2023
Керемет цирк, бірақ Аквамарин циркінің әртістерінің бағдарламасы шикі болды, Толық дайындалмады, барлық нөмірлер көрсетілмеді, Аквамарин циркі туралы Интернеттегі дереккөзді қарады
Карто критик
9 сәуір 2024
Балалармен отбасылық демалысты өткізуге жақсы орын. Өкінішке орай, қазір олар цирк қойылымдарын сирек өткізеді.
Ольга Зеленина
27 наурыз 2024
Елордалық цирк өзінің қойылымдарымен таң қалдыруды тоқтатпайды. Қызықты қонақтар шақырылады. Ішінде сізді қонақжай қызметкерлер қарсы алады. Әрқашан өте сыпайы және көмекке келуге дайын. Рахмет!
сергей жевак
12 тамыз 2024
Салқын цирк, барлығы жоғары деңгейде. Әдемі ғимарат, суретшілер, Жануарлар,.әдемі қойылымдар.
Платон Тимошек
Үлкен цирк, керемет қойылымдар
🎥bOnZo DD community
5 сәуір 2025
Керемет цирк, керемет қойылымдар, керемет суретшілер.