As'su

Тауарлар мен қызметтер

Гармония Чистоты
Мен ваннаны шын жүректен ұсынамын . Бу-жоғары сынып, жаңадан бастаушылар да, кәсіпқойлар да бағалайды. Екі кезеңде ұжымдық қалықтағаныңыз үшін ерекше рахмет — әсіресе екінші қоңырау кезінде бу бөлмесінде суық су құйғаныңыз үшін. Бұл керемет нәрсе: температураның контрасты күшті сергектік пен толық релаксация береді. Барлығы деңгейде, қызмет мінсіз.
Maksat T.
Тамаша монша — барған ең жақсы жерлердің бірі. Барлығы деңгейде жасалған: таза, ұқыпты, ыңғайлы. Жеке плюс-бұл жақсы орналасу, оған жету оңай және сапарды жоспарлау ыңғайлы. Иелері сапаны бақылауда ұстайтынын көруге болады. Қауіпсіз түрде ұсынуға болады.
Azat
Бәрі жақсы. Бу, бу шығарушылар. Бассейн балаларға жылы. Бірақ мейрамхана бәрін бүлдіреді әсіресе біреудің заттарымен немесе табақтарымен мәңгі айналысады. Хабарландыру тәжірибесін шезлонгтардағыдай шұғыл түрде қабылдау қажет
N
north-coins
21 қаңтар 2025
Артықшылықтары: тазалық, керемет бу бөлмесі, жақсы бу бөлмесі, керемет бу бөлмесі, Жалпы бу бөлмесіндегі 3 хош иіс - сарымсақ, тұз, шырша, бу бөлмесіндегі жақсы душ, жақсы бассейндер. Кемшіліктері: шағын автотұрақ, киім ауыстыратын бөлме деңгейіндегі душтағы судың қысымы нашар, кейде егер біреу көрші кабиналардағы суды қосса, онда су әрең ағып кетеді. Бағалар қымбатқа түсті.
Станислав Б.
26 ақпан 2025
Жақында as ' SU-ға барып, қатты қуанды! Керемет атмосфера, жоғары деңгейдегі тазалық, ең бастысы-нағыз жылу! Бу бөлмесі тамаша қызады, температура ыңғайлы және тұрақты. Маған сыпайы және мейірімді қызметкерлер ұнады, олар әрқашан көмектесуге және тәртіпті сақтауға дайын. Барлығы ұсақ-түйекке дейін ойластырылған: ыңғайлы киім ауыстыратын бөлмелер, таза душ бөлмелері, жайлы демалыс аймақтары. Барғаннан кейін сіз керемет жеңілдік пен жаңаруды сезінесіз. Мен нағыз монша дәстүрлерін бағалайтын және жақсы бумен пісіргісі келетіндерге кеңес беремін! Міндетті түрде қайта оралыңыз.
Дина Батталова
Жақсы монша, бу бөлмесі, бассейн мүлдем тамаша Қыздар парение жасайды сәнді Қызметкерлер сыпайы Бірақ кіру бағасы жоғары ал әйелдер үшін тек қоршаған орта да ыңғайлы емес
Виталий Прохорец
2 қыркүйек 2025
Бұл Алматыдағы ең үздік орындардың бірі. Барлығы өте лайықты және керемет!!! Бұл сауна саунасы емес!!! Бұл жан мен дененің жеке , жеке, ішкі еркектік демалысы үшін орын, бұл жер әдеттегі әйелдер мен денеге арналған сауна емес,ер адам өзінің денесіне шынайы ләззат алуға мүмкіндік беретін және сыртқы энергияның араласуынсыз нағыз рақым... Тек сіз және дене мен жанның денсаулығы!!!
Алексей Бровкин
18 наурыз 2025
Жалпы, Егер сіз Мәскеу моншаларымен салыстырмасаңыз, жаман емес. Қызметтердің бағасы өте төмен, бірақ ұлттық салғырттықтың ізі өзін-өзі білуге мүмкіндік береді .. пармастерлер қонақтардың алдында тұқым тістеп отырады, даяшылар бір-біріне ант береді, ал қонақтар барда IQOS темекі шегеді .. ұжымдық қалықтау лайықты, жеке ұнады, жалғыз, олар бастарын сыпырғыштармен жабатындығын көрсетеді-және оларда жаңа сыпырғыштар жоқ екені белгілі болды және сіз пайдаланылғандармен қалықтайсыз .. бұл, әрине, буын. Жуынатын бөлмеде үнемі болатын және душтан адам костюмімен шыға алмайтын көптеген әйелдер қызметкерлері бар .. массаж супер, кабинет таза, массажист-өз ісінің шебері. Бұрын тек Арасанда болғандар міндетті түрде баруы керек .
D
Dauren U.
10 наурыз 2025
Монша керемет, ас үй дәмді, массаж және пилинг керемет. Хамам немесе гидромассаж жұмыс істемейтін жағдайлар бар, мүмкін толық бағамен іске қосудың немесе кем дегенде кіре берісте ескертудің орнына сол күні жеңілдіктер жасау мағынасы бар (
KV
23 желтоқсан 2024
Менің ойымша, бұл қаладағы ең жақсы қоғамдық монша кешені! Маған массаж ұнады. Маған жаңа піскен бу, Мұқият жылыту және контрастты құюмен бірнеше тәсілге кіру ұнады. Суық қаріп жеткіліксіз болды.
Аселя
29 тамыз 2024
Егер сіз ванналар мен пилингтерді ұнататын болсаңыз, онда сіз мұнда емессіз, бұл орын спа сияқты, қызметкерлер бізге айтқандай, "шын мәнінде, қыз-бұл жоғары санатты монша", қандай да бір түрде қызметкерлер тарапынан Тәкаппар естілді. Кешеннің өзі таза және қызықты, балалармен бірге бассейнде жүзіп, ваннада жылыну керек. Сәрсенбіде әйелдер күні болды, кіру ақысы үшін Сіз парақ пен денені сыйлық ретінде жуасыз, бұл өте қуанышты болды. Пиллинг, скраб қызмет көрсету спектрінде (ақылы), қалған курорттық процедуралар қызмет көрсету спектрінде де бар. Шомылу костюмінде болу ұсынылады өйткені онда кішкентай балалар бар
Виталий Приходько
29 желтоқсан 2024
Артықшылықтары-монша, таза, қызметкерлер керемет, контингент жағымды-бұл плюс. Кемшіліктердің бірі-бу бөлмесіндегі адамдар сыймайды және ол хамамды есептемегенде жалғыз және бұл жұмыс күні, бейсенбі күні кеш болды. Тамақ ең жақсы емес, сонымен қатар тағамдар да емес, және, әрине, баға белгісі аспанға көтеріледі. Мен үшін мекеме бір рет, енді бармаймын, осы мекеменің айналасындағы хайптың не екенін түсінбедім, айталық, ол ілінбеді!
Артур Терегулов
11 наурыз 2025
Жақсы орын, Ең дәмді тағамдар, көптеген мейрамханаларға қарағанда дәмді, бірақ телефонды және басқа заттарды қалдыратын жұптық орындардың жанында жетіспейді. Кафелердегі шезлонгтар мен үстелдерді үнемі біреу брондайды және сонымен бірге пайдаланбайды. Менің ойымша, әкімшілік бұл туралы бірдеңе жасауы керек.
Бакыт Сулайманов
Бүгін бақытты күн, ұзақ уақыттан кейін Қарлығашқа қайта келдім. Егер мен оның алтын қолдары бар десем, ол құрғақ және ештеңе айтпаған сияқты. Оның сиқырлы қолдары бар, оның жұмысына және клиенттеріне керемет көзқарасы бар! Тек сөз жоқ! Рахмет шын жүректен Қарлығаш. Рахмет as ' su
ivan
5 желтоқсан 2025
Ең жақсы монша. Жақсы парения, жеке тапсырыс беремін, ешқашан көңілім қалмады. Шайдың жақсы таңдауы. Керемет массаж. Жақсы ас үй, дәмді және лайықты.
W
Wali
Қаладағы ең жақсы моншалардың бірі. Қызметкерлер сыпайы, өте таза, тағам дәмді. Кешкі 7 - де және 9-да көпшіліктің қалықтауы-бұл өнердің жеке түрі.
awesome.pozzitiff
18 шілде 2025
керемет монша, мен әкеммен бірнеше рет болдым, жақсы бу бөлмелері, дәмді тағамдар, негізінен сапа бағасының арақатынасы бойынша жақсы мекеме, жалғыз минус-тұрақ
Сергей Климов
14 маусым 2025
Ең жақсы моншалардың бірі. Сөз жоқ, эмоциялар, керемет бағдарламалар, қызметкерлер өте сауатты, өз ісін біледі. Егер сіз мұнда болмасаңыз, онда сіз көп нәрсені жіберіп аласыз
BlackAurum
1 наурыз 2024
Бөлек кабинетте болды! Қызмет биіктікте! Сусындар мен тағамдарға ыңғайлы жеңіл тапсырыс, өте тез дайындалады және әкелінеді. Бу шебері Маринаға ерекше рахмет! Ол өз ісінің маманы! Бірнеше парияға, соның ішінде балға және скрабқа бірнеше кезеңмен тапсырыс берілді. Мен кеткім келмеді! Ерекше ұсыныс - бұл қалықтау процесінде керемет босаңсытатын музыканы таңдау-бұл жай ғана ғарыш!
Алексей Ракчеев
14 наурыз 2024
Таза, жайлы, арзан, дәмді. Бу бөлмесі кең, бу екі сағат сайын дайындалады (тұз, эвкалипт, шырша). Жылы су мен сарқырамасы бар бассейн, мұзды су шрифті, хамам, сауна бар. Екінші қабатта тамақ пен сусындардың жақсы ассортименті бар ас үй бар. 3 қабат спа. Массаж олардың керемет деңгейінде (Джулия намбер Ванг) күшті, кәсіби қолдары, эрудициясы және жай ғана жақсы адам!!! Мен сізге кеңес беремін! Мен Алматыда тағы бір рет боламын!!!
Eone
5 қаңтар 2024
Бұл моншалардың ішіндегі ең жақсысы! Біріншіден, қызметкерлер сыпайы, екіншіден, үнемі тазаланады, үшіншіден, моншалардың өздері-хамам, орыс, фин және бассейн жоғары деңгейде! Ас үй-бұл минус жұлдыз. Біріншіден, арзан емес, екіншіден, аспаз азиялықты көргені сонша, ол бұрыш қосуды өте жақсы көреді - тағамдар ащы, ересектер үшін жақсы, бірақ балалар үшін бұл мач!
Мурат Момунов
2 қараша 2023
Монша шын мәнінде топовая, кеңес беремін подгодать уақыты кіру үшін жұптық желдеткіш, ол әр үш сағат сайын 13;16;19;21 сағат. Бассейннің екі түрі бар балабақша және жылы, терең және суық (ыстық будан кейін контрастпен анық) сіз дәмді тамақ ішіп, іше аласыз, бағасы қымбатырақ, бірақ оған тұрарлық👍
Воланд А
8 шілде 2025
Монша тамаша, үлкен кафе кеңістігі (Арасанға қарағанда үлкен) Жылы бассейн, шрифт. Жұптық дәстүрлер
Ш
Шухрат Ниязбакиев
17 қаңтар 2025
Барлығы супер, тек бір кеңес, 4 адамға арналған үстелдерді, 2 адамға арналған үстелдерді ауыстырыңыз. Барда орын тапшылығын шешіңіз. Қалғаны керемет, әсіресе бу бөлмесі!
Камашев Игорь
7 қараша 2023
Тамаша монша. Демалыс күндері отбасылық күн бар. Маман жуу-супер! Бу бөлмесі-супер! Рас, "иконикалық" қоңыраулар арасындағы аралықтар үлкен. Хамам керемет және үлкен. Сыпырғыштар, арамшөптер, жоғарғы қабаттағы азық-түлік корты және т. б… Мен ұсынамын. Мен фотосуретті анық себептермен жасаған жоқпын 🤓
Денис К.
4 қаңтар 2024
Олар ВИПКЕ барды: екі жақсы бу бөлмесі және балкон жақсы, үлкен үстел. Жаман: бассейн/шрифт жоқ, есіктер жабылмайды, қызметкерлер өз үйлері сияқты кіреді, әр қадам үшін ақы төлеу керек, Тәпішке, жайма, халат, сүлгілер және бәрі өте қымбат. Мәзірдің жартысы жоқ, мысалы, шараптар мүлдем жоқ, бірақ мәзірде олармен бірге бірнеше бөлімдер бар. Депозит бар деп айтылады 5Ок бұл жалдау құнына қолданылмайды, іс жүзінде қолданылады, бұл сен мүмкіндігінше тапсырыс беру мәзірден.
Галия Кожахметовп
11 қыркүйек 2025
Тамаша монша. Таза,ал онда қандай қыздар-банщицы және қыздар жуады! Барлық мақтаулардан жоғары. Жалғыз.кафеде бір ғана даяшы қыз жүгіріп жүрді. Тек жұмыс істеді ал жігіттер оған көмектеспеді
Ю
Юлия Ведерникова
22 қазан 2025
Қаладағы ең жақсы монша! Бу керемет, массаж керемет, тағамдар дәмді, қызметкерлер сыпайы. Мен осында оралғым келеді!
Роман Кашин
15 мамыр 2024
Сынып моншасы, жексенбіде болды, бұл күн отбасылық болып саналады, келушілер отбасылармен, балалармен келеді. Күшті жақсы бу пеші. Ас үй үлкен массаж салқын және қол жетімді. Абонемент құнына денені тегін жуу көтеріледі
Жандос Естаев
28 желтоқсан 2024
Алматыдағы ең жақсы монша! Бу мұнарасы, хош иіс әр 2 сағат сайын қалықтайды, пилинг шебері Ирина үздік, Айжан массаж шебері де жақсы!
Сергей Конев
18 шілде 2022
Менің ойымша, Алматы қаласындағы орыс моншасының ең жақсы бу бөлмелерінің бірі. Мұнда да офигендік массаж терапевттері, мен бәрін сынап көрмедім, мен Анельді ұсынамын, Тай стилінде Анара жасайды (ол ашылғаннан бері), оның жұмсақ классикасы бар, бірақ жақсы жұмысымен, Юлия, егер сіз оны тікелей шайып тастағыңыз келсе, ол қатал классикаға ие. Ресейлік бу бөлмесінен басқа тұзды сауна, жылы су бассейні және суық су бассейні, жуу және пилинг бар, әлі де хамам бар. Егер сіз сыпырғышты жақсы көретін болсаңыз, яғни керемет бу шығарушы, татуировкасы бар жігіт шатастырмайды, жанмен бірге жүреді
Ереке Ереке
5 қараша 2025
Өте керемет орын! Бумен пісірушілер жақсы, жуушылар да! Ақмаралды ерекше атап өткім келеді. Өз ісінің маманы. Жанға сәйкес келеді)
k4beck
28 қазан 2025
Маған өте ұнады-белгілі бір сағаттарда қоңырау соғылады, бу бөлмесінде клуб музыкасы мен күшті қалықтау бар. Қымбат, бірақ дәмді. Тағы да келейік
Тамара Асанова
12 қыркүйек 2025
Мен бұл жерден әрдайым демалып шығамын Ең бастысы таза, қыздар пилингті керемет жасайды, ароматерапия-бұл жеке тақырып 👍
Ахмед привет Алиев
Бұл жер қаладағы ең сәнді ең бастысы тазалық пен қамқорлық ас үй дәмді банщики супер 👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼
Михаил Вислин
9 наурыз 2024
Тамаша монша, жақсы бу (шөптер немесе сарымсақ сирек қайнатылады), жақсы ас үй, массаж, тамаша бассейн. Балалармен жайлы, таза, жағымды, әзірге Алматыдағы ең үздік қоғамдық монша!
Даниил Бибишев
10 қазан 2025
Жалғыз қоғамдық монша қайда баруға болады егер сіз Харе Кришнадан болсаңыз, онда сіз жалаңаш бола алмайсыз. Және бәрі таза және құлақ аспайды . мен 5 жұлдыз қояр едім егер монша ағашта болса.🪵
Olzh Shyn
29 ақпан 2024
Бу бөлмесі өте жақсы, қызметкерлер ештеңе емес, монша таза, әдемі, бірақ бағасы сәл жоғары. Тіпті күндізгі 2 рет көтерілді, енді 4к. мүмкін бұл олардың кінәсі емес, мүмкін жай бейімделу, білмеймін, бірақ қарапайым адамдар ләззат алуы үшін кем дегенде күндізгі 3 қалдырыңыз) Бір жыл жүрді, аптасына 1-2 рет, мен барлық кездесулерді тағайындадым, енді мүлдем бармаймыз, қайғылы: (
Данияр Накипов
9 қараша 2023
Ассу қоғамдық монша ретінде жақсы, Бағалар, әрине, қымбат, одой парағын жалға алу, егер сіз барахолкадан сатып алсаңыз, екі сияқты. Және сасық тәпішке қанша тұрады. Бұл тег тегін жуу менің ойымша, оларды берудің қажеті жоқ. Әйелдер жуады оларды мәжбүрлеп мәжбүрлеп жасағандай, кім қалайды ақылы жуу және пилинг қызметін алсын. Парилшиктерге рахмет, оларда керемет хош иіс бар. Сөре үшін көптеген адамдар сонда барады. Негізінде мен жазғым келгеннің бәрі.
chipa001
22 маусым 2025
Жақсы қоғамдық монша! Жаман ас үй емес. Сіз массаж және бумен пісірушіге тапсырыс бере аласыз.
Дин Мар
6 мамыр 2024
Бағасы басқалармен салыстырғанда қымбат Бірақ монша да үлкен Жақсы бу бөлмесі Қуатты бу Монша шойын чушках Газ арқылы қызады Дәмді квас. Тіпті өзімен бірге алып кетті Халал емес Алкоголь сатады
Олжас Сагадинов
24 маусым 2025
Қаладағы ең жақсы монша! Аз адамдар. Бу оты! Бар-дәмді және асқақ! Жалғыз теріс-қымбатырақ және қымбатырақ)
Ержан Кусаинов
1 мамыр 2025
Жұптық тамаша, ербол аға банщик біледі өз ісін, мен атап өткім келеді Гуля тате үлкен спс тамаша демалды
Валентина Головина
24 наурыз 2024
Керемет жалпы жүзу, жексенбі отбасылық күн: ақылы сапарға парақ пен жуу кіреді. Сіз төсектерде демалуға болады, бірақ олар жеткіліксіз. Таза, заманауи, айналадағы жағымды адамдар.
Ш
Шамиль С.
15 қазан 2025
Жақсы монша. Біз ол жерге әріптестерімізбен жиі барамыз . Жақсы ас үй . Жәнежексенбіге арналған тамаша орын 😂
Иса Абдурахманов
21 маусым 2025
Өте жақсы сауна, монша ұсынамын барлығына. Артықшылықтары бассейн бар. Сіз бүкіл отбасымен бірге бола аласыз. Және бір
Алексей С.
16 ақпан 2025
Салқын монша! Кішкене кеңістікті есептемегенде, жеткілікті үлкен жүктеме кезінде, әйтпесе өте жақсы.
Сергей Степин
18 мамыр 2021
Жақсы кешен. Ерлер, әйелдер және жалпы күндер бар. Жалпы күндерде адамдар өте көп - итергіш бассейнінде. 2 бассейн - жылы және суық. 2 бу бөлмесі - фин және орыс. 2 сағатта бір рет бумен пісіруші хош иісті буды бумен пісіреді. Бу бөлмесі от! Бар бар, бірақ үстелдерде орын жетіспейді. Көптеген "өте ақылды" сүлгілерді орындықтарға лақтырып, жарты сағаттан бір сағатқа дейін кетеді. Сондықтан отыруға әдетте орын жоқ.
Анна Грин
29 желтоқсан 2024
Монша мен дәретхананың кіреберісі арасында дәліз бар-баспалдақ, темекінің иісі өте нашар..тек жүрек айнуы
Елена Иоговая
23 наурыз 2025
Керемет монша! Хамам жай ғана тамаша🤩 әдемі бу бөлмелері, таза жайлы және тыныш 👍 👍 👍