Арман

Елена Куранова
24 желтоқсан 2025
Ыңғайлы залдары мен сапалы дыбысы бар жақсы кинотеатр. Экран үлкен, сурет анық, креслолар ыңғайлы. Жағымды атмосфера және сыпайы қызметкерлер. Мен ұсынамын
V
Ver Ver
4 шілде 2025
Арман кинотеатры өте әдемі. Кез-келген кинофильм мен мультфильмді көруге арналған 5 зал бар. Залдардағы Температура ыңғайлы, орындықтар жұмсақ және ыңғайлы. Барлық қарау кезінде сіз демаласыз.
Асель С.
Жақсы зал) жақсы акустика, біз арманға келуге тырысатын уақыт өте ұнайды. Ең бастысы жайлы атмосфера және ең бастысы отыру 👍 🏼 👍 🏼 👍 🏼
Ариша Риша
17 ақпан 2025
балалық шақтың жақсы кинотеатры, ол жерде басқатырғышты көрдім, ұнады. попкорн және слуш жай сынып. орындар көп, жақсы естіледі, қызметкерлер жауап береді. керемет!
Мади Куянбаев
19 шілде 2025
Қостанайдағы ең жақсы Кинотеатр, зал үлкен, креслолар ыңғайлы, әдетте супер, біз тағы бір фильм көруге келеміз. Әсіресе примьерада
D
Dan Auzbekova
27 қазан 2025
жақсы залдар, көбінесе таза лас, жағымды және сыпайы қызметкерлерге қарағанда, сусындар мен тағамдар дәмді. күту залдары мен кинотеатрларда ыңғайлы отыру
Светлана Кузнецова
21 желтоқсан 2025
Көптеген әртүрлі орындар мен ойын-сауық. Азық-түлік корты, супермаркет, кинотеатр, киім-кешек пен аяқ киім бутиктері. Косметика және тағы басқалар. Ойын
Багдат С.
Кең бірнеше залдар, ыңғайлы креслолар, жайлы атмосфера. Сейсенбі күндері қолайлы бағалар.
Махаббат Чолач
2 желтоқсан 2024
Жақсы кинотеатр, жатып жатқан жерлер бар . Бөлмедегі Температура қалыпты, ал егер суық болса, сіз көрпе ала аласыз ( сұраңыз ). Жақсы дыбыс ,фильмнің сапасы . Міне ,бағалар, кем дегенде, балалар үшін аздап төмендейді
ИЛИЯС М.
9 тамыз 2025
Салқын кинотеатр, сыныпта да, отбасымен де болды, жақсы фильмдер мен көптеген жаңалықтар, билеттердің жағымды бағасы, мен тағы да келемін.
Анастасия Н.
3 қазан 2025
Біз үнемі кинотеатрға кіреміз, фильмдердің өте қызықты ассортименті, фильмді көруге болатын өнімдердің үлкен таңдауы, барабар бағалар
Александр П.
28 шілде 2024
Жақсы кинотеатр, бірақ неге 18+ фильмдерге кішкентай (~4 жас) балалар жіберіледі. Мен кем дегенде жақында шыққан Дедпулды балалардың айқайынсыз көремін деп ойладым, ан-жоқ. 2-ші сессияда балалар жүрді-қатарлар арасында жүрді, әр уақытта аяқтарын көтеруге тура келді. Сондай-ақ, фильмнің ортасында, кейбір балалар экрандағы қанға қарап, адамның аяқ-қолын кесіп тастаудан шаршаған сияқты және ол өзінің сүйікті babe shark-ты толық көлемде тыңдауға шешім қабылдады. Бақытымызға орай, мен одан алыс отырдым, бірақ басқа келушілерге сұрақтар қойылды, бұл маған кедергі бола ма? Сондай-ақ, балаларды осындай фильмдерге сүйрейтін ата-аналарға сұрақтар, сіз балаңыздың не көретініне және еститініне мән бермейсіз бе? Супер қаһарман туралы фильмді көріп, баланы бірден өздерімен бірге сүйреп апардыңыз ба? Айтпақшы, Фильм жақсы, бірақ адамдар әсер қалдырды.
Валерия
8 қараша 2025
Қалыпты кинотеатр. Кемшіліктерінен: фильмнің көрсетілімі тек 2 немесе одан да көп орындардан басталады. Мен 2 билет сатып алуым керек еді, ол кестеде болған және кинотеатрға сапар жасалынған фильмді көру үшін
Л
Ляззат Ляззат
27 желтоқсан 2024
Қорқынышты қызмет! Кассир 2 билетті сатты, олардың біреуі-сөзбе-сөз орын жоқ (отыруға болмайды) жігіттер сізде залды ретке келтіруге уақыт бар! Менің ескертулерім бойынша кассир әкімшімен жұмыс істе деді. Мен әкімшіні 20 минут күттім, барлығы 30-35 минуттық мультфильмді жоғалттым. Олар орындықты қойып жатқанда - олар бүкіл қатарға кедергі келтірді, crch енді сізге келмейді, өйткені қалада доғалы кинотеатрлар бар. Басшы өз қызметкерлеріне қызмет көрсетуді қайта қарауы керек.
637009 Наргиз
3 шілде 2025
Маған бұл кинотеатр ұнамайды, залдар кішкентай экрандар оның ішінде экранға тым жақын және төмен, фильм көру ыңғайсыз. Дәлізде мәңгі тамақ иісі немесе попкорн жүрек айнуына дейін жеміс береді.
Zarina Akanova
4 шілде 2022
мұнда 4 зал бар, олардың бірі VIP орындары бар үлкен. Бұл былғары креслолар.үстел және аяққа арналған. Мысалы , сеанстарды күтуге және балаларды күтуге болатын кең фойе. Касса біріктіріліп, попкорнды сусындармен және билеттерді бір жерде сатады. Кесте және барлық ақпарат ақпараттық стендте бар, бұл ыңғайлы. Сондай-ақ, кестені және барлық ақпаратты олардың Instagram @arman3dkostanay сайтынан онлайн көруге болады . Телефон нөмірі бойынша брондау кезінде репертуарды тыңдау мүмкіндігі бар.
Л
Лаура Гом
1 қыркүйек 2025
Жақсы кинотеатр, дыбыс керемет, ыңғайлы орындықтар және дәмді попкорн️ ️
Ансаган иманбаев
10 желтоқсан 2025
Керемет кинотеатр, мұнда таң болған жоқ, бәрі керемет, сапасы дыбыс, бәрі керемет. Ең бастысы, ол жаққа бармау, тыныш қарау. Орындықтар ыңғайлы.
Наргуль Т.
8 тамыз 2025
Жақсы кинотеатр, залдар жаман емес. Техникалық қызмет көрсету қалыпты. Бірақ залда орындықтар сәл қобалжыды.
Розалия Едресова
10 желтоқсан 2024
Біз достарымызбен фильмдерге, мультфильмдерге барғанды жақсы көреміз. Креслолар ыңғайлы, атмосфера жайлы, дыбыс жақсы.
Ренат Айдарбеков
21 қазан 2025
Қалыпты кино театры, креслолар ыңғайлы, экранның өзі де, дыбыс та қалыпты деп ойлаймын)
Айна Надаева
3 қыркүйек 2024
Фильмдерді көруге арналған жақсы залдар, ыңғайлы креслолар, керемет дыбыс. Сыпайы қызметкерлер.Бірақ бәрі тамақпен бірге болғанда, бұл толық қоқыс......
Tema Talipov
23 қараша 2025
Керемет кинотеатр, керемет атмосфера, көптеген залдар, әртүрлі талғамға арналған фильмдер,
Кристина Si
23 қазан 2024
Бақылаушылар орнында жоқ ! Олар залда алкоголь ішетін , ашуланатын , телефон қоңырауларына жауап беретін , ескертулерге жауап бермейтін маскүнемдерді жібереді, нәтижесінде қақтығыстар пайда болады !!! Жалпы, заң кино залдарында алкоголь ішуге рұқсат бергені өте өкінішті !
Величко Ольга
20 қазан 2022
Ыңғайлы орналасуы, қала орталығында. Бос уақыт көп болған кезде жүгіріп, жаңа фильм көруге болады. Әрқашан жақсы және әртүрлі репертуар. Жоқ сияқты шағын залдар мен экрандар. Попкорн әрқашан жаңа және дәмді.
Just_irene
6 қаңтар 2023
Мен ұлыммен және анаммен киноға баруды шештім. Бірақ бұл оңай емес екен. Сеанстар әдеттегі кинотеатрлардағыдай үш күнде емес, күніне қойылады, бұл өте ыңғайлы емес. Егер сіз билеттер телефон арқылы брондалғанын ескерсеңіз, онда сіз сессияға мүлдем кіре алмайсыз. Instagram-да көрсетілген телефон нөмірі билеттерді брондау үшін жауап бермейді немесе барлық уақытта бос емес. Үш сағат ішінде Мен ешқашан қоңырау шала алмадым. Мен әкімшілікке бардым, содан кейін ғана сайттан билеттерді қашан сатып алуға болатынын білдім. Бүгін 6 қаңтарда Чебурашка фильміне келді. Попкорн мен судың артында 20 минуттан астам уақыт тұрды, бірақ үш кассаның екеуі жұмыс істеді. Кассир баяу емес, ол тапсырысты есте сақтамайды. Тиісінше, ол өзінің және клиенттердің уақытын Сұрайды және жұмсайды. Гардероб сағат 14.00-де жұмыс істейді. Біздің сессия сағат 13.20-да басталды. Әрине, біз шешінбедік, заттармен бірге отыруға тура келді, бұл өте ыңғайлы емес және Көруден ләззат алуға кедергі келтіреді. Әкімші гардероб туралы сұрақтарға оның кинотеатрға да, СОО-ға да қатысы бар екенін айтты. Алайда, бұл мәселенің шешімі емес. Клиенттерді жоғалтпау үшін бір-бірімен келісу керек шығар. Жалпы, сіз фильмді көре аласыз, сеанстан кейін олар дереу тазалайды, бірақ гардероб пен кезектің болмауы жағымсыз салдарды есте сақтайды.
Дифати 😘
22 шілде 2025
Үлкен зал, атмосфера керемет. Ғашықтар үшін орындар бар. Арман кинотеатрына кеңес беремін
Данил Левченко
13 наурыз 2023
Өте үлкен акустика жақсы креслолар ыңғайлы залдың ортасында VIP писта бар бірақ олар әдеттегі орындарға қарағанда әлдеқайда қымбат Атмосфера жағымды интерьер керемет қала орталығындағы орналасу қызметкерлер жақсы сапалы бейне дыбысы
Адель
1 шілде 2023
Тамақ қымбат , кассирлер күзетшілер мейірімді, күлімсіреген болса да, "үйінділерде" сөйлеседі. Сіз ол жерде бірдеңе алып жүргеніңіз үшін (басқа дүкеннен тамақ, темекі және вапа) ұстанбаңыз. Бір жағдай болды: бүкіл зал нәжістің иісіне тұншығып , тоқтап қалуы мүмкін - біз ойладық , бірақ іс жүзінде бұл вейптің жағымсыз иісі болды , қырық жыл бойы ер адам еркін темекі шегіп отырды, ешкім ештеңе айтқан жоқ.
Эдуард
12 желтоқсан 2025
Мен үшін ең жақсы кинотеатр, қала орталығында ыңғайлы орын, жақын жерде фудкорт бар
Леонид Чирик
4 наурыз 2024
Жақсы кинотеатр, жақсы экран және Зодиак сияқты қымбат емес билеттер, дәмді попкорн және билетті алдын ала брондау оңай , жалпы топ
Вера
6 маусым 2025
Онлайн билеттерді сатудың ыңғайлы жүйесі. Жақсы дыбыс пен сурет. 10 жылдан астам уақыт бойы барлық премьераларға бару өте жақсы
Иван
17 желтоқсан 2023
Арман кинотеатры бар екендігі керемет; биікте! Онлайн билеттерді сатып алу; күту залы және азық-түлік дүкені; бес жұлдызды сынып!
Арман Тулькибаев
19 тамыз 2025
Таза жайлы кинотеатр мен фильмдер әрқашан жақсы
Anna B.
1 мамыр 2023
Зал әсіресе үлкен, бірақ жайлы, Мен ол жерде жиі суық боламын. Ыңғайлы орындықтар. Попкорн дәмді, бірақ мен тәтті болғым келеді, атмосфера интерьер сияқты жаман емес. Қызметкерлер алтын😍
Аиша Джабарова
12 желтоқсан 2025
өте керемет маған таза ұқыпты дәмді Поп жүгері ұнайды мен міндетті түрде сол жерге барамын Мен отбасымды шақырамын мен бәріне Арманд ұсынамын .
Татьяна Алпысбаева
18 қазан 2022
Залдар да, дыбыс та, сапа да, интерьер де, билет бағасы да әдемі, бірақ попкорн, сусындар мен барлық дәмді тағамдардың бағасы аспан
-[Tapo4eK]-
28 қараша 2024
Керемет кинотеатр, ол жерде көп болмаса да, әсер қалдырды. Фильмнің сапасы өте жақсы, жақсы залдар, креслолар қалыпты. Тағамда таңдау жақсы. Керемет кинотеатр, бұл сөзсіз!
Демон 😈
18 қыркүйек 2024
Барлық аталған телефондар жауап бермейді! Әкімшінің ұялы телефоны "абонент қол жетімді емес" Жарты сағат бойы қоңырау шалуға тырыстым!! Егер қоңырауларға ешкім жауап бермесе неге телефондарды көрсету керек?!? Бұл қалыпты жұмыс, сіз ойлайсыз ба???
Ульяна Т.
7 тамыз 2023
Мен бұл кинотеатрды жақсы көремін. Үлкен залдар, жұмсақ орындықтар. Менің ойымша, 5 мың сізге тамақ ішуге және фильм көруге жеткілікті.
Julia T
11 қыркүйек 2023
Залдарда сынған креслолар әлі де бар, мен қорқынышты өте шаршаған ұқыпсыз мұқабалар тақырыбын әлі күнге дейін қорқынышпен еске аламын. Тамаша орын, бірақ бағалар сол зодиакқа қарағанда қымбатырақ және қызмет сапасы Ақсақ. Креслолар соншалықты ыңғайсыз, олар сізге ұзақ сеанстан ләззат алуға мүмкіндік бермейді. VIP-қатар" реклинерлермен бірге бүкіл зал күлетін етіп сықырлайды. Олар ешқандай қызмет көрмеді, дегенмен идея олармен жақсы болды. Сервис: бақылаушылардың кезбе жас табыны бүкіл дәлізге ант береді, олар негізінен жұмыста емес және жиіркенішті әрекет етеді. Арман туралы оң пікірлер СОО ашылу қарсаңында қалды, артық емес.
Александр Сухов
18 наурыз 2024
Керемет кинотеатр және үлкен, танымал ғимаратта орналасқан, бірақ армандағы попкорн, шырындар және т. б. бағасы тым үлкен, SMALL-ге бару оңайырақ
Надежда Владимировна
22 шілде 2025
Жақсы қызметкерлер . Тамаша кино. Зал жайлы
ZDH
25 қыркүйек 2023
О, бұл кинотеатр. Қыздар ересектермен сөйлесе алмайды. Жас алымдар өмір сүргендей немесе оларға тегін барады. Әкімші ұзақ күтті. Рас, жігіт әдепті сыпайы. Жарайсың
Рус Z
10 қаңтар 2020
Гномдар мен өркештерге арналған қорқынышты креслолар биіктігі 170 см-ден асатын болса, артқы жағы құлап кетеді, мұндай кеме кинотеатры үшін ең төменгі деңгейдегі жайлылық өте қымбат, экран креслолар залына сәйкес келмейді қосымша 4 қатарлар оларға дәл қарау фильм мойынның сынуы мен страбизмге ұқсас
Полина
24 қазан 2021
Қызым екеуміз жиі келеміз Арман кинотеатры, бізге ұнайды! Ыңғайлы температура, егер сіз кенеттен фильм "кірмесе" ұйықтамайсыз, ал кең экранды сүйетіндер оны бағалайды))) "Арман" кинотеатрына барған кезде бәріне жақсы көру және керемет көңіл-күй!!!
П
Павел Вилков
4 наурыз 2024
Залдар кішкентай, сусындарды таңдау-Тамақ аз, жұмыс күндері кешке дейін сессиялар жоқ - келушілердің минимумы жетіспейді .
Alina Koop
27 сәуір 2022
Кинотеатр керемет дәмді попкорм, жағдайлар ыңғайлы және креслолар керемет қызықты бағдарлама сыпайы қызметкерлер үлкен экран әрқашан жылы және тыныш,
Нелли К*
5 наурыз 2024
Дыбыс айқайлайды, орындықтар ыңғайсыз, соңғы рет 03.03 болды, фильмнің 10 минутынан кейін шамдар сөніп қалды
Султан Исмуратов
18 шілде 2025