Аптекаплюс

Анар апай
29 қаңтар 2025
Таза әрі үлкен аптека . Адам кезегі жоқ. Қыздар мейірімді және өз жұмыстарын жақсы біледі екен. Қала бойынша таппаған дәріні телефон арқылы анықтап барып, осы жерден алдым. Рақмет
Динназ Болат
22 желтоқсан 2025
Өте жақсы аптека бәрі бар , бағаларыда жақсы қолжетімді ,керек заттың бәрін табуға болады 💖🙌😍😍😍
Айдос Каирбекулы
27 қараша 2025
Барлық дәріні табуға болады , жаксы кол жетімді , бағасын кішкене арзатдатса айтпесе оте қымбат
Айымхан Есентаева
28 сәуір 2023
Жұмыс орныма жақын жәнеде керекті дәрі дәрмектер осы дерден табылады + ыстық кофесі бар и дәмді пицалары бар👍
K
Kulagina Yevgeniya
Үлкен ассортименті бар жақсы дәріхана - дәрі-дәрмектер, диеталық қоспалар, косметика. Анықтама өте ыңғайлы жұмыс істейді, сіз қол жетімділікті нақтылай аласыз және қашықтан шот-фактура жасай аласыз. Препаратты күні бойы алыңыз. Немесе, егер сіз 2 сағат ішінде келсеңіз, онда олар төлемсіз кейінге қалдырылады. Қала бойынша жоқ қаражат үшін өте маңызды. 10 мыңнан астам сатып алу үшін олар тегін кофеге купон береді
Тамара Ахметова
Керемет дәріхана, сіз бәрін таба аласыз, барлық жастағы адамдарға арналған "пайдалы супермаркет". Қыздар кеңесшілері әрқашан мейірімді, бәрі айтады, бәрі айтады . Дәріханада автотұрақ бар, бұл да маңызды емес, сонымен қатар кафе тағамдар үшін.
Ч
Чебурашка
20 қазан 2025
Жақсы дәріхана, кассадағы қыздар шапшаң және мейірімді, кеңес береді және кеңес береді Көптеген әртүрлі бөлімдер, супермаркет, кафе, дәріхана, Спорт және косметика бөлімі бір нәрсеге кіріп, сіз толық себетке кіресіз Орналасқан жері ыңғайлы, мен үнемі дәріханаларда жоқ дәрі-дәрмектерді табамын
Рустем Альмухамедов
Қайырлы күн, иә сәл қымбатырақ, бірақ. Үлкен тауарлық-материалдық құндылықтар уақытты үнемдейді. Қызметкерлер супер. Жұмыс уақыты да керемет. Тұрақ орны 5 тен 4 бірақ Бар . Әуезовтегі дәріханамен әлі де байланыс бар. Бұл да уақытты үнемдейді. Сондықтан мен қайталаймын . Үлкен бөлме үлкен тауарлық-материалдық құндылықтар мен ассортиментті сақтауға мүмкіндік береді. Бұл әр түрлі дәріханаларда жүгірудің орнына бәрін сатып алуға мүмкіндік береді. Әр түрлі акциялар. Мысалы, глюкометр. Ал, белгілі бір мөлшерде кофе тегін
Айнурым Арманова
5 қазан 2025
Бұл дәріхана жай ғана олжа! Әрқашан таза, тыныш және әбігерсіз. Сатушылар сыпайы, дұрыс дәрі-дәрмекті таңдауға көмектеседі және бәрін егжей-тегжейлі түсіндіреді. Бағалар қалыпты, ассортименті кең дәрумендерден сирек кездесетін дәрілерге дейін. Мұнда қамқор адам сияқты келіңіз: бәрі түсінікті, ыңғайлы және жанмен.
У
Улпан А.
27 қаңтар 2025
Біз үшін ең ыңғайлы дәріхана, сондықтан сіз әрқашан телефон арқылы кеңес пен бағаны ала аласыз. Ассортимент әрдайым кең және барлық дәрі-дәрмектерді бір жерден табуға болады. Есіңізде болсын, ыңғайлылық пен қызмет кейбір қарапайым дәріханаларға қарағанда қымбатырақ төленуі керек. Бірақ бұл тұрарлық. Айтпақшы, сатып алу кезінде сіз әрқашан бонустар аласыз, оны кейін жұмсай аласыз.
Константин Ф
1 ақпан 2025
Супермаркеттің заманауи форматындағы тамаша дәріхана, залдағы кеңесшілер, үлкен таңдау + Каспий банкоматы, постамат, кафе, дүкен бар, дайын түскі ас бар. Тамаша орын, мен бәріне кеңес беремін
Гульнара Т
1 қараша 2025
Дәріхана ұнады, дәрі-дәрмектердің ассортименті (тек қана емес) үлкен. Сыпайы, кәсіби фармацевтер. Дәрі-дәрмектер барлық жерде арзан емес, бірақ бонус ретінде жергілікті кафеде дәмді кофеге сертификат берілді)
Надежда Юн
2 қыркүйек 2025
Жақсы қызмет көрсету, ассортименті кең, кейде қызметкерлер жетіспейтін сияқты, бірақ тұтастай алғанда бұл өте маңызды емес, сіз кассаға (фармацевтке) бара аласыз, бәрі түсіндіріледі және таңдалады. Жалғыз баға барлық жерден сәл жоғары. Бірақ сіз кіріп бәрін бірден бір жерден сатып ала аласыз
Светлана Власова
Керемет дәріхана. Препараттар мен ілеспе тауарлардың жақсы таңдауы, тамаша қызмет көрсету, барлық көмек көрсетуге дайын Мұқият қызметкерлер.
олег ц.
1 наурыз 2025
Дәріхана плюс бұл дәрі-дәрмектердің кең ассортименті және керемет қызметі бар үлкен заманауи дәріхана. Қызметкерлер сізге дәрі-дәрмектерді таңдауда кеңес беруге әрқашан дайын. Айтпақшы, дәріханада сіз тамақ ішіп, бір кесе кофе іше аласыз.
S
Samal Satkangaliyeva
16 сәуір 2025
Осындай қызмет үшін үлкен алғысымды білдіргім келеді! Қолымда бәрі бар, мен іздегеннің бәрін осы жерден таптым. Қызметкерлер сыпайы және кафе плюс — бұл керемет қызмет. Мен қажетті дәрі-дәрмектерді тауып, дәмді жедім. Мен бәріне кеңес беремін — ең жақсы мекеме!
Абдухалил Джалилов
Өте үлкен ассортимент, ыңғайлы жерде орналасқан, сыпайы және жедел қызмет көрсету. Мұнда сіз қаласаңыз, тамақ іше аласыз
Константин Пак
7 қазан 2025
Кездесу үшін жақсы орын, сыпайы қызметкерлер, ыңғайлы орын. Сізге қажет нәрсенің бәрі бар: дәрі-дәрмектер, тағамдар, кез-келген талғамға арналған сусындар. Достық кездесу үшін тамаша орын
Нурали Ахметов
11 шілде 2025
Керемет дәріхана, дәрі-дәрмектердің, дәрі-дәрмектердің үлкен таңдауы және жақсы бағалар, ішінде сізге қажет нәрсенің бәрі бар: кофехана, шетелдік тағамдары бар шағын кафе және шағын дүкен
NE
11 шілде 2025
Тамаша орын, интерферон жақпа мен жөргектер бар анам біледі, қоспалар, тіпті кокос сүтіндегі кофеинсіз кофе. Мәскеу мұндай жерлерден үлгі алуы керек, мен декаф кофені еш жерде көрмедім
Юля Кравченко
Ауқымы кең 👍 🏻 Бағалар барлық жерде сияқты, сәл қымбатырақ. Маған көпшіліктің қол жетімділігі ұнайды - сіз аналогтардың бағаларын салыстыра аласыз, провизорды кешіктірмей.
Бауржан О
20 маусым 2025
Әуезовке арналған орталық дәріхананың бөлімшесі, жақсы қызмет көрсету, дәрі-дәрмектердің үлкен ассортименті, автотұрақ тегін, сонымен қатар дәріхана кафесі бар.
Анастасия Ц.
25 маусым 2025
Дәрі-дәрмектердің керемет ассортименті, әрқашан мұқият қызмет көрсету, тамаша шағын базар, ыңғайлы орын, тұрақ
Татьяна Фадеева
23 қаңтар 2024
Мен бұл дәріхананы үйдің жанында жақсы көремін. Жоғары бағаларға қарамастан. Ұнайды дәрумендерді, фито шайларды таңдау. Есіңізде болсын, кремдер мен күтім құралдары орта есеппен 800-1000 тг құрайды.көбірек. Бірақ қызмет әрқашан керемет. Егер сізге бөтелке стерилизаторлары, түнгі шамдар, CHICCO музыкалық ойыншықтары, тұз шамдар, эрригатор щеткалары қажет болса. Егер сізге бала күтімі бойынша гаджеттер қажет болса-сіз дәл осындасыз.
351428 Джалиль
15 мамыр 2025
Керемет дәріхана, өнімнің кең ассортименті, жақсы қызмет көрсету сапасы және қолайлы өнім бағасы.
Akbota Moldabayeva
16 қыркүйек 2025
Дәріхана мен қызметкерлердің өзі жақсы. Міне, кафеде плюс-бәрі Тәкаппар, шаршаған! Бүгін таңғы сағат 10-да болды, балалар түні бойы үйінділерді тырмалағандай болды.
Jenn
1 қараша 2023
Жақсы кофе, құймақ, нан - супер. Бірақ асхана үшін қандай да бір жайлылық жоқ. Кофені алып кету-нормалар. Отырғыңыз келмейді. Асхананың жанындағы сөрелердегі біртүрлі ассортимент-бұл тез дайындалатын чиптер мен кеспелер. Дәріхана-нормалар, бірақ ыңғайсыз. Провизорлар мейірімді, көмектесуге дайын.
Алия Б.
19 қазан 2024
Дәріхана жақсы және барлық дәрі-дәрмектер бар . Мен қоңырау шалдым , бағаны және маған қажет дәрі-дәрмектердің бар-жоғын білдім. Олар маған жауап берді, Мен келдім. Сатушылар сыпайы . Жарайсыңдар. Мен тұрақты клиент боламын.
Имандосов Марат
24 қаңтар 2024
Дәріхана тізіміне кіретін дәрі-дәрмектердің және басқа да ілеспе заттардың үлкен таңдауы. Бірнеше рет болды, қажетті нәрсені тапты. Кофе, шай, сусындар, тәттілер жегісі келетіндер үшін. Мейірімді қызметкерлер. Тазалық, тәртіп. Автотұрақ бар.
Люк
20 қаңтар 2025
Үлкен минус, әртүрлі кассалар бір терезеде бір дәрі, екіншісі екінші терезеде және т.б.Ыңғайлы емес 👎жалпы ассортимент жаман емес .Осы сәтті түзетіңіз.
Ф
Фирузка Ибрагимова
16 ақпан 2025
Бағалар қол жетімді ,дәрі-дәрмектердің ассортименті өте жақсы . Таза ,жайлы ,жағымды, қызметкерлер сыпайы .кемшіліктері жоқ, Мен бәріне кеңес беремін 🤗
Julia Falchenko
15 шілде 2025
Дәрі-дәрмектердің, диеталық қоспалардың және емдік қалпына келтіруге арналған аксессуарлардың үлкен ассортименті бар дәріхана ретінде ғана емес, сонымен қатар жақсы асхана (әр түрлі кофе өздерімен бірге дайындалады) және корей тағамдары, Шай/кофе және басқа да сусындардың ассортименті бар азық-түлік дүкені бар.
Зумрад Мамирова
17 қаңтар 2024
Дәріхана өте жақсы бағамен, барабар, артық емес.Қызметкерлер сыпайы, көптеген терезелер бар ,бұл сізге кезекте тұрмауға мүмкіндік береді. Сатып алу үшін олар тегін кофеге талон берді,ол өте дәмді.
Майра
1 қараша 2023
Сіз әрқашан қажетті препараттарды таба аласыз немесе қоймада болмаса, тапсырыс бере аласыз. Сыпайы қызметкерлер. Кішкентай асхана 👍. Автотұрақтың болуы. Ыңғайлы орналасу, көліктің барлық түрлері бар.
Платон Ростов
10 наурыз 2025
дәріхана топ, кафе әдетте дәмді сөйлейді, тек бір жерде сәл қымбат, бірақ топчик қызметкерлер де мейірімді, мен бәріне кеңес беремін бәрі жақсы болды
Андрей Пак
24 қыркүйек 2023
Сынып дәріханасы. Үлкен ассортимент, қызметкерлер мейірімді. Барлығы таза және ұқыпты, жақсы орналасу. Ішінде және кофехана бар үстелдер жалпы, сіз үзіліс жасай аласыз немесе ауа-райын күте алмайсыз. Жалпы, мен кеңес беремін!
Виталий У.
13 маусым 2024
Екі дәріхана да керемет. Қызметкерлерге рахмет! Мен бір дәрі сатып алдым, ал екіншісі осы филиалда болды. Қыздар қоңырау шалды, олар маған Каспийге есепшот қойды, Мен оны сатып алдым, содан кейін Мен жай ғана кіріп кеттім
У
Улжан Батыршаева
3 қазан 2024
керемет дәріхана, сіз қалада таба алмайтын барлық нәрсе бар, жақында мен флуимуцил + антибиотик сатып алдым,қала бойынша олар таппады, фармацевтер Мұқият, қамқор.
элиза перевёртова
3 қазан 2025
Ассортимент өте үлкен және ол қуантады. Көптеген күтім өнімдерін табу маған қиын болды. Және орналасуы ыңғайлы))
Асет Баймуратов
29 тамыз 2024
Жақсы дәріхана, үлкен ассортимент, провизорлар әрқашан айтады. Олар сондай-ақ кофеге купон береді, әрқашан тегін тұрақ. Жалпы, жағымды әсер.
Арзигуль Жамалдинова
Өте жақсы дәріхана сіз барлық дәрі дәрмектерді жағымды қызметкерлерді таба аласыз және сол жерде түскі ас ішуге болады 👍 👍 👍 👍 👍 👍
Оксана Иванова
19 желтоқсан 2023
Бұл өте алыс болды, мен алдын-ала нақтылауға қоңырау шалдым, маған дұрыс дәрі бар, ер адамдар үшін олар жауап берді-Иә, ер адамдар үшін! Мен келемін, олар маған етеккір циклі мен овуляцияны жақсартуға арналған дәрі береді. Олар тіпті оқи алмайтын сатушылар қайғы-қасіретті улай алады. Келесі жолы мен осы дәріханаға сатушылар қайда қабылданатынын және қандай біліммен тексерумен келемін.
Рустам Д
17 маусым 2025
Жақсы дәріхана білікті қызметкерлер болып табылады және егер сіз өзіңіз келуге мүмкіндік болмаса, курьермен дәрі-дәрмектерге тапсырыс беру өте ыңғайлы
K
Kirill K.
25 тамыз 2025
Керемет дәріхана, үлкен ассортимент, жағымды қызметкерлер, қысқасы, сізге қажет нәрсенің бәрі!
S
Shokan Begaliyev
29 наурыз 2025
Ассортимент өте жақсы, қызметкерлер өте жағымды сауатты Кофе бонустар үшін керемет!
Elena
17 қазан 2023
Маған дәрі-дәрмектердің кең ассортименті ұнады. Бағасы бойынша орташа чек. Сондай-ақ, дәріхана аумағында кафе мен асхана бар! Қызметкерлер сыпайы.
Slava Lim
19 қазан 2023
үлкен таңдау, жақсы сатушылар, әрқашан кеңес беру үшін қолайлы, кофеханамен жағымды көршілік, сондай-ақ фойеде Каспий банкоматы бар,
Э
Эльмира Хисматуллина
6 қыркүйек 2025
Жақсы дәріхана, басқа дәріханаларда жоқ нәрсе бар. Жаңа піскен нан да сатылады. Олар тағы бір дәріхана ашқаны жақсы , бірақ бұрын Атакентада болған
N
Nurzia Kassymova
26 қыркүйек 2025
Жақсы орын, бірақ қызмет кассада ақсап тұр, бір қара шашты қыздың көзқарасы ұнамады, сондықтан дәріхананың өзі жаман емес
Aspirin
7 тамыз 2025
Маған Денсаулық сақтау орны мен тамақтану аймағының тұжырымдамасы ұнады, дәрі-дәрмек сатып алу кезінде тамақпен ынтымақтастық бар . жақсы шықты