Аптека № 2

Алёха Б.
29 наурыз 2025
Дәрі-дәрмектің барлық түрлері бар Алматыдағы нөмірі 2-ші дәріхана. Кейбір тауарлардың бағасы қымбатырақ болғанымен, бұл дәріханадан барлығын табуға болады
Егор Федорович
1 маусым
Выручила в трудной ситуации, фармацевты очень приятные
Мағжан Жумагулов
Қажетті дәрілерді табуға болатын жақсы жер. Қызметкерлері де сыпайы
Nursultan T.
Қажет дәрінің бәрін табуға болады. Жақының ауырғанда ақшаны санамай дәрі алуға дайынбыз ғой
Жадыра Адильшеева
31 шілде 2025
Аптека жақсы, Бәрі бар Удобно. И жақын бізге
Айнаш Усабаева
1 қазан 2023
Ең жақсы дәріхана Алматы бойынша, барлық іздеген дәрілерді табуға болады, тапсырыспен жасалған дәрілердің көмегі зор рахмет 👍👏👏👏
Жанарыс Давлетназаров
10 желтоқсан 2025
Парковка жоқ, қымбат
Дидар К.
Жақсы қызмет көрсетеді
Рамазан Құрмаш
16 желтоқсан 2025
Іздеген дәрімді таптым рахмет көп көп
Серік Бекбосын
11 қаңтар 2025
Барлық керекті дәрілер бар.
Маке_QAZAQ9
Жақсы
Гульмира Толеуханова
20 сәуір 2023
Жылдам жане тез барлык керекті дарилеримди таптым
Z
4 шілде 2024
Көлік тұрақ жоқ
Vladimir Goncharov
3 желтоқсан 2025
Керемет дәріхана, көптеген көрсеткіштер бойынша - қаладағы ең жақсы. Менің түсінуімше, ол әлі күнге дейін Орталық қалалық дәріхана мәртебесін сақтайды. Нені есте ұстаған жөн: - Жұмыс режимі-24/7 емес; - Ресейде үйреніп қалған кейбір дәрі-дәрмектер қол жетімді болмайды (бірақ бұл дәріхананың керемет фармацевтері сізге Аналогты табуға көмектеседі); - Байқалатын кезектер бар.
Ainur Nurbossynova
15 тамыз 2025
Фармацевтер сыпайы, мұқият және әрқашан препаратты қалай дұрыс қабылдау керектігін егжей-тегжейлі түсіндіруге дайын. Ассортимент кең — танымал дәрі-дәрмектерден басқа дәріханаларда табу қиын сирек кездесетін позицияларға дейін. Бағалар барабар, акциялар мен жеңілдіктер бар. Мен залда тазалық пен дәлдікті атап өткім келеді — бәрі өз орындарында, дұрысын табу оңай. Ыңғайлы орналасуы мен жұмыс кестесі бұл дәріхананы қаладағы ең жақсы дәрілердің біріне айналдырады.
Гозэл И.
Әрқашан бәрі бар,қол жетімді бағалар, әдемі витриналар, тазалық, сыпайы және сауатты дәріханалар, дәрі-дәрмектер, косметика және гигиена құралдары,сіз тіпті сыйлықтарды,түрлі-түсті шоколад қораптарының жиынтығын көре аласыз Наурыз, бір сөзбен айтқанда "түпнұсқа"!
Ю
Юсуп Иминов
Жақсы дәріхана, қарапайым дәріханаларда көп нәрсе жоқ , сіз дәрі-дәрмектің рецептеріне кіре аласыз, олар өндіреді . Тұрақ проблемалары бар
Юрий Головачев
31 наурыз 2025
Асыл жер! Баул бірнеше рет тағайындалған дәрі-дәрмектермен жабдықталған, өйткені бәрін жинау үшін басқа жерлерге жүгіріңіз. Кемшіліктердің ішінде баға жоғары. Артықшылықтардың ішінде артық нонсенс жоқ (паркет/массаж/т.б.), бөлмедегі желдету жақсы, тіпті үлкен кезектер де тез қозғалады. Ыңғайлы орналасуы: МЕТРО жақын, ал такси одан да жақын🙂
Saulesha
9 тамыз 2025
Әмбебап дәріхана! Бұл дәріханада барлығы дерлік бар! Екі қабатты дәріхана, ойыншықтар, арбалар, бесіктер, сәбилерге қажетті барлық заттар бар. Қала орталығындағы жақсы және үлкен дәріхана, қызмет жақсы, сіз рецепт бөлімінде тапсырыс бойынша дәрілік ерітінді жасай аласыз. Келуге ұсынылады.
Маржан Мейрамова
17 желтоқсан 2025
Дәрі-дәрмектердің ассортименті таңқаларлық!Қызмет жоғары деңгейде, кез-келген бөлімде сізге қызмет көрсетуге дайын, қызметкерлер мейірімді және әрқашан көмектеседі, кейбір бөлімдерде кезек жоқ
Tamerlan
21 шілде 2025
Идеал-дәріханаларға мүлдем бармау, мен сізге шын жүректен тілеймін. Бірақ қажет болса-бұл дәріхана лайықты таңдау: кең, жақсы ассортименті бар, кеш жұмыс істейді, бірнеше кассалардың арқасында кезектер болмайды. Дұрыс сәтте сенімді нүкте. Денсаулық және дұрыс мекен-жайлар, TamiMinaj
БМВ
Бұл орталық дәріхана біз бір кездері тұрған үйде орналасқан. Менің есімде, Сіз әрқашан қажетті препаратты таба аласыз. Қазір ол кеңейту арқылы кеңейді. Қазіргі уақытта қаланың басқа дәріханаларында болмауы мүмкін барлық нәрсені сатып алуға болады. Айтпақшы, бұл дәріхана бас сүйегіндегі періште фильмінде қала көріністерінде түсірілген. Сағыныш!!! Егер қажет нәрсені іздесеңіз және еш жерде болмаса, орталыққа барыңыз, сонда болады.
Н.Е.А.
Адамдар көп болды, кешке, қарбалас уақытта болды. Бірақ кезек тез келді. Провизор кәсіби болып табылады, тез таңдау үшін препараттың 4 нұсқасын ұсынды. Рахмет!
Гульмира Кан
1 сәуір 2025
Мен жақын жерде тұрамын және осы дәріханаға жиі барамын, менің дәрі-дәрмектерім осында сатылады. Көбінесе бұл дәріханада сізге қажет және басқа дәріханаларда сатылмауы мүмкін барлық дәрі-дәрмектер бар. Және, әрине, кезексіз емес, бірақ бұл соншалықты маңызды емес. Орналасқан жері де қала орталығында өте ыңғайлы. Қызмет жақсы. Қызметкерлер мүмкіндігінше сыпайы адамдардың тұрақты ағынын ескере отырып, бұл да үлкен стресс. Мен 5 жұлдыздан 5 жұлдыз қоямын.
Павел Колтышев
Тәулік бойғы дәріхана, бағалар аздап шағып алады, бірақ үлкен ассортимент, кеңесшілер шынымен қолайлы нәрсені таңдауға көмектеседі. Жарақатқа байланысты қолды бекіту үшін алынбалы лангет сатып алдым
Елена Дрейлинг
11 желтоқсан 2024
Ассортимент қала бойынша ең толық, бәрі бар, тіпті сирек кездеседі. Жақсы қызмет. Косметика, шөптер, диеталық қоспалар, бал бөлімі.бұйымдар. Жақын жерде тұрақ аз. Кезектер, бірақ жылдам қызмет көрсету, кассалар көп
Расылхан Нурсултан
31 қазан 2025
Жақында осы дәріханаға кірдім - бәрі ұнады. Сатушылар сыпайы, тез арада дұрыс дәрі-дәрмектерді табуға көмектесті, тіпті жақсы нұсқаны ұсынды. Бағалар қалыпты, ассортименті үлкен. Кезек тез жүреді. Енді мен мұнда ғана барамын-ыңғайлы және сенімді.
Ю
Ю Газиза Амантаева
Көбінесе мен дәрі-дәрмектерді дәл осы дәріханаға сатып алғанда жүгінемін,ол орталықта және мен үшін бұл өте ыңғайлы және қажетті дәрі-дәрмектердің ассортименті өте кең және бірнеше фармацевтер терезе арқылы ыңғайлы түрде қызмет көрсетеді .
Рустем
8 қыркүйек 2025
Бұл дәріхананың үлкен плюс-бұл дәрі-дәрмектердің үлкен ассортименті! Орташа мәннен жоғары баға. Үлкен минус-бұл үлкен сызықтар, өте үлкен және баяу қызмет! Егер мүмкін болса, мен басқа дәріханаларға барамын, егер басқа жерде қажетті дәрі болмаса ғана.
Валерия
3 қыркүйек 2025
Осы дәріхана қызметкерлеріне алғысымды білдіргім келеді! Мұнда келу әрқашан жақсы, өйткені қызметкерлер тек өз саласының мамандары ғана емес, сонымен қатар өте сыпайы және мұқият. Олар әрқашан дәрі-дәрмектерді таңдауға, сұрақтарға жауап беруге және пайдалы кеңестер беруге дайын. Бұл дәріхана мен үшін өзімді жайлы сезінетін орынға айналды. Сізге көп рахмет! Ұсынамын!
Василёк
31 қазан 2025
Жақсы дәріхана, үлкен ассортимент, сыпайы қызметкерлер. Бағалар қолайлы, интерьер жақсы, барлық жерде бәрі тазартылған және жақсы өңделген, маған ұнады. Үйдің жанында ыңғайлы.
Татьяна У
Дәріхана жаман емес, бірақ арбамен өте ыңғайсыз жүгіру және сөрелер арасындағы жолдар тар. Егер кедей мүгедектер кәдімгі балалар арбасына түсу қиын болса қалай күресетінін білмеймін
Asset Marin
15 қазан 2025
Тұрақ өте қиын. Мәңгілік кептелістер, кезектер. Бірақ дәріхананың ассортименті кең және тіпті сирек кездесетін және қол жетімді емес заттарды табуға мүмкіндік береді. Инелер, дәрі-дәрмектер әрқашан бар. Бағалар қолайлы.
Али Алиев
12 наурыз 2025
Барлығы жақсы жұмыс істейді таңдау ауқымы өте үлкен кезек жоқ дерлік қызмет көрсету жақсы қызметкерлер жақсы және орналасуы ыңғайлы маған жақын
Irina Korkina
Маған кіреберістің дәл қарсысындағы 3-терезедегі қызмет ұнады.Жылдам, сапалы, өте мейірімді.Бірақ екінші қабатқа көтеріліп , қарама-қайшылық таң қалдырды: келушілерге қызмет еткен қыз,оның ішінде қан қысымын өлшегісі келетіндер,қолайсыз, қабағын түйді..Мен оның қалай болғанын ашық түрде өлшедім (мен кездейсоқ жеңімді қойдым,әрең қарап, жұлып алдым ..)Мен қайта сұрадым-ол жауап бермеді...Мен немқұрайлы бұрылдым ..Ал келесі күні мен кардиология орталығының реанимациясына түстім ..
Адильбек Сериккалиев
16 қыркүйек 2025
Тауарлардың, дәрі-дәрмектердің үлкен ассортименті. Қызмет жақсы, дәрі-дәрмектер дозаны нақтылайды және бір нәрсе туралы ескертеді. Қызметкерлер сыпайы барлық мамандар. Кезек әрине үлкен
Юлия Б.
19 қазан 2024
Керемет дәріхана, үлкен ассортимент. Қызмет жақсы, қызметкерлер сыпайы, бұл өте маңызды. Әрине, кезектер бар, бұл дәріхананың көпшілікке ұнайтындығын растайды. Қызметкерлердің дөрекілігі туралы: мен кездескен жоқпын. Бірақ мен сатып алушылардан тәкаппарлықпен және немқұрайлылықпен сұраған, жауап алмаған кезде ашуланған біртүрлі сұрақтардың куәсі болдым деп айта аламын. сұрақтар санаттан тыс болды: препаратты қалай ішу керек, қандай дозада және т.б. Рецепт бойынша дәрі-дәрмек сатып алғанда, дозаны емдеуші дәрігер нақты адамға тағайындайды және менің ойымша,фармацевттен жауап талап ету ақымақтық. Ол доза туралы ақпарат бере алады, бірақ жалпы. Нұсқаулықта жазылған және қолданар алдында нұсқаулықты оқып шығу керек болғандықтан, дәрігерден жеке ұсыныстар болмаса, дозаны өзіңіз біле аласыз.
Имя Фамилия
9 желтоқсан 2025
Ассортимент менің құрметім. Онлайн тапсырыстарды өңдеу өте жақсы емес, бірақ сіз қажет нәрсенің бәрін бір жерден сатып ала аласыз, бұл үлкен плюс. Қызметкерлер сыпайы.
Гульзат Симтикова
13 наурыз 2025
Ассортимент жақсы және үнемі толықтырылып отырады, бағасы орташа. Бірақ іші өте тығыз-адамдар көп, әрқашан кезек, сөренің ортасында барлық косметикамен. Кеңірек болу үшін қосымша бөлімдерді алып тастау керек.
K
Kazbek Kazbek
21 шілде 2025
Тарихы бар дәріхана!Қанша жыл бәсекелестіктен тыс. Егер сіз дәрі-дәрмектерді таба алмасаңыз, оны осы жерден таба аласыз. ИЯ, мұнда әрдайым бәсекелестерден төмен бағалар бола бермейді. Автотұрақпен бірге толық іш қату кішкентай және ыңғайсыз.Кезектер әрдайым дерлік, бірақ ол бірнеше терезеге қызмет етеді. Дәрі-дәрмектің таңдауы мен ассортименті, рецепт бөлімі, емдік косметика және тағы басқалар
арай сакеива
30 мамыр 2025
Пакеттерде бір баға бар, ал кассада ол біршама қымбатқа түседі — сатып алушыларды адастырмау үшін осы сәтте жұмыс істеу керек. Әйтпесе, бәрі өте жақсы: ассортимент қуантады, көбінесе басқа дәріханаларда жоқ нәрсені табуға болады — бұл үлкен плюс. Қызмет жиі кездеседі, көптеген орындар сияқты-көп нәрсе қызметкерлердің көңіл-күйіне байланысты.
Ботагоз Камалова
20 шілде 2025
Орталық, басты, Қалалық дәріхана / 1 Гоголь - Назарбаевта орналасқан, қажет болған жағдайда барлық ассортимент әрқашан қол жетімді, сатушы-провизорлар әрқашан көмектеседі, сатып алушыларға мейірімді
Баян Ержан
16 қаңтар 2025
Сызықтар аз, барлығы таза. Барлық дәрумендер мен дәрі-дәрмектер бар. + Сыйлық ретінде олар күнтізбе береді. Және өте арзан немесе қымбат емес.
А. Л.
12 сәуір 2025
Маған бұл жерде ұнамады. Дәріхана дәрі-дәрмектердің, сондай-ақ косметиканың, медициналық құрылғылардың үлкен таңдауымен жақсы болуы мүмкін - бірақ ішіндегі сезім базардағы сияқты-тар жолдар, көптеген адамдар, шулы, ұзын сызықтар
Арман красавчик
14 қаңтар 2025
Жақсы дәріхана, әрқашан барлық қажетті заттар бар. Акулист, көзілдірік, мүгедектерге, бірінші қажеттілікке және т.б. Тіпті асхананың бір түрі бар. Автотұрақта бір ғана мәселе бар.
R
Roberto Uno
8 қыркүйек 2025
Үлкен ассортимент, қолайлы бағалар, Гогольдің орталығындағыдай емес, бірақ провизорлар аз тәжірибесіз, кейде шатастырады, бірақ бұл пайдалы, ыңғайлы орын
Александр Кожинов
Жергілікті тұрғындардың пікірінше, егер екінші дәріханада қажетті дәрі болмаса, онда ол Қазақстанда мүлдем жоқ. Шынында да, біздің әдеттегі түсінігімізде бұл дәріханаға ұқсамайды-керісінше, фармацевтикалық қойма, тіпті қоймалар. Көптеген терезелер сатушылармен (провизорлармен), әрқайсысында өз жеткізушілері бар. Жеңіл хаос бар, бірақ сатып алушыларға дұрыс дәрі-дәрмектермен терезелерін табуға кедергі болмайды. Бос қолмен ешкім кетпейді. Ал балалар тауарлары екінші қабатқа шығарылды-бөлек сатылады.
Марина Ка
3 желтоқсан 2024
Бұл дәріханаға барғанды ұнатады.Әрқашан бәрі бар .Кәсіби провизорлар тез сыпайы жұмыс істейді .Сіз кез-келген шөптің үлкен таңдауын таба аласыз.Барлығы айтады, кеңес береді. Әрине, кешкі уақытта сатып алушылар көп мұны есте сақтаңыз таңертең келіңіз.
О
Ольга Ковалева
22 мамыр 2025
Дәріхана өте жақсы, қажет нәрсенің бәрі бар. Осының арқасында көптеген адамдар бар. Бірақ сызықтар тез өтеді. Жақсы фармацевтер, қажет болса, міндетті түрде кеңес береді.