Анна

Smv000 Smv000
27 қазан 2019
Аң аулауға, балық аулауға және туризмге арналған тауарлардың үлкен таңдауы бар қару-жарақ дүкені. Қоймада бар таңдау әртүрлі калибрлі мылтықтар мен мылтықтардан патрондарға арналған компоненттерге дейін. Киім мен жабдықтардың үлкен таңдауы. Бас киімдерден аяқ киімге дейін. Сондай-ақ балық аулауға арналған өнімдер бар. Бағаны таңдау орташа. Тұрақты акциялар өткізіледі оның барысында жақсы жеңілдіктер қолданылады. Жақсы қызмет. Мұқият сатушылар. Мен ұсынамын.
R
Rozario Agro
3 қазан 2023
Z75 тг олардың патроны үшін, жеңілдіктер жоқ! Балалар сендер өздеріңе қатты сендіңдер... Жерге түсіңіз, сапаны пысықтаңыз, содан кейін ғана бағаны ресейлік немесе импорттық картридж өндірушілерімен теңестіріңіз. Айтпақшы, сізде өлі сайт бар және оны ешкім ешқашан өңдемейді.
dezlork
14 ақпан 2020
Жеткілікті құзыретті адамдар және өте жедел қызмет көрсету, барлық қауіпсіздік стандарттары бойынша жұмыс істейді және көп жұмыс істейді, кеңес береді және кеңес береді, операторға жеке рахмет, ол барлық қажетті құжаттар туралы алдын-ала ескертеді, олардың бәрі жақсы және үйлестірілген екенін бірден көруге болады.
Ернар Нұрғожаұлы
8 қараша 2019
Аңшылық дүкені! Керемет сатушылар, ол қару киіп, бәрін айтады, не екенін айтады. Үйрек немесе үлкен ойын үшін қандай мылтық!
Дмитрий
27 сәуір 2022
Сайттағы деректер өзекті емес! Сатушылар өте дөрекі! Мен ешкімге кеңес бермеймін!
sergey pak
5 сәуір 2021
Шығын материалдары мен аксессуарлардың ассортименті соңғы сапардан жаңартылған жоқ, бұрынғыдай қажет емес
Михаил Павлий
20 желтоқсан 2019
Жақсы дүкен, көптеген қызықты заттар.
Ерлан Бисенов
16 қаңтар 2024
Керемет дүкен.
Анонимді пікір
1 қараша 2019
Үлкен таңдау, қолайлы бағалар.
Артемий Б.
2 мамыр 2022