AlpinPro

Тауарлар мен қызметтер
Жаңалықтар

Ахметжанов Мансур
30 қаңтар 2025
Олар Alpinpro компаниясына және Алексейге жеке жүгінді. Бізге аймақтағы зауытты бояу керек болды. Заңды қолдауы және барлық рұқсат құжаттары бар бірінші компания. Шарт бойынша күн сайын жұмыс істедік. Бұған дейін әртүрлі компанияларға жүгінген, "ағайын келісейік"деген көзқарас болған Жалпы, егер сізге объектіні бірінші рет жасау керек болса және оны қайта жасамасаңыз, онда бұл дәл осындай компания - ұсынамыз. Алексейге адалдығы үшін тағы да рахмет.
Ольга
3 маусым 2025
Кейде сіз нағыз кәсіпқойларды кездестіресіз-мен жай ғана айтқым келеді: БРАВО. Алексейдің басшылығымен альпинистер бригадасы дәл осындай жағдай. Барлығы анық, жаны бар, қауіпсіз, жылдам, мінсіз. Қасбеттер жуылады-және сіз ештеңе үшін алаңдамайсыз. Барлығы бақылауда, барлығы іс бойынша, техника-топ, құжаттар-тәртіпте, рұқсаттар бар. Олардың бүкіл командасы бар-және бір күнде 27 (!) пәтерлер. Бұл әдетте бір аптаға созылды. Мен қуаныштымын. Егер сізге альпинистер қажет болса, тіпті тартынбаңыз. Тек олар!
Пам Парампам
21 қазан 2025
Мен достарымнан пікір жазамын, өйткені олардың уақыты жоқ және олар қыста кетеді. AlpinPro компаниясына, атап айтқанда Алексейге біздің проблемамызды шешуге көмектескені үшін алғыс айтамыз. Алексей жақсы бригаданы атап өтті, оны қадағалауға тура келмеді және мүлдем қобалжудың қажеті жоқ. Осы уақытқа дейін бізде жұмыс істегендерден айырмашылығы, бұл жігіттер шынымен де өз істерін біледі. Мәселені шешу керек, Алексей көмектеседі немесе егер сіз шеберлерге ақша үнемдеген болсаңыз, мүлдем қабылдамайды. Басқалардан кейін олар жалпы қайта жасамайды. Егер олар жұмысқа кіріссе, онда олар істі соңына дейін жеткізеді.
Аслан Едилов
Alpinpro-ға Алексейге хабарласып, мәселені шешуге көмектесті және құжаттар бойынша жобаны сүйемелдеуді өз мойнына алды. Бұл сала арқандарға ілініп қана қоймай, сонымен қатар құжаттармен қалай жұмыс істеу керектігін білуді талап етеді екен. Жалпы, олар өз істерін біледі. Мен ұсынамын.
Данияр Абдрахманов
20 желтоқсан 2024
Нарықтағы ең арзан баға емес, бірақ олар жұмыс істей бастағанда, бағаға күмән жоқ. Мен бірінші рет таза киімде және қалыпты жабдықта тиісті мамандарды көремін. Әр түрлі хабарландырулардағы мамандардың фонында олар өте қатты резонанс тудырады. Жоқ қызметтерді иіскеуге тырыспаңыз.
Дмитрий Шаяхметов
30 қаңтар 2025
Нарықтағы ең төменгі баға емес, бірақ егер олар қабылдаса, олар қажет болған жағдайда жасайды. Бұл компания жұмыс істегеннен кейін бәрі таза және тұтас болып қалды. Олар қобалжудың қажеті жоқ және олардың жұмысын бақылап отырды, олар атқарылған жұмыс туралы толық бейне есеп жіберді. Олар жеке меншік иелерінен кейін облыстан және OLX-тен кейін қайта құруды қабылдамайды, олар да өз брендтерін сақтаудан бас тартады. Әрине, түсініксіз.
Алексей Б.
30 қаңтар 2025
Біздің кофеханада панорамалық терезелерді жууға тапсырыс берілді. Бізде бірнеше нүктелер бар және жеке тазалау процесін байқамадық, бірақ белгіленген уақытқа дейін терезелер өте таза болды. Өнеркәсіптік химия қолданылады және сапа айырмашылығы бірден байқалады.
Игорь Б.
15 шілде 2025
Барлығы іс бойынша. Барлығы келісілді, бәрі келісілген мерзімде жасалды. Алексей-жауапты адам, қазір бұл өте аз. Егер жұмысты нақты және қиындықсыз жасау керек болса, онда оған.
Айша Сапаргали
23 сәуір 2025
Alpinpro компаниясының адамдарының қалай жұмыс істейтінін көргенде, Алматыда нағыз өнеркәсіптік альпинистер жоқ екенін түсіне бастайсың. Биіктікте жұмыс істеу сапасы мен жылдамдығы! Осы компанияға алғысымды білдіремін! Алексейге ерекше алғыс!
Евгения П.
6 шілде 2025
Кәсіби мамандар компаниясы! Барлық жұмыстар сапалы, жақсы, әдемі орындалады. Маған шатырды жаңартуға көмектесті. Алексей бір маусымда қандай материалдар бар екенін егжей - тегжейлі түсіндірді, айтпақшы, көптеген адамдар тез арзан. Ал не ұзақ жылдар бойы қызмет етеді. Мен әрқашан сапаны жақтаймын!
гульнара уварова
5 наурыз 2025
Басқа хабарландыру сайттарындағы "мамандардан" айырмашылығы, alpinpro компаниясы жақсы жағынан мүлдем өзгеше. Өкінішке орай, олар сізге бірден хабарласпады, бұл тезірек және жақсы болар еді, бірақ кез-келген жағдайда жұмыс пен кеңес үшін рахмет. Рахмет 🎈
Денис Сычёв
4 сәуір 2025
Егер сіздің міндетіңізді кәсіби түрде шешу қажет болса, Алексейдің атынан AlpinPro мұны жүз пайыз жасайды. Егер сіз принцип бойынша тез, арзан, сапалы және әсіресе кеше жүгінсеңіз, онда бұл дұрыс емес.
Валихан Б.
9 желтоқсан 2024
Кепілдікпен мәселелерді кәсіби түрде шешеді. Қызметтер ең арзан емес, бірақ мұндай сапа мен тәсіл үш тиынға тұрмайды.
Дмитрий Б.
30 қаңтар 2025
Олар балаларға терезелердің есебіне жүгінді, олар қайтыс болды , бірнеше нұсқаны қалай жақсы жасау керектігі туралы кеңес берді, маған өте ұнады және сапалы жасады. Жұмыс үшін рахмет
Х
хамражан хамраев
17 желтоқсан 2024
Сапалы, бірақ қымбат. OLX бар жергілікті мамандардан кейін, Мен енді Тәуекелге барғым келмеді. Олар адамгершілікке сай жасады, дәлдік пен түзулікке шағым жоқ. Мен бірден хабарласуым керек еді, екі рет төлеудің қажеті жоқ еді.
Ю
Юлия Штрауб
9 шілде 2025
AlpinPro - дағы жігіттер шынымен де өз саласының мамандары. Олар бәрін бірінші рет жасады және бақылау мен қобалжудың қажеті жоқ. Жұмысқа және материалдарға жазбаша кепілдік берілді.
Lina
7 шілде 2025
АльпинПро бұл тазарту және құрылыс компаниясы емес, бірақ қандай да бір себептермен олар кез-келген жұмысты мамандандырылған компанияларға қарағанда жақсы жасайды. Балалар өз ісінің кәсіпқойлары!
Анна Заировна
24 қараша 2024
Мен үнемдеуге кеңес бермеймін, бұл қымбатқа түседі. Балалар жеке кәсіпкерлерден кейін бизнес орталығындағы терезелерді жуып тастады, біз тағы да хабарласамыз. Жұмыс сапалы орындалды және оны өзіңіз бақылап отырудың қажеті жоқ еді.
Z
zawarudo171 K.
8 шілде 2025
Компания мен жігіттер шынымен не істеп жатқанын және ақшаға тұрарлық екенін біледі. Өкінішке орай, Мен бірден жүгінбедім, екі рет қайта жасап, артық төлеудің қажеті жоқ еді.
Kate K.
Тазалау компанияларынан немесе делдалдардан және Google-дан жарнама сатып алушылардан қызметке тапсырыс беруден гөрі кәсіпқойларға бару арзанырақ және оңайырақ. The alpinpro нәтижеге жауап береді.
S
Sergei Borovinok
5 ақпан 2025
Биіктікте монтаждау жұмыстарына барлық рұқсат құжаттары бар жалғыз компания. Біздің компанияның басшылығы үнемі үнемдеуге және компанияны арзанырақ табуға тырысады, бірақ құжаттар бойынша AlpinPro-дан басқа компаниялар өтпейді. Сізге сәттілік пен өркендеу.
Сергей
22 қараша 2024
Олар өз істерін біледі, бағасы ең төмен емес, бірақ олардан кейін ештеңе жасаудың қажеті жоқ үлкен плюс. Мен бәріне ризамын, кеңес беремін.
Asia Shop
16 қаңтар 2025
Бұл компания бізге терезелерді жуғаны сонша, олар бүкіл аулаға шағылысады. Мен ұлдарды ұсынамын.
drying
14 қараша 2025
2016 жылдан бастап біздің ТК Самал 3 сабын Алексей. Өткен жылы олар жігіттерді арзанырақ тауып, соңында Алексейге оралды. Біз сіріңкеге көбірек қауіп төндірмейміз және үнемдемейміз.
Аксулу Мырзалиева
11 шілде 2025
Қымбат, бірақ сапалы. Егер сіз проблемаларды қаламасаңыз, онда Алексейге жүгінгеніңіз жөн.