Алид

Юлия
16 шілде 2023
Бағалар жоғары және баға белгілеріне сәйкес келмейді. Мен дәмдеуіштерді сатып алдым, ол мерзімі өтіп кетті. Пакет ақылы бірақ олар маған қажет пе деп сұрамады. Сатушылар мейірімді емес, олар Мен сияқты құлықсыз сөйлейді біз оларға қарыздармыз. Интернет ішке кірмейді, телефон арқылы төлеу қиын.
Иван Коваль
19 сәуір 2021
Тамаша "дүкен-үйде"! Төмен бағалар, әйгілі желіге қарағанда әлдеқайда төмен. Осы жылдар ішінде туыстарына айналған және барлық тұрақты сатып алушылардың қалауын білетін мейірімді хосттар. Олар жарамдылық мерзімдерін өте мұқият қадағалайды және егер ол кешіктірілгенін немесе мерзімі аяқталғанын байқамаса және қабылдаса, тіпті кассада тауарды тастай алады.
Даниил Кайгородов
2 мамыр 2022
Ең жақсы дүкен, ең сыпайы қызметкерлер әрдайым жеңілдіктер жасайды, Нурик әдетте күлкілі адам, оны бәрі құрметтейді, көптеген тауарлар бар және барлығы барабар бағамен
Елена Эдуардовна
4 тамыз 2023
Өте ұнайды дүкен және оның сатушылары мен иелері сіз әрқашан таңғы ас түскі ас немесе кешкі ас дайындауға болатын нәрсені таба аласыз, үй өте берік ұстай алады iNet бірақ бұл маңызды емес
Остап Бендер
19 қазан 2021
Бұл шағын дүкен осы аймақтағы көптеген үлкен супермаркеттерді алмастырды тамаша қызмет тауарлар ассортиментіндегі кейбір олқылықтарды жабады
Виктория Боброва
28 қыркүйек 2023
Өте жақсы дүкен, сатушылар сыпайы, өнім Әрқашан жаңа, бәрі аз.
Анонимді пікір
15 ақпан 2023
Қажетті заттардың көпшілігін, үлкен ассортиментін, әрқашан көмектесетін және айтатын мейірімді сату менеджерлерін табатын дүкен.
Madina Buzhenova
Өте керемет дүкен, біз қожайындар мен сатушыларды бұрыннан білеміз. Барлығы ұнайды 🤩
Даке М
1 қазан 2023
Нұрсұлтан сымбатты, әрқашан көмектеседі, айтып береді. Барлығы тез және ыңғайлы. Аудандағы ең жақсы дүкен
Ф
Фарид Еркенов
9 тамыз 2024
Ең жақсы ассортимент және қызмет!
Жанна Бекижанова
Бұл дүкенге анда-санда тоқтайтын. Сіз әрқашан өзіңіз үшін пайдалы нәрсе сатып алдыңыз!👍❤️👌🌈😘
Nikolay Petrov
15 қыркүйек 2019
Жақсы дүкен барлық өнімдер бар, минус тығыздығы сатып алушылар үшін аз орын
Асан Абдраимов
5 қараша 2021
Керемет сатушы! Барлығы бар!
Ш
Шухрат Ниязбакиев