Әдемі-Ай

Руслан А.
27 қыркүйек 2025
Қонақ үй жақсы, бірақ масалар бұл қорқынышты дада көмектеспейді фумигатор. Душ кабинасы сынған, душ қабылдау толығымен нәтиже бермеді. Қабырға артында мейрамхана шулы музыка өте қатты ойнаңыз. Егер сіз ұйықтағыңыз келсе Мен сізге кеңес бермеймін
Ирина К.
2 мамыр 2024
Мен алдын-ала оқыдым.кері байланыс және ең нашар жағдайға дайындалды-бізде басқа нұсқалар болмады. Бірақ жоқ, бәрі керісінше болды) үлкен төсегі бар 12 мың теңгеге 2х бөлме (матрац өте ыңғайлы), таза. Әкімші-сүйкімді, сыпайы және жағымды әйел. Кемшіліктердің ішінде-бізде суару ыдысы сынған, толыққанды душ қабылдау мүмкін болмады.
Pshenichnikov Valentin
3 қазан 2023
Жексұрын қонақ үй! Біріншіден, клиенттерге деген жиіркенішті көзқарас. Әріптесім екеуміз екі нөмірді сатып алдық стандарт. Келгеннен кейін бізді бір төрт жергілікті бөлмеге орналастырады. Бізде 2 Тапсырыс бар деп қарсылық білдіреміз!!! бір орындық нөмірлер, бізге жауап берді: "жақсы болды... "Қызмет қарапайым "биіктікте'. Екіншіден, олар өздерін қонақ үй-мейрамхана ретінде көрсетеді. Таңғы асқа қарағанда, бұл мейрамхана емес, түскі ас. Таңғы асқа бізге шұжық қосылған 2 жұмыртқа мен сары май қосылған екі тілім нан сатылды. Таңғы ас бізге таңғы 8-де әкелінді, бірақ біз сұрамадық ұйықтағымыз келді кеш келдік. Үшіншіден, нөмір лас. Креслолардағы тұқымның қабығы, дәретханадағы Гоби, бір төсектегі лас Парақ, екіншісінде жыртылған және т. б. Тіпті перделер терезелерге жете алмады... Мен бұл мекемені ұсынбаймын.
Денис Михайлов
28 мамыр 2023
Ас үй жоқ, тек іс-шараларға арналған. Көршілес тамақтану орындары 10-да ашылады. Бөлмелер жақсы, шуды оқшаулау онша емес
Сардорбек Файзуллаев
30 желтоқсан 2025
Жақсы жер таза. Әкімші топ мейірімді әйел)
Ivan Vereskunov
27 желтоқсан 2021
Таза жаңа қонақ үй. Бағалар қолайлы. Таңғы ас қалауыңыз бойынша дайындалады.
Alena Gurova
3 қараша 2022
Жақсы қонақ үй. Бөлмелер қымбат емес, бірақ таза. Мен түнде кеңес беремін.
Aliya Temirova
Супер
O
Olzhas Kozhakhmetov
17 желтоқсан 2023
Оның бағасы үшін бұл қалыпты жағдай