Adal

Акмарал Смагулова
Ажалға күніне бір рет бармасақ күніміз өтпейтін сияқты. Бәрі бар. Қол жетімді. Өзімізге ұнайды. Қаланың көп жерінде бар. Адал тек алға.
Рустам Абдрахманов
13 наурыз 2025
Баға басқа дүкендерден жоғары
Гульдана А.
23 наурыз 2024
Өте жақсы магазин бүкіліне советую маған қатты ұнады
Aidar T
16 тамыз 2023
Әдемі
Y
Yanna
11 тамыз 2025
Аудандағы ең жақсы супермаркет! Бағалар қолайлы, тауардың сапасы жоғары! Өнімдердің үлкен ассортименті. Қызметкерлер жеткілікті және жақсы. Мен бұл супермаркетті ұсынамын!
Кундыз Кайраханова
18 желтоқсан 2024
Адал на Докучаев супермаркеті өте ыңғайлы сіз іздегеннің бәрін таба аласыз постоянно үнемі жеңілдіктер, сыпайы кассирлер, сатушылар мен барлық өнімдерді жақсы көремін там
Nikita Mattsone
Жақсы дүкен, барлық қажетті заттар әрқашан орнында, бірақ қарапайым емес. Жеңілдік тауарлары сирек емес. Қызметкерлер сыпайы.
Алексей Пучев
3 сәуір 2025
Үлкен супермаркет, тауарлардың үлкен таңдауы, сыпайы қызметкерлер кассалар болып табылады ыңғайлы, шығуға жақын.
F
Flawnfly
28 қыркүйек 2025
Өте қарапайым супермаркет.Ассортимент қолайлы.Өнімдер Жаңа.Алға дами берсін жұмыстарыныз.
Алуа Мурзагельдинова
24 қазан 2025
Жақсы ассортимент. Сыпайы қызметкерлер. Жақсы сапа.
Евгений Фербер
28 шілде 2023
Жаман ассортимент емес, уақыт бойынша қарау керек, сыпайы қызметкерлер, сіз кезекке тұрасыз, барлық кассалардың жұмыс істейтіні жақсы! Ыңғайлы тұрақ.
Tatyana U.
7 мамыр 2025
Тауарды кассада сканерлеу кезінде олар көбінесе сөреде немесе баға белгісінде көрсетілгеннен жоғары бағаны бұзады, ал Сатып алушы бұл туралы тек чектен біледі.
Алия Жакипбекова
23 тамыз 2021
Адалов біздің қалада 5 немесе 6 супермаркет бар. Докучаевтың ассортименті бойынша ең жақсы. Негізінде ол жерде әрқашан қажет нәрсенің бәрі бар. Жарамдылық мерзіміне сәйкес, кешіктіру сөрелерге түспеуі үшін өте жақсы қадағалаңыз . Егер сізде күмән немесе қиындық туындаса, қызметкерлер әрқашан көмектеседі. Менің ойымша, ең жақсы Адал-на Докучаева Адал
Бека Сеитов
26 шілде 2025
орын өте жақсы, бірақ көбіне олар кешіктіруді сатады, балалар жеңілдіктері бар тауарлардың жарамдылық мерзімін қараңыз
Александр К.
5 желтоқсан 2025
Жақсы супермаркет, мен мұнда жиі сатып аламын, бәрін жеу керек, бағалар қолайлы. Қызмет жаман емес.
Жорик Мартанов
16 ақпан 2022
Тауарлар жеткілікті. Мәзірдегі таңдау әртүрлі. Қызметкерлер жақсы. Тамақ қалыпты. Цемпоселкеге және сахналауға арналған орын өте қолайлы. Тұрақ жақсы. Кешке кезектер үлкен, шамамен 3-4 адам.
Гульнара Желдыбаева
23 қазан 2025
Үйдің жанындағы Супермаркет. Барлығы бар, бірақ шағын дүкендерге қарағанда қымбатырақ.
Юлия Холодкова
8 желтоқсан 2025
Өте сыпайы қызметкерлер, өнімдер әрқашан жаңа!!! Мен бұл жерді өте жақсы көремін және оған күн сайын барамын!!!!!
Дильшат М.
2 маусым 2019
Артықшылықтардың бірі тәулік бойы жұмыс істейді, әрқашан бәрі бар, сонымен қатар пицца мен суши сату бөлімі бар, ал Ең жақсысы-әртүрлі банктердің банкоматтары мен терминалдары. Бір ғана үлкен минус бар, кассада әрдайым тәртіпсіздік болады, кассирлер тәжірибесіз, ұзақ уақыт қызмет етеді, әрдайым өзгеріс таба алмайды, егер сіз оны түзетсеңіз, онда қаладағы ең жақсылардың бірі болады!!!
Асем Муканова
23 тамыз 2025
Көп жағдайда барлық кассалар жұмыс істемейді. Төлеу үшін ұзақ күтіңіз.
Nagima
31 тамыз 2019
әрқашан жаңа піскен нан, ыңғайлы тұрақ, бірақ! Тапсырысты қайта есептеу керек! Мені 3500 теңгеге есептеді. Автоматты түрде есептелді, үйде бірдеңе дұрыс емес екенін түсіндім, қайтып келдім.Кассир ақшаны қайтарып берді, бұл ☝️ол кінәлі емес, тіпті кешірім сұрамады,
Моллагалиева Валентина
18 сәуір 2023
Жақсы дүкен. Барлығы бар. Қызметкерлер сыпайы. Ұнайды. Мен жиі және қуанышпен боламын. 6 жылдан бері жеңілдік картасы бар
Ирина Дойникова
4 сәуір 2024
Жақсы, әсіресе ішіндегі пиццериядағы пицца өте дәмді және Пицца пісіретін әйел өте сыпайы және жігерлі .
наталья неберикутина
14 қаңтар 2023
Сөздің барлық мағынасында ыңғайлы дүкен . Кеш уақытта әрқашан ашық.терминалдар бар. Өнімдер әрдайым жаңартылып отырады. Даулы мәселелер (жағдай болды)тез және дұрыс шешілді. Қызметкерлер әрқашан көмекке келеді.
Светлана Овчинникова
29 қазан 2025
Өте жақсы супермаркет. Өнімдердің үлкен таңдауы. Мен ұсынамын 👍
Алма Нармуханова
8 қыркүйек 2019
Сәлеметсіз бе, мен торттар бөліміне әр түрлі өндірушілерден,мысалы, ассортиментті өзгертуге кеңес берер едім, фирманың торттары,, құс шие"өте дәмді емес, сіз көбінесе олардың торттарын сатасыз
Альфа-Лаб Н.
25 тамыз 2023
Супермаркетте кез келген нәрсені сатып алуға болады. Бірақ сатып алушылар үшін бұл ыңғайсыз - шкафтарда кілттер жоқ, дәліздер тауарлар себеттерімен толтырылған, сондықтан арбамен жүру қиын.
Gekata
19 мамыр 2022
тәулік бойы емес, баға белгілері сәйкес келмейді, бөлімдерде сатушылар жоқ, ассортимент тұрақты емес, таңертең тауар сөрелерге қойылмайды, кассирлер, кезек жоқ.
Madiar K.
13 қыркүйек 2019
Қажет нәрсенің бәрі бар, көкөністер жемістер әрқашан Жаңа, ішінде банкоматтар терминалдар дәріхана пицерия бар
s_am98
9 ақпан 2019
Супермаркет Адал барлық қажетті өнімдер мен тұрмыстық тауарлар бар, бірақ кейбір бағалар базарға қарағанда жоғары. Онда әлі де дәріхана бар, ақша алуға немесе әмиянды толтыруға арналған әртүрлі терминалдар мен банкоматтар бар.
Чина
28 қаңтар 2020
Ыңғайлы орналасу, қызметкерлер аз жағымды. Кемшіліктердің ішінде барлық кассалар әрдайым жұмыс істемейді, тұрақ орны өте кішкентай.
cvetlana Варченко
23 желтоқсан 2021
Кассада баға белгілері жиі бұзылады залда баға бір ал кассада олар екіншісін ұрады.тауардың бағасын оқу өте ыңғайлы емес, ұсақ жазылған, оны тізеңізге толтыру керек.бұл барлық дүкендерде
Максат Е
21 қыркүйек 2025
Қымбат дәрі-дәрмектер, тауарлардың ассортименті үлкен бұл қуантады
Берикжан Бельдеубаев
28 қыркүйек 2025
Көптеген адамдар, әсіресе кешкі уақытта кассада.
Вячеслав
22 қыркүйек 2021
Пицца қарапайым 🔥🔥🔥🔥💯💯💯❗☝️дәмді тез, балғын, сыпайы сатушы, тез дәмді дайындайды, бірнеше тапсырыс бойынша акциялар бар, сыйлық ретінде сусындар, ыңғайлы, 💯💯🔥🔥✊✊✊❗❗☝️👍✌😝😝✊🔥💯
Aleksandra Y.
2 қаңтар 2020
Жексұрын супермаркет, кеше ғана лас, жағымсыз иіс болды, төсеу көп нәрсені қалайды, Сіз қай жерде екенін түсінбейсіз
Анонимді пікір
14 ақпан 2019
Постоянный покупатель магазина Адал.Цены нормальные,есть социалка на овощи,но есть одно но,почему не нарезают колбасы,ветчину.Продают целыми палками колбасные изделия,раньше так не было,кто может себе позволить багет ветчины за 12 000?Салаты протухшие,продавец в колбасном отделе это просто сонная муха,ничего незнает,посоветовать не может.А так магазин да магазин хоть выбрать можно что тебе нужно.
Света Света
Үйге қажет нәрсенің бәрі бар
866425 Григорьева
3 наурыз 2024
Жартылай бос есептегіштер. Барлығы қымбат. Шайыр мен Сәуірде көбінесе акциялар онда сіз әлдеқайда арзан сатып ала аласыз.
Макар Ляпунов
5 қараша 2021
Көптеген пайдалы заттар бар жалғыз минус бұл үлкен бағалар (Өзгертілген) Барлық басқа пандемиямен баға шамамен бірдей-
О
Олеся Альжанова
24 қараша 2025
Мен жақын жерде өте ыңғайлы тұрамын, таңдау үлкен
Асылбек Майлыбаев
28 қыркүйек 2019
4 кассы, однако всегда километравая очередь, т.к. рабочие в основном только 2 кассы. В аптеке как не зайдёшь перерыв. В общем легче иногда в магазине "у Данияра" закупиться, но только до 10 часов
Руслан К.
21 қаңтар 2019
Тамаша бағалары бар тамаша дүкен. Және ол тәулік бойы жұмыс істейді. Мені бірнеше рет құтқарды. Әрқашан акциялар мен жеңілдіктер бар, ал бағалар жоғары емес.
Ертаргын Жумажанов
15 қараша 2021
Кассалар аз. Көбінесе акциялар, сондықтан кейбір тауар позициялары басқа супермаркеттерге қарағанда арзан болады
K
Kairat Kaziyev
6 наурыз 2019
Бұрын маған көбірек ұнады. Қазіргі уақытта желі өз позицияларын тапсырды. Барлығында: тауар алаңдарының ассортименті, қызметі, эргономикасы...
Arloyn
19 наурыз 2023
Жақсы жалпы дүкен, тауарлардың үлкен таңдауы.Семей қаласында осындай атаумен дүкендер желісі бар.
Altyndamir2606 Altyndamir2606
26 қараша 2019
Барлық кассалардың біреуі міндетті түрде жабық, техникалық қызмет көрсету жақсы, өнімдер әрқашан жаңа
Илья Котински
18 наурыз 2025
Жақсы супермаркет, қарбалас уақытта сіз итере алмайсыз)