Абзал

Тауарлар мен қызметтер
Ішіндегі ұйымдар

Айдана Тлегеновна
23 қазан 2025
Қымбат іші ,бағаларын түсіру керек , продовецтерге сатып алушыларға тәкаппарланып қарауды қою керек
максат а.
9 қараша 2025
"Абзал" сауда орталығы-қаладағы ең көне және танымал орындардың бірі. Ішінде көптеген дүкендер бар, соның ішінде ірі брендтер мен Тұрмыстық техника. Кафелер, дәріханалар, үй тауарлары бар — бәрі бір жерде болғаны ыңғайлы. Ғимараттың өзі сәл ескірген, бірақ таза және жақсы ұсталған. Көптеген дүкендердегі бағалар қол жетімді, қызметкерлер сыпайы. Бұл орын демалудан гөрі практикалық сатып алулар үшін қолайлы, бірақ сонымен бірге ол үлкен моллдардағыдай жайлы және тыныш, әбігерсіз.
Адилет Уалиев
23 шілде 2025
Керемет сауда орталығы! Мен Абзал сауда орталығына жиі барамын-бәрі ыңғайлы: көптеген дүкендер, тауарлардың үлкен таңдауы, кафелер мен демалыс орындары бар. Кең, таза, киімнің, техниканың және өнімдердің жақсы таңдауы. Ыңғайлы орналасу және жалпы жағымды атмосфера. Шопинг пен серуендеуге тамаша орын!
Ko “
10 қараша 2025
Сауда үйі керемет әсер қалдырды! Ассортимент кең, барлығы ыңғайлы орналасқан, қызметкерлер әрқашан таңдауға көмектесуге дайын. Тауарлардың сапасы жоғары деңгейде, бағасы қолайлы. Мен мұнда міндетті түрде қайта оралып, барлығына кеңес беремін!
Николь Цой
1 қазан 2025
Қала орталығындағы сауда орталығы.Әдемі, таза заманауи.Кофехана бар.Киім мен аяқ киімнің тамаша таңдауы.Банкоматтардың ыңғайлы орналасуы.
Екатерина Денисова
25 қараша 2024
Тамаша сауда орталығы, онда сізді сұлулық салондары,перспективалы киім,ыңғайлы аяқ киім,балаларға арналған ойын-сауық, дәріхана және тағы басқалар күтеді.
Антон Иванов
2 шілде 2025
Жақсы сауда кешені. Барлығы бар, балалар өнімдері бар көптеген бөлімдер бар. Жақсы бағалар. Сондай-ақ, ойын-сауық пен кафе бар.
Мария Магарчук
Өнімді таңдау үлкен, бірақ біз бітіру көйлегін іздедік және ешқашан қарамадық. Екінші қабатта аяқ киім баспалдақтың жанында жақсы бутик
Вероника Дзюбенко
8 қыркүйек 2025
Тамаша сауда орталығы, өте ыңғайлы, үлкен. ішінде көптеген дүкендер бар, азық-түліктері бар супермаркет бар. киім, ойыншықтар, кафе. мен онда жүргенді жақсы көремін !
Алекс Бббббб
Өте керемет орын. әдемі ғимарат, жақсы жөндеу ыстық емес, суық емес. Көптеген бутиктер. Арзан және көп естеліктер
Асель Талгатовна
9 қыркүйек 2025
Әдемі сауда орталығы, сіз жүрегіңіз қалаған нәрсені таба аласыз!ол жерде біраз уақыт жұмыс істеді, ыңғайлылық бар. Таза және ұқыпты, басшылыққа рахмет! Көп рахмет.
Вера Патракеева
18 мамыр 2024
Тамаша сауда орталығы. Киім, кез-келген талғамға арналған салқын аяқ киім, зергер, дәріхана, техника, азық-түлік супермаркеті бар көптеген бутиктер. Сіз бәрін таба аласыз
Айганым Омирзаккызы
27 қаңтар 2025
Кең, эскалатор бар, таңдау жақсы, таза, бағасы қолайлыдан қымбатқа дейін, супермаркет, дәріхана жалпы көп нәрсе бар
Виктор Каморг
22 желтоқсан 2024
Азық-түлік бөлімі көңілін қалдырды, ең жоғары уақыт, ал кассалар тек екі, салаттар бөлімінде тек бір сатушы жұмыс істейді, сатып алушылар қызмет күтуі керек, сатушы тігіледі, бәріне қызмет ете алмайды, ал аға сатушы бір жерде жүреді, түскі ас бар дейді. 17.30-да қандай түскі ас, сатушылар жоқ, кассада өзіңіз тұрыңыз. Жалпы, сауданы жиіркенішті ұйымдастыру. Сондай-ақ, сөмке шкафтарында кілттер жоқ, бұл басқа дүкеннен өнім болса, өте ыңғайлы емес. Товаоа құнын анықтайтын құрылғы бар, бірақ ол жұмыс істемейді! Сондықтан қарапайым сатушылар сыпайы, әрқашан көмектесуге дайын. Бірақ еңбек ұйымы нашар!!!
QWRomanenko
11 сәуір 2024
Дегенмен, жаман сауда үйі емес. Екі бөлік бар - ескі және жаңа, бірақ бәрі жақсы. 3 қабаттан тұрады. Киіммен жақсы дүкендер бар. Сондай-ақ бірінші қабатта супермаркет, екінші қабатта кофехана, екінші қабатта ерлер шаштаразы және т.б. бар. Ішінде бәрі әдемі безендірілген
Кос Мас
14 қазан 2025
Жақсы ойластырылған сауда үйі, өте ыңғайлы бутиктерді тарату, жылы жайлы, сыпайы қызметкерлер, жиі сол жерде серуендеп, ерік сонымен қатар серуендеп, жақсы уақыт өткізіңіз
Алексей Замараев
4 шілде 2025
Кәдімгі сауда үйі. Барлығы бәрі сияқты. Керемет эксклюзивті ештеңе жоқ.
Александра Ким
19 қыркүйек 2024
Қоғамдық кеңістіктер жақсы ұйымдастырылған, жеңіл және таза, бутиктердің нөмірленуі түсінікті, бұл шарлауды жеңілдетеді. Мазаних туралы айтудың мағынасы жоқ. Ыңғайлы кіру топтары
Л
Лейла Логейко
27 шілде 2025
Көптеген жақсы бутиктер бар, бірақ келу ыңғайсыз, мысалы, баламен екінші қабатқа көтерілу мүмкін емес
Асель Т.
1 тамыз 2025
Құрметті со әкімшілігі, Абзал Шовинист Аликаға тиесілі бутикке қатысты жағдайға назар аударуыңызды сұраймын. Бұл бутиктің иесі адамдарды "мамбеттер"деп атай отырып, бүкіл ұлтқа қорлайтын сөздер айтты. Мұндай мәлімдемелер қабылданбайды және келушілер арасында наразылық тудырады. Осындай мәлімдемелерден кейін осы жалға алушымен ынтымақтастықты жалғастыру ұлтшылдық пен кемсітушілікке көз жұмуды білдіреді деп санаймын. Бұл сіздің сауда орталығының беделіне теріс әсер етіп, келушілердің кетуіне әкелуі мүмкін. Сізден шаралар қабылдауыңызды сұраймын — бутик жабылғанға дейін. Бұл мәселеде сіздің ұстанымыңызға сенемін. Құрметпен, "бей-жай келуші"
Елена Пак
21 желтоқсан 2023
Үлкен үш қабатты сауда орталығы, қала орталығында орналасқан. Бірінші қабатта "Южный" дүкендер желісінің супермаркеті, Каспий банктері, Береке (бұрынғы. Сбербанк). Кез-келген әмиянға арналған көптеген бутиктер.
Ольга Назирова
12 сәуір 2024
Абзал әдемі. Әр түрлі киімдер,зергерлік бұйымдар,үй бар бутиктер.тауарлармен. барлық жағынан ыңғайлы. Ал мерекелерге арналған әшекейлер жай ғана түпнұсқа
Эксперт
31 тамыз 2021
Сауда үйі қала орталығында орналасқан, жетуге ыңғайлы, бекіткіштер бар. Жертөле қабаты арқылы жерасты өткелі арқылы кіреберіс бар. Сауда үйінде азық-түлік супермаркеті, дәріхана, фотостудия, сондай-ақ зергерлік бөлімдер және киім-кешек бутиктері бар
Валентина Павловна Сергеева
1 шілде 2024
Кеше С. А. Казаков ЖК бірінші қабатындағы сауда орталығында алтын сырға, 441500 теңге, 4.11 грамм, 14 текше цирконий бағасын сатып алды. Чек 143500-ге енеді, шын мәнінде Мен әлі салмақ білмеймін, 20 дана қиыршық тас. Мынау не? Сатып алушыларды алдау? Мүмкін бұл алтын емес шығар? Мен ломбардқа барамын.
Любовь
29 сәуір 2024
Тамаша сауда орталығы.Онда барлығы, балаларға арналған өнімдер, ерлер мен әйелдер өнімдері бар.Сондай-ақ,шашты ұзартатын салон өте керемет.
Vitaly Prachev
22 маусым 2024
Үлкен сауда орталығы Тауарлардың алуан түрлілігі. Электроника, киім," Оңтүстік " өнімдер. Жұмыс режимі 10 дан 20 ға дейін
E
Elena W
3 қараша 2025
Салқын сауда орталығы! Азық-түліктен бастап киім мен аяқ киімге дейін бәрі бар...Тұрмыстық техника...кофеханалар..
Олька
17 қазан 2024
Ұнайды TC абзалы орталықта және сізге қажет нәрсенің бәрін өнімдерден аяқ киімге дейін табуға болады. Барлығы анық
Қ
Қабдікәрім Абылай
12 қазан 2023
Балаларға арналған ойын үйі, үлкен азық-түлік және киім дүкені бар өте жақсы сауда үйі. Сондай-ақ, ойыншық дүкендері бар екенін қосуға болады. Тауарлар сапалы құрылыс жүйесі жеңіл
Александр Вязовкин
10 қыркүйек 2024
Ал, не айтуға болады... Артықшылықтардың бірі-қала орталығындағы сауда үйі, онда сіз бірінші қабаттағы супермаркетте қалада орташа бағамен азық-түлік сатып ала аласыз... Қалған бутиктер аспанға жалға берілетін ештеңе туралы емес.
регина корабейникова
31 қазан 2024
Бұл сауда үйінде зергерлік бұйымдардың жақсы бөлімі бар Гауһар! Олардың жанында ломбард бар, жақсы қызмет, рахмет!! Мен олардың қызметтерін әрі қарай қолданамын!
Kulikov Vladislav
18 тамыз 2025
Қаладағы ең жақсы Сулпак филиалдарының бірі, таза, үлкен, үлкен таңдау және мейірімді қызметкерлер))..
574918 Моисеева Анна
26 қыркүйек 2024
Жақсы сауда орталығы. Мен әрқашан аяқ киім аламын. Әдемі, эксклюзивтер жұмыс істейді, үлкен ассортимент.
Олжас Максутов
8 желтоқсан 2025
Мен бұл Абзалға қанша келмеймін мен Жана Абзалға бару керек болған кезде әрдайым адасып кетемін. Абзал әкімшілігі сіз болуы мүмкін көрсеткіштерді қойыңыз Жана Абзалға екінші қабаттан қалай кіруге болады. Сіз шеңберлерде жүресіз және сіз бұл өткелді таба алмайсыз және ол бутиктер арасында
мадина ильясова
30 қазан 2023
Мен ол жерден бутиктерден жемпір сатып алғым келді. Бірақ мен тіпті табалдырықтан өте алмадым. Онда өте тәкаппар сатушылар бар. Мен министрліктің үйіне кірдім деп ойладым. Олар сондай қорқынышты және зұлым. Қарапайым болыңыз мен сатушыларға айтқым келеді, сіз Үкіметтің істерін сол жерде шешпейсіз. Мен ешкімге Абзалдың киім бутиктеріне баруға кеңес бермеймін. Егер сіз ізденіс жасағыңыз келмесе.
Татьяна Лангнер
26 қыркүйек 2024
Біздің жақсы Абзал,қала орталығы,ыңғайлы автотұрақ,киім-кешек,техника және азық-түлік ретінде сатып алуға болады
Еагений Шишлов
19 қазан 2025
Ыңғайлы сауда үйі отыратын орын және супер базар бар, үлкен дүкендер баға қоймас еді
Бауыржан Амиров
17 қыркүйек 2025
Өте жақсы дүкен, топ қызметкерлері, техниканы түсінеді, техника үшін рахмет
Сергей Александров
13 тамыз 2025
Барлығы бар жақсы сауда орталығы. Дәріхана, супермаркет, заттар дүкендері
anastasia-fr0lov
30 тамыз 2021
Жаман сауда үйі емес, оның алдында аялдама. Орталықта орналасқан. Бутиктер өте қызықты. Деңгейді сақтаңыз. Музыканы өзгерту керек, кез-келген маусымда бірдей жазба (әрине, нг-дан басқа), өйткені қызметкерлердің басы ауырмайды, мен білмеймін ️ ️
Егор Б.
29 сәуір 2020
Қазіргі заманғы сауда орталығы, жақсы шай дүкені, болашақ қалыңдықтар үшін жақсы ұсыныстары бар жақсы үйлену бутиктері. Бірақ бутиктердегі бағалар тұтынушыға орташа деңгейден жоғары, сатып алу өте жақсы, негізінен әйелдер киімі бар бутиктер.
_BITSMAN MIK_
5 қараша 2024
Имба, онда көптеген пайдалы заттар бар, сонымен қатар аниме дүкені бар, мен ол жаққа жиі барамын, ол жерде азық-түлік бар және сіз фантанның жанында сұр түске ие бола аласыз, 10/10
Мария Сушко
2 қыркүйек 2021
Жақсы дүкен, ыңғайлы автотұрақ көптеген бөлімдер мен бутиктер бағасы әр түрлі Сіз жеңілдікпен 5000 мың теңгеге керемет көйлек сатып ала аласыз
Диляра Мусатаева
17 сәуір 2025
Таңқаларлық емес, мұнда сіз бірнеше сауда үйлерінен таппаған нәрсені таба аласыз. Үлкен емес, келуге ыңғайлы
Шынар Баймагамбетова
12 сәуір 2023
Үлкен сауда үйі, тауарлардың үлкен таңдауы, көптеген түрлі бутиктер аялдаманың жанында орналасқан, бұл өте жақсы, сіз бәрін бір жерден сатып ала аласыз
Людмила Камалова
8 наурыз 2024
Өте жақсы, үлкен және әдемі сауда орталығы!Барлық өнімдердің үлкен таңдауы.Сіздің жаныңыз қалағанның бәрі бар. Мен осы сауда орталығына баруды ұсынамын.
Айнура Ержуманова
9 қыркүйек 2023
С ребёнком на коляске или инвалидам на коляске туда не подняться на 2 этаж А там банкоматы и все отделы одежды.Есть лифт но нельзя им пользоваться, как сказал охранник что он служебный и нельзя посетителям на нём подняться.
Айрат С.
5 қараша 2024
Мен әйелдер киіміне тым көп көңіл бөлдім. Ер адамдар үшін бір ғана бөлім бар ол әлі де іздеуге тура келеді.
Лея
10 қазан 2025
Тамаша сауда орталығы. Мен оған Каги аяқ киімін, Каспи бөлімшесін және Оңтүстік дүкенін аралаймын. Кейде мен дәріханаға барамын. Жалпы маған бәрі ұнайды
Улдархан Кулиева
9 наурыз 2025
Сауда орталығы барлығы киімнен бастап өнімдерге дейін қол жетімді