Absolute

Нариман Нуртанов
4 сәуір 2024
Керемет дүкен, керектінің барлығын табасын🔥
Toleu Mukashev
13 шілде 2025
Шындығында, олар жолдың арғы бетіне өтті. Оларда үйді жөндеуге арналған барлық заттар бар сияқты. Мен Қытайлық Krot (кәріз жүйесін бітеп тастайтын тазартқыш ұнтақ) сатып алдым - қымбат, бірақ қуатты, бірақ олардың таңдауы да арзанырақ. Сондай-ақ, олардың болттары мен бұрандалары қажет болған жағдайда әртүрлі мөлшерде болады.
Түпнұсқаны көрсету · English
Сункар Сункаров
24 желтоқсан 2023
Жақсы құрылыс дүкені - Сантехника, электрик, суретші үшін ең қажетті заттар бар, бірақ ең бастысы - бұл тәулік бойы жұмыс істейді - мүмкін қаланың осы аймағында осындай біреу. Автотұрақта проблемалар жоқ, сіз әрқашан 50 метр радиуста тұра аласыз.
abylay bultrikov
8 тамыз 2023
Әдемі адам жұмыс істейді, бос сөз ұсынбайды, мүмкін "сәнді" 3 сағ бойынша кеңес бермейді,бірақ сіздің сұраныстарыңыз бен бағалары үшін өнімді нақты таңдайды! Жуынатын бөлмеге арналған сливникті алып, тауарды тамаша таңдады, тек оның ассортименті үшін Азия саябағы әр уақытта тамақ
Алла
Керемет дүкен, олар іздегендерін тапты. Дүкен тәулік бойы жұмыс істейді, бұл әдетте супер, таңертең ашылуды күтуге уақыт жоқ. Дүкен👍👍👍👍
Мадина Кошкинбаева
5 тамыз 2024
Жақсы дүкен, біз іздегеннің бәрін таптық, жақсы қызмет, балаларға рахмет
proHiFi
25 қыркүйек 2024
Ас үйден кірген кезде біртүрлі иіс бар, мен ол жерде болмас едім.
Сирож Загидулин
6 қаңтар 2025
Мен түнгі сағат 00:00 келдім дүкен жұмыс істеді рахмет токох адамдар. Түнде жұмыс істейді
G
Gulfara I.