7PAYda

Жаңалықтар

Авдалян А.
23 наурыз 2025
Тамаша қызмет. Сайттағы кері байланыс арқылы мен жедел жауап алдым және барлық қажетті кеңестер алдым. Қызметтің өзі қарапайымдылығы мен жылдамдығымен ұнады, картаға ақша тез аударылады. Барлығы ұнады, Мен ұсынамын.
П
полиночка .
16 қаңтар 2025
Менеджерлерге рахмет. Олар менің барлық сұрақтарыма жауап беріп, кеңес берді. Олар сыпайы және дұрыс болды. Шарт қалыпты болды, мен одан ештеңе таппадым (мұқият оқып шықтым!). Жалпы, шарттар ең жаман емес Мен айтар едім..
Ксения Мафин
12 наурыз 2025
Мен үлкен соманы алмадым, содан кейін бәрін бірден қайтардым. Ресімдеу кезінде сұрақтар туындады, қолдау бар, бәрі түсінікті және сыпайы түрде түсіндіріледі. Мен жарты күн күтуге тура келді (әдетте мен картаға несие тез жіберемін), аздап қобалжыдым, бірақ содан кейін қуандым ))
Егор Бойков
9 ақпан 2025
Ноутбуктың кепілімен ол мәмілені рәсімдеді. Ешқайда барудың қажеті жоқ және ноутбук қолдануды жалғастырды. Белгіленген уақытта ол ноутбукты сатып ала алмады және келісімшартты ұзартты. Мен сәл артық төледім, өзім кінәлімін, есептемедім. Келесі жолы мен жақсы ойланамын. Қызметкерлер жақсы, жауапты.
Екатерина Лосева
14 сәуір 2025
Техникалық қолдау супер!Қиын сұрақ бірнеше сағат ішінде шешілді,олар арбада жауап берді, тиімділігіңіз үшін рахмет.Ал каспиге ақша уақытында ұшып, қуанды.
Ксения Котельникова
5 наурыз 2025
Кеңсе керемет, Мен сізге кеңес беремін. Жоғары мақұлдау дәрежесі, қызмет ақысы үшін өте төзімді, әсіресе егер сіз оны қысқа мерзімге алсаңыз. Сіз келісімшартты бірнеше рет ұзарта аласыз.
Aleksander Гизитдинов
30 қаңтар 2025
лекго және тез арада телефон кепілімен сатып алу-сату мәмілесін рәсімдеді.Ставка жеткілікті, телефон менімен қалды . Маған ұнады, Мен әлі де жүгінемін .
ника бородай
23 қаңтар 2025
Мен олардың қосымшасын телефонда қолданамын, менде андройд бар, ол еш қиындықсыз жұмыс істейді. Жеке кабинетте мәртебені бақылау және келісімшарттарды ұзарту ыңғайлы. Кішкентай нәрсе, бірақ жақсы.
Валерий Комаров
27 наурыз 2025
Бұл комиссия маған төтенше жағдайда бірнеше рет көмектесті. Олар тәулік бойы жұмыс істейді және нарықтық құннан жақсы бағаланады. Әзірге барлық өтінімдер мақұлданды
Нана О.
2 наурыз 2025
Қызмет қиын жағдайларда шынымен көмектеседі. Ең бастысы, несие тарихы және басқа бюрократия жоқ, тіркеу процесі оңай, тіпті үйден шығудың қажеті жоқ.
Ричард С.
22 ақпан 2025
Қызмет өте жақсы, әсіресе шұғыл қажет болғанда. МҚҰ-ға қарағанда әлдеқайда тиімді. Минус-ақшаны бір төлеммен қайтару керек, бұл әрдайым ыңғайлы емес. Сонымен, әркім ақшаны қайда және қандай пайызбен алу керектігін өзі шешеді.
Матвей И.
10 сәуір 2025
Техника сізде қалады, ал мен картаға ақша алдым. Мен түнде мәміле жасадым-қолдау 24/7 жұмыс істейді. Шынымен ыңғайлы! Құрметті!
Mia Stev
24 ақпан 2025
Микроқаржы ұйымдарынан кейін бұл қызмет жұмақ сияқты сезіледі! Ақырында жалақыға дейін ақша алудың жақсы және қауіпсіз нұсқасын тапты.
Рената Гущина
15 мамыр 2025
Жақсы қызмет, әсіресе шұғыл ақша қажет болса. Бірақ кейде өтінім бойынша жауап біз қалағаннан сәл ұзағырақ күтуге тура келеді. 😊 24/7 онлайн қарыздар тез арада қалай шығаруға болатынын білгендей, бұл қызметтің барлық мүмкіндіктері бар.
😁
20 мамыр 2025
Жылдам мақұлдағаныңыз және ақша алғаныңыз үшін рахмет. картаға қосымша құжаттар қажет емес. Менеджерлер бәрін анық түсіндіреді. Мен мұнда келгеніме риза болдым.
Юлия Чалова
18 ақпан 2025
Мен оны еш күмәнсіз ұсынамын! Шарттар ломбардқа қарағанда әлдеқайда жақсы. Мұнда мен ақылы пайдалану шартын жасадым, және бәрі)) сіз өзіңіздің гаджетіңізді одан әрі қолданасыз. Содан кейін сіз оны қайтадан сатып аласыз.
Артур Бородин
4 сәуір 2025
О, олар бірнеше рет көмектесті, үлкен рахмет! Төлем мерзімі өткен кезде туыстарына немесе достарына қоңырау шалмайтын үлкен плюс. Олардың алдында өте ыңғайлы болмас еді. Сондықтан мен оны уақытында беруге тырысамын, кешіктірмеуге тырысамын. Ең бастысы - тек қажетті заттарды алу.
Игорь Шлеев
11 ақпан 2025
Мен ақшаны қажет ететіндердің барлығына кеңес беремін. Бұрын Қызметтерді пайдаланған МҚҰ, енді мен тек осы дүкенге жүгінемін. Бұл әлдеқайда ыңғайлы және ақшаға тиімді, мен буланбаймын.
Венера Хайруллина
18 наурыз 2025
Ыңғайлы қосымша 7payda, ешқайда барудың қажеті жоқ, бәрін үйден безендірді. Жарты сағат ішінде картаға ақша аударыңыз, менде Фрид елси бар. Қолдануға болады, менің ойымша. ЗП 24/7 дейін өте жақсы.
Анастасия Летнева
31 наурыз 2025
Картаға ақша шұғыл қажет болды, сондықтан мен жүгіндім. Олар техниканы кепілге қойып, қажетті соманы берді. Мен өз жағдайымды түсінген кезде, мен оны еш қиындықсыз сатып алдым