5 Элемент

Тауарлар мен қызметтер

Акерке Карим
5 тамыз 2025
Бұл жердіңде қызмет көрсетуі жақсы ұнады .Телефоным бұзылып қайта жөндеп берді .3күнде жап-жаңа қылып жасап берді.5жұлдызша ға лайықты .
Alexandr L.
19 мамыр 2025
Мен екі рет қоңырау шалдым, әңгіме жазбасы туралы хабарламадан кейін олар қалпына келтірілді. Жарайды, ол жаққа бардым, мені принтерді қоюға және күтуге шақырды. Мен қойдым, күтемін. Бес минуттан кейін шебер жұмыстан шығып, олардың принтерлермен айналыспайтынын айтты. Бір сағат уақыт тасталды. Ұйымдастырушылық және ақпараттық жұмыстар нашар. Балалар тамақтанды.
Берди Макс Баевич
1 қыркүйек 2025
Шымкенттегі ең жақсы АСЦ (уәкілетті Қызмет Көрсету Орталығы) бұрын тоғайда болған. Енді олар көшті (Жеңіс саябағының жанында). Мен әрқашан таныс және таныс емес адамдарға кеңес беремін. Тамаша қызмет, мейірімді және сыпайы қызметкерлер, керемет шеберлер. Өкінішке орай, олардың барлық брендтерінде авторизация жоқ (кепілдік жөндеу) 😉
Марк
23 тамыз 2025
Жақсы уәкілетті қызмет, білікті мамандар .
Виталий
5 сәуір 2024
Компьютерлер мен ұялы телефондарды жөндеу және техникалық қызмет көрсету орталығы. Жоғары қызмет көрсету мәдениеті. Олар жұмысты уақытында орындауға тырысады. Жақсы бағалар.
Михаил Божко
6 наурыз 2024
Артқы терезені ауыстырды. Жөндеуден кейін микрофон жұмысын тоқтатты. Кеше корпустағы телефон балалар тізесінің биіктігінен ағаш баспалдаққа құлады. Артқы қақпақ сынған. Олар өзгертуден бас тартты, олар түпнұсқаны дәл осылай бұза алмайтынын айтты. Жөндеуге және жөндеуден кейін бізге қызмет көрсеткен азамат қызметкері
Муслим Надыршин
18 наурыз 2025
Қызмет бағасы жоғары, олар брендке байланған нәрсені пайдаланады.
kornienkodimka21
1 ақпан 2022
Керемет қызмет! Телефон қажет болды, дисплей ауыстырылды, тез ауыстырылды. Сөзбе-сөз 2 күнде. Мен достарыма қазір тұрмыстық техниканы тек сол жерде жөндеуге кеңес бердім!!!
Ш
Шарифжан К.
8 желтоқсан 2020
Ерлі-зайыптылар әртүрлі жағдайларда тұтынушыға түседі.... Бұл құрылғыны жөндеуге баратын жер болмаған кезде құрылғының бұзылуы проблема болып табылады! 1 ② осы сервистің бар болуына қосқан үлесі үшін осы сервис орталығының басшысына беремін. 2 ★ мен қызмет көрсетушіні шыдамдылығы мен өзін-өзі жетілдіруге деген ұмтылысы үшін марапаттаймын. 3 ★ Мен әрқашан өз құрылғыларын жөндеу арқылы клиенттің мәселесін шешуге тырысатын шеберлерді марапаттаймын. 4 ★ мен қызметте жылы және жайлы жағдай жасағаным үшін марапаттаймын. 5 ★ мен әр клиентке көмекке келуге әрқашан дайын болғаным үшін марапаттаймын
korn1enko.sergey
28 қыркүйек 2023
Тамаша қызмет көрсету электроника және тұрмыстық техниканы жөндеу орталығы. Смартфоннан тоңазытқышқа дейін бәрін жөндеңіз. APPLE, LG, SAMSUNG, ACER, ASUS, LENOVO сияқты электроника және тұрмыстық техника өндірушілерінің ресми өкілдері болып табылады....... Мен ұсынамын👍
елена немтинова
10 шілде 2021
Қорқынышты кеңсе, мәйіттерді жөндеуге берді, олар 5 күннен кейін келді, олар оны таба алмады, тек 3 күннен кейін олар телефонды тауып, бағындырмады, ал ақша денелерді тексеру үшін алынады, соңғы шеберхана қайда бару керек
Гуля К.
8 сәуір 2024
Мамандарға жүгінді. Телефонды тез және сапалы жөндеуден өткізді. Азаматқа көп рахмет.
Олжас А.
8 шілде 2022
Мен сенбіде Шаш түзеткішті қалдырдым, сыну түзеткіш қозғалатын жерде дәнекерлеу болды, оны 6 күннен кейін жасадым, жұмада 5000 теңгеге алдым, Мен ешкімге кеңес бермеймін
Ұлдана Ниязалы
30 қазан 2025
Кәсіпқойлық үшін рахмет
Денис В
27 қаңтар 2022
Бұл жай ғана сұмдық. Сіз өзіңіздің және сынған телефоныңызды бұзғыңыз келеді, сіз осындасыз. Бұл үшін 3000т ақша төлеңіз. Қызмет жай сорады.
Инна Орани
23 қаңтар 2021
Жөндеу қызметтері бұл қандай да бір сұмдық , өйткені бағалар әлдеқайда жоғары. Кезектер де үлкен.
Файзурахманов Рахимжан
23 наурыз 2020
сыпайы қызметкерлер жақсы шеберлерге тез және тез көмектеседі
Николай Корниенко
Мекен-жайы дұрыс көрсетілмеген. Нақты мекен-жайы: Қараменде батыр көшесі, 50
Ахмет Kultashov
1 қараша 2021
АСЦ деп аталатын қорқынышты жер тіпті тіл де тартылмайды қорқынышты қызмет ноутбук әкелді ақаулы жаңа әлі де жұмысшы деді ол ақаулы болса да мойындамады сарапшыларға опасыздық жасаңыз сақ болыңыз
Митис Грек
3 қараша 2021
Жақсы қызмет көрсету орталығы. Кепілдік бойынша олар nr және Acer ноутбуктеріне қызмет көрсетеді. Менің ойымша, басқа фирмалар да. Бірақ мен дау айта алмаймын.
20 қаңтар 2021
Қызмет мүлдем жоқ. Телефондар өшірілген. Байланысу үшін ол жерге бару керек. Қысқасы, мен басқа ешнәрсеге бармаймын.
Ramazan o.
24 қазан 2021
Телефонды бірнеше рет жөндеңіз, бәрі жақсы
D
Dauren S.
19 наурыз 2020
Сапалы жөндеу, бірақ қымбат.
Лева Гавшев
24 қаңтар 2023
ИЯ, бәрі жақсы сияқты, тұрмыстық техниканы жөндеу дүкені
Рахат Махажанов
23 қаңтар 2020
Өз ісінің білікті мамандары !
Елена Яр
2 наурыз 2024
Кез-келген техниканы жөндеңіз.
Э
Эдуард Б.
24 наурыз 2020
Сауатты мамандар көп болар еді
29 шілде 2019
Қызмет көрсету өте ұзақ
Ольга Сняткова
31 шілде 2022
Жадты тазарту және т. б. білімі бар сатушы оператор жұмыстан шықты.
Александр Григор
30 сәуір 2022