№ 58 mektep

Шамсия М.
13 ақпан 2020
Мектеп қала орталығында орналасқан. Мұнда мейірімді және жанашыр мұғалімдер жұмыс істейді. Мектепте психикалық жағдай. Ұжым белсенді, қызықты өмір сүреді: концерттер, көрмелер, спорттық жарыстар, қайырымдылық акциялары және мектеп оқушылары қатысатын басқа да іс-шаралар .
Киря Дух
22 ақпан 2022
Мен бұл мектепті орташадан төмен деп санаймын, әлі де жақсы (кейбіреулері), ал басқалары жиіркенішті,сонымен қатар қызметкерлер туралы төзгісіз мұғалімдер бар, олар әлі өз жолына түспейді, айқайлауды және қорлауды тоқтатпайды, олар өте ерекше, ал кейбіреулері жақсы! Тек жақсылардың ішінен мыналарды атап өтуге болады: Гүлнұр Тұранбекқызы, Клара Жеткеншекқызы және Гүлжанат Әбілеқызы!бұл мұғалімдер 5* ⭐️⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ Мұғалімдердің ішінен 4 ★ ️ Мен мұны айта аламын Татьяна Александровна ол өте жақсы мұғалім, бірақ зұлымдық сирек кездеседі! Жазушы: Кирилл Рухтар 11"Б"
Марат
5 желтоқсан 2020
Бұл оқу орны өзі туралы тек жағымды әсер қалдырды. Әрқашан таза, ережелер, тәртіп, қорғаныс деңгейлері бар. Мұғалімдердің бәрі мейірімді, жанашыр. Ондағы қызына қатты ұнады
Сезим Болатова
2 ақпан 2025
Өте сынып мектебі.Мұғалімдер мейірімді кейде зұлым егер сыныпта шулы болса және өте жақсы болса маған бұл мектеп ұнайды
V
veter3242
4 ақпан 2020
Өте күшті мектеп, тамаша оқытушылар, сапалы оқыту.
Анонимді пікір
4 ақпан 2020
Курсанттық Супер мектеп.
Булат Жолдаспаев
28 қаңтар 2020
Қаладағы ең жақсы мектептердің бірі
Dangerous
19 наурыз 2019
Ең жақсы мектеп, курсанттар мен алииноктар қатары бар
Ерасыл Саманбеков
25 қараша 2019
Мен сонда бәрін жақсы үйренемін
Виталий М.
Керемет мектеп!!!
M
Monka Monka
23 қазан 2021
Мен үшке бағалаймын өйткені мен осы оқу орнында 9 жыл оқыдым және менің ойымша 3 5 тен көп өйткені екі дөңгелек бөлік бар Назарларыңызға рахмет мен Әбу бандитпін
мари оль
26 қыркүйек 2019
Ол мектепте оқымаса да, жиі мектептер арқылы жүруге тура келді... Түсініксіз нитпик, мен Л жандарды жазамын.